- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- 23
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Acin youtubeden caresiz hastaliklara bakin derdinizden utanirsiniz o zaman...
Dunyanin sonu degil ya
Belkide boylesi sizin icin daha hayirlidir
Karsiniza oyle biri cikacak ki iyiki bitmis diyeceksiniz
Siz hayatiniza onunuze bakin sizi terkeden sevgili yenisini bulmustur bile
Evlenip cocukla ortada kalacaginiza boyle olmasi daha iyi
Hayata pozitif bakin
Yillarca aglasanizda olmuşla ölmüşe çare yoktur....
Onunuze bakin hayat suprizlerle dolu
Turk kadinlari olarak anac ruhluyuz hepimiz gercekten, partnerlerimize karsi bile oyleyiz. Ama cogu erkek bu kadar ciddiye alinmayi, bu fedakarligi hak etmiyor; hak eden cok cok azdir.evet lemmy aynen bu dediklerini idrak ettim. kimse için değmezmiş. o farklı sanmıştım. çok klişe ama ben de bu klişeye düşecek kadar aptalmışım ne yazık ki. bi insanı sever kollarsan oyun yapmadan mutlu olursun sandım meğerse yalanmış.
komik ama o da derdi "bencil ol biraz kendini düşün" diye. bana aklınca iyilik yaptığını sanıyor bence.
Turk kadinlari olarak anac ruhluyuz hepimiz gercekten, partnerlerimize karsi bile oyleyiz. Ama cogu erkek bu kadar ciddiye alinmayi, bu fedakarligi hak etmiyor; hak eden cok cok azdir.
Kendine hakaret etme lutfen; hepimiz duseriz de kalkariz da, hayat bu iste. Eminim ileride bakip guleceksin bu hallerine, hele bir sinavi kazan. Bana gore hayatta bir insanin kariyer sahibi olmasi cok onemli, beynini mesgul ediyorsun surekli, dunyaya katkida bulundugunu hissediyorsun en onemlisi de(ozellikle de senin meslegin icin konusuyorum). Bu da ozguvenin icin cok onemli. Bu ruh halinin biraz da eve tikilip kalmaktan oldugunu dusunuyorum bu yuzden. Sene kaybettigini dusunme, gec olsun guc olmasin demisler. Daha cok gencsin, eminim karsina eski sevgilinden cok daha iyi birisi cikar. Sen bir bu ruh halinden kurtul, her seyin yoluna girdigini goreceksin.
Tus mu Çalışıyorsunuz?doktorum ben
gözümün önünde insanlar öldü biliyorum bunları
o yüzden ne olursa olsun mutlu olmalı sevgiye odaklanmalı diye düşünürdüm.
bu resmen osuruktan nem çıkardı
Biz seninle çok iyi anlaşırız heeeevet farkındayım ufak ufak bişilere çabalıyorum.
zaten şu 2 haftada bomboş durmak bile delirtti beni.
olduğundan daha kötü geliyor herşey boş olunca.
özgüvenim ciddi zedelendi bu da ezikleşmeme sebep oldu ve insanlarla ilişkilerimin dengesi kaydı.
gerçekten hak ettiğini sanmıştım. dün geceye kadar da öyle sanıyordum hala. o facebook saçmalamasından sonra üzülmeme değmeyeceğini idrak etmiş bulunuyorum.
insan üzülüyor tabi. geçmiş güzel anlarımız geliyor aklıma.
ama o kaz gelcek yerden tavuk esirgememiş resmen. ben onu doğu hizmetinden kurtarırım diye tutmuş beni yanında. çıkar ilişkisiymiş bu. bu koydu bana.
bugün ananem anlattı. büyük dedem bile büyük ananeme iş yaptırtmazmış evde. 2 yardımcı kadın varmış yemek temizlik o yaparmış 1930lardan bahsediyorum! ananemin erkek kardeşleri hem tarlada çalışır gelir yemek hazırlar kendilerine yer sonra bulaşıkları yıkar kaldırırmış.
büyük dedem bildiğin evin altı kaya imiş kayayı kese kese içinden su çıkarmış kuyu yapmış
erkek dediğin budur ya. kendi g.tünü bile toplayamayıp en ufak zorlukta karşıdakini zorlamak nedir?
gittiği zorunlu bölgesinde tek başına çalışan kadın pratisyenler var bana onları örnek gösteriyordu bak ne zorluklar çekenler var diye.
asıl benim onları göstermem lazım. kurulu düzene yerleşti oraya eşyalı lojmana. beyimizin bi temizlik yemek yapması zor geldi de depresyonlara girdi anası da ağlandı oğlumun düzeni yok diye.
hay s.çayım onun düzenine ya. erkek dediğin bana yaslanarak ayakta kalacaksa beni ezerek yükselecekse kalsın dipte.
