- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Birincisinde annen hakli ama. Bilmiyorum belki yanlis ama aile icindeki sorunlardan kimseye bahsetmeme taraftariyim. Ikincisinde sen haklisin. Zaten yeterince kostek olmuslar manevi olarak, bir de boyle demesi hic olmamis. Ama insanlar cogu zaman ne kadar hasar verdiginin farkinda varmiyor.
Bir bakayim eski konularina. Evet anlatmak rahatlatmis olabilir seni, ama ben her sey yolundaymis gibi davranma taraftariyim. Yani ben olsam anlatmazdim diyebiliyorum ancak, ki kesinlikle seni yargilamiyorum, ben olsam guvenmezdim herhalde. Ne desem de bilemiyorum cok uzuldum bu mesajini okuyuncahaklı ama başka çarem yoktu.
çok üstüme geldiler eski konularım da var. küfürler hakaretler
hasta oldum artık. hem ruh hastası hem vücudumda bişiler çıkmaya başlamıştı.
mecbur kaldım. çok ezdiler beni. dayanacak güce ihtiyacım vardı.
Bir bakayim eski konularina. Evet anlatmak rahatlatmis olabilir seni, ama ben her sey yolundaymis gibi davranma taraftariyim. Yani ben olsam anlatmazdim diyebiliyorum ancak, ki kesinlikle seni yargilamiyorum, ben olsam guvenmezdim herhalde. Ne desem de bilemiyorum cok uzuldum bu mesajini okuyuncaAileler bazen boyle olabiliyor, ilk mesajimda demisimdir annemle eskiden cok itisirdik diye, benim annem de gidip babami doldururdu surekli. Ikisi beraber cok ustume gelirlerdi, yani anlayabiliyorum seni. Disaridan biri yapsa o kadar etkilemiyor ama ayni evdesin, bazen kacacak yerin de olmuyor.
Haklisin tabi, uzun yillar beraber olmussunuz. Burada yuzune vurmamasi cok onemli. Eger ailen bile seni cekmiyor gibi laflar etmediyse anlattigina pisman olmana gerek yok.uzun süre ben de anlatmadım zaten ama artık son yıllarda anlatıyordum. hiç oyuncu bir insan değilim içim neyse dışım da o. kendimi farklı göstermek için işler yapmadım onun etkisi...
Haklisin tabi, uzun yillar beraber olmussunuz. Burada yuzune vurmamasi cok onemli. Eger ailen bile seni cekmiyor gibi laflar etmediyse anlattigina pisman olmana gerek yok.
O zaman cok iyi, bos ver anlatmis rahatlamissin. Anneni de beni de takma :-D Simdi sana git, gitme diyemem bu konu hakkinda; ama gece disari cikip biraz yurumek bana da hep iyi gelmistir. Ama sen yapma bence gene de, hem saat yuzunden hem de tepem atik diyorsun. Imkanin varsa bir dus al, o da cok iyi geliyor.yok demedi öyle şeyler. aksine annemin beni sevdiğini söyler hep ablanı bilmem der. ki öyle gerçekten ben de bilmem :)
off... çok tepem atık sokağa çıkasım var çok geç saat.
O zaman cok iyi, bos ver anlatmis rahatlamissin. Anneni de beni de takma :-D Simdi sana git, gitme diyemem bu konu hakkinda; ama gece disari cikip biraz yurumek bana da hep iyi gelmistir. Ama sen yapma bence gene de, hem saat yuzunden hem de tepem atik diyorsun. Imkanin varsa bir dus al, o da cok iyi geliyor.
Neden ezik gorsun ki seni? Seninle ilgili bir sey yok, asil ezik kendi kanindan canindan olan kisiye boyle davranandir bence. Tabi ki boyle gitmeyecek, ama bence ilk zamanlar aglaman guzel. En azindan icindeki duygulari akitmis olursun, bu iyi bir sey. Bir zaman sonra daha iyi olacaksin, simdi hic gecmeyecek gibi gelse de.iyi ama yine de beni içinde ezik gördü zaten ben de ezik hissediyorum ki bıktım artık zaten bu eziklikten. bana çok zıt birşey bu aslında.
duş alacak gücüm yok biraz ağladım iyi geldi bi de antidepresan etkiledi sanırım az sakinledim
her gün ağlıyorum illa ki. böyle mi gidicek hep ya...
