Ölüp şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum :'(

En iyi onsuz daha mutlu yaşayarak vicdan yaptırırsın. Sen bir kadını mutlu etmeyi bile beceremiyorsun diyerek. Yokluğun varlığından daha çok huzur veriyor diyerek hem kifayetsizliğini yüzüne çarpar hem de vicdan yaptırırsın..

öyle bi yazmışsınki ben bile kocan sandım yani. babanmış meger. ne medet umuyosunki bu adamdan hayatından cıkar gitsin

Özür dilerim..
Maddi özgürlüğüm yok işte

Baba bu ya ya baba ya baba ya

İçim yanıyor ya çok kötüyüm ya çok ya

Beni sevmemesi

Eve geri dönemesin ya veya hastanelik olsun ya
şekerim sen de cok ucu acik cevaplar yazıyorsun. Anlıyorum belkiduygusal bir anindasin ama biz de muneccim değiliz ki nerden anlayalim ne yasadigini.. sorun ne tam olarak diyorum, beni sevmemesi diyorsun. Somut örnekler versen ? Nedir sana olmeni isteyecek kadar dokunan sey ? Sevmediği dusuncesine nerden vardin

Özür dilerim..
Maddi özgürlüğüm yok işte

Baba bu ya ya baba ya baba ya
Peki aynı şey geçerli; sen canından bir parçayı mutlu etmeyi beceremiyorsan ben sensiz de mutlu yaşarım deyin o halde. Daha iyi hayatı kendi kendinize sağlayın. Anne babanın çocuğuyken, onların anne babası olacaksın.

Tamam bu cepte. Konu ne? ani darp mı, hakaret mi, terk mi? Allah yardımcın olsun öncelikle.

Hastayım.
Buda sigara içer umursamaz.
Sigara icilmemesi gerek benim olduğun ortamda ama bu normalde içmiyor.
Sarma sigara içer ve yarim saatte oda hatta ev duman olur kokusu bile genzini yakar.
Annem dedi ki söylesene o tiroidle olan şeyi.
Hastaligim tiroid bu arada.
O adamda hemen
-tiroidi si...r et baslatmayin tiroide falan dedi.
-değer bu kadar yani dedim odadan ciktim.
Ağlarken geldi.
-ben bu evde konusamicak miyim dedi
- anladim sevmiyorsun ama CIK odadan tek kalmak istiyorum dedim.

Gecen yilda
-gebersende gebermesende bu sigarayi icicem demişti.
Üstelik astimda var bende..
Konularima bakin daha detayi var orda simdi bu kadar yazabiliyorum

Ho ho hoo dur bakalım! Ne diye ölüyormuşsunuz bayan?
Hayatınız değmeyecek birine vicdan azabı çektirmek için kaybedilecek kadar değersiz mi? Bunca yılın tek amacı bu mu olmalı sahiden?
Değer vermediğiniz biri için hayatınızı feda etmeyi mi düşünüyorsunuz? Elinizdeki en kıymetli şeyi, canınızı sırf o mahluka ders vermek için mi yok edeceksiniz?
Bunun için mi ölümü diliyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu çok aptalca, safça, mantık dışı bir istek.
Toparlanın, sizin o kişiye değil bir can, verilecek bir bitiniz bile olmamalı. Ölmeyi şuraya bırakın, tadını çıkararak yaşamalısınız. Kendinizi sevin lütfen, sırf başkası sevmiyor diye de kendinizi yok etmeyi dilemeyin. Kendinize bu denli haksızlık etmeyin. Yazık size, siz de kendinize merhamet etmezseniz kim edecek?

Sigara "bağımlısı" bir baba var ortada sanırım bunun dışında bir şey yok. Yaş kaç?

Sen öldükten sonra acı çekeceğini nereden biliyorsun?
Babannemin bir lafı vardı Allah rahmet eylesin " erkek karısını mezara koyup çıkarken yakasını paçasını düzeltmeye başlar." Bu herkes için geçerli değil tabi ama senden sonra ne kadar yas tutacağı tartışılır.

Bir gün ağlar 2-3 gün dövünür...sonra da yaşamak zorunda olduğunu hatırlar...ölümü dilemek çok günah ve çok kötü bir şey...

Yazdım

Yapamiyorum

Çok kötü hissediyorum kendimi ya

Sigara "bağımlısı" bir baba var ortada sanırım bunun dışında bir şey yok. Yaş kaç?

Yaş 20
Sadece sigara bagimlisi değil.
Diğer konularima bakin lütfen

olmek bayilmak gibi bi sey degil biliyosun dimi? hem vicdan azabi cekecegi en malum 3 gun yas tutar 4. gun vur patlasin cal oynasin

Biliyorum bu sözü ama içim yanıyor ya

Bir gün ağlar 2-3 gün dövünür...sonra da yaşamak zorunda olduğunu hatırlar...ölümü dilemek çok günah ve çok kötü bir şey...

Biliyorum günah biliyorum ama çok kötü hissediyorum.
Babam bile beni sevmezken..

olmek bayilmak gibi bi sey degil biliyosun dimi? hem vicdan azabi cekecegi en malum 3 gun yas tutar 4. gun vur patlasin cal oynasin

Farkindayim bayılmak gibi değil biliyorum.
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Kaç yildir cekiyorum cekiyoruz bu adamı..
Aklımı kullanamasam kaçarım bu evden ama kaçamıyorum..
Belki size psikolojik sorunu olan biri gibi gelebilirim.
Belki de vardır.
Ama aklımı kullanmış halim bu !

iyi söyleyin iyi olsun.Ölümü ağzınıza almayın.Ağlamayan siz öldükten sonrada ağlamaz

sen yaşarken vicdansız olan adam ,sen ölünce mi vicdana gelecek sanıyon hay Allah iyiliğini versin

Babam yüzünden cok üzdüm bende kendini, hata etmişim. Değer vermiyorsa sende verme saygini koruyarak

iyi söyleyin iyi olsun.Ölümü ağzınıza almayın.Ağlamayan siz öldükten sonrada ağlamaz

O ölsün ağlamayan ben olayım..

sen yaşarken vicdansız olan adam ,sen ölünce mi vicdana gelecek sanıyon hay Allah iyiliğini versin

Ama canım aciyor

Babam yüzünden cok üzdüm bende kendini, hata etmişim. Değer vermiyorsa sende verme saygini koruyarak

Ayni odada durmicam artık.
Babam bile beni sevmezken bi başkası nasıl sever

babanin olmesi dilenir mi hic tovbe yarabbim..
senin acilen psikolojik destek alman lazim..
hem neden bu kadar onemli babanin seni onemsemesi? yok mu kendi hayatin guzelim..okulun isin nebilyim arkadaslarin..cik gez hayatina bak azcik..
ya da ac bi komedi filmi,bol bol kahkaha at..

Rabbim seni babanla siniyor üzülme boşver bence sen duman olan ortamdan uzaklas madem o umursamiyor sen dikkat edicen kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…