ölüyorum

çok üzüldüm ve acı çektim bu 2 haftada. nasıl unutulur bunlar bilmiyorum tekrar bir olabilir miyiz bilmiyorum...

keşke 5 sene öncesine dönsem. herşeyi daha başka yapardım.
Benim icimden bi his var bilmiyorum bitemez gibi geliyor cunku somut bisey olmamis bi bunalim yaşıyor gibi hayatina baska birini almis olsa sana tamamen bitti derdi zaman demis zamanla seni özleyip gönlünü alir INŞALLAH ve cok mutlu olursun dualarimdasin.. 9 yil dile kolay suan bosluga düşmektede keske demektede haklisin belkide bu gecen zaman sizi daha guclendirir kim bilir zaten geri gelmesse sende bu zarf icinde kendinle yaşamayı öğrenirsin en cokta okuduklarımda evindeki esyalari bile onla yerlestrmissiniz her yerde o var unutmak cok zor...bende 10 yilik beraberlikten sonra cok şükür evlendim evlenmeden önce bizimde 9 yilliken skntilarimiz olmustu o zamanlar resmen bitik haldeydim nasipte varsa kismet oluyor canim ALLAH'IM sizi baristirsin hayirlisiyla hersey gönlünce olsun❤

ben yetişkinliğimde tanımadım onu. birlikte büyüdük zorlukları aştık hep. sonra benim aşamadığım zorlukta elimi bırakması çok koydu bana.

acı çekme süremi kısa tutmaya çalışıyorum ama elimde değil.

sarıştığım oyuncağım var gece kocaman bi köpek. çok tatlı dedim diye almıştı bana normalde sevmem. son zamanlarda o kadar sevgiye ihtiyacım oluyordu ki ona sarışıyordum biraz olsun iyi geliyordu.

2 haftadır ona sarışıp uyuyordum çocuk gibi. çocukken bile devasa bi ayı almıştı babam hiç sarışmadım oyuncaklara. uyuyamadım sarışıp o aldı diye sarışmak istemedim.

kendime oyuncak at almıştım salonda kaybetmişim onu bulamadım diye oturdum ağladım. atı kendmle özdeşleştirmiştim. kendim gibi onu da kaybettim.

ve evet yaşım 8 değil 28. napıcam ben

facebooktan sildi beni bitti demeden sallayan biri de değildi üstelik.

benim bikç arkadaşım silmişti beni ve çok üzülmüştüm biliyordu. sırf canımı acıtmak için yaptı.

ya başka biri var ya annesi çok doldurdu. benden neden ve nasıl bu kadar nefret etmeye başladı hiç anlamadım.

yazıklar olsun ona. ayrılıktan 1 hafta önce yanıma gelmişti 3 günümüzü birlikte geçirdik gece gündüz güldk eğlendik uyuduk. tek bir soğukluğu bile yoktu. 1 hafta sonra sesi değişti sevgi kelimeleri azaldı sonra ben artık sordum ayrılmak mı istiyorsun diye. 1 hafta daha sonra yanıma geldğinde tamamen farklı bir insandı.

nefret ettiğim bir arkadaşım bu olaydan bikaç gün önce kapı komşusu oldu. hani inansam adama büyü yaptı diyeceğim yok böyle bir değişmek...

Yapman gereken tek sey ozsevgini ozsaygini kesfetmek. Duygu durumunu objelere veya insanlara baglamamak. En sagliklisi ve dogrusu budur. Mutluluguda sevgiyide ilk once kendinde bulacaksin ki hayatina giren insan ciktiginda birsey kaybetmeyeceksin. Kendin mutlu olacaksin ve mutlulugunu insanlarla paylasacaksin.
Mutlulugunu sevgiyi insanlara baglamayacaksin ki onlar hayatindan ciktiklarinda bombos ve hayatin gitmis gibi kalmayasin ortada. Cunku dunya fani..ayrilik ölümle bile gelebilir.

Gecen sefer cocukcasin dedigime bakma kirilma..manevi anlamda oylesin demek istedim. Maneviyatini gelistir ruhunu olgunlastir, kendini tani ve bil.
Yazilarinin cogunu okudum aslinda gayet akilli bir kizsin ve ustesinden gelecegine eminim. Bilmedigin anlamadigin seyler olabilir gayet normal herkesin manevi gelisimi farklidir. İnsan 40 yasina kadar ogreniyor duse kalka cogu seyi.

işte bunu bir anda yapmak çok zor. bir de fil hafızam var resmen en ufak ayrıntılar bile aklımda eziyet gibi oluyor.

kendi özgüvenimi geri almalıyım evet çok hırpalandım yıpratıldım.

gün geçtikçe daha kolay olur sanırdım oysa daha çok zorlanıyorum.

olayın akut etkisi geçince herkes kendi hayatına döndü ve ben yalnızlığımı daha da çok hissediyorum artık...

ortak spotify hesabı kullanıyorduk premium almıştı reklamsız dinlemek için ben de kullanıyordum.

dedim ki kendi hesabıma geçeyim rahatça dinleyeyim.

bi liste yapmış hep depresif ayrılık şarkıları.

onların içinden redd nefes bile almadan şarkısını dinliyodu. ardarda dinledi.

içim kötü oldu

neyi neden yapıyor böyle hala anlamıyorum.

arkaya şu moda programını açıp odamın eşyalarının düzenini değiştirip toparlıcaktım biraz.

kötü oldum gene.

sevmediğine karar vermiştim halbuki.
hoş o şarkıyı benim için mi dinledi ona bile emin değilim artık.

