ölüyorum

o kadar uzun süredir kendimleyim ki deliricem artık.

yaklaşık 4 senedir evdeyim. spordan da bıktım filmden kitaptan da kendimi oyalayamıyorum artık.
Arkadaslarin yok mu.kampa gidin.cok eglencelidir alin sirt çantalarınızi cadirlarinizi.
Bir gece eglenmeye
Bi gece yemege
Bol dedikodulu kizlar toplanmasi hep iyi gelir

anladım eğer kendi okulumda olmazsa oraya giderim teşekkürler...

Arkadaslarin yok mu.kampa gidin.cok eglencelidir alin sirt çantalarınızi cadirlarinizi.
Bir gece eglenmeye
Bi gece yemege
Bol dedikodulu kizlar toplanmasi hep iyi gelir

var ama bi kısmı evlendi bi kısmı da çok yoğun bi kısmı uzakta. okul zamanı gibi boş vaktimiz yok ve cümbür cemaat değiliz

uff yine mutsuz bir gece yine yine

planlarına dahil edilmemiş olmanın mutsuzluğu...

kalbiyle değil beyniyle beni yanında tutmuş bir adamı kalbimle yanımda tutmuş olmanın verdiği enayilik hissi...

nasıl geçer..
nasıl

onu arayıp kızmamak için kendimi zor tutuyorum...

hem özledim. hem kırgınım. bu kadar bensiz kalmayı kaldırabilmesine kırgınım... inanamıyorum

sırf onu arayıp yazmamak için buraya yazıyorum.

keşke uyusam...

Vallahi buradan bakinca tek ilac calisip tusu kazanmaniz gibi gorunuyor. Antidepresani kullanmaya yeni basladiniz. 3 haftada ancak etki eder. Şöyle düşünün: 1 yil sonra nu hissettiklerimin hicbir onemi kalmayacak. Calisin bol soru cozun. Vakit gecer. Arkadaslarin kutuphane tavsiyesi cok guzel hakikaten. Hadi gorelim sizi

Canın skildikca bana yaz :) üniversite hayatın da olmuş ,çalışma hayatın da ..neden bu kadar yalnızsın ki ?

Bak kutuphaneye de gideceksin. Onlar yaptiysa sen niye yapamayasin kii. Uzaktan konusmasi kolay ama birinin demesi lazim. En buyuk askm tus olsun. Biliyorum icin yaniyooo elin ayagin yok gibi bazen ama uzaktan bak kendine. Sen bu durumda baskasina ne tavsiye verirdin ki aynilarini derdin. Sadece disiplinli calismaa. Zamanla oturacak herseyy herseyy hemde.

Seni anlıyorum, 9 seneden sonra bir anda her şeyi silip atmak kimse için kolay olmaz. "Bak millet ne yaşıyor" diye iyi hissetmek için başkalarının acılarını düşünmek anlamadığım bir kafa, elimizde acı ölçer bir aletimiz yok. Eğer olsaydı ve ölçseydik belki bu arkadaşın şu anda hissettiği acının derecesi örnek verdiğiniz insanlarla aynı olacaktı.

Tus'un zorluğunu biliyorum. Evde yeterince motive olamıyorsundur, kütüphaneye gitmek bir seçenek olabilir ama ben kötü hissettiğim zamanlarda kütüphanedeki sessizlik çok kolay kafamın düşüncelerle dolmasına sebep oluyordu. O yüzden kafelere gidiyordum. Starbucks, Caribou gibi yerlerde konsantre olabiliyordum, bunu da deneyebilirsin.

Kendi hayatını geri plana atıp sevgilin için fedakarlık yapmış olman şu anda pişman hissetmene sebep olabilir ama pişman hissetsen de hissetmesen de geri döndüremeyeceksin o zamanları. O yüzden şimdi önündeki hayatına bakıp onu kendin için yaşaman senin yararına olur.
Acın bir anda geçmeyecek, bu çok doğal ama acını yaşarken de olabildiğince çok şey katmaya bak kendine.
Hadi iyi çalışmalar :)

ilk defa kullanıyorum

etki eder mi cidden. sanki ne yapıcaksam kendim yapacağım gibi ilaçtan medet umamıyorum hatta yorgunluk yapıyor bana sanki

evet aynılarını derdim. pişman et insanları bi başına yüksel kapına düşsünler derdim.

düşünce bazında napmam gerektiğini biliyorum ama uygularken sıkıntı yaşıyorum

of çok net ve doğru da.

işte mesela. şöyle hissediyorum. geçmişe çare yok. şu an bir şeyler yap. diyorum kendime. yapamayınca daha kötü oluyorum. şu anda da bişeyler yapamıyorum hiç çıkamıcam bu kısır döngüden diyorum bu sefer.

cafelerde hiç çalışmadım ben. kaç saat çalışılır ki cafede? benim 8 10 saat çalışmam lazım en az kazanmak için yoksa olmuyor.

çalışma hayatım olmadı.

çünkü arkadaşlarımla çok sıkı fıkı olamadım sevgilime vakit ayırıyordum...
Sabahtan beri ne yazdıysan okudum .bu kadar derin yaşadığını düşünmemiştim .

Adam hicbirseyden fedakarlık etmemiş .kariyerine kariyer katmış ,ilişkisini hiç sallamamis. .sen de onun yüzünden 4 senedir tusa hazirlaniyosun. .o olmasaydı bin kere geçeceğin bir sınav ..hayatına mal olmuş farkına var artık ..resmen merdiven görevi görmüşsün onun için ..Üstüne basa basa tirmanmis. .senı de dibe itmiş ..

Çıkacaksın elbette. Yaşadıkların çok insani duygular, kendini suçlama sakın.

Oralarda kalkman için yanına gelip duran garsonlar olmadığından saatlerce oturulabiliyor. Ben öğlene doğru gidip akşama doğru kalkıyordum, 6 saat oluyordu. Arada kahve içip bi şeyler atıştıyordum, ders aralarında 5-10 dakikalık molalar verip etrafımdaki insanları izliyordum, iyi geliyordu Bence gitme imkanın varsa denemekte yarar var, herkesin çalışma tarzı farklıdır, belki sana faydalı olmaz, bi kahve içip kalkarsın en kötü :)

evet bunu yaşarken nası göremedim kendime kızıyorum. nası bu kadar salak olabildim inanamıyorum.

her daim sosyallik ve tip olarak benden aşağıda bir insandı kimse yanıma yakıştırmadı ama ben efendi ve insan olduğu için seviyordum onu. kazığın büyüğünü o atmış meğerse.

benim dipten çıkmam lazım artık. çok fazla oldu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…