Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlayarak günlüğünüze derdinizi yazabilirsiniz tabii ki, bizim gibi soyluları avam dertlerle artık muhatap etmeyeceğiniz için tşklr

Benim param Türkiye'ye yetti malesef yapacak bir şey yok herkes aynı şartlarda doğup yetişmiyor malesef.

:) Bölümüne derece ile girip derece ile bitiren bir "sözelci" olarak bu sitedeki gramer-naziliğe anlam veremiyorum.
Yani ana dilimizi doğru düzgün kullanmalıyız, temel eğitimi tamamlayan her bireyin kazanmış olması gereken bir beceri. Ama "pisikolog" yazıp da karşıdakinin okuma anlama becerisine laf etmek aşırı gülünç.

Insallah yakinda tayin olur da kavusursunuz. Farkli sehirlerde zor olmali
Baya zor. Aslında o nedenle birazcık yoruldum. Sağ olsun hafta sonları gelmeye çalışıyor ama benim yaşadığım şehirde yaşayacağımız için yuk benim omuzumda. Güzel enerjilerinizi bekliyorum ins. Şu tayin işi olur artık

Hahajajhahahhahahahhahahahha ah kuzum ya güçsüz olmayı ve kezban dediğiniz o kadın olmayı o kadar çok isterdim ki ama malesef hayat beni Zeyna yaptı ! Aradığın kişi malesef ben değilim
Hah işte ben ve birkaç üyenin dediği şey bu. Zeyna'lik sinir yapmış. Son kez söylüyorum o nisanlinin arkasini toparlama. Bu degersizlestirme politikasi, sumsukluk, çocuksu tavırlar ofkelendiriyor. Nisanlindan kopmak istemediğin için çaresiz hissediyorsun. Öfke yapıyor.
Normal mi sence bayramda gelisinizi sorgulayan kadının düğün işi söz konusu olunca ölü taklidi yapması.
Yazmayim diyorum konuna ama öfkeni goruyorum, degersizlestirme politikalarına karşı çıkmaya çalıştığını görüyorum yine yazıyorum.

Ay siz hiç hayatınızda hata yapmadınız değil mi ? Psikolog nasıl yazılır biliyorum ama bunu size neden ispat edeyim onu da anlamıyorum. O sinirle ve beyin uyuşuklugu ile yazmışım.

Insallah en yakin zamanda olur insallah. Zaten bütün yük sizde oldugu yansiyor yazdiklarinizda. Allah yardimciniz olsun

Ay siz hiç hayatınızda hata yapmadınız değil mi ? Psikolog nasıl yazılır biliyorum ama bunu size neden ispat edeyim onu da anlamıyorum. O sinirle ve beyin uyuşuklugu ile yazmışım.
Ben okulda öğretmenim, imla dersini okulda veriyorum. Buradakilere karşı öyle bir rolüm yok. Sizin gibi insanların eğitim durumlarını baz alıp da alakasız bir şekilde alttan alttan zekasına laf etmiyorum. Haddim değil.
Siz haddiniz olmayarak karşınızdaki üyenin algısını küçümsediniz. Ben de yaptığınızın yersiz olduğunu belirttim.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Sanırım haklısınız yoruldum artık. Kişiliğim nedeniyle Atik ve gözükara bir insanım ama eşim bazen çocuk gibi oluyor. Yay burcu inanilmaz rahat bende mükemmeliyetçi biriyim. Dur diyorum karışma yapsın bir şeyler ama onu beklerken kalkp ben yapıyorum. Düğün işine karışma o iş bende dedi ama borçlanıp yapacağını biliyorum ee ne olacak o borç bizim olacak. Ekimde İtalya planımız var daha doğrusu ben çok istiyorum o da senin istediğin yere gidelim dedi. Düğün için borçlanırsak o yalan olacak. Ne bileyim çıkamıyorum işin icinden. Soru işareti olan şeyler bunlardi. Çevrem de çok duyuyorum sonradan anneci oluyorlar diye. Ya benimki de sonradan böyle olursa diye yanlış mı yaptim dedim. Şimdi ailesiyle çok da ilgilisi yok çünkü

Bu kaçıncı "hataları yüzüne vurulunca işine gelmeyip çıldıran, buradaki üyelere saldıran" üye konusu
Hepsinin de bu minvaldeki konularından vizyonsuzluk ve şirretlik akıyor; eleştirildikleri konuları gibi.

Alış bunlara alış

Dügün yerine Italyaya git. Ciddiyim. Dügünden daha iyi gelir birde baskalarini eglendirmek icin borc yapmis olmazsin. Italya cok güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…