- 1 Haziran 2018
- 5.336
- 16.375
- 248
Haydaaa fesat da olduk ;( kocanla sevişmen kadar doğal bişey yok tatlım. Bu arada Allah kavuştursunYok be bacim bizim tayin hala olmadı farklı sehirlerdeyiz. Hani yarın iş var ya temiz gitmek lazım fesat arkadaşım !
Yok be bacim bizim tayin hala olmadı farklı sehirlerdeyiz. Hani yarın iş var ya temiz gitmek lazım fesat arkadaşım !
Evlendikten sonra kocanın soyadını alan gelinHemen gönül koymayin, nişan parasını kriptoda kaybeden adamla evlendiniz, BdV 'ye kombine almış sayılırsınız
Ağlayarak günlüğünüze derdinizi yazabilirsiniz tabii ki, bizim gibi soyluları avam dertlerle artık muhatap etmeyeceğiniz için tşklrMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Benim param Türkiye'ye yetti malesef yapacak bir şey yokKonularınızı bilmiyorum ama kocanızın kriptoda para kaybetmesinden şikayet edip, sonrada iyi sevişiyor diye kendinizi mi teselli ediyorsunuz. Burdaki kadınlar pek çok insan gibi tutarsızlıktan haz etmiyor.
Bir de @yenGEnC e sen kendin için ne yaptın diye sormuşsun da forumda bunu sorabileceğin en son kadın. Kız bir sırt çantası, çadırla Avrupa’nın çoğunu gezmiş.
Derdinizi anlattığınız insanları tanımak için sizde efor sarfetmelisiniz.
Yok canım kendi soyadimi da kullanıyorumEvlendikten sonra kocanın soyadını alan gelin
-Bahar Kriptocuoğlu
*Maalesef ay keşke şu yazım yanlışlarına girmeseydiniz kızlar çıkamıyorumBenim param Türkiye'ye yetti malesef yapacak bir şey yokherkes aynı şartlarda doğup yetişmiyor malesef.
:) Bölümüne derece ile girip derece ile bitiren bir "sözelci" olarak bu sitedeki gramer-naziliğe anlam veremiyorum.Sayısalcılar okuduğunu anlamakta neden güçlük çeksin ki zaten? Nasıl bir mantık kurdu da bunu söyledi belli değil.
Sorular sayısalcıların zihnine kodlar halinde iletiliyor sanki. Okuduğunu anlamayan insan nasıl problem çözsün, fizik kimya biyoloji anlasın?
Ne mezunusun sorusuna umduğu cevabı alamadı herhalde
Baya zor. Aslında o nedenle birazcık yoruldum. Sağ olsun hafta sonları gelmeye çalışıyor ama benim yaşadığım şehirde yaşayacağımız için yuk benim omuzumda. Güzel enerjilerinizi bekliyorum ins. Şu tayin işi olur artıkInsallah yakinda tayin olur da kavusursunuz. Farkli sehirlerde zor olmali
Hah işte ben ve birkaç üyenin dediği şey bu. Zeyna'lik sinir yapmış. Son kez söylüyorum o nisanlinin arkasini toparlama. Bu degersizlestirme politikasi, sumsukluk, çocuksu tavırlar ofkelendiriyor. Nisanlindan kopmak istemediğin için çaresiz hissediyorsun. Öfke yapıyor.Hahajajhahahhahahahhahahahha ah kuzum ya güçsüz olmayı ve kezban dediğiniz o kadın olmayı o kadar çok isterdim ki ama malesef hayat beni Zeyna yaptı ! Aradığın kişi malesef ben değilim
Ahahahha ya bi sektir git dicektim ki baktım sensinbir önceki konunuzu şimdi okudum ben hak verdim size eşiniz kendini kötü hissetmesin yapıverin adama bir düğün
Ay siz hiç hayatınızda hata yapmadınız değil mi ? Psikolog nasıl yazılır biliyorum ama bunu size neden ispat edeyim onu da anlamıyorum. O sinirle ve beyin uyuşuklugu ile yazmışım.:) Bölümüne derece ile girip derece ile bitiren bir "sözelci" olarak bu sitedeki gramer-naziliğe anlam veremiyorum.
