gecen gun ekledıydım ama o resmı bulamadım baskada resim yok zatı bu bilgisayarda evlilik resımlerı var onuda sistem kabul etmıyı dur bıraz daha arıyayım bulursam eklerımayhhh şımardımm sağolun canlarım benimm
sizde ekleyinn:26:
buycu sende ekleeee
evlilik yıldönümümüz
olur mu kıs?oldu olacak parmak arası al tam olsun!dur düşünelim hele...ayakkabı aldım daha once ve gecen gun kendı dıe aldı kullanmıyo aslında ama bılmem yazlık sandalet tarzı bısey mı alsam ya da terlük
gecen gun ekledıydım ama o resmı bulamadım baskada resim yok zatı bu bilgisayarda evlilik resımlerı var onuda sistem kabul etmıyı dur bıraz daha arıyayım bulursam eklerım
nası yane,evliliğini sistem mi kabul etmiyo???gecen gun ekledıydım ama o resmı bulamadım baskada resim yok zatı bu bilgisayarda evlilik resımlerı var onuda sistem kabul etmıyı dur bıraz daha arıyayım bulursam eklerım
bu arada sana acık renk sac ve kılo gıdıyo bacım yusuneayyy ara bacım bulursun inşallah
evlülük resimlerimi kabul etmıyııııınası yane,evliliğini sistem mi kabul etmiyo???
bu arada sana acık renk sac ve kılo gıdıyo bacım yusune
günaydın kızlar...
aynennn banda ole bı ara 49 kıloya dustuğumde evlilik hazırlıklarında herkes bana ıyyyyyyyyyyyyy diyodu elmacık kemıklerım cıkık oyuzden banada yakısmıyoevet canım ya o esmer halimde düğün zamanı çok zayıftım şimdi kilolandım o sarı halimde yeni halim bana zayıflık gitmiyo dediğin gibi canım
canım pazar gunu calışıyorum çalışdıgım yerde yaz partısı duzenledım o var malesefburcu,evlilik yıldönümünüzü pazara çeksene,benim yaptığımı yap gari,cüzdan al bi tene,sonna da istanbulda kahvaltıya götür onu....ortaköye neyin inin,ya da pierre lotti'ye götür onu....ya da süper babanın kahvehanesi vardı,fikonun yeri diye,oraya götür onu olmaz mı?
hoşgelmişsen hayat............naber milletttt
dur hele düşünelim o vakit....canım pazar gunu calışıyorum çalışdıgım yerde yaz partısı duzenledım o var malesef
hoşgelmişsen hayat............
yemeğe getcez bacım zatıııaaa dur hele,aşırı pahalı olmayan ama hoş,nezih bi yere yemeğe götürsen onu?hediyeni de orda versen olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?