Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım aşık olup evlendim bende ama mükkemmel kimse yok aynı evde yaşamaya başlayınca ortak uyumu yakalamak deveye hendek atlatmak gibi siz bekar hanımlara allah hayırlı eşler nasib etsin...

minikim çok sıcak balkon gerçekten çıktım biraz silp kaçtım şöyle bir gaza gelip hepsini silsem önce tahayı yıkycam... haberi bize bildirmeyi unutma...

canım aşık olup evlendim bende ama mükkemmel kimse yok aynı evde yaşamaya başlayınca ortak uyumu yakalamak deveye hendek atlatmak gibi siz bekar hanımlara allah hayırlı eşler nasib etsin...

kırpıkcım evlenmek nedense hep bana itici geldi. evlenmekten ziyade erkekler arkadaş olmak sohbet etmek güzelde ilerisi beni ürkütüyor açıkcası

kırpıkcım evlenmek nedense hep bana itici geldi. evlenmekten ziyade erkekler arkadaş olmak sohbet etmek güzelde ilerisi beni ürkütüyor açıkcası
beynel ben 26 yaşında evlendim canım evlilik güzel aslında yanlız kalıp ne yapıcan ileride ben tavsiye ediyorum evliliği evlilik kısılıp kalmak değildir aslında eşin uyumluysa benim hayranı olduğum bir sanatçı alaçatıya gelicekti mesela biz hiç gitmemiştik eşim götürdü beni çünki çok istediğimi biliyordu ailem olsa asla göndermezdi.. tabi rahat bırakan ailelerde vardır ama iyi evlilik iyi iyi

herkes sustu... hadi akıl verin bana başka ne yemek yapiim kocama? ama buzluğa atılabilecek bişeyler olması lazım.

hadi el birliğiyle beyneli evliliğe ikna edelim

yorum suz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…