babanin olmesi dilenir mi hic tovbe yarabbim..
senin acilen psikolojik destek alman lazim..
hem neden bu kadar onemli babanin seni onemsemesi? yok mu kendi hayatin guzelim..okulun isin nebilyim arkadaslarin..cik gez hayatina bak azcik..
ya da ac bi komedi filmi,bol bol kahkaha at..
Rabbim seni babanla siniyor üzülme boşver bence sen duman olan ortamdan uzaklas madem o umursamiyor sen dikkat edicen kendine
Haklısın canım o laflara diyecek bişey bulamıyorum zaten insan doğarken malesef anne ve babasını secemiyor.Evin her tarafini sarıyor.
Ya ben dumanda da değilim.
Söylediği ağır geldi..
Haklısın canım o laflara diyecek bişey bulamıyorum zaten insan doğarken malesef anne ve babasını secemiyor.
Sen yinede boşver hastaymissin kafana takma belliki baban hep böyleydi
Yazdım
Yaş 20
Sadece sigara bagimlisi değil.
Diğer konularima bakin lütfen
Baban dediğin kişiyi sevmiyor olabilirsin ama bunu ölümle cezalandırmak cok kötü..
bu sebeple ne olursa olsun o senin baban.
ölüm düşünmen yanlış.
bir sorun var aranızda belli ki ama bence bu sorunu çözmeye fırsat yaratmalısın.
yada bu sorunun kaynağına inilmeli.
Oh, pardon öyle pek stalking sevmiyorum ilk başta aklıma gelmemişti. Keke az daha açıklasaydınız. Neyse. Sonuç olarak gerek yok ölmeye
Ben bi çok şeye sustum sonuç bu işte.
Bence var.
tmm o zmn
Konuyu tam okumadan yorum yapmayin lütfen. Soz konusu adam kocasi degil babasi. Arkadasim 21 yil önce kaybettik babami. Ben daha 6 yasindaydim. Hala nasil icim yanar bilemezsin. Ah olsada gölgesi yeter der dururum. Sevgisizlik seni hircinlastirmis. Dua kapilari acik olur. Aman diyeyim böyle seyler getirme aklina.
Ben bi çok şeye sustum sonuç bu işte.
Sorunun kaynağı ya onun varligi yada benim..
Yaşın daha genç canım, o süreçlerde ailesiyle bir çok kişi sorunlar yaşamıştır.
Hepimiz en ufak bir şeyde bunun kadar olmasa da alıp başımızı gitmek istemişizdir.
Ama bunun boyutu can olmamalı.
Herkes sorun yaşar ama önemli olan bir gün gelecek ve onlar artık yanımızda olmayacak.
o zaman bu dediklerin için fazla üzülebilirsin
bu süreçleri fazla takma, en fazla bir yıl daha bu sekilde düşünürsün sonra bu düşündüklerin için üzülürsün canım.
o yüzden sakin ol ve hayat senin için bunu unutma.
Şöyle ucu açık, okuyunca hiçbir şey anlaşılmayan konular açmaktan ne anlıyorsunuz..
6 yaş çok küçük bi yaş.
Baba hasreti yasamaniz normal.
Bende babasina asik kizlara imrenirim.
Hatta aklim almaz bi kiz babasini nazil sever.
Babayi sevmek nasil bi duygu.
Anlayamam...
Baba sevilesi bi insan değildir benim gözümde.
Çünkü hayatimda ben bu sevgiyi yasamadim.
Olmayan bi gölge var..
Karabasan gibi bi gölge.
Bizi daraltan bunaltan bi gölge.
Abim daha çok babadır bana mesela.
Bi ölüm olsa Ağlarsam yaptiklarina ağlarım.
Yasattigi acilara..
Beni 4 5saat delirircesine aglatmasina ağlarım..
Sevgisizlik ten ağlarım.
ammaann erkek mılletı hıc vıcdan azabı cekermı tabıkı cekmez 3 gun yass 3. yazzz :)
Canim benim her insan bir olmuyor tabiki. Ailelerimizi de secemiyoruz. Etrafımızda olan insanlari ( heleki yaslari fazlaysa) degistiremiyoruz. Ne yardan be serden gecilir durumu. Annen ve abin var. Babani bu yuzden kesip atamazsin. Olduğu gibi kabul etmek zorunda kaliyorsun işte. Bu konuyu cok fazla dusunmemeye çalış. Çünkü çözümü çok zor. Arkadasin degil ki boşver sil gitsin diyeyim. (Annen ve abin olmasa eminim babana bunu yapacaksın) allah hayirli bir kismet cikarir insallah karsina. O zaman belki düzelir ilişkiniz . Ha sunu da soylemeden edemeyeceğim bir cok arkadasim var senin gibi muzdarip.
Boyle insanlara hep böyle ogretilmis. Çocuğu cok sevme simarmasin. Bir de bunun kadin versiyonu var tabi. Kariyi yatakta seveceksin. (Cok cirkin) ne yazikki bunlar işleniyor onlara. İnşallah için ferahlar kendine ugraslar edinmeye çalış. Kafani dağıtacak..
Benim canim sikkin oldugunda sürekli arayis icinde olurum. Kitap okurum. Kafam dagilmadi mi. Resim cizerim. Olmadi mi. Disari çıkarım. O da mi olmadi. Film izlerim.... bu liste uzayip gidiyor. Pes etme. Önce kendi sağlığını düşün. Fazla yipratmamaya çalış kendini. Allah yardimcin olsun.
Ölsenizde yasınızı bir yere kadar tutarlar bunu dilemek yerine düzelse insafa gelse diye dileseniz belki fayda eder ölmek herşeyin sonu değil başlangıcıÖlmekten çok korkarım aslında..
Ama ölmeyi sırf bu yüzden istiyorum.
Başıma ciddi birşey gelsin istiyorum.
Ama bunu hayattan bıktığım için değil.
Ne zorluk yasarsam yasıyayım ben ölmek istemem.
İnancına göre ölümden sonrası daha zor bu yüzden istemem.
Ama şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum..
İçi öyle bi yansın ki kendi kendini yesin..
Hastalığımı bile umursamıyor.
Beni sevmiyor.
Bende onu sevmiyorum ama bunu duymak çok ağır ya.
Dayanamıyorum ya.
Ben bunu hakkedicek naptım.
Derdimi bile anlatamıyorum.
Çok kötüyüm.
Beni ağlattığı kadar kendi ağlasın ya Rabbim.
Güç ver bana.
Baba denilen karaktersiz bu kişi
Ölsenizde yasınızı bir yere kadar tutarlar bunu dilemek yerine düzelse insafa gelse diye dileseniz belki fayda eder ölmek herşeyin sonu değil başlangıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?