Yok canım bahar haddinibilmezkovucu baksurdansektirgitgurusuHa kızlık soyadı+kocanın soyadı şeklinde mi?
Bahar Düğünsever Kriptocuoğlu
gibi mi?
Yok annem bu hanım sizin gibi değil. Ben sizin hiç defol dediğinizi ,küfrettiğinizi görmedim. Aksine size gelen tüm yorumlara olabildiğince nazik cevap yazıyorsunuz. Aynı fikirlerde olmasak da terbiyesizleştiğinize şahit olmadım valla.Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.
Haklısınız benim gibi olmaları çok zorYok annem bu hanım sizin gibi değil. Ben sizin hiç defol dediğinizi ,küfrettiğinizi görmedim. Aksine size gelen tüm yorumlara olabildiğince nazik cevap yazıyorsunuz. Aynı fikirlerde olmasak da terbiyesizleştiğinize şahit olmadım valla.
Bak bunu sonradan gördüm sizin cevaplar yumuşadıkça güzel cvplar gelmiş bunu farkedin lütfenHaklısınız benim gibi olmaları çok zorben insanın kalitesinden baya iyi anlıyorum ona göre cevap veriyorum !
Mahalle karısıyla mahalle karısı olunmaz. Ben olmam misal,nezaketi elden bırakmamHaklısınız benim gibi olmaları çok zorben insanın kalitesinden baya iyi anlıyorum ona göre cevap veriyorum !
İns. Bende çok istiyorum. Hayalimi gerceklestirmek istiyorumÜslup yumuşayınca son sayfadaki sohbetler ne güzel olmuş biz size hak veriyoruz zaten. Arkadaşın dediği gibi en güzeli İtalya ya gitmeniz
Eskiden bende öyleydim 8 yıl sınır kapılarında çalışıp insanların gerçek yüzlerini görünceye kadar. İnsanlar malesef had bilme ve üslup konusunda çok yetersiz. Mesela kadın geliyor oo çok kilo almışsın diyor. Eskiden takar üzülür ağlardım şimdi AA seninde kaz ayaklarin çıkmış diyorum. Belki tutumum yanlış ama bu ülke beni boyle delirttiMahalle karısıyla mahalle karısı olunmaz. Ben olmam misal,nezaketi elden bırakmam
Ben hep ayran içerimKonuyu açan üyenin içtiğinden getir garsonhangi kafada bu Allah aşkına yaw sgshdhddhjmk
Adana'yla başladım 8 şehir gezdim. Gezen memurumKullanici adinizdaki 01 adananin 01i ise. Sinir asabiyet normal adamlar hava sıcak diye güneşe ateş ediyor
Hakikaten aşırı üslupsuzsunuz. On bir sayfada hiçbir kadın eril dilde küfür etmemiş. Bir tek siz böylesiniz.Yok canım bahar haddinibilmezkovucu baksurdansektirgitgurusu
Size bisey diyim mi kpss ile yatıp kalkiyorum ruyalarima giriyor artik, memur olsam kimseyi umursamazdim keyfini cikarin beaAdana'yla başladım 8 şehir gezdim. Gezen memurum
Bu ülkeyle sınırlı kalmasaydınız,görmüş geçirmiş bir insan olsaydınız,kültürünüzü de ,yaşayamayıp içinizde kalanlarla değil de yaşanmışlıklarınızdan edinseydiniz böyle olmazdınız. Buradaki son derece naif,nezaket timsali,gerçekten yol gösterici bir çok üyeye yazdığınız hakaretvari mesajları gördüm. Görmüş geçirmiş,meslek sahibi ve ayakları yere basan üyelere eğitim durumlarını sormanız,üstüne basa basa kocanızın sevişgenliğini anlatmanız,40 bini çok para sanmanız, bir tek kendinizi yüksek lisanslı ve üniversiteli sanmanız gözlerimi kanattı. Gerçekten sizin yerinize utandım. Okumuş kadın böyle olmaz. Olmamalı. Utanç verici bir üslup.Eskiden bende öyleydim 8 yıl sınır kapılarında çalışıp insanların gerçek yüzlerini görünceye kadar. İnsanlar malesef had bilme ve üslup konusunda çok yetersiz. Mesela kadın geliyor oo çok kilo almışsın diyor. Eskiden takar üzülür ağlardım şimdi AA seninde kaz ayaklarin çıkmış diyorum. Belki tutumum yanlış ama bu ülke beni boyle delirtti
Bende kg sayfasında veya diğer yerlerden çok güzel bilgiler alıyorum zaten.bunu asla inkar edemem. Ama öyle kişilere denk geldim ki bugün yok artık dedim. Zaten sıkıntılıyim işin içinden cikamiyorum akıl danisiyorum. Ne kezbanligim kaldı ne haspaligim. GorgusuzmusumOnceki konularinizi okumadim, sizin hakkinizda bir fikrim yok , ama bir laf var dogru maalesef , kadin kadinin dusmanidir
Butun vaktini sitede geciren kadinlar var bu bos zamanin gostergesi ve evet kendini oldugundan fakrli gosteren birbirini lincleyen mesajlar da okudum
Ama sizin genellemeniz yanlis
Cunku ben de burada bir konu acmistim , cok uzgundum o zaman , bana destek oldu herkes tum samimiyetiyle.. ayrica bdv de acilan konulari ve yorumlari okurken bende buyuk kucuk farkli insanlardan birseyler ogrendigimi hissediyorum bazi mesajlarda okuduklarimdan benden daha acik fikirli ve kendini gerceklestiren kadinlar oldugunu fark ediyorum ve bu bana da gelecegim icin cesur adimlar atmada cesaret veriyor
Herseyden once olaylardan bagimsiz sizi tanimayan ucuncu gozlerin yorumlari..
Genelleme yapmanizi haksiz buldum bu nedenle
Ciddiye alınacak destek olan kişi ve yorumlar var ya o kadar da değil.Canı sıkılan öylesine bir şeyler yazayım diyene de heee diyip geçmeliMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Bende mesleğimi değiştirmek istiyorum hatta bu hafta sonu dgs ye gireceğim. İnsan malesef sevmediği işi yapinca tatmin olmuyor. İns. Sizde atanirsiniz.Size bisey diyim mi kpss ile yatıp kalkiyorum ruyalarima giriyor artik, memur olsam kimseyi umursamazdim keyfini cikarin beaah ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?