ölüyorum

Benim eski sevgilim de aynısını yaptı bana. Galiba bu şekilde unutmanın daha kolay olacağını düşünüyorlar. Silme işini somut bir eyleme dökerek soyut bir eylem olan "aklından ve kalbinden silme" işini somutlaştırıyorlar. İçgüdüsel olarak tabi, bu kadar bilinçli düşünerek yapmıyorlardır. :)

daha once de yazdim sana ama artik okadar anlayisli olmayacagim. bence sen bu halini seviyorsun. boyle yasamak senin hosuna gidiyor. bir parazit gibi...
nekadar sacma birsey ugruna hayatini hica saydiginin farkinda misin? meslegin var elinde, ailen hayatta, sagligin yerinde... sen kendine acimayi seviyorsun.
ya kendine ahlayip vahlamaya burada, ortada bir halt yokken oluyorum diye konu acmaya bir adim bile ilerlememeye devam et ya da toparlan kendine gel.
o adam dunyadaki son adam degildi, sen de ilk ask acisi ceken kisi degilsin. ilk issiz ilk depresyona girmek icin cabalayan... bence artik seninki simarikliga dogru gidiyor. desifre olmayacagimi bilsem burada en yakinimin hikayesini anlatirdim sana yine de bunun sende bir ise yarayacagini sanmiyorum nedense.

1 hafta önce zaman ver diyordu 1 gün öncesine kadar arayıp o gün naptığının raporunu veriyordu bu saçmalığa kadar.

bitti diyemedi bile. böyle facebooktan silerek bitirdi. 9 senenin bitişi böyle oldu. bu kadar mı rezil pislik biriyim bu kadar mı saygı hak etmiyorum ben..

haklısınız. verecek bir cevabım yok. ben de kendimden nefret ediyorum zaten.

Seninle alakası yok bunun. Tamamen kendi iradesizliğiyle alakalı, emin olabilirsin bundan.

2 saate yakın ağladım zırladım mal gibi yattım

ondan sonra kafam artık hissizleşti düşünmeyi kesebildim de iyi geldi

kendimi hiç oyalayamıyorum.

ne izlesem. ne yapsam, nereye gitsem, nereye gezsem hep beni ağlatacak bir şey çıkıyor.

resmen bir travma içindeyim.

sanırım dersten başka yapacak bir şeyim yok.

çok üzüldüm ve acı çektim bu 2 haftada. nasıl unutulur bunlar bilmiyorum tekrar bir olabilir miyiz bilmiyorum...

keşke 5 sene öncesine dönsem. herşeyi daha başka yapardım.

Bir sise Jack Daniels. Yaninda da puro ya da pipo dolu kaliteli bir tutun icin.

gerçekten öyleymiş. inanılmaz. çok itici ve soğuk

Bu konunun pskilojide arastirilmasini cok, ama cok isterdim.

ERKEGIN BIR ANDA YABANCILASMASI

Bu yabancilasma bir psikoz belirtisi mi, bipolar mi baskalasim mi disassociation mi nedir ama evet kesinlikle bir sey var tavirlarinda ve kesinlikle insan sok oluyor.
Sanki yasarken olmus gibi.

Sadece eenin ilk konu içeriğini okudum sevgili konu sahibi. Sadede duygularımı yazayım diye girdim. Çok sevdiğin sevgilinden veya eşinden ayrılmak cok zor ölüm gibi gelebilir. Ancak bu bir kayıp değil. Genceciksin. Önüne neler cıkacak bu yaşadığını unutacak cok mutlu olacaksın sende bir gün. Kaybetme korkusunun incecik bir çizgide bebeğimin karnımda öldüğünü sanıp kalp atışını yeniden duyup onun hareketlerini tekrar hissedince anladım. Yürek yanması böyle birşey. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben seninle aynı yaştayım. İyi iş kariyer herşeyim var ama o andan sonra yere batsın hepsi dedim. Umrumda bile değil. Ayrıldım hepsