ölüyorum

bakmıyordum ama 2 gündür bakmaya başladım. çevrimiçi gördükçe sinir oluyorum

geç değil ama...

hani eski ben. peşinde onlarca insanın olduğu girdiği her ortamı kahkaha ortamı yapan iltifatlarla yüzü kızaran ben.

şimdiyse insanların sırtını döndüğü en yakınlarının bile ezik gördüğü ben.

gerçekten çok canım acıyor.

sürekli ilgi ihtiyacı içindeyim. birileri benle konuşsun ilgi göstersin sevgi göstersin istiyorum. bebek gibi oldum

mecazen ölüyorum ruhum öldü. neşem öldü. çocukluğum öldü. saflığım öldü. ben artık farklı bir insanım.
Degilsin
Sen ayni sensin.insanin krakteri cocuksuysa neseliyse en fazla bastirir saklanir bir yerlere aci cekince.
Acin bitince hepsi geri gelecek
Mecazi anlamda da ölüyorum deme sen.

Degilsin
Sen ayni sensin.insanin krakteri cocuksuysa neseliyse en fazla bastirir saklanir bir yerlere aci cekince.
Acin bitince hepsi geri gelecek
Mecazi anlamda da ölüyorum deme sen.

umarım gelir

diğerleri gibi mutsuz gaddar huysuz insanlardan olmak istemiyorum

28 yasindasin ya : )ben evliligim bittikten sonra 28 de yeniden asik olmustum.ohhh hemde daha guzel daha olgun daha kadınsı daha emin daha keyifli ve bir cok daha daha daha ile birlikte..
Ani yasa simdilik.
Hayat guzel ve 1 defa geliyoruz.ahla vahla gecmez

denedim ama başaramadım. 1 2 saat zor çalışıyorum

tekrar deneyeyim. ama hiç umudum yok
Yani benim aklima baska hicbir sey gelmiyor. Sinav zamanin o yuzden baska bir oneride bulunamam gibi geliyor. Sinav ne zaman bilmiyorum ama erken hazirlanmak her zaman iyidir. Bu sinavdan istedigin sonucu aldigini dusun. Belki motive olmana yardimci olur.

belki umudum olmadığındandır güvenim çok kırıldı yeni birine yönelecek gibi değilim aday adayı bile yok zaten.

dedim ya içim öldü diye. gözüm bir şey görmüyor.

kütüphaneye gitmiyor musunuz? yarın gidin ve sabahtan akşama kadar orada oturun, elbet çalışmak zorunda kalırsınız.
nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama üsküdarda bir kütüphane var, denize sıfır resmen. çıkıp 10 adım attıktan sonra denizin karşısındasınız. molalarınızda sahilde yürüyüş yaparsınız

tus. ağustosun sonunda. çok az vaktm var ben 2 haftadır çalışmıyorum.
Simdi sana iliskinle ilgili soyle oldu desek boyle oldu desek bos. Cozum bulamayacagiz. Zamanla oturacak seyler . Sen bosver baskalarini hem. Sizde isler nasil yuruyo bilmiyorum ama genede guzel zaman var. Cik bi kutuphaneye git gitmediysen su son zamanlarda. Ve sabah dusunme aksamdan cantani hazirla ve sabah direk cik evden bu kafayla dusunursen sonunda gene evde bitio gun.

ağustos sonunda. evet istiyorum ama ne bileyim bana bir motivasyon gelirdi her daim.

artık son olaylarla o motivasyonun kırıntısı bile kalmadı çok yoruldum.

istanbulda değilim. burda da kendi arkadaşlarım uzman oldular artık onları görür üzülürüm diye kendi okulumun kütüphanesine gidemiyorum

ne dicem hala sınava mı çalışıyosun derlerse? çevrem çoktu benim herkesle arkadaştım yüzümü çevirip de gidemem de. off..

belki umudum olmadığındandır güvenim çok kırıldı yeni birine yönelecek gibi değilim aday adayı bile yok zaten.

dedim ya içim öldü diye. gözüm bir şey görmüyor.

Aday olmasin zaten.supriz olsun aniden ciksin simsekler caksin iste ne gerekiyorsa kelebek bocek oluversin
Sende bu arada kitap oku.uzun sezonlu bir yabanci diziye basla.
Spor yap.
Kendine vakit ayir

Aday olmasin zaten.supriz olsun aniden ciksin simsekler caksin iste ne gerekiyorsa kelebek bocek oluversin
Sende bu arada kitap oku.uzun sezonlu bir yabanci diziye basla.
Spor yap.
Kendine vakit ayir

o kadar uzun süredir kendimleyim ki deliricem artık.

yaklaşık 4 senedir evdeyim. spordan da bıktım filmden kitaptan da kendimi oyalayamıyorum artık.

okul kütüphanelerini ben de hiç sevmem, tamamen moral bozmak için var oralar sanki.
yaşadığınız ilçede yok mu bir halk kütüphanesi :/

ağustos sonunda. evet istiyorum ama ne bileyim bana bir motivasyon gelirdi her daim.

artık son olaylarla o motivasyonun kırıntısı bile kalmadı çok yoruldum.
Ama bir an once kendini toparlamak durumundasin. Bak az kalmis sinavina, istedigin basariyi gosterince her sey daha iyi olacak.

aslında bunu yapabilirim.

kendi kütüphaneme gidersem tanıdık görürüm diye korkuyorum ama

Ama bir an once kendini toparlamak durumundasin. Bak az kalmis sinavina, istedigin basariyi gosterince her sey daha iyi olacak.

evet en azından loser lıktan çıkarım. kendime güvenim gelir.

hatta beyimizin fikri bile değişir o zaman. pislik.

vardır herhalde ama orda tüm gün durabiliyor muyum? güvenlikli olur mu?
saatleri değişiyor kütüphanelerin. benim o bahsettiğim 08.00-22.00 arası açık mesela. onun haricinde istanbulda 10.00-18.00 arası açık olan da biliyorum, hatta emin olmamakla birlikte 24 saat açık olanını da duymuştum. sizinkinin saatlerini sormak gerek.

güvenlik ve kamera oluyor. ama zaten kitapları vs tutup çalmazlar. ben molaya çıkacağımda yanıma telefonumu, cüzdanımı alıp çıkıyorum, kitaplarımı masada bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…