ölüyorum

zaten mantığımla bilinç altım savaşıyor. mantığım kendini kurtar diyor bilinçaltım istediğini arıyor.

seçimlerimin sonucu beni mutsuz ediyor şu an.

bi arkadaşıma sordum facebookta bi ters durum var mı diye.

yok dedi.

biraz olsun içim rahatladı.

bugün 4. gün aramadı. ben de aramıyorum. spotify hesabından çıktım dün.

sanırım gurur yapıcak çekicek kendini.

öyle olsun. 9 sene böyle bitecekse bitsin. napayım?

paçalarına yapışıp gitme diye yalvarıcak değilim. yanımda kimseyi zorla tutmam.

whatsappta sürekli online biri mi var acaba
Son 2 yorumunuz birbiriyle çelişiyor biraz, bırakın bence kendinize odaklanın. Takip ederseniz kendinizi daha çok üzersiniz.
Bu hayat başkası gülerken onlar için üzülmeye,ağlamaya,zaman kaybetmeye değmez.

Son 2 yorumunuz birbiriyle çelişiyor biraz, bırakın bence kendinize odaklanın. Takip ederseniz kendinizi daha çok üzersiniz.
Bu hayat başkası gülerken onlar için üzülmeye,ağlamaya,zaman kaybetmeye değmez.

etmiyorum takip. ben de girdiğim zaman bakıyorum. sürekli bakmıyorum.

demekki var. ne saniyosunuz, dunya okadar kuculduki, bir degil belki birkac kisi birden vardir. sanane tatlim sevgilisinden?

ilerle hadi canim ilerle.

bilmiyorum. 9 senenin acısı.

E esmergizmo ilgilenme onunla. Zor biliyorum ama aklina gelince seni oyalayacak baska aktiviteler yap. Hicbir platformdan takip etme yaptiklarini.

etmiyorum ama koyuyor insana

whatsapp sevmeyen insan paso whatsappta
Benim gordugum bu erkekler niyeyse iliskileri varken sevmedikleri seyleri ayrilinca birden bayilarak yapar hale geliyorlar. Ilginc. Bilemiyorum, gicikligina yapiyor olabilir belki ama erkekler o kadar ayrinti dusunmez de diyor bazilari. Belki baska biri olabilir, ama bos ver sen hic kafa bile yorma.

şu an ailemle yemekteyim dışarda

ama o kadar mutsuzum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

bu yapılan haksızlık hissini içimden nası atıcam bilmiyorum

sıfırken onu elinden tutup tepelere çıkarken iterken iyidi. şimdi beni sıfırım diye bırakması...

bilmiyorum insanlar neden bu kadar gaddar

Zamanla atacaksin, o his yok olacak zamanla. Sifir bir insani zirveye tasimissin, o guc var icinde. Kendine de yapabilirsin bunu. Eger sifir oldugunu dusunuyorsan, en tepeye de cikabilirsin. Daha once yapmissin, kendine olmasa da yardimci olmussun bir baskasina. Bana kalirsa bir baskasina yardimci olmak daha zor, cunku iki asamali bir olay. 1)Sen yardimci olmak isteyeceksin, 2)O da duzelmek isteyecek. Ama bu durumda sadece senin istemen yeter, istersen istedigin seviyeye ulasabilirsin.

tükendim ama gücümü harcamışım kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum sıkıntı o.

gücüm enerjim isteğim hevesim ne dersen işte o yok kalmadı.

offf o kadar mutsuzum ki

hiçbişeyden keyif almıyorum...

sürekli suratım somurtuk huysuzum...

ben bu kadar kötüyken o durabiliyor ya...

alacağın olsun. gerçekten sevmiyor demek ki...

inanılmaz... yazık.

tükendim ama gücümü harcamışım kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum sıkıntı o.

gücüm enerjim isteğim hevesim ne dersen işte o yok kalmadı.
Zaman diyorum sadece. Zamanla bu ruh halinden eser kalmayacak.

Bu baslik ne kadar ciddi 1 baslik.gercekten hasta biri acti falan sandim.
Ölüm o kadar kolay degil.
Ölmezsin

Gececeeeeek. Hepsi hemde sen anla.ayacaksin belkide. Simdi sen hangi sinava hazirlaniyosun tus mu ve zamanin ne kadar var

Zaman diyorum sadece. Zamanla bu ruh halinden eser kalmayacak.

lemmy zamanım yok.

yaşım 28.

yeterince zamanım gitti.

hayatımı bile kuramadım.

şu an o kadar kötü oldum ki... böyle resmen kendimi balkondan atasım var (intihar anlamında değil mecazen)

bildiğin duramıyorum aklımı hiçbir şeye veremiyorum..

onu online gördükçe deliriyorum birileriyle konuştuğu düşüncesi delirtiyor beni.

napıcam ben yaa...

Ama baska caren var mi? Ayrica herkesin hayati ayni gidecek diye bir sey yok. 28 yas gec bir yas degil, yaniliyorsun hala zamanin var. Yasadigimiz surece hicbir sey icin gec degildir. Bir de ona bakma. Sil, engelle vs. ne yapiliyorsa artik. Gorme onu hicbir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…