gulüm,yannış hatırlamıyosam sen trabzonluyum demiştin ya,ben seni beyaz tenli,iri renkli gözlü (daha çok yeşil) avatarındaki gibi bi çhreli ve saç kesimli,kumral ya da sarı saçlı bir şey olarak o kadar benimsemişim ki,resminde accip şaşırdım....neye şaşırdın ki flocke çok mu çirkinim yada yada hayalindemi öyleydi
altınoluk tarafına gittim,ama hatrımda pek bişey kalmamış....bana kapıdağ yarım adasını soracaksın en ufak koyu,girinti ve deliği bilirim....ilhanlar,doğanlar,ormanlı,ocaklar köyleri,erdek ve çevresi....çıkmadığım dağ,dalmadığım bir koy kalmamıştır oralarda....ayvalık akçay,edremit altınoluk sarımsaklı tarafları turistçene gittiğim yerler olmuştur.oraların sadece güzelliği hakkında fikir yürütebilirim.flokem burayı az çok biliyosan balık rakı olayı zaten pahalı restorantlarda diğer yerler desen aynı yağda yüz kere kızartıyo..bende piknik seviyorum zaten mangal falan ...bazen restorantta güzel oluyo fransız müziği eşliğinde falan ama gerek yok..eşim dediki dün allaha tan bazen tutumlu oluyosun...
evet floke görevlendirdi benüüü
gulüm,yannış hatırlamıyosam sen trabzonluyum demiştin ya,ben seni beyaz tenli,iri renkli gözlü (daha çok yeşil) avatarındaki gibi bi çhreli ve saç kesimli,kumral ya da sarı saçlı bir şey olarak o kadar benimsemişim ki,resminde accip şaşırdım....
güzelsin gari,çirkinsin demedim ki...bunu biraz şey gibi düşün:biri sana adının ayşe olduğunu söylüyo,aylar sonna adının ayşe değil de fatma olduğunu açıklıyo,ufak bi zihin karışıklığı yaşarsın ya,onun gibi bişey oldu bu da...
Slm hatunlar
Flockem sindemi gördün resimlerini ben göremedim ya
Şimdi hala duruyomu resimler..
Biraz evvel geldim kimse yoktu şimdi muhabbet sel olmuş
Of ya bahtsız hevukum ben
Twoooooooooooooooo mandalin bende istiyorum resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :95: :84: :84:
Ben göremedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıs nice zaman oldu karşılaşmayalı,ne ettin gari???Slm hatunlar
Flockem sindemi gördün resimlerini ben göremedim ya
Şimdi hala duruyomu resimler..
Biraz evvel geldim kimse yoktu şimdi muhabbet sel olmuş
Of ya bahtsız hevukum ben
yerim seni ben
Bende seni yiycem ama önce görmem lazım taklımısın :78:
two nun ki duruyordu benimki mümkün değil ancak evde yükleyebiliyorum sabah işyerinde kaldırıyorum flockeninde uşakları gidince koyacak burcuda fena yandı ağzı korkuyor cry koyabilir o alıştı
resimden bir şey olamz yav aile resmimizi koyuyoruz buraya...yerim seni ben
two nun ki duruyordu benimki mümkün değil ancak evde yükleyebiliyorum sabah işyerinde kaldırıyorum flockeninde uşakları gidince koyacak burcuda fena yandı ağzı korkuyor cry koyabilir o alıştı
kıs nice zaman oldu karşılaşmayalı,ne ettin gari???
Neyse artık inşallah kısmet olur görürüm çok merak ediyorum..:82:
resimden bir şey olamz yav aile resmimizi koyuyoruz buraya...
okullar tatil olmasına yakın benim oğlan arada okulu asmaya başladı gari,normalde sabah girerdim ya,düzenim şaştı benim de...geç kahvaltı ediliyo,ona göre diğer işler aksıyo.buraya eskisi gibi düzenli bi saatte giremiyom gari...bazen kimsecikler olmuyo bazen de muhabbet almış başını gitmiş oluyo,takipte zorlanıyom...bak tuğçem barışmış çeyiz düzüyo tesadüf fark ettim...bu tükkanda birini bulunca bırakmican,bunu annadım...yoksam tümden muhabbeti kaçırıyon...Trabzona gittim geldim Flockem sonrada evimi temizledim mis oldu
Artık burdayım giremedim çok gecelere kadar temizlik yaptım evim baya kirlenmiş
Geldim aslında yine ama karşılaşamıyoruz pek kimseyle vakitsiz geliyom heralde
benim ailem pek bi çekirdek içi henüz çekirdek olamadığım çekirdek içi ailemin fotosunu koyarım hevuk senin için ama şimdi mümkün değil
ciddimisin mandaline nedenki hı neden öyle düşünmüştüncry hevuk yok gitmiş yine kaçırdı
ben seni görmüştüm daha önce ondan yorum yapmıyorum kapalı düşünüyordum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?