Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ekonomide 40 binin pek hükmü yok biliyorsunuz değil mi? Atla deve değil yani.

Ölü takliti yapıyorlar diyorum bunu anlamak neden bu kadar zor ! Sormadılar bile ne yapıyorsunuz diye ! Sanki evlenen dış kapının dış mandali !

Bugün asgari ücret 11.500₺, 30 bin dediğin üç aya varmadan birikir . Konu açtığın tarihte asgari ücret 5 bindi , altı aylık birikimdi.
Arada fark yok mu sence?

Güzel mesajlarınız için tskler. İnsanlar buraya yaşadığı sıkıntıları anlatıyor hakaret işitmeye gelmiyor. Ona gore yazarsanız sevinirim. Ha begenmediyseniz de yorum yapmazsınız olur biter
aga be 28 Temmuz'da da öfkemi kontrol edemiyorum diye konu açıp arkadaşını şikayet edip begenmediyseniz de yorum yapmazsınız olur biter demek......ne güzel dünya

Kocan sevişerek mi taksit ödüyo..zor bu dünya erkekler için de :)

Ölü takliti yapıyorlar diyorum bunu anlamak neden bu kadar zor ! Sormadılar bile ne yapıyorsunuz diye ! Sanki evlenen dış kapının dış mandali !

Bahar Allahın aşkına ünlem koymayı bırak bir Sence durum nedir adamlar paraya sebep mi susuyor, yoksa umursamaz tipler mi? Maddi durumları nedir? Daha önce hiç konuşmadın mi bu insanlarla , nasıl davrandılar? Her şeyden önce kocan ne diyor sormadın mı düğün nerde diye?

Ben konunuzu gördüm, yorum yaptığım her konuda olduğu gibi oldukça yapıcı yorum yapmaya çalıştım. Sürçü lisan olduysa affola.

Burada bazı yorumlar sert ve yapıcı oluyor. Çok beğeniyorum, bazen insanın gözünü açıyor. Bambaşka yerden bakıyorsun olaylara. Ama bazı yorumlar var ki tamamen hasetlik, yıkıcı, kendini eleştirel sanırken alaycı ve küçümseyen, başkalarının düştüğü durumlardan haz alan yorumlar görüyorum. Maalesef burada yazdığınız müddetçe bu yorumlara engel olamazsınız.

Sizler de yapıcı yorumları görmeye çalışın. Canınız sıkılmasın, oluyor burada böyle şeyler.

Onca derdimin ve üzüntümün arasında,amannn şu Bahar'a ne yazsam da yerin dibine soksam diye düşünmek en son yapacağım şey olur şu anda.Kocişkonla kripto da mripto da para batiracagağinıza yapsaydınız düğününüzü madem.Millet iki göbek atacak diye,yaşlı başlı insanların suçu günahı ne?

İşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorum
Hayır kendi hayatımda, evliligimde bir çok şeyi aşmış bir insan olarak söylüyorum. Burda yazmak iyi geliyor. Daha doğrusu bazı dönemler girip yoğun yazıyorum bazen hiç ugramiyorum. Kendi koyduğum sınırları hatırlatıyor. Bir olayda yalan soyleyen kişinin çözülmesini izlemek, sosyolojik anlamda çok ilham verici benim için.
Sizin konunuzda tartistiginiz insanlar olsa da ben dahil bir sürü insan sakince cevap verdi. Şu anki ofkeniz duyduklariniza. Savunmaya geçiyorsunuz. İlişkinizde çok eril enerjidesiniz, nisanlinizin atak olmamasınin sıniri bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…