Yani ana dilimizi doğru düzgün kullanmalıyız, temel eğitimi tamamlayan her bireyin kazanmış olması gereken bir beceri. Ama "pisikolog" yazıp da karşıdakinin okuma anlama becerisine laf etmek aşırı gülünç.
Baya zor. Aslında o nedenle birazcık yoruldum. Sağ olsun hafta sonları gelmeye çalışıyor ama benim yaşadığım şehirde yaşayacağımız için yuk benim omuzumda. Güzel enerjilerinizi bekliyorum ins. Şu tayin işi olur artık
Ben okulda öğretmenim, imla dersini okulda veriyorum. Buradakilere karşı öyle bir rolüm yok. Sizin gibi insanların eğitim durumlarını baz alıp da alakasız bir şekilde alttan alttan zekasına laf etmiyorum. Haddim değil.Ay siz hiç hayatınızda hata yapmadınız değil mi ? Psikolog nasıl yazılır biliyorum ama bunu size neden ispat edeyim onu da anlamıyorum. O sinirle ve beyin uyuşuklugu ile yazmışım.
Sanırım haklısınız yoruldum artık. Kişiliğim nedeniyle Atik ve gözükara bir insanım ama eşim bazen çocuk gibi oluyor. Yay burcu inanilmaz rahat bende mükemmeliyetçi biriyim. Dur diyorum karışma yapsın bir şeyler ama onu beklerken kalkp ben yapıyorum. Düğün işine karışma o iş bende dedi ama borçlanıp yapacağını biliyorum ee ne olacak o borç bizim olacak. Ekimde İtalya planımız var daha doğrusu ben çok istiyorum o da senin istediğin yere gidelim dedi. Düğün için borçlanırsak o yalan olacak. Ne bileyim çıkamıyorum işin icinden. Soru işareti olan şeyler bunlardi. Çevrem de çok duyuyorum sonradan anneci oluyorlar diye. Ya benimki de sonradan böyle olursa diye yanlış mı yaptim dedim. Şimdi ailesiyle çok da ilgilisi yok çünküHah işte ben ve birkaç üyenin dediği şey bu. Zeyna'lik sinir yapmış. Son kez söylüyorum o nisanlinin arkasini toparlama. Bu degersizlestirme politikasi, sumsukluk, çocuksu tavırlar ofkelendiriyor. Nisanlindan kopmak istemediğin için çaresiz hissediyorsun. Öfke yapıyor.
Normal mi sence bayramda gelisinizi sorgulayan kadının düğün işi söz konusu olunca ölü taklidi yapması.
Yazmayim diyorum konuna ama öfkeni goruyorum, degersizlestirme politikalarına karşı çıkmaya çalıştığını görüyorum yine yazıyorum.
Bu kaçıncı "hataları yüzüne vurulunca işine gelmeyip çıldıran, buradaki üyelere saldıran" üye konusuMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Ha kızlık soyadı+kocanın soyadı şeklinde mi?Yok canım kendi soyadimi da kullanıyorumçok şükür
Alış bunlara alışMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Sanırım haklısınız yoruldum artık. Kişiliğim nedeniyle Atik ve gözükara bir insanım ama eşim bazen çocuk gibi oluyor. Yay burcu inanilmaz rahat bende mükemmeliyetçi biriyim. Dur diyorum karışma yapsın bir şeyler ama onu beklerken kalkp ben yapıyorum. Düğün işine karışma o iş bende dedi ama borçlanıp yapacağını biliyorum ee ne olacak o borç bizim olacak. Ekimde İtalya planımız var daha doğrusu ben çok istiyorum o da senin istediğin yere gidelim dedi. Düğün için borçlanırsak o yalan olacak. Ne bileyim çıkamıyorum işin icinden. Soru işareti olan şeyler bunlardi. Çevrem de çok duyuyorum sonradan anneci oluyorlar diye. Ya benimki de sonradan böyle olursa diye yanlış mı yaptim dedim. Şimdi ailesiyle çok da ilgilisi yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?