- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Baba olması vicdanlı olmasına sebep değil.
Canının acımasını istiyorsunuz anlıyorum ama olmaz, acı duymasına sebep olamazsınız.
Babanizmis yaaa, ben de eşiniz sandim. Sorun ne tam olarak
Vicdanı olmayan azap çekmez...
öyle bi yazmışsınki ben bile kocan sandım yani. babanmış meger. ne medet umuyosunki bu adamdan hayatından cıkar gitsin
En iyi onsuz daha mutlu yaşayarak vicdan yaptırırsın. Sen bir kadını mutlu etmeyi bile beceremiyorsun diyerek. Yokluğun varlığından daha çok huzur veriyor diyerek hem kifayetsizliğini yüzüne çarpar hem de vicdan yaptırırsın..
Babam beni sevmiyor
şekerim sen de cok ucu acik cevaplar yazıyorsun. Anlıyorum belkiduygusal bir anindasin ama biz de muneccim değiliz ki nerden anlayalim ne yasadigini.. sorun ne tam olarak diyorum, beni sevmemesi diyorsun. Somut örnekler versen ? Nedir sana olmeni isteyecek kadar dokunan sey ? Sevmediği dusuncesine nerden vardinİçim yanıyor ya çok kötüyüm ya çok ya
Beni sevmemesi
Eve geri dönemesin ya veya hastanelik olsun ya
Peki aynı şey geçerli; sen canından bir parçayı mutlu etmeyi beceremiyorsan ben sensiz de mutlu yaşarım deyin o halde. Daha iyi hayatı kendi kendinize sağlayın. Anne babanın çocuğuyken, onların anne babası olacaksın.Özür dilerim..
Maddi özgürlüğüm yok işte
Baba bu ya ya baba ya baba ya
Tamam bu cepte. Konu ne? ani darp mı, hakaret mi, terk mi? Allah yardımcın olsun öncelikle.
Hastayım.
Buda sigara içer umursamaz.
Sigara icilmemesi gerek benim olduğun ortamda ama bu normalde içmiyor.
Sarma sigara içer ve yarim saatte oda hatta ev duman olur kokusu bile genzini yakar.
Annem dedi ki söylesene o tiroidle olan şeyi.
Hastaligim tiroid bu arada.
O adamda hemen
-tiroidi si...r et baslatmayin tiroide falan dedi.
-değer bu kadar yani dedim odadan ciktim.
Ağlarken geldi.
-ben bu evde konusamicak miyim dedi
- anladim sevmiyorsun ama CIK odadan tek kalmak istiyorum dedim.
Gecen yilda
-gebersende gebermesende bu sigarayi icicem demişti.
Üstelik astimda var bende..
Konularima bakin daha detayi var orda simdi bu kadar yazabiliyorum
Sen öldükten sonra acı çekeceğini nereden biliyorsun?Ölmekten çok korkarım aslında..
Ama ölmeyi sırf bu yüzden istiyorum.
Başıma ciddi birşey gelsin istiyorum.
Ama bunu hayattan bıktığım için değil.
Ne zorluk yasarsam yasıyayım ben ölmek istemem.
İnancına göre ölümden sonrası daha zor bu yüzden istemem.
Ama şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum..
İçi öyle bi yansın ki kendi kendini yesin..
Hastalığımı bile umursamıyor.
Beni sevmiyor.
Bende onu sevmiyorum ama bunu duymak çok ağır ya.
Dayanamıyorum ya.
Ben bunu hakkedicek naptım.
Derdimi bile anlatamıyorum.
Çok kötüyüm.
Beni ağlattığı kadar kendi ağlasın ya Rabbim.
Güç ver bana.
Baba denilen karaktersiz bu kişi
şekerim sen de cok ucu acik cevaplar yazıyorsun. Anlıyorum belkiduygusal bir anindasin ama biz de muneccim değiliz ki nerden anlayalim ne yasadigini.. sorun ne tam olarak diyorum, beni sevmemesi diyorsun. Somut örnekler versen ? Nedir sana olmeni isteyecek kadar dokunan sey ? Sevmediği dusuncesine nerden vardin
Peki aynı şey geçerli; sen canından bir parçayı mutlu etmeyi beceremiyorsan ben sensiz de mutlu yaşarım deyin o halde. Daha iyi hayatı kendi kendinize sağlayın. Anne babanın çocuğuyken, onların anne babası olacaksın.
Ho ho hoo dur bakalım! Ne diye ölüyormuşsunuz bayan?
Hayatınız değmeyecek birine vicdan azabı çektirmek için kaybedilecek kadar değersiz mi? Bunca yılın tek amacı bu mu olmalı sahiden?
Değer vermediğiniz biri için hayatınızı feda etmeyi mi düşünüyorsunuz? Elinizdeki en kıymetli şeyi, canınızı sırf o mahluka ders vermek için mi yok edeceksiniz?
Bunun için mi ölümü diliyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu çok aptalca, safça, mantık dışı bir istek.
Toparlanın, sizin o kişiye değil bir can, verilecek bir bitiniz bile olmamalı. Ölmeyi şuraya bırakın, tadını çıkararak yaşamalısınız. Kendinizi sevin lütfen, sırf başkası sevmiyor diye de kendinizi yok etmeyi dilemeyin. Kendinize bu denli haksızlık etmeyin. Yazık size, siz de kendinize merhamet etmezseniz kim edecek?
Sigara "bağımlısı" bir baba var ortada sanırım bunun dışında bir şey yok. Yaş kaç?
Sen öldükten sonra acı çekeceğini nereden biliyorsun?
Babannemin bir lafı vardı Allah rahmet eylesin " erkek karısını mezara koyup çıkarken yakasını paçasını düzeltmeye başlar." Bu herkes için geçerli değil tabi ama senden sonra ne kadar yas tutacağı tartışılır.
Bir gün ağlar 2-3 gün dövünür...sonra da yaşamak zorunda olduğunu hatırlar...ölümü dilemek çok günah ve çok kötü bir şey...
olmek bayilmak gibi bi sey degil biliyosun dimi? hem vicdan azabi cekecegi en malum 3 gun yas tutar 4. gun vur patlasin cal oynasin
iyi söyleyin iyi olsun.Ölümü ağzınıza almayın.Ağlamayan siz öldükten sonrada ağlamazÖlmekten çok korkarım aslında..
Beni sevmiyor.
Dayanamıyorum ya.
Çok kötüyüm.
Güç ver bana.
Ölmekten çok korkarım aslında..
Beni sevmiyor.
Dayanamıyorum ya.
Çok kötüyüm.
Güç ver bana.
iyi söyleyin iyi olsun.Ölümü ağzınıza almayın.Ağlamayan siz öldükten sonrada ağlamaz
sen yaşarken vicdansız olan adam ,sen ölünce mi vicdana gelecek sanıyon hay Allah iyiliğini versin
Babam yüzünden cok üzdüm bende kendini, hata etmişim. Değer vermiyorsa sende verme saygini koruyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?