Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.
Yok annem bu hanım sizin gibi değil. Ben sizin hiç defol dediğinizi ,küfrettiğinizi görmedim. Aksine size gelen tüm yorumlara olabildiğince nazik cevap yazıyorsunuz. Aynı fikirlerde olmasak da terbiyesizleştiğinize şahit olmadım valla.

Haklısınız benim gibi olmaları çok zor ben insanın kalitesinden baya iyi anlıyorum ona göre cevap veriyorum !

Üslup yumuşayınca son sayfadaki sohbetler ne güzel olmuş biz size hak veriyoruz zaten. Arkadaşın dediği gibi en güzeli İtalya ya gitmeniz
İns. Bende çok istiyorum. Hayalimi gerceklestirmek istiyorum umarım güzel şeyler olur iyi insanlar için. Ben iyi niyetimle gelip bir şeyler yazdım ama gelip insanlar saçma sapan tavırla saldırınca ne oluyor ya dedim. Benim için cidden üslup önemli. O üslupla gelene sakin kalamiyorum.

Konuyu açan üyenin içtiğinden getir garson hangi kafada bu Allah aşkına yaw sgshdhddhjmk

Mahalle karısıyla mahalle karısı olunmaz. Ben olmam misal,nezaketi elden bırakmam
Eskiden bende öyleydim 8 yıl sınır kapılarında çalışıp insanların gerçek yüzlerini görünceye kadar. İnsanlar malesef had bilme ve üslup konusunda çok yetersiz. Mesela kadın geliyor oo çok kilo almışsın diyor. Eskiden takar üzülür ağlardım şimdi AA seninde kaz ayaklarin çıkmış diyorum. Belki tutumum yanlış ama bu ülke beni boyle delirtti

Onceki konularinizi okumadim, sizin hakkinizda bir fikrim yok , ama bir laf var dogru maalesef , kadin kadinin dusmanidir
Butun vaktini sitede geciren kadinlar var bu bos zamanin gostergesi ve evet kendini oldugundan fakrli gosteren birbirini lincleyen mesajlar da okudum

Ama sizin genellemeniz yanlis
Cunku ben de burada bir konu acmistim , cok uzgundum o zaman , bana destek oldu herkes tum samimiyetiyle.. ayrica bdv de acilan konulari ve yorumlari okurken bende buyuk kucuk farkli insanlardan birseyler ogrendigimi hissediyorum bazi mesajlarda okuduklarimdan benden daha acik fikirli ve kendini gerceklestiren kadinlar oldugunu fark ediyorum ve bu bana da gelecegim icin cesur adimlar atmada cesaret veriyor
Herseyden once olaylardan bagimsiz sizi tanimayan ucuncu gozlerin yorumlari..
Genelleme yapmanizi haksiz buldum bu nedenle

Yok canım bahar haddinibilmezkovucu baksurdansektirgitgurusu
Hakikaten aşırı üslupsuzsunuz. On bir sayfada hiçbir kadın eril dilde küfür etmemiş. Bir tek siz böylesiniz.
Herkes eleştirmiş, şakaya vurmuş, mizah katmış. Ama siz sıfıra sıfırsınız üslup konusunda. Böylelikle yanlışın üyelerde değil sizde olduğu ortaya çıkmış oldu. Karşılık veremeyince küfre başvuran birisiniz. O eleştirdiğiniz kadınların hiçbiri böyle değil.
Bu da size yeter bence. :)

Bu ülkeyle sınırlı kalmasaydınız,görmüş geçirmiş bir insan olsaydınız,kültürünüzü de ,yaşayamayıp içinizde kalanlarla değil de yaşanmışlıklarınızdan edinseydiniz böyle olmazdınız. Buradaki son derece naif,nezaket timsali,gerçekten yol gösterici bir çok üyeye yazdığınız hakaretvari mesajları gördüm. Görmüş geçirmiş,meslek sahibi ve ayakları yere basan üyelere eğitim durumlarını sormanız,üstüne basa basa kocanızın sevişgenliğini anlatmanız,40 bini çok para sanmanız, bir tek kendinizi yüksek lisanslı ve üniversiteli sanmanız gözlerimi kanattı. Gerçekten sizin yerinize utandım. Okumuş kadın böyle olmaz. Olmamalı. Utanç verici bir üslup.

Bende kg sayfasında veya diğer yerlerden çok güzel bilgiler alıyorum zaten.bunu asla inkar edemem. Ama öyle kişilere denk geldim ki bugün yok artık dedim. Zaten sıkıntılıyim işin içinden cikamiyorum akıl danisiyorum. Ne kezbanligim kaldı ne haspaligim. Gorgusuzmusum sanki altın varaklı tabak seti istemisim neyse olan oldu bugün baya gerildim

Hem komik hem memur.. Vay be ne donanımlı arkadaşlar barındırıyor bu platform Neyse ablayı kızdırmayalım daha fazla. Yazmayın kızlar, üstünüzden prim yapmaya çalışıyor.

Ciddiye alınacak destek olan kişi ve yorumlar var ya o kadar da değil.Canı sıkılan öylesine bir şeyler yazayım diyene de heee diyip geçmeli

Size bisey diyim mi kpss ile yatıp kalkiyorum ruyalarima giriyor artik, memur olsam kimseyi umursamazdim keyfini cikarin bea ah ahhh
Bende mesleğimi değiştirmek istiyorum hatta bu hafta sonu dgs ye gireceğim. İnsan malesef sevmediği işi yapinca tatmin olmuyor. İns. Sizde atanirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…