yok ay nihat için değil
hastayımda hertarafım ağrıyo dökülüyom :2:
ama derya açıklanınca nihatın yüzü nasıl düştü hem güldüm hemde üzüldüm kendini çok hazırlamıştı birinci olacağına
muş nihatın memleketiymişya %4 lük bi oy çıktı deryaya oradan
bu %4ü bi sorgulayım diyoal sorguladın
ben ona bir musallat olcam
velhasılı kelam yedi tur çevremde döndürüp duvara çarptırcam
bir gittim geldim herkez dağılmış nereye gittiniz gari
apranax aldım
buscopan aldım
minoset aldım
yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...
saol mandalina... dimi adada bıraksaylardı alıştıydı ada koşullarınada ...tv de çıktı sanırım sesi geliyo ailenin üyesi gibi oldu
teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam4 soğan,2çorba kaşığı çam fıstığı,2çorba kaşığı kuş üzümü,2 çay kaşığı karabiber,2 çay kaşığı kuru nane,1 çay kaşığı yenibahar,1 çorba kaşığı şeker,1 çorba kaşığı tuz,1 su bardağı sıcak su,1 tatlı kaşığı tarçın...
soğanları küp doğra tencerede 1bardak yağla kavur.fıstıkları ekle,pembeleşinceye kadar çevir.pirinici yıkadıktan sonna eklekavurmaya devam et 5 dakka kadar.baharatları ve kuş üzümlerini ekle,1.5 bardak ılık suyu hemen dök ki baharatlar yapışmasın dibe.15 dk. kısık ateşte pişir.
yaprakları tek tek aç,ılık sudan geçirip fazla tuzunu attır.hazırladığın iç malzemelerden kaşık kaşık al yaprakları sar.tencereye diz bunnarı.yarım çay bardağı zeytin yağ dök üstlerine,bi taşım geçecek kadar da su.üstlerine bi de tabak koy ki ağırlık olsun.kısık ateşte 40-45 dk pişir sonna...
mandalina,bak aklıma ne geldi....tuğçe mercimek köfteleri kapsın,ben de sarma yapiim,sen de bi tepsi böreği yap hep beraber havaalanına gidelim,bi karşılayalım nihatı,ne dersin?beynel,sen de cevizli baklava açıver gari....
ennemmm açımmm banada verın su mercımek koftesı tarıfını hemen
hürrem çok heyecanlı bu hafta fragmanı izledim
bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda
teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam
ezel noldu ya uyuyakalmısım ben
bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda
hürrem kim
güle güle kullan
banada yapsana
ezel kim
yok canım böyle tam orta bir şey üstten fermuarı var uzun askısı olan daha rahat kısa saplı rahat değil önceki çantalarım kısa saplı hep...büyüklerden mi cryptıcım,ben bavul gibi olanlara bayılıyorum
inşallah senin eşin benimki gibi her yemeye kulp takan biri olmas
yok canım böyle tam orta bir şey üstten fermuarı var uzun askısı olan daha rahat kısa saplı rahat değil önceki çantalarım kısa saplı hep...
saol canım daha iyileri sizlerin olsun....yapardımki yakın olsan zaten ben büyük tencereyle yapıyorum...dün ekmek yoktu üşendim bakkala gitmeye dolmadan yedimhürrem kim
güle güle kullan
banada yapsana
ezel kim
saol canım ... erkeklerin çoğumu böyle yav:44:eşim sen yap ben notu veririm diyo... dolma çok limonlu dedi... köftenin baharatı fazla dediuzunlar rahat oluyor cryptıcım,güle güle kullan
saol canım ... erkeklerin çoğumu böyle yav:44:eşim sen yap ben notu veririm diyo... dolma çok limonlu dedi... köftenin baharatı fazla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?