Çok iyi ozaman, 10 saatlik bir program yap hemen ve 8 saatin altına düşme. Barok müzik dinle konsantrasyonunu artırsın. Arada ses kaydı falan dinle. Sonra kazandığında tus çalışmayı özleyeceksin, ama cidden hakkını vererek çalışırsan eğer :)biraz yürüyüş yaptım annemlerle iyi geldi.
bugün az da olsa çalışmalıyım 2 saat karar aldım.
bi yerden başlamak lazım
arkadaşlarımla buluşamadık bir türlü hepsinin uygun vakti yok. herkesler çok meşgul. benimse boş vaktimden fazla bir şeyim yok
Tus mu Çalışıyorsunuz?
Boşanma üstüne kısa sürede tus kazanmış bir çevreye sahibim. Hem de çok acı çekerken.. Acıyı kazanca çevirmek sizin elinizde...
Biz seninle çok iyi anlaşırız heee
Çok iyi ozaman, 10 saatlik bir program yap hemen ve 8 saatin altına düşme. Barok müzik dinle konsantrasyonunu artırsın. Arada ses kaydı falan dinle. Sonra kazandığında tus çalışmayı özleyeceksin, ama cidden hakkını vererek çalışırsan eğer :)
başladım şimdi. ama dışarıdaki motor sesleri çok rahatsız ediyor
ses kaydı dinlememe gerek yok eski kitaplarım var zaten değişen konular varsa bilemem
özliceğimi hiiiiiiiiiiiç sanmıyorum. hem de hiç.
Ben de sanmazdımama hayat tarzı haline geliyor bir süre sonra, bitince boşlukta hissediyorsun.
Dipten çıkmak ve ağırlıklarından kurtulmak okadar tatlı bir duygu ki, sadece buna odaklan. Yeri gelecek dışarıdaki sesleri duymayacaksın, ama bu senin çabanla olacak. Hani 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun saçmalığı var ya, o hiç saçmalık değil. kendini olmak istediğin yerde hayal et sadece.. sonra seni seven ve senin sevdğn birini yanında hayal etme özgürlüğün de var ..
Sakın sana zarar veren insanlara geri dönüp bakma.. sen kendine ne kadar değer verirsen, okadar değer gösterecek insanlar olacak etrafında.
Ben bile heyecanlandım, yeniden doğuş olacak seninki de, acıya değil sonundaki mutluluğa odaklan olur mu? Kolaylıklar dilerim...
biraz yürüyüş yaptım annemlerle iyi geldi.
bugün az da olsa çalışmalıyım 2 saat karar aldım.
bi yerden başlamak lazım
arkadaşlarımla buluşamadık bir türlü hepsinin uygun vakti yok. herkesler çok meşgul. benimse boş vaktimden fazla bir şeyim yok
Doktor hanim! Mesleginize ve sinavlariniza verin kendinizi!
Ben 10 yillik ayrilik sirasinda kendimi denklemlere vermistim.
Beni tez icin inceledigim makalelerin denklemleri kurtardi.
Evet matem tutacaksiniz ve aglayip sisteminizden atacaksiniz.
9 yil cok zor, kisiliginize entegre olmus onun kisiligi anliyorum ama.
Inanin zaman herseyi degistiriyor o artik kanayan bir yara olmayacak. O iz orada kalacak hep ancak...
Siz kendinize yeni bir evren yaratma durumundasiniz.
Eski evreni arkanizda birakarak.
Tipki deri degistiren yilanin arkasinda biraktigi kabuk gibi.
evet ben de kendimi derslerde avutup işimi elime aldığımda gururla başım dik yürümek istiyorum.
hele bir nevi bu sebepten bırakılmışken gurur yaptım
kişiliğime entegre oldu evet üzüm üzüme baka baka karardı benim kişiliğim bile değişti birlikte büyümenin yan etkileri.
zaman... değiştiriyor herkesi evet. ama zamanım yok artık. tahammülüm de yok sanırım. sorunum bu.
herşey çabuk çabuk olsun istiyorum. hemencecik... bitsin bu ızdırap da bitsin bu işsizlik de..
Mekan degistirebilirseniz cok faydali olurdu. Ben degistirememistim.
Hizli hareket ve cok calisma matemi erteleyecektir. Acisi sonraya kalan matem psikoz yapabilir.
Siz gozyaslarinizi tutmayin. Aglama durumu kabullenmenize yardim edecektir.
Gunde belli bir saati aglamaya ayirirsaniz, matemi kontrol altina alabilirsiniz, bir derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?