Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam

Üf gerçekten sıktiniz ama birisi de çıkıp kişilik bozukluğu demiş. Ne kadar kolay değil mi insan yaftalamak . Ben sizi yüce mertebeye havale edip gidiyorum. Bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım öyle insanlar tanıdım ki tek bildiğim şey ilahi adalet diye bir şey var. Herkes kalbinin ekmeğini yesin!

Yooo hiç alakası yokk burdaki o yorumlar beni kendme getiriyo. İstedikleri kadar sert konuşsunlar hatta bilerek konu açıyorum. Üçüncü göz. Sizin görmek istemediklerinizi gördükleri için. Tekrar tekrar okuyup aşk açımı dindiriyorum canım kadinlar. Hatta isteyen bakabilir yine konularima.

Sıkmayın canınızı, bakın herkes yaftalamıyor ki. Birkac kişi için herkese kızmayın

Bak sen... Ölecek miyim ? Okuduğun kişisel gelişim kitaplarından mi okudun bunu yoksa online girdiğin derslerden mi? Beynim nasıl sizce arada baş ağrım oluyor da
İhtimal vermemene şaşırdım ama birileri bazı bölümleri okuyup bitirip alanında ihtisas falan da yapıyor ancak her neyse konumuz bu değil. Sana büyük geçmiş olsun diliyor, geri kalan kadınlar kulübü hayatında açacağın yeni hesapla ( çünkü bu hesapla insan içine çıkacağını sanmıyorum, büsbütün de kopamazsın çünkü burası herkesin işine yarıyor senin sanrılarının aksine sadece paçozluk değil istişare de yapılıyor) buralarda mutlu mesut top koşturmanı diliyorum. Ancak istersen bin tame hesap aç, şu üslup kendini her yerde ele verir ve tanınırsın. xoxo

Dogruya dogru bu konuda haklisin insan esinin ailesinden maddi yardimlari olmasa bile bi ilgi ister kizim sen ne istiyorsun bizim durumumuz bu kadar ancak bunu yapabiliyoruz vs gibi

'ben de' olarak yazılır desem saçımdan tavana asılırım diye düşünüyorum

Aaa hayir biz sadece tek tuk okudugumuz kitaplarla kendimizi gelistirebiliriz ennn kulturlu, en piremses de konu sahibi aplamiz. Ha bi de ennnn guzel de onun kocasi sevisiyor andjskbzksj

Saçmalayacaksanız konu açmayın
Üyelere çemkirecekseniz konu açmayın
Eleştiriye gelemiyorsanız da konu açmayın

Saatlerdir hakaret etmediğiniz kimse kalmadı. Siz ağzı bozuk,hadsiz ve saygısız bir insansınız. Yönetim icabınıza bakar nasıl olsa. Hadi selametle!

Benim burada görmek istediğim kadın tipi; kendi ayakları üzerinde duran, kocası ve onun ailesine kendini ezdirmeyen hakkını arayan, gerekirse de çekip gitmesini bilen kadın. Kadının kendisi önemli olacak, kocası ve kocasının ailesi değil. Evlenmeden önce net kurallarını sınırlarını isteklerini belirtmeyen, belirttiği halde karşı taraftan hallederiz deyip kandırılan, buna rağmen evlenen kadınlara kızıyorum. "Eşimin ailesi şunu bunu yaptı yapıyor"u kesinlikle kabul etmiyorum. Eş izin verdiği onayladığı, ses çıkarmadığı-çıkaramadığı için yapıyorlar ve sorumlusu eş. Eşim çok iyi bir insan çok seviyorum ama ailesi kötü. Hayır bizzat eşin kendisi kötü. Kimsenin kocası mükemmel değil ama adam gelip ortak noktada buluşuyorsa o evlilik sürdürülür. Yok anam babam ne derse o yapıyorsa yol vermeyen kadına kızıyorum.

Sizi tanımıyorum, eski konularınızı bilmiyorum ama aşırı mutsuzluk hissettim konunuzda. Büyük yanlış yapıp da dönemeyen, kendim ettim kendim buldum diyen, bir şeyleri değiştirecek imkanı gücü olmayan biri gibi geldiniz. Ego mu kibir mi saflık mı anlayamadım. Benim söylememe gerek yok, ne yapılması gerektiğini bilmeleri gerek yapacaklardır deyip hiç bir şey yapılmadığı gibi görmezden gelinmiş gibisiniz.

Dalga geçiliyor diyorsunuz ama siz de devamlı alay eder, küçümser tarzda cevaplar vermişsiniz. Eşinizle mutlu olsanız hayatınızda her şey iyi-güzel gitse gelip bu konuyu açmazdınız.

Ee siz konunuzda bol bol kişilik bozukluğu teşhisi koydunuz. İnsanlara boş dediniz,hayatsız dediniz,cahil dediniz.
İnsanlar sizden öğrenmiş olabilir yaftalamayı.
Kimse size sizin gibi konuşmadı bile siz hakaret etmeye hatta hakaretin boyutunu arttırıncaya kadar.
Şimdi sizin yaptığınız şeyi başkası size deyince yaptığınız çok çirkin demeye getiriyorsunuz:)

Niye cikamayayim pardon? Ne yanlış yaptım ben benim alnım açık başım dik. İki kendini bilmek laf söyledi diye kacsaydim ooo .. ben hep buradayım ama sizin sayfanızda değil takip ettiğim bir iki özel kadın var !

İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyor en azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
Konularınızı bilmiyorum ama kocanızın kriptoda para kaybetmesinden şikayet edip, sonrada iyi sevişiyor diye kendinizi mi teselli ediyorsunuz. Burdaki kadınlar pek çok insan gibi tutarsızlıktan haz etmiyor.
Bir de yenGEnC e sen kendin için ne yaptın diye sormuşsun da forumda bunu sorabileceğin en son kadın. Kız bir sırt çantası, çadırla Avrupa’nın çoğunu gezmiş.
Derdinizi anlattığınız insanları tanımak için sizde efor sarfetmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…