Ölümüne Geyik Topiği :-))

sorgulayacakmış peh onu kim sorgulasın varya paskal bunu yakalar dışarıda o zamanda

ben ona bir musallat olcam
velhasılı kelam yedi tur çevremde döndürüp duvara çarptırcam

sen çevrende dönenleri gör önce boşver nihatı

apranax aldım
buscopan aldım
minoset aldım

maşallah ecza dolabında başka ilaç kaldımı

yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...

sizin orada ev yemekleri yapan yer yokmu yaptırıp gizlice eve sok ben yaptım supruz

saol mandalina... dimi adada bıraksaylardı alıştıydı ada koşullarınada ...tv de çıktı sanırım sesi geliyo ailenin üyesi gibi oldu

aile üyesimi ailemi değiştiririm be ya

teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam

uuu olmaz olurmu ama o gelmeden ben yerim hepsini haberiniz olsun

ennemmm açımmm banada verın su mercımek koftesı tarıfını hemen

sana yok nerdeydin sen bakayım cezalısın sen

bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda

hürrem çok heyecanlı bu hafta fragmanı izledim

tuğçe afferin sana mercimek köftesi bile biliyosun yaşına göre bravo evlenince eşin e yaparsın

hürrem çok heyecanlı bu hafta fragmanı izledim

hürrem kim

bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda

güle güle kullan

teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam

banada yapsana

ezel noldu ya uyuyakalmısım ben

ezel kim

inşallah senin eşin benimki gibi her yemeye kulp takan biri olmas

büyüklerden mi cryptıcım,ben bavul gibi olanlara bayılıyorum
yok canım böyle tam orta bir şey üstten fermuarı var uzun askısı olan daha rahat kısa saplı rahat değil önceki çantalarım kısa saplı hep...

hürrem kim

güle güle kullan

banada yapsana

ezel kim
saol canım daha iyileri sizlerin olsun....yapardımki yakın olsan zaten ben büyük tencereyle yapıyorum...dün ekmek yoktu üşendim bakkala gitmeye dolmadan yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…