Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

İnancım mı zayıfladı diyorum Yarabbim affet beni isyana sürükleme sınavımı böyle aglayarak veriyorum
ama daha hicbir sey belli degil.. boyle yaparak tetikleme biseyleri.. Allah a sigin, O herseyin en iyisini bilendir..
Bu kadar stres yapma.. elinde degil biliyorum ama yapmamaya calis, dedigim gibi dua et, Allah in isimlerini zikret bol bol..
Yani herseyi Allah a birak.. gercekten bu zamanlarda dua etmekten baska insani rahatlatacak bisey olmuyor..
Ins.guzel haberlerini buradan duyurursun..

sen su an hamilesin kendini strese sokma bence her seyin guzel olcagini dusunmelisin
Değer düşük olduğu için direk doktor ve eşim çok düşük kimyasal olabilir vb konuşmalar yine mi ya dedim biliyoruö bu değerin normal olmadığını

Rabbim beni sınarken isyana girmekten korkuyorum işte çok sağol yazdıkların için dua edeceğim

Çok sagol desteğin için içimi dökeceğim şu an evde kimse yok inan Rabbim isyana sürüklemesin beni hep sabrettim şu an içimde bir garip duygu ne olacağını bilemiyorum

Neden peki canım ? Belli ki bir sorun var. Hiç arastirdin mi dusuklerin sebebi neymis. Sen şimdi sakin moralini bozma canım. Allahın izniyle artacak beta hcg belki de çok çok yeni bi gebeliktir moral bozukluğu şu an sana en zararlı şey

Sevgili ebru öncelikle geçmiş olsun. Genelde tıbbi açıdan hiçbir sorunu olmayan fakat hamile kalamayanlardan ya da hamile kalıp da sorun yaşayanlardan şunu duyuyorum: Bu konuya odaklanmayıp kendimi rahat bıraktığım bir dönemde hamile kaldım ve hamileliğim de rahat geçti. Biliyorum kolay değil fakat korkularınızı bir kenara bırakıp zihninizin biraz rahatlamaya ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Çok sagol desteğin için içimi dökeceğim şu an evde kimse yok inan Rabbim isyana sürüklemesin beni hep sabrettim şu an içimde bir garip duygu ne olacağını bilemiyorum
İyi olacak inşallah.
İnşallah bu 13 katlansın katlansın yükselsin. Dileğimiz o.
Ama olmazsa da ne olur isyana düşme.
Bir gün olacağına inan. Her türlü tıbbi imkandam yararlan gerisi Allahın takdiri.
Dua edicem sana

Dusuklerinizn bir nedeni olmali.tum degerlerinize baktirdinizmi.
Bizim bir akraba tam 20 yil sonra anne oldu defalarca dusuk yapti bi kac tanesi dogdu oldu.
Sonra degerlerindeki dusukluk tespit edildi ve anne oldu.

Ah canım olur inşAllah üzülme dua et bizim komşunuz okadar düşük yaptı ki hastanelerde kalmıştı tüp bebek denemeleri falan sonra kendiligiden uc tane arka arkaya oldu çocukları . Hemde şeker hastası kadın ucunu de normal doğurdu Allah büyük . Benım de tatlı bit kızım var ama benım de dertlerim bambaşka Allah büyük deyip sığınmak Laz'ım ne demeli

Yazını okudum ya içim cız etti benim bebeğim oldu sadece bir hafta yaşadı hiç bişey yokken vefat etti 20 gün sonra 1 yaşında olacaktı sonrası yıkım ama yaşıyoruz işte seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın yardımcımız olsun millet sokak ta doğuruyor yaşıyor bu da bir imtahınımız inşallah hakkıyla geçeriz senin de benim de isteyen herkesin de Kucağı dolsun inşallah senin durumunu yaşayan bi arkadaşım vardı b12 vitamini ile corasprin kullandı ve hamile kaldı şimdi ikinciye hamile

İşte bende o değerde sıkıntı yok şu an beta hcg düşük ne olur bilemiyorum tek rahim filmi çektirmedim

guatr tahlilini yaptır iyi bi kadın dogumcu bul kan sulnsırıcı iğne coraspin kullanıp hamillege devam eden yakınım var mutlaka bi yerlerde bi eksiklik var tahlillerinzde bence
ümidinizi kaybetmeyin birde bol bol dua edin eminim çok güzel olcak herşey lütfen üzülmeyin

Lütfen bir sakin olun, hemen umutsuzluğa kapılmayın. En azından hamile kalıyorsunuz, kadın doğumcuya özel randevü alın hamileliklerinizin neden böyle olduğunu sorun, öğrenin. Ona göre size mudahale edilsin. .Unutmadan, moral bu konularda çok önemli haberiniz olsun

Ay sen nasıl konuşuyosun böyle ya üzme bizi hayat her zaman güzeldir ve Allah en doğrusunu bilir. Düşük yapmanın sebebi ne doktorlar ne diyor. Ay sen çok üzdün beni ya

Başlığı görünce arabesksin diyecektim ki olup da kaybettiğini okuyunca benim de içim acıdı.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla tutunur bebisin.
Olmuyorsa da Allah in bildiği vardır,çok üzülme.
En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde alırsın kucağına inşallah

Benim annem de 2 tane düşük sonrası bana sahip olmuş umidinizi kesmeyin hamile kalabiliyorsunuz ya buna sukredin o canın yaşayacağı varsa her türlü yaşar zaten. Dogru zaman degilmis demekki digerleri. Sabrederseniz olur. Düşüklerden sonra sorunsuz şekilde anne olan kendi annem dahil bir çok insan biliyorum

Mevlam neylerse güzel eyler canim sabret ben bir evlat kaybettim acısı büyük ama dayanmali insan Rabbim birini aldı birini verdi
Allahim eşinle huzurunu bozmasın ve hayırlaysa bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…