Haspa demiş ve kadın hiç tanimadigi bir kadına !Taş atmamışlar,hakaret etmemişler, sadece sizin hoşunuza gitmeyecek şekilde yorum yapmışlar. Cevabı defol olmuş. Nezaket diye bir şey olduğunu kesin ama size de uğramamış.
Şu ekonomide 40 binin pek hükmü yok biliyorsunuz değil mi? Atla deve değil yani.Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !
Ölü takliti yapıyorlar diyorum bunu anlamak neden bu kadar zor ! Sormadılar bile ne yapıyorsunuz diye ! Sanki evlenen dış kapının dış mandali !Madem paranız var yapın düğünü o zaman olsun bitsin
Konunda bana değer vermediler diyorsun da ailesinin belki parası yok, belki yaşlılar uğraşamayacaklar. Sana nasıl davranıyorlar peki keşke bunu da yazsaydın ona göre evet seni takmıyorlar ya da hayır paraları yok deseydik.
Kisisel mi gelisimBen kişisel gelişim ve dua bölümü için buradayım ! Sayenizde bu sayfayı yok sayiyorum artık !
Bugün asgari ücret 11.500₺, 30 bin dediğin üç aya varmadan birikir . Konu açtığın tarihte asgari ücret 5 bindi , altı aylık birikimdi.Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !
Öyle bir yazmışsınız ki 40(!) diyeHayır 30 bin kaybettik diye borç ödüyorum ya kocamın onun için dedim!
Ay azıcık ogretsene lutfeeennnnnKisisel mi gelisimhani nerde gelisim
Eee heriften memnunsan niye konu açıp duruyorsun o zamanİyi yaptım biliyor musun harika sevisiyoren azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
aga be 28 Temmuz'da da öfkemi kontrol edemiyorum diye konu açıp arkadaşını şikayet edip begenmediyseniz de yorum yapmazsınız olur biter demek......ne güzel dünyaGüzel mesajlarınız için tskler. İnsanlar buraya yaşadığı sıkıntıları anlatıyor hakaret işitmeye gelmiyor. Ona gore yazarsanız sevinirim. Ha begenmediyseniz de yorum yapmazsınız olur biter
O zamanda maaş 20 bindiBugün asgari ücret 11.500₺, 30 bin dediğin üç aya varmadan birikir . Konu açtığın tarihte asgari ücret 5 bindi , altı aylık birikimdi.
Arada fark yok mu sence?
Ölü takliti yapıyorlar diyorum bunu anlamak neden bu kadar zor ! Sormadılar bile ne yapıyorsunuz diye ! Sanki evlenen dış kapının dış mandali !
Hayır kendi hayatımda, evliligimde bir çok şeyi aşmış bir insan olarak söylüyorum. Burda yazmak iyi geliyor. Daha doğrusu bazı dönemler girip yoğun yazıyorum bazen hiç ugramiyorum. Kendi koyduğum sınırları hatırlatıyor. Bir olayda yalan soyleyen kişinin çözülmesini izlemek, sosyolojik anlamda çok ilham verici benim için.İşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?