- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Çıkacaksın elbette. Yaşadıkların çok insani duygular, kendini suçlama sakın.
Oralarda kalkman için yanına gelip duran garsonlar olmadığından saatlerce oturulabiliyor. Ben öğlene doğru gidip akşama doğru kalkıyordum, 6 saat oluyordu. Arada kahve içip bi şeyler atıştıyordum, ders aralarında 5-10 dakikalık molalar verip etrafımdaki insanları izliyordum, iyi geliyorduBence gitme imkanın varsa denemekte yarar var, herkesin çalışma tarzı farklıdır, belki sana faydalı olmaz, bi kahve içip kalkarsın en kötü :)
Bazı şeyleri görmek için yaşamak gerekiyor bazen ..göz görmüyor ,kulak duymuyor ,dil bağlanıyor ..biz buna duyularda aşk tutulması diyoruz ..(şaka şaka ben şimdi uydurdum ama doğru :) biz kim miyiz ? Eski sevgilinin kirip döktüklerini toplayan masum kk üyelerievet bunu yaşarken nası göremedim kendime kızıyorum. nası bu kadar salak olabildim inanamıyorum.
her daim sosyallik ve tip olarak benden aşağıda bir insandı kimse yanıma yakıştırmadı ama ben efendi ve insan olduğu için seviyordum onu. kazığın büyüğünü o atmış meğerse.
benim dipten çıkmam lazım artık. çok fazla oldu bu.
anladım en azından değişiklik açısından denenebilir. kahveyi severim :)
denicem söz.
kendimi suçluyorum çünkü bu çok değişik bir aptallık türü.
Bazı şeyleri görmek için yaşamak gerekiyor bazen ..göz görmüyor ,kulak duymuyor ,dil bağlanıyor ..biz buna duyularda aşk tutulması diyoruz ..(şaka şaka ben şimdi uydurdum ama doğru :) biz kim miyiz ? Eski sevgilinin kirip döktüklerini toplayan masum kk üyeleri
Ben basit bir aşk acısı sanarken, derin acıların olduğunu okudum ve üzüldüm .bir an önce ayağa kalkıp kaldığın yerden büyük bir azimle devam etmelisin ..bu hayat senin ..neden bir baskasininmis gibi davranıyorsun ki ? Kimse senin yerine tusu kazanmayacak ..lütfen gençliğini ve mesleğini ziyan etme ..ben sana inanıyorum ..en iyisini yapacaksın ..hatta bugün 5 saat tusa çalışarak bir başlangıç yapabilirsin. Benim gibi kitaplarını karalayan bebislerin de yok ..kalk bir filtre kahve iç ve başla lütfen ..
Kendini suçlamanın bir anlamı veya getirisi yok. Kimse mükemmel değil, burada üzüldüğün için seni garipseyenlere bakma. Herkesin geçmişinde "keşke böyle yapmasaydım" dediği dönemler olmuştur. Aptal falan da değilsin. Hatta yine olsa yine aynı şeyleri yaparsın yüksek ihtimalle çünkü şimdiki olgunluğuna erişmen için bunları yaşamış olman gerekiyordu.
Bu ağustos ayında girmeyeceğim ama ben de Tus'a hazırlanıyorum. Gaz veriyim sana bak ben şimdi çalışmaya başlıyorumSen de başla, kendine inan.
Sen hangi bölümü istiyordun? Kazandığın zaman bizi muayene et bedavaya olur mu
tamam :)
kendime hiiiç inancım yok:) şimdi hani yalan atmayayım sadece yapılması gerekeni yapacağım sanırım. sonra belki inanç gelir.
belki ilaçtan belki depresyondan belki uykusuzluktan bilmiyorum çok halsizim. enerjim yok önce buna bi çare bulmam lazım.
O bebişler ,bazen camdan atlama sebebiyaa kitapları karalayan bebişler :)) yerim onları :))
evet derin acılarım var nasıl bu duruma sürüklendim ve izin verdim aklım almıyor.
tamam 5 saat sözümü veriyorum sana söz. gece 00.00da güncelleme yapacağım.
zaten sevgilinin kırdıklarını hep bi başıma onardım ben. gidince kırdıklarını da bi başıma onarıcam hiçbir şey değişmedi ki.
Aslında ilacın enerjisizlik yapmaması gerekiyor, hangi ilaç bilmiyorum tabii de doktor da çalışman gerektiğini bildiği için enerjini düşürecek bi ilaç vermemiştir sanırım.
