ölüyorum

Ürperdim resmen

ben zaten sürekli kendini eleştiren hep yanlışlarımı düzeltme gönüllüsü bi insanım teşekkürler.

bu forumda mecazdan anlamayan kitap okumayan kadınların sayısı fazlaymış anlaşılan ölüyorum lafını illa ölümle bağlamak zorundalar hayret.

bu yorumu yapan bilmem kaçıncı kişisiniz cevap verme piyangom size düştü sizin aracılığınızla basın duyurusu yapmış oldum teşekkürler.

Turkiye'de buyuklere korkunc bir saygi var, bu bazen iyi bazen kotu. Hindistan'da kast sistemi var diyoruz aslinda bu ulkemizde de var. Yasi buyuk olan daha ustun goruluyor, kim olursa olsun. Ve her yaptiginin hosgorulmesi bekleniyor. Durum boyle olunca biri senden buyuk olunca sana her istedigini soyleyebilecegini saniyor. Arkandan terbiyesiz filan da demistir simdi.

evet daha beterleri var, haklısınız ve eminim ki iyi niyetle yazdınız ama ben de böyle hikayelerden asla etkilenemiyorum mesela.
duygusal anıma denk gelirse 5 dakika "hayatta neler var, ben neye üzülüyorum" moduna geçiyorum ama maksimum 5 dakika sürüyor bu olay. sonra eski halime dönüyorum. daha kötüsünü yaşamadım diye şükredemiyorum.

eşekten düşeni eşekten düşen anlar. bana en iyi benim durumumu yaşayanlar geliyor.
ben de sevgilimden ayrıldım, sabah akşam aşk acısı çeken insanları ve unutma süreçlerini okuyorum.

diğer dertler ilgi alanımda değil. insan olduğumuz için de çok doğal bu bence.

son olarak aklıma gelen karikatürü eklemeden geçemeyeceğim;

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 60
E esmergizmo Konunun ilk mesajini duzenleyip "Daha kotu duruma dusemedim kusura bakmayin" de bence.

ay sorma ya. hayır desem ki ohoo süperim doktorum gencim güzelim maddi durumum iyi bu sefer kafama atmadık taş bırakmazlar ay egoist diye.

kendi halime üzülüyorsam dibe batmış görüyorsam kime ne? bunun hesabını neden veriyorum ya? hocam mısınız müdürüm mü?

Benim aklima bu gelmisti :-D

Herkes kendi acısını bilir seni anlıyorum. çok klasik ama zaman herşeyin ilacı üzülme lütfen.

Bu forumun binlerce uyesi var, cesit cesit hepsi dolayisiyla. Konu actigin zaman isine yarar yorumlar da geliyor, "Ne alaka?" dedigin yorumlar da. Bir cesit filtre yok maalesef, onune gelen istedigini yazabiliyor.

demiştir :) desin :)

inş sevgilime de der. ben ona hiçbir şey anlatmadım. anası virvir yapıp beni kötülemeye kalkınca kimin haklı olduğunu anlayacak :)) yanına gidicek zaten ilk 3 gün anne yemeği oh der 5. gün eve girmemek için napcağını şaşırır. sonra benim senelerdir çekirdek ailemle yaşayıp bir de ders çalışmamın zorluğunu bir daha anlar şımarıklığını görür.

aslında yaşlıdan öte bence öğretmenlerin çoğu hadsiz ve patavatsız oluyorlar çok. sınıfta öğrencilere otorite taslamaktan kantarın topuzunu kaçırıp yaşça küçüklerine emir verebileceklerini sanıyorlar. küçükken bile bu saygısızlığa izin vermedim. benim öğretmenlerim bu tip zibidiler gibi değildi. küçüğe saygı göstermek gerektiğini onlardan öğrendim ben.

