- 27 Şubat 2023
- 578
- 555
- 33
Konuyla alakası yok ama bana çok geldi biz asgari ucretle geçiniyoruzTatlım 40 çok mu geliyor sana?
TamamMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Aha mesela kedi konusunda tartistigimiz bir arkadasCidden ya üzrüldüm ama okuyunca
Yooo hiç alakası yokk burdaki o yorumlar beni kendme getiriyo. İstedikleri kadar sert konuşsunlar hatta bilerek konu açıyorum. Üçüncü göz. Sizin görmek istemediklerinizi gördükleri için. Tekrar tekrar okuyup aşk açımı dindiriyorum canım kadinlar. Hatta isteyen bakabilir yine konularima.Merhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Sıkmayın canınızı, bakın herkes yaftalamıyor ki. Birkac kişi için herkese kızmayınÜf gerçekten sıktiniz ama birisi de çıkıp kişilik bozukluğu demiş. Ne kadar kolay değil mi insan yaftalamak . Ben sizi yüce mertebeye havale edip gidiyorum. Bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım öyle insanlar tanıdım ki tek bildiğim şey ilahi adalet diye bir şey var. Herkes kalbinin ekmeğini yesin!
Kedi kırmızı çizgim, buraya konu açmama
İhtimal vermemene şaşırdım ama birileri bazı bölümleri okuyup bitirip alanında ihtisas falan da yapıyor ancak her neyse konumuz bu değil. Sana büyük geçmiş olsun diliyor, geri kalan kadınlar kulübü hayatında açacağın yeni hesapla ( çünkü bu hesapla insan içine çıkacağını sanmıyorum, büsbütün de kopamazsın çünkü burası herkesin işine yarıyor senin sanrılarının aksine sadece paçozluk değil istişare de yapılıyor) buralarda mutlu mesut top koşturmanı diliyorum. Ancak istersen bin tame hesap aç, şu üslup kendini her yerde ele verir ve tanınırsın. xoxoBak sen... Ölecek miyim ? Okuduğun kişisel gelişim kitaplarından mi okudun bunu yoksa online girdiğin derslerden mi? Beynim nasıl sizce arada baş ağrım oluyor da
Dogruya dogru bu konuda haklisin insan esinin ailesinden maddi yardimlari olmasa bile bi ilgi ister kizim sen ne istiyorsun bizim durumumuz bu kadar ancak bunu yapabiliyoruz vs gibiCanım kardeşim doğum günün var o gün pasta alacak paran da var ama sen yine de yakınlarından küçükte olsa bir sürpriz beklersin demi ? Yüz kere yazdım sana da yazayım mesele para değil ! İnsan bir kez olsun sormaz mı ya nasıl yapalım ya da ne yapacaksınız bilmem ne diye ? Çocuk onların çocuğu benimde bir ailem var çevrem var ve bana doğal olarak soruyorlar! Ben güneydoğuluyum bizde baya altın istenir ben en ufak bir şey istemedim ama insan bir sorsunlar istiyor ve kardeşim !
'ben de' olarak yazılır desem saçımdan tavana asılırım diye düşünüyorumYav sizin yüzünüzden saçımı kurutamadim! Bazi mesajlara sahiden bende gülüyorum . Aranızda çok trol var farkındayım ki arada bende yaparım. Cidden yoruldum artık ben yardım falan istemiyorum tamam mı ? Geçti gitti hadi saçımı kurutup yatacağım ben. Sabah iş var herkes yataklara
Aaa hayir biz sadece tek tuk okudugumuz kitaplarla kendimizi gelistirebilirizİhtimal vermemene şaşırdım ama birileri bazı bölümleri okuyup bitirip alanında ihtisas falan da yapıyor ancak her neyse konumuz bu değil. Sana büyük geçmiş olsun diliyor, geri kalan kadınlar kulübü hayatında açacağın yeni hesapla ( çünkü bu hesapla insan içine çıkacağını sanmıyorum, büsbütün de kopamazsın çünkü burası herkesin işine yarıyor senin sanrılarının aksine sadece paçozluk değil istişare de yapılıyor) buralarda mutlu mesut top koşturmanı diliyorum. Ancak istersen bin tame hesap aç, şu üslup kendini her yerde ele verir ve tanınırsın. xoxo
Saçmalayacaksanız konu açmayınMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
kız napıyorsun her mesajın olayHarika sevisiyorsa güzel. Jigolo tutsan dünyanın parasi, yine kârda sayılırsın
Kız onu psikologlara ya da psikiyatristlere sormadan direkt kendileri teşhis koyuyor zaten. Bu detayı atlamış olman bir parça yaraladı beniPsikolog vb gibi bi mesleğiniz mi var? Yakinda size mesaj atarlar kocam boyle boyle yapiyo, narsist mi diye
Ee siz konunuzda bol bol kişilik bozukluğu teşhisi koydunuz. İnsanlara boş dediniz,hayatsız dediniz,cahil dediniz.Üf gerçekten sıktiniz ama birisi de çıkıp kişilik bozukluğu demiş. Ne kadar kolay değil mi insan yaftalamak . Ben sizi yüce mertebeye havale edip gidiyorum. Bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım öyle insanlar tanıdım ki tek bildiğim şey ilahi adalet diye bir şey var. Herkes kalbinin ekmeğini yesin!
Niye cikamayayim pardon? Ne yanlış yaptım ben benim alnım açık başım dik. İki kendini bilmek laf söyledi diye kacsaydim ooo .. ben hep buradayım ama sizin sayfanızda değil takip ettiğim bir iki özel kadın var !İhtimal vermemene şaşırdım ama birileri bazı bölümleri okuyup bitirip alanında ihtisas falan da yapıyor ancak her neyse konumuz bu değil. Sana büyük geçmiş olsun diliyor, geri kalan kadınlar kulübü hayatında açacağın yeni hesapla ( çünkü bu hesapla insan içine çıkacağını sanmıyorum, büsbütün de kopamazsın çünkü burası herkesin işine yarıyor senin sanrılarının aksine sadece paçozluk değil istişare de yapılıyor) buralarda mutlu mesut top koşturmanı diliyorum. Ancak istersen bin tame hesap aç, şu üslup kendini her yerde ele verir ve tanınırsın. xoxo
Konularınızı bilmiyorum ama kocanızın kriptoda para kaybetmesinden şikayet edip, sonrada iyi sevişiyor diye kendinizi mi teselli ediyorsunuz. Burdaki kadınlar pek çok insan gibi tutarsızlıktan haz etmiyor.İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyoren azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?