- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bir an once calismaya basla. Tum dikkatini sinava hazirlanmaya verirsen daha cabuk gececek emin ol.tus. ağustosun sonunda. çok az vaktm var ben 2 haftadır çalışmıyorum.
Ama baska caren var mi? Ayrica herkesin hayati ayni gidecek diye bir sey yok. 28 yas gec bir yas degil, yaniliyorsun hala zamanin var. Yasadigimiz surece hicbir sey icin gec degildir. Bir de ona bakma. Sil, engelle vs. ne yapiliyorsa artik. Gorme onu hicbir yerde.
Degilsinmecazen ölüyorumruhum öldü. neşem öldü. çocukluğum öldü. saflığım öldü. ben artık farklı bir insanım.
Bir an once calismaya basla. Tum dikkatini sinava hazirlanmaya verirsen daha cabuk gececek emin ol.
Degilsin
Sen ayni sensin.insanin krakteri cocuksuysa neseliyse en fazla bastirir saklanir bir yerlere aci cekince.
Acin bitince hepsi geri gelecek
Mecazi anlamda da ölüyorum deme sen.
Yani benim aklima baska hicbir sey gelmiyor. Sinav zamanin o yuzden baska bir oneride bulunamam gibi geliyor. Sinav ne zaman bilmiyorum ama erken hazirlanmak her zaman iyidir. Bu sinavdan istedigin sonucu aldigini dusun. Belki motive olmana yardimci olur.denedim ama başaramadım.1 2 saat zor çalışıyorum
tekrar deneyeyim. ama hiç umudum yok
28 yasindasin ya : )ben evliligim bittikten sonra 28 de yeniden asik olmustum.ohhh hemde daha guzel daha olgun daha kadınsı daha emin daha keyifli ve bir cok daha daha daha ile birlikte..
Ani yasa simdilik.
Hayat guzel ve 1 defa geliyoruz.ahla vahla gecmez
Simdi sana iliskinle ilgili soyle oldu desek boyle oldu desek bos. Cozum bulamayacagiz. Zamanla oturacak seyler . Sen bosver baskalarini hem. Sizde isler nasil yuruyo bilmiyorum ama genede guzel zaman var. Cik bi kutuphaneye git gitmediysen su son zamanlarda. Ve sabah dusunme aksamdan cantani hazirla ve sabah direk cik evden bu kafayla dusunursen sonunda gene evde bitio gun.tus. ağustosun sonunda. çok az vaktm var ben 2 haftadır çalışmıyorum.
Yani benim aklima baska hicbir sey gelmiyor. Sinav zamanin o yuzden baska bir oneride bulunamam gibi geliyor. Sinav ne zaman bilmiyorum ama erken hazirlanmak her zaman iyidir. Bu sinavdan istedigin sonucu aldigini dusun. Belki motive olmana yardimci olur.
kütüphaneye gitmiyor musunuz? yarın gidin ve sabahtan akşama kadar orada oturun, elbet çalışmak zorunda kalırsınız.
nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama üsküdarda bir kütüphane var, denize sıfır resmen. çıkıp 10 adım attıktan sonra denizin karşısındasınız. molalarınızda sahilde yürüyüş yaparsınız
belki umudum olmadığındandır güvenim çok kırıldı yeni birine yönelecek gibi değilim aday adayı bile yok zaten.
dedim ya içim öldü diye. gözüm bir şey görmüyor.
Aday olmasin zaten.supriz olsun aniden ciksin simsekler caksin iste ne gerekiyorsa kelebek bocek oluversin
Sende bu arada kitap oku.uzun sezonlu bir yabanci diziye basla.
Spor yap.
Kendine vakit ayir
okul kütüphanelerini ben de hiç sevmem, tamamen moral bozmak için var oralar sanki.istanbulda değilim. burda da kendi arkadaşlarım uzman oldular artık onları görür üzülürüm diye kendi okulumun kütüphanesine gidemiyorum
ne dicem hala sınava mı çalışıyosun derlerse? çevrem çoktu benim herkesle arkadaştım yüzümü çevirip de gidemem de. off..
Ama bir an once kendini toparlamak durumundasin. Bak az kalmis sinavina, istedigin basariyi gosterince her sey daha iyi olacak.ağustos sonunda. evet istiyorum ama ne bileyim bana bir motivasyon gelirdi her daim.
artık son olaylarla o motivasyonun kırıntısı bile kalmadı çok yoruldum.
Simdi sana iliskinle ilgili soyle oldu desek boyle oldu desek bos. Cozum bulamayacagiz. Zamanla oturacak seyler . Sen bosver baskalarini hem. Sizde isler nasil yuruyo bilmiyorum ama genede guzel zaman var. Cik bi kutuphaneye git gitmediysen su son zamanlarda. Ve sabah dusunme aksamdan cantani hazirla ve sabah direk cik evden bu kafayla dusunursen sonunda gene evde bitio gun.
okul kütüphanelerini ben de hiç sevmem, tamamen moral bozmak için var oralar sanki.
yaşadığınız ilçede yok mu bir halk kütüphanesi :/
Ama bir an once kendini toparlamak durumundasin. Bak az kalmis sinavina, istedigin basariyi gosterince her sey daha iyi olacak.
saatleri değişiyor kütüphanelerin. benim o bahsettiğim 08.00-22.00 arası açık mesela. onun haricinde istanbulda 10.00-18.00 arası açık olan da biliyorum, hatta emin olmamakla birlikte 24 saat açık olanını da duymuştum. sizinkinin saatlerini sormak gerek.vardır herhalde ama orda tüm gün durabiliyor muyum? güvenlikli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?