Neden ezik gorsun ki seni? Seninle ilgili bir sey yok, asil ezik kendi kanindan canindan olan kisiye boyle davranandir bence. Tabi ki boyle gitmeyecek, ama bence ilk zamanlar aglaman guzel. En azindan icindeki duygulari akitmis olursun, bu iyi bir sey. Bir zaman sonra daha iyi olacaksin, simdi hic gecmeyecek gibi gelse de.
Onsuz yasamayi ogrenmek durumundasin, cunku biz boyleyiz. Icinde bulundugumuz duruma adapte olmak zorundayiz, yoksa oluruz zaten. Sen de ogreneceksin, hatta eminim daha mutlu olacaksin. Simdi bu kadar uzulmen normal, alisamaman da. Yillarinizi beraber gecirmissiniz sonucta. Ama onunla dogmadin sen, degil mi? Hayatina bir zaman sonra girdi, o zamana dek onsuz yasiyordun. Demek ki mumkun, tekrar ayni olabilirsin. Ve inaniyorum ki cok daha iyi olacaksin.zamanla daha kötü oluyor sanki.
çünkü sadece sevgilim değil dostum ailem de gitmiş gibi hissediyorum. birlikte gülüp gezip eğlenip derdimi paylaştığım kişi yok kendimi güçsüz hissediyorum.
böyle yüzmeyi öğrensin diye denize fırlatılmış çocuklar gibiyim çırpınıyorum, birden kendimi okyanusta buldum köpekbalıkları arasında.
kıyıdan yüzmeye başlamaya vaktim de yok artık üstelik, bir an önce öğrenmem gerek yoksa boğulacağım ayağımdaki prangalarla.
Onsuz yasamayi ogrenmek durumundasin, cunku biz boyleyiz. Icinde bulundugumuz duruma adapte olmak zorundayiz, yoksa oluruz zaten. Sen de ogreneceksin, hatta eminim daha mutlu olacaksin. Simdi bu kadar uzulmen normal, alisamaman da. Yillarinizi beraber gecirmissiniz sonucta. Ama onunla dogmadin sen, degil mi? Hayatina bir zaman sonra girdi, o zamana dek onsuz yasiyordun. Demek ki mumkun, tekrar ayni olabilirsin. Ve inaniyorum ki cok daha iyi olacaksin.
Terk edilmenin cok kotu bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum, hele ki zaten kotu bir durumdayken. Birkac konuna baktim ama hepsine bakamadim dogrusu, sinirim kaldirmadi yani. Ablan 35 yasindaymis, benim 15 yasindaki kardesim daha mantikli davraniyor dogrusu. Konunu da dagitmak istemem simdi, kesiyorum o yuzden. Hayatini toparlama istegini bilmem de, gucun hala var. Guc icinde, cikarip cikarmamak sana kalmis. Istersen oyle bir ayaga kalkarsin ki. Simdiye kadar basardiklarini dusun. Insanlar her seyin ustesinden gelebilir isterse, gercekten cok cok gucluyuz. Bir de ne oldugunu dusunursen o olursun. Loser olmazsin, sen oyle dusunmedigin surece. Ki bana kalirsa oyle oldugunu dusunecegin bir durum da yok.evet böyle olucağını öğreniceğimi biliyorum.
sadece insana koyuyor. loser olduğum için uzaklaştığını bilmek... koyuyor.
hayatımı yeniden toparlama isteğim ve gücüm tükendi.
Terk edilmenin cok kotu bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum, hele ki zaten kotu bir durumdayken. Birkac konuna baktim ama hepsine bakamadim dogrusu, sinirim kaldirmadi yani. Ablan 35 yasindaymis, benim 15 yasindaki kardesim daha mantikli davraniyor dogrusu. Konunu da dagitmak istemem simdi, kesiyorum o yuzden. Hayatini toparlama istegini bilmem de, gucun hala var. Guc icinde, cikarip cikarmamak sana kalmis. Istersen oyle bir ayaga kalkarsin ki. Simdiye kadar basardiklarini dusun. Insanlar her seyin ustesinden gelebilir isterse, gercekten cok cok gucluyuz. Bir de ne oldugunu dusunursen o olursun. Loser olmazsin, sen oyle dusunmedigin surece. Ki bana kalirsa oyle oldugunu dusunecegin bir durum da yok.
Loser degilsin ki canim.
İnsan olmak icin doktor olmak gerekmiyor statu gerekmiyor. Sana herhangi biri bu yuzden loser gozuyle bakiyor ve saygi gostermiyorsa kendisi loser dir.
Kendini tani kendini bil. Kendinide loser veya asagilik olarak gorme kendine acima.
