- Konu Sahibi esmergizmo
-
bi derece tutuyorum iyi olmak için çünkü kriz gibi gelince durmuyor zaten başka sorunlrım da var kendime kızıyorum üzülüyorum falan böyle bir kısır döngüye giriyorum
işin kötüsü güzel anlarımız aklıma gelip durmaya başladı. of bilmiyorum..
bi de tam bitirmedik biz hala. zaman isteyerek bırakmıştı. ben kafamda bitirmeye çalışıyorum yaptığı saçmalıklardan sonra ama işte zorlanıyorum. bi pozitif düşünüyorum bi negatif..
düşünmekten üzülmekten kilo verdim 2 haftada 4 kiloya yakın. 3 kilosunu 2 günde verdim.
o yüzden artık düşünmeme ve soyutlanma kararı aldım bi süre aradığında açmayacağım..
Kilo verme hic bir sey yemek istememekten kaynaklaniyor, ben de bir ayda 10 kilo vermistim.
Hic bir sey yiyemiyordum.
Mood swing cok normal, ama tam iyilesmek icin mutlaka kesin noktayi koymak gerekir.
Yoksa gelgitli bir iliski cok fena yipratir, cok gerekisz ve aci verici.
Siz kendi rutinlerinize sadik kalmaya bakin, mutlaka egzersiz ve meditasyon yapin, kisa sureli yogun egzersiz en iyisidir ancak cok uzun isinmak gerekir.
Su terapisi yapin, bir muzik aleti calmaya ve bir dil ogrenmeye calisin.
kendinize yatirim yapin.
Ozguven yaratarak bu kara gunleri yenebilirsiniz.
Cok sonrasinda anliyacaksin, sevgilinin senden ayrilmasi senin hayrina oldugunu :) biraz cocukca buldum seni yasina gore galiba cok sevgili odakli yasamissin dunyaya kapatmissin kendini belki cocukluktan bu yana tek onunla oldugun icindir buda bu ayrilma nedeniyle degisecek zamanla..e maddi anlamda da zorunluk cekmemissin sanirim..o yuzden kariyer planlamalarin gecikmis gibi buda degisir...suan saskin ordek gibi napacagini sasirmis olabilirsin..ama asil hayatin simdiden sonra basliyacak emin ol :) hayatina onundeki zaman icerisinde kimseyi alma simdilik. Kendine odaklan..ic hesaplasmasi yapacaksin bol bol..uzuleceksin aglayacaksin guleceksin...akisina birak herseyin bir hayri vardir..dersini aldiktan sonra gecmisini gulucuklerle hatirlayacaksin..aslinda suan hersey yolunda ama sana oyle gelmiyor :) ama bunlari yasaman lazimmis..hayatin guzelce alt ust olmasi lazimmis...senin kendine gelmen ve birseylerin degismesi icin..onemli olan dersini cikarman..deneyim dir bunlar..senin yararina gelisiyor hersey canim..Allaha sigin
Ya bosverin evlilik de neymis, aldirmayin bu son milenyum sacmaliklarina su an duygular daha onemli!evet çocuk gibiyim çalışmadığım ve aile yanından ayrılmadığım için. bu yüzden de evlilik vs uzak geliyor bana
evet biraz işler değişmeli zor olucak benim için geciktim çünkü ama yapmalıyım da
çok uykum var uzun yazamadım k bakmayın güzel şeyler yazmışsunız okudum teşekkürler.. iyi geceler
Ya bosverin evlilik de neymis, aldirmayin bu son milenyum sacmaliklarina su an duygular daha onemli!
Herkes "yetiskin" gibi olmak zorunda degil birakin isteyen cocuk gibi olsun sonradan olgunlassin. Gayet dogal bence!
offf
hala hazmedemiyorum olanları...
aklı birine mi kaydı beni ne çabuk unuttu nasıl bu kadar birden değişti
kafamda sorular üzüntüler meraklar
araştırıp takip edesim geliyor ama cevaplarına kalbim dayanmaz.
Sen tus'a odaklan bence. Boşver iste, tusa hazırlanan sevgilisinden ayrılan adamı da ilk defa görüyorum. Bari motive etseydi de eylülde ayrılırdı kazanamayınca.
Ciddi söylüyorum boşver. Biryerleri kalkmış belli. Sen onu düzeltmissin ya, büyük ihtimalle o yine dağıtır.
Yaşadığın yer uygunsa eğer günde 1 saat kadar müzik esliginde koş. Sporun ruh sağlığımıza katkısını benden iyi biliyorsundur.
Düşünme onu, haketmiyor çünkü. Kendini de ezik görme artık. Değilsin çünkü. Terapileri aksatma ki hafif hasarla atlatabilesin.
Sen güçlüsün. Tıbbı kazanıp bitirmissin, tusu mu alt edemeyeceksin. 5 sene demekki sevgilini düzeltmeye calısırken iyi odaklanamamışsın, ama artık bütün dikkatini tusa kanalize et. Olacak bu sefer.
öyle yapmaya çalışıyorum
dağıtıyor zaten. sigaraya başlamış yine hiçbir şey yemiyor bir deri bi kemik kalmış, antidepresan kullanmasına rağmen içki içiyor vs. en son konuştuğumuzda boğazım acıyor bilmem ne diye bana dert yanıyordu bir de sinir oldum. kongrelerde fink atarken içtiğin içkilerden sigaralardandır dicektim zor tuttum kendimi.
yürüyüş yapıyordum ama havalar çok ısınmaya başladı yine. dün yürüdüm biraz devam edicem. koşamıyorum ben o kadar kondisyonum iyi değil.
aynen sevgilimin peşinde koşmaktan kendimi unutmuşum ya. çok sinirleniyorum kendime.
Ya o şimdi anlayamadı bence ayrılığı falan. Bırak perişan olsun yeniden.
Sen de zamanla kondisyonunu arttırıcaksın eminim. Hem hayatta hem de sporda
Onu çıkar düşüncelerinden boşver. Kendine odaklan. Güzelliğine fiziğine ruhuna... :)
o kadar uzun süredir tek kendimi düşünmemişim ki garip geliyor.
annesi geldi yanına. hemen toparlar oğluşunu. yemek yapar temizler evini yalap şalap 3 gün. en emek veren kadın o olur hayatında oh.
evet kendime odaklanıcam. kesinlikle.
Oğluş da kesin cok mutlu olur di mi anası geldi diye
Ay bosver ya kendisiyle boğuşsun o. Sen de kendjni düşünmenin kehfini çıkar
pek keyifli değilim ama..
ya sorma pek mutludur eminim :)
oğluşuna düzen kurar gider.
Kuracağı düzeni en fazla 1 gün devam ettirir. Ama sigarasını alkolünü kesemez sonucta. Boşver cidden. O zaten pişman olacak.
Eh ayrılık sonucta hemen moralin nasıl düzelsin :) ama kendine ve derse odaklanınca insallah kalmycak bisey :)
Seni cok iyi anliyorum INŞALLAH pisman olur ve peşinden gelir 9 yillik bi ilişki kolay kolay unutulmazkeşke beynimin bir anahtarı olsa da onla olan anılarımı silebilsem. kırgınlıklarımı mutluluklarımı yok edebilsem.
bomboş kalsam. razıyım... acı çekmekten bıktım...
Seni cok iyi anliyorum INŞALLAH pisman olur ve peşinden gelir 9 yillik bi ilişki kolay kolay unutulmazINŞALLAH hersey düzelir zaman ilaciniz olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?