Demek istediğimi paylaştığımı düşünüyorum zaten.
İnsanlar ölüyorum dedikçe ölmüyor işte.
Örnek vermiş olmam bu kadar acı yaşayan birinin,
Ölüyorum ama ölmüyorum demesiydi sanırım.
Elbette ki her görüş duygu düşünce farklıdır.
Her kişi kendine özeldir öyle değil mi?
Ee buda benim düşüncem.
Kimsenin düşüncesine hakaret ettiğim
Yanlış bulduğum birşeyde yok.
Etkilemek amaçlı söylenen birşey yok aslında.
Anlamaya çalışılırsa yazılan şey,
Ölecek bir durumun olmadığı gerçeğidir.
Bak buda hayatın bir parçasıdır demektir.
Kısaca bir örnektir.
Neyse size de teşekkür ederim.

4 yıllık ilişkim bittiğinde ben de ölüyorum sanmıştım. Ağlayarak uyu ağlayarak uyan 1 hafta geçirdim. Midemde saçma sapan hisler zihnimde sürekli o. Hayal kırıklıkları kurulan hayaller verilen sözler yaşanmışlıklar.. İlk 1 hafta pek bişey yiyemedim midem düzleşmişti.
Sonra zamanla göz yaşlarım dindi, yemek yemeye başladım, yavaş yavaş aklımdan çıktı. Unutmuyor, hatırlıyor hale geldim. Bi süre sonra eğlenmeye de başladım. Baktım aa onsuz da gayet iyi gidiyor. Artık sadece arkdaşlar arası laf gelirse hatırlar hale geldim. Ayrılığın ilk zamanlarındaki halime şimdi gülüyorum, güle güle anlatabiliyorum soranlara. Şimdi aradan 1 buçuk kadar yıl geçti. Başkasını sevdim, o ilişki de bitti şimdi ama en önemlisi başkasına da bir şeyler hissedebildiğimi görmek beni çok mutlu etti :) başkasını da sevebiliyordum, onsuz aslında ölmüyormuşum ben sadece öyle sanmışım.
Şimdi kafam rahat eski ilişkim bana çok şey kattı, yaşadıklarım sayesinde kafaya takmamayı, hissettiğim o iğrenç ruh halinin de geçeceğimi öğrendim.
Çok klişe gerçekten ama zaman gerçekten her şeyin ilacı, sadece kendinize değer vermeyi unutmayın, yaşadıklarınız aslinda size çok şey katacak ve diğer güne daha güçlü uyanacaksınız :)

teşekkürler. ağlarken okumuştum iyi gelmişti yazamadım o anda :)

arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim sonra eve dönerken evlerimiz yakın önünden geçtim arabası da garajdaydı görünce ağlamaya başladım.

bu klişeyi de yaşadım ya arabada ağlamak gibi taman artık.

bugün aramadı kafamda sorular...

9 senedir sevgilisiniz bence hazırlıklı olmanız gerekirdi. Ki bu hayatta herşeye hazır olmak gerekir Allah başka dert vermesin

9 senelik ilişki neden o kadar uzun tuttunuz ki ? Olmayacağı oradan belliymiş sanki neden bu kadar beklediniz ?

Ya açıkçası psikolojiniz hiç normal değil gibi 28 yaş mı 18 yaş mı

zamanında uğruna 1 2 yalan söylediği bir kız vardı kendi iş yerinde.

gittiği kongreye o geldi mi diye sordum dün aradığında yok dedi.

bugün sosyal medyada fotolarını gördüm iş yeri ekibiyle çekilmişler o kişilerden biri koymuş.

o kız da var.

ya bana yalan söyledi. ya da kız bugün katıldı kongreye.

bilmiyorum. tek bir şey biliyorum uzun süre ağlayamadım bile nefes almaya çalıştım sadece. kalbimin çarpıntısını tişörtünden görebiliyordum.

beni bu kadar üzmeye hakkı yoktu.

gece rüyamda deniz ve mehtap şarkısını söyleyerek uyandım

yine bomboş ve tün duygularımı aldırdığım bir güne uyandım.

Astoria

ya ben sanırım sağlam depresyondayım. ilaca başladım ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bir tavsiyen var mı?

klasik spor yap arkadaşlarla buluş kısmı da işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…