Gece uyuyamadığın için uykusuz olman normal, uyku düzensizliği de mod düşüklüğü yapar. Kendine izin ver bugün, biraz yürüyüş yapıp enerji harca, gece uyuman daha kolay olur.
Bence eski sevgilin (bu tabir sıkıntı yaratmıyordur umarım) aradığında açma, mesajlarına dönme ve online olup olmadığını kontrol etme. Biliyorum zor ama dayan.
Bu şarkı da benim üzgün olduğum zamanlarda gaza gelmemi sağlıyordu, tavsiye ederim
O bebişler ,bazen camdan atlama sebebiözellikle final zamanı ..
Yapabilirsin ,sen de biliyorsun .. sadece bir tokat gerekiyordu ,malesef ki onu da en acı şekilde yedin . Şimdi hayatı tokatlama vakti ..senden çaldıklarını teker teker geri alacaksın ..
00:00 da gelip güzel haberlerini okumayı umuyorum :)
Seni bu hale sevgili mi getirdi?
Kendini TOPLA..
Hiç kimse hiç kimseyi umursamıyor.
Aşk acısı, terk edilme... bunları yaşayan bir tek sen değilsin. kimse de ölmüyor bu acıdan merak etme. Öldüm sanıyorsun ama ölmüyorsun.
Hem 28 yaş ne ki... daha çok gençsin. Önünde yaşayacak çok günlerin var.
birinin gelmesi için diğerinin gitmesi gerekir...Hayatın kuralı budur.... Bu gitti çünkü yerine daha iyi biri gelecek...
Sevgilin sağlam kılıflar hazırlamış bu ayrılığa ..sallama artık şunu ..evet aynen öyle tokatı yedim hem de sağlaaam yedim. öyle böyle değil.
zaten amacı da oydu. ayrılmadan önce ben seni gaza getirmek için artık ne yapacağımı şaşırdım, kızdım olmadı, iyi konuştum olmadı beni konuşturtmuyorsun bile dediişin içinden çıktı.
zaten kötüydüm sevgili tüy dikti diyeyim.
hayatın beni yıkmasına izin verdiğim için aslında beni bu hale ben getirdim suçlu benim.
Bütün hayatını o yapmışsın. sorun burada yatıyor. O hayatından çıkınca da elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi kalmışsın. Oysa her şey zıttı ile vardır. bir ilişki varsa bitme olasılığı da vardır. Yaşam varsa ölüm de vardır... Bu olasılıkları bile bile dünyadayız. hiç bir şey sonsuza kadar sürecek diye bir kural yok. Bitti ise bu senin kötü olduğunu göstermez. bitmesi gerekiyordu ve bitti. Sebep aramayıp yaşamına kaldığın yerden devam edersen daha kolay ayumarım öyledir. pek umutlu güçlü bir dönemimde olmadığım için daha çok etkileniyorum tabi ki.
tek olmadığımı biliyorum ama yine de yaşadıklarımın acısı değişmiyor. hala aynı.
Sevgilin sağlam kılıflar hazırlamış bu ayrılığa ..sallama artık şunu ..
Hicbirseye bahane etme ..ders calisamiyorsam başım agiriyor yada bahar çarptı de ..daha fazla totosunu kaldırma .. sürüne sürüne gelecek sana ama artık bambaşka biri olacak karşısında ..yalvarma yakarma nafile ...dimi ?
Bütün hayatını o yapmışsın. sorun burada yatıyor. O hayatından çıkınca da elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi kalmışsın. Oysa her şey zıttı ile vardır. bir ilişki varsa bitme olasılığı da vardır. Yaşam varsa ölüm de vardır... Bu olasılıkları bile bile dünyadayız. hiç bir şey sonsuza kadar sürecek diye bir kural yok. Bitti ise bu senin kötü olduğunu göstermez. bitmesi gerekiyordu ve bitti. Sebep aramayıp yaşamına kaldığın yerden devam edersen daha kolay ay
atlatırsın. Bu arada neden bu kadar zayıfsın? Azıcık güçlü ol. Tüm dünyada bir tek o yok. kimse de mükemmel değil. Biri gider diğeri gelir. Gelmese de olur. Yaşam her şeye rağmen güzel. Başkası için ağlamaya değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?