okullar tatil olmasına yakın benim oğlan arada okulu asmaya başladı gari,normalde sabah girerdim ya,düzenim şaştı benim de...geç kahvaltı ediliyo,ona göre diğer işler aksıyo.buraya eskisi gibi düzenli bi saatte giremiyom gari...bazen kimsecikler olmuyo bazen de muhabbet almış başını gitmiş oluyo,takipte zorlanıyom...bak tuğçem barışmış çeyiz düzüyo tesadüf fark ettim...bu tükkanda birini bulunca bırakmican,bunu annadım...yoksam tümden muhabbeti kaçırıyon...
ciddimisin mandaline nedenki hı neden öyle düşünmüştün
cry hevuk yok gitmiş yine kaçırdı
ben seni görmüştüm daha önce ondan yorum yapmıyorum kapalı düşünüyordum seni
hevukum tam tahmın ettiğim gibisinnnnn criptik can senı daha öncede görmüştüm 2 nızde pek hoşsununuz canlarım benımBende kaçırıyorum eskiden ne güzedi
Şimdi toplanamıyoruz neyse bunada şükür...
enemmm hevuk seni ilk defa gördüm gari düşündüğümden çok daha güzel çıktın valla zayıf çirkin bişiy bekliyordum
şu anki resmini beğendim hevuk başın açık olan...Niye kız çirkin sanıyodunki beni aşk ossun
Resmim yokki güzel valla koyamıyorum o nedenle
Aslında tam yüzümün göründüğü yok net olarak
Burnumda küçük ayrıca trabzonluyum diye uzun burunlumu sanmıştın zayıfım ama yüzüm toplu kurtarıyorum allahtan öyle...
bilmem mesela bak hevukun tipinde biri gibi düşünmüştün seni aslında hayalimde sen hevukun gerçeği hevukun gerçeği hayalimde yıldız tilbe flocke de hayalimde dalgalı saçları koyu renk kumral kara gözler yuvarlak yüz
hevukum tam tahmın ettiğim gibisinnnnn criptik can senı daha öncede görmüştüm 2 nızde pek hoşsununuz canlarım benım
Teşekkür ederim Daha önce resim koymuştum ben
Görmemişmiydin taklım...
beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...bilmem mesela bak hevukun tipinde biri gibi düşünmüştün seni aslında hayalimde sen hevukun gerçeği hevukun gerçeği hayalimde yıldız tilbe flocke de hayalimde dalgalı saçları koyu renk kumral kara gözler yuvarlak yüz
saç düzleştiriciylemi yapıyosun floke hangisi...beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...yüzüm yuvarlak sayılır....yapımın aksine çok neşeli görünmem.çoğunlukla ilk tanışanlar bana soğuk,ciddi derler.bakışlarım nedendir bilinmez hep kısık bakar 'ne?bana mı dedin sen?' tarzı bi bakıştır bu...
bi arkadaş bana 'bruce willis' gibi bakıyon demişti de çok gülmüştüm...
beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...yüzüm yuvarlak sayılır....yapımın aksine çok neşeli görünmem.çoğunlukla ilk tanışanlar bana soğuk,ciddi derler.bakışlarım nedendir bilinmez hep kısık bakar 'ne?bana mı dedin sen?' tarzı bi bakıştır bu...
beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...yüzüm yuvarlak sayılır....yapımın aksine çok neşeli görünmem.çoğunlukla ilk tanışanlar bana soğuk,ciddi derler.bakışlarım nedendir bilinmez hep kısık bakar 'ne?bana mı dedin sen?' tarzı bi bakıştır bu...
ben dısarı cıktıkca alıyorum crıptık canyaz için kendinize kıyafet falan aldınızmı kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?