Kendini bu acinacak durumdan cikarabilirsin istersen.. Ama suan yakinmak istiyorsun sadece...degisim istesen birseyler yapardin. Ki yapacaksin umarim. Ama kendine boyle yakistirmalar yaparak kendini eziklemeye birak.. Sen birkere Allahin kulusun. Tam taminasim hicbir eksigin yok. Bu halinle kendini kabul et ve sev..bir statu kazanmis olamasan bile. Kazanmis olsan en fazla egonu tatmin edecek. Ama manevi doyum baska birsey.. Kandilin mubarek olsun
Sana yardım edemeyiz Bizi geç çevrendekilerde yardım edemez sana Ne yapsak olmaz
Seni senden başkası anlamaz
İstersen 40sayfa yaz Okuyalım Anlayamayız
Git karşısına geç birine anlat saatlerce yine olmaz
Önce bunu bil Öyle düşün
Kötü hissediyorsun tamam, yalnızsın belki tamam ama ölmüyorsun Şükret buna ölmüyorsun şuan
Biliyorum kötü hissediyorken bunu düşünmek çok zor ama yaşadığın en kötü şey bu mu ? Neler yaşanıyor her şey geçiyor Zaman durmuyor Acı da kalmıyor
Neler yaşadın kim bilir
Bilmiyorum ama Allah biliyor O görüyor merak etme Güçsüz değilsin sakın kendini küçük görme
Bazen çok yorulur insan Her şey üst üste yaşanır Biraz zaman ver kendine Çok düşünme yaşadıklarını Aklını dağıt
Biraz zaman geçince sen de böyle düşüneceksin eminim
Yıllar öncesinde büyük laflar eden insanlar olmuş hayat hakkında ama ben tek kelimenin anlamıyla yetiniyorum, sabret
Tek diyebileceğim şey bu
Canın yanacak,gözyaşın akacak .. o kadar çok gözyaşı dökeceksin ki gecenin karanlığında kan sanacaksın gözyaşını Ölüyorum diyeceksin
Kimseyi bulamayacaksın yanında Tek başına öleceğini sanacaksın Kalkamayacaksın çok korkacaksın ama biraz sonra güneş doğacak
Güneşin doğmasını bekle Gözyaşlarının kan olmadığını gör Ölmediğini anla Gülümse bunun için Şükret Ayağa kalk
Kimseden yardım istememek için uğraş Kendin için uğraş
Dua etmeyide unutma canım benim Çok rahatlıyor insan
Konunu kirletmiş gibi hissettim
Biraz kendime mektubum gibiydi bir önceki yanıtım
Daha sakince yazayım istedim döndüm yine :)
Çok sevdiğim biri vardı Çok sevdiğini sanıyordum onunda ama öyle değilmiş Sevmediğini kabullenemedim Gitmesin diye yalvardım Gitti Dön dedim Dönmedi Bir yıl geçti Hep gördüm Sustum Bir şey demedim
Bir gün döndü ama ben o eski ben değildim onun sayesinde Büyüdüm Çok üzüldüm Her gece ağlardım Yastığım ıslakken uyuyakalırdım Buna beni o alıştırdı
Her gece kabuslar görürdüm Onu yanımda isterdim O olursa başka bir şeye ihtiyacım olmaz sanırdım
Şimdi düşünüyorum onu ne yerine koydumda bu kadar çok sevdim ben diye
Çünkü ben onu sevmiyordum kafamda onun yerine koyduğum kişiyi seviyordum
Yanımda olacak,korktuğumda koruyacak,üzüldüğümde güldürecek birini hayal etmiştim O olsun istemiştim Olamadı Hayallerim ona büyük geldi
Öyle biriymiş ki aslında o Çok kötüymüş Vicdanı yokmuş mesela
Çok kişiyi parçaladı Ben yine az hasarla kurtuldum
Şükrediyorum İyi ki onu tanımışım yine de o olmasa kim bilir şu yaşımda kimleri hangi hayallerime dahil edecektim
Şimdi biliyorum ki bir başkasına ihtiyacım yok korktuğumda kendimi sakinleştirmeyi öğrendim Bunun için bile şükürler olsun
Küçük bir kız çocuğu büyüdü onun sevgisizliğiyle
Bu da iç dökme gibi oldu ya kusura bakmayın tutamadım içimde
aslında teşekkür ederim.
bana geleceğimi farklı yönetmeme yardımcı oldun belki de.
kendime acıyarak yaşamaktansa kısayolu geçip güçlenmeyi seçmem gerektiğini gösterdin.
paylaştığın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?