- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi essiloratte
-
ama daha hicbir sey belli degil.. boyle yaparak tetikleme biseyleri.. Allah a sigin, O herseyin en iyisini bilendir..İnancım mı zayıfladı diyorum Yarabbim affet beni isyana sürükleme sınavımı böyle aglayarak veriyorum
Değer düşük olduğu için direk doktor ve eşim çok düşük kimyasal olabilir vb konuşmalar yine mi ya dedim biliyoruö bu değerin normal olmadığınısen su an hamilesin kendini strese sokma bence her seyin guzel olcagini dusunmelisin
Rabbim beni sınarken isyana girmekten korkuyorum işte çok sağol yazdıkların için dua edeceğimama daha hicbir sey belli degil.. boyle yaparak tetikleme biseyleri.. Allah a sigin, O herseyin en iyisini bilendir..
Bu kadar stres yapma.. elinde degil biliyorum ama yapmamaya calis, dedigim gibi dua et, Allah in isimlerini zikret bol bol..
Yani herseyi Allah a birak.. gercekten bu zamanlarda dua etmekten baska insani rahatlatacak bisey olmuyor..
Ins.guzel haberlerini buradan duyurursun..
Çok sagol desteğin için içimi dökeceğim şu an evde kimse yok inan Rabbim isyana sürüklemesin beni hep sabrettim şu an içimde bir garip duygu ne olacağını bilemiyorumİnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur.
Bu çektiklerinizi unutturacak güzel günler görürsünüz.
Hassas noktamdır çocuk..
Sizi anlıyor derdinizi paylaşıyorum ve çok içten dua ediyorum, bir an evvel hayırla sonuçlansın.
Vardır bir hikmeti. Ama inancımızı yitirmemeliyiz öyle değil mi?
Olacak bebeğiniz.. Allahın izniyle olacak..
İyi olacak inşallah.Çok sagol desteğin için içimi dökeceğim şu an evde kimse yok inan Rabbim isyana sürüklemesin beni hep sabrettim şu an içimde bir garip duygu ne olacağını bilemiyorum
Yazını okudum ya içim cız etti benim bebeğim oldu sadece bir hafta yaşadı hiç bişey yokken vefat etti 20 gün sonra 1 yaşında olacaktı sonrası yıkım ama yaşıyoruz işte seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın yardımcımız olsun millet sokak ta doğuruyor yaşıyor bu da bir imtahınımız inşallah hakkıyla geçeriz senin de benim de isteyen herkesin de Kucağı dolsun inşallah senin durumunu yaşayan bi arkadaşım vardı b12 vitamini ile corasprin kullandı ve hamile kaldı şimdi ikinciye hamileüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
İşte bende o değerde sıkıntı yok şu an beta hcg düşük ne olur bilemiyorum tek rahim filmi çektirmedimYazını okudum ya içim cız etti benim bebeğim oldu sadece bir hafta yaşadı hiç bişey yokken vefat etti 20 gün sonra 1 yaşında olacaktı sonrası yıkım ama yaşıyoruz işte seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın yardımcımız olsun millet sokak ta doğuruyor yaşıyor bu da bir imtahınımız inşallah hakkıyla geçeriz senin de benim de isteyen herkesin de Kucağı dolsun inşallah senin durumunu yaşayan bi arkadaşım vardı b12 vitamini ile corasprin kullandı ve hamile kaldı şimdi ikinciye hamile
Ay sen nasıl konuşuyosun böyle ya üzme bizi hayat her zaman güzeldir ve Allah en doğrusunu bilir. Düşük yapmanın sebebi ne doktorlar ne diyor. Ay sen çok üzdün beni yaüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Canım pıhtılaşma testi yaptırdın mı?Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?