çıktım ortak hesaptan. eski msn iletileri gibi birbirimize mesaj mı vericez bu yaştan sonra.

bugün güç bulabilirsem evindeki eşyalarımı da toparlayıp dönücem.

arabasının yedek anahtarını da bırakmak istiyorum eve ama arabası garajda ev de boş. hırsız girer de çalınırsa başıma iş alır mıyım?

napsam kızlar?

Şu saatte eve gelip eşyalarımı alıcam, arabanın yedek anahtarını nereye bırakayım

Seklinde bir mesaj atabilirsin. Ya da

Eve geldim esyalarimi aldim anahtari da suraya bıraktım yazip gonderebilirsin

Şu saatte eve gelip eşyalarımı alıcam, arabanın yedek anahtarını nereye bırakayım

Seklinde bir mesaj atabilirsin. Ya da

Eve geldim esyalarimi aldim anahtari da suraya bıraktım yazip gonderebilirsin

gittim aldm eşyaları anahtarı bıraktım ama bişi yazmıcam sanırım

kendi de araba anahtarını bırakmış zaten

üzüldüm ya eve girince... temizlediğim evi görmek falan...

yastığını kokladım özlemişim çok...

içim buruldu. ama mecburdum. kendimi ezdirmeyeceğim

aramayacağım da. biterse bitsin.

Bravo tebrik ediyorum seni. Aynen devam et. Yeniden mutlu olduğunu güldügünü farkettikce kendine güvenin gelecek. Simdi bi böcek gibi hissediyosun ya bunlar hep geçecek onsuz da hayatın devam ettiğini gördüğünde.

Umutsuz olma. Sen hele bi tusa gir de, seninle ilgilenenleri gördükçe dikkatinin dağıldığını hatta yeniden heyecanlandığını göreceksin.

Inan bana :)

bilmiyorum umutsuzum keyifsizim.

Seni mutlu edecek islerle uğraş istersen. Animeye baslayabilirsin kısa sürüyor onlar hem. Ya da ted konusmalarına bakabilirsin değişik konular dikkatini dagitabilir. Gibi gibi :)

üff annemlerle konuşuyordum bütün erkekler aynı tepesine çökceksin imasına gelen laflar ediyo

sinirim bozuldu

ablamın büyük yaşta arkadaşlarıyla görüştüm çoğu boşanmış zaten evliler de mutsuz

bu ne ya...

ben erkek peşinde ömrümü heba mı edicem?

Olur mu öyle sey yapma yahu daha 28 yaşındasn, ben fakülteden 26 yasında mezun olucam

Seni bunaltan tek sey tus. Tusu atlat da ferahlamak neymiş, ortamlara nasıl akılırmış o zaman göreceksin :)

Ya bunun okumakla ilgisi yok, milyon defa sahit oldum. Benim dedem ilkokul mezunuydu, ben doguluyum zaten herkes en fazla o kadar okurmus o zamanlar. Benazir Butto'yu anlatirdi bana. Kadina muthis saygisi vardi; hele de okuyorsa, uretiyorsa, calisiyorsa.
Anlattigina gore bu soguman icin yeterli gibi geldi. Yani ben olsam asiri sogurdum, bu nedir arkadas kac yasina gelmis adam kendini doyuramiyor mu, kendi dagittigini toplayamiyor mu? Benim babam oyle ileri goruslu filan degildir ama elinden her is gelir, yapar da. Sana baskalarini ornek gostermesi cok cirkin. Son sacmalamasini da yapmis, kendini uzmen icin hicbir sebebin yok.

Benim cevrem de ayni, evlilerin hepsi mutsuz. Bir tane evli ve mutlu taniyorum, onun da kocasi Alman :-D Hic bilmiyorum bir alakasi var mi ama olabilir de.

annem bütün moralimi bozdu ya...

aileyle sorunları erkeğe anlatmamak gerekirmişmiş..

çalışan insan çalışmayan insan istemezmişmiş...

ulan huzur vereydiniz de çalışaydım o zaman.

gece gece oturdum ağlıyorum arabaya atlayıp gidesim var diğer eve ama tırsıyorum gücüm de yok

annem bütün moralimi bozdu ya...

aileyle sorunları erkeğe anlatmamak gerekirmişmiş..

çalışan insan çalışmayan insan istemezmişmiş...

ulan huzur vereydiniz de çalışaydım o zaman.
Birincisinde annen hakli ama. Bilmiyorum belki yanlis ama aile icindeki sorunlardan kimseye bahsetmeme taraftariyim. Ikincisinde sen haklisin. Zaten yeterince kostek olmuslar manevi olarak, bir de boyle demesi hic olmamis. Ama insanlar cogu zaman ne kadar hasar verdiginin farkinda varmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…