Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben geliyorum siz gidiyorsunuz... Yazmak nasip olmuyor buralara artık... yaz ayları geldi hava çok güzel sizler nasılsınız bayanlar..

dolanıyorum bende ... bayanlar yaz için planlarınız varmı tatile çıkcak olanlar..

valla, canim, beni ise girmek istiyorum , bir saaat sonra gorusmem var, suan sizinle laylaylom yapiyorum caffe´den acayip heyecaniyim.. ben yaza artik calisarak girmek istiyorum

Son düzenleme:
enemmmm vatandaşım geldi sorunlarını çözdüm geldim meğer baya uzun sürmüş sorun çözme işi

flockee ne esmeri açık kumralım ben orada suratım boya küpü ayrıca göbek atmaktan bayılmışım ağzım bir tarafa kaymış gözüm başka tarafa sarı saç dedinde evet şuan uçlarında sarı sarı kaldı inan hiç yakışmıyormuş acayip durdu sarı bende bööö oldum küt en son ilkokuldayken kestirmiştim o zaman sezen aksu modası vardı o günden sonra hep uzundu

burcu sonunda gösterdim kendimi sana alkışşş doğrusun burcu esmer değilim beyazım

slm kizlar, nasilsin bakim ? :44:

iyiyiz canım sen nasılsınnn

pişt piştttt
sesimi duyan var mı?

eyy beynel can eyyy

dolanıyorum bende ... bayanlar yaz için planlarınız varmı tatile çıkcak olanlar..

ben bugüne kadar hiç denize gitmedim biliyon mu ne tatilinden bahsediyonnnnn

valla, canim, beni ise girmek istiyorum , bir saaat sonra gorusmem var, suan sizinle laylaylom yapiyorum caffe´den acayip heyecaniyim.. ben yaza artik calisarak girmek istiyorum

yazıda geçir öyle gir artık işe be kuzummm

kızlarrrr napıyonuz mandalinam saçlarına bayıldım yine öle yap

tuçe nabersin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…