ölüyorum

evet açmıcam artık karar aldım.

geçip karşıma daha 1 hafta önce bana zaman ver ben zaten gelirim 2 hafta sonra tekrar diyen 2 gün önceye kadar arayıp rapor veren adam bugün cart diye facebooktan sildi tüm geçmişimizi ki facebooku sallamayan bir adamdı hiç.

sanırım başka biri var görmeyeyim diye yapıyor.

kafam kazan gibi kendime gelmem lazım artık

açık konuşayım, şifresini hatırlamayacak kadar facebooktan uzak bir insanın oradaki resimleri kaldırmak istemesi bana başka birilerinin görmesinden çekindiğini düşündürdü.

sürekli kullandığı, el altında olan bir hesap olsa böyle bir niyet çok aramam ama özellikle düşünüp her şeyi kaldırmış.

tek bir hareketten bir sürü anlam çıkarmak istemem ama ihtimal dahilinde bence.

bir de sizinle hala telefonda konuşmaya devam ederken neden gidip facebooktan silsin ki? kanlı bıçaklı ayrılsanız silmesini anlarım da… hala iletişimdesiniz siz

Yani ben de eski adamı seviyor ve sürekli düşünüyor olmama rağmen sosyal medyadan tüm fotolarını silmiştim, onu da arkadaşlıktan çıkarmıştım. Kızgınlıktan. Belki onu da kızdırıp tartışma başlatmak için. Tartışmak da bir iletişim şekli. Ama sizin ki niye yaptı bilmem.

aynen ben de bunu anlamadım. hani dondursa bile anlardım ben de dondurdum çünkü.

beni hep elinin altında hissetti dünkü hareketinden sonra bu değişecek.

o salağın inadına kazanıcam inadına mutlu olucam. senelerdir beynimi kemirip benim hayatımı sildi hayalet gibi dolanıyormuşum ona odaklanmaktan. artık bütün sorunlar yok oldu kafamda. ama şu son yaptıkları gerçekten adam değilmiş adam sanmışım. madem kesin kararlısın söyle bitti diye. onu bile diyemedi ben sormuştum ayrılmak mı istiyorsun diye. korkakın tekiymiş.

Ya ben bu konuyu görmemişim, çok üzüldüm şu an. Yorumlardan tanıyorum seni ve severek de okuyorum çoğunlukla. İçime oturdu şu an cidden. Çünkü ailenle olan sorunlarını onunla paylaşıyordun, o elinden tutup destek oluyordu sana. Öyle anlatıyordun en azından. Sakin, huzurlu bir evde olsan bu kadar etkilenmezdin belki ama şu an hem arkadaşın, dostun hem ailen hem sevgilin gitmiş gibi olmuş. O nedenle çok abartma gibi yorumları geç. Herkes aynı değil. Kimse aynı duygusal olgunluğa sahip değil. Uzun bir ilişki, birlikte büyümüşsünüz, atlatmak zor. Bir de emareler de yoktu sanırım biteceğine dair, birden olunca normal bence yaşadığın.

Lütfen hayatına odaklan, kendine odaklan. Ona mentörlük yaptım, kariyer yaptırdım vs. demişsin ya bu da koyuyor işte. Desteğimle ayağa kalktı, ilk adımında beni bıraktı gibi düşünüyorsun. O nedenle cidden sınava odaklan. Ama dibine kadar üzüntüyü yaşayıp ardından sıfırlamak daha iyi. Bastırınca pat diye bir yerden patlak verebilir çünkü.

Cidden bittiyse, net konuştuysa da asla konuşma onunla. Her sesini duyduğunda başa saracak çünkü gerek yok. Açma, gerekirse numaranı değiştir. Facebooku alsın tepe tepe kullansın boşver. Sınavını kazan, mesleğine devam et, mutlu ol, yeni bir çevre, yeni bir hayat. Oh mis. Bunları yapabilecek güçtesin bence.

ben aramıyorum 1 haftadır.

beni harekete geçirip kızdırmak için mi yaptı yani?

iyi de ayrılmak isteyen o. zaman ver diyen o. napacaktım? paspas mı olacaktım ayaklarına nolur dön diye?

konuşmadı işte öyle. ayrılalım bile demedi ben saçma tavrından dolayı sordum ayrılmak mı istiyorsun diye. sonra zamana ihtiyacım var dedi. iyi dedim aramadım o günden beri o arıyordu beni. dün de bu facebook işini yaptı ne alakaysa.

yeni bir çevreye çok ihtiyacım var.

ailemle en azından annem ve babamla aram iyi. annem hatalarını anlamış dün baya konuştuk baya destek oldu bana. şaşırdım hatta. gece sinirim bozulunca gittim ikisini de uyandırdım konuştuk. zaten öyle olunca bi rahatlama geldi bana. sanırım aileden destek göremeyince çok bağlanıyor insan sevgilisine.

ayağa kalkmam lazım kendim için artık....

ben aramıyorum 1 haftadır.

beni harekete geçirip kızdırmak için mi yaptı yani?

iyi de ayrılmak isteyen o. zaman ver diyen o. napacaktım? paspas mı olacaktım ayaklarına nolur dön diye?
Eşiniz niye yaptı bilmem, kadınlar ve erkeklerin düşünce yapıları çok farklı. Ben onun tepkisizliğine tepki olsun diye yapmıştım. O da beni engellemişti. Çocukça şeyler işte. Sonuçta boşandık tabii. Böyle saçmalıklarla uğraşana kadar mantıklı düşünüp hareket etseydik sonuç böyle olmazdı belki. Bence sessiz kalın bi süre. Kafanızı dinleyin.

bana da çocukça geliyor böyle şeyler. ben de tepkisizim çünkü naptığını anlamıyorum.

evet planım bu. bi süre kafamı dinlicem.

arkadaşlarım destek oldular allahtan

kahvaltıya gidelim kafamız dağılır vs dediler

sağolsunlar.

ben de mens oldum sonunda. bu demektir kafam sonunda rahatladı. çünkü bayadır gecikmişti stresten üzüntüden. sevindim valla.

Merhaba..
Acını anlıyorum insan çok sevince, alışınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Ama artık ondan bir haber beklemeden dik durarak kendi hayatını yaşamaya başla..
Bu tarz insanlardan adam olmaz.

deniyorum ama zorlanıyorum

zaman kaybetmek istemiyorum artık hayata geç kalmışım gibi hissediyorum ne yazık ki

çok güçlü dik bir insandım bu hale gelmeme üzülüyorum acıyorum kendime. bi süreç içinde bağımlı sünepe bir şey olmuşum bunu birden değiştirmek çok zor. ama vakit harcamaya da vaktim yok. yaşım 28 çocuk gibi hissediyorum hızlıca sarılmam lazım hayata.

hiç bir zaman duzelmeyecek. hatta daha kötü olacak.bir problem cozulunce daha büyüğü çıkacak.buna hayat diyorlar.alissan iyi edersin.

hiç bir zaman duzelmeyecek. hatta daha kötü olacak.bir problem cozulunce daha büyüğü çıkacak.buna hayat diyorlar.alissan iyi edersin.

haklısınız hep öyle oldu. işin kötüsü tükendim artık düzeltmeye mecalim yok hiçbir şeyi. gücüm yok her alanda çabalayıp düzeltmeye. hayatımın her sekmesi dibe vurdu. aile iş sevgili arkadaşlık ruh sağlığı hepsi dipte şu an.

bir yerden çıkış bulmam lazım.

Allah yardimcin olsun

E esmergizmo Annenle aranin duzelmesine cok sevindim, umarim hep boyle devam eder. Gercekten de insanin anne-babasi arkasinda durunca artik dunya karsinda olsa koymaz gibi geliyor. Aslinda bu sinav senin acini atlatman icin bulunmaz nimet. Kafani sadece bu sinavla mesgul edersen daha kolay atlatacagini dusunuyorum. Bir de sinav istedigin gibi gecerse bu ayriligin onemi kalmaz bile belki. Bak surekli sevgilinle ugrasmissin, senin sayende kariyer bile yapmis. Hayatta her olaydan aldigimiz dersler var, buradan da kendi hayatindaki en onemli kisi oldugunu anlamissindir. Fazla degil ama biraz da olsa bencil olmamiz gerekiyor, cunku insanlar sagi solu belli olmayan varliklar. Simdi sadece kendinle mesgul olmanin vakti geldi. Umarim sinavina bir an once konstantre olabilirsin, sinavinin beklediginden de iyi gecmesini diliyorum. Basarilar simdiden.

evet lemmy aynen bu dediklerini idrak ettim. kimse için değmezmiş. o farklı sanmıştım. çok klişe ama ben de bu klişeye düşecek kadar aptalmışım ne yazık ki. bi insanı sever kollarsan oyun yapmadan mutlu olursun sandım meğerse yalanmış.

komik ama o da derdi "bencil ol biraz kendini düşün" diye. bana aklınca iyilik yaptığını sanıyor bence.

Ayy ayrılık acısı. Hatırlamak bile istemiyorum.Kac kere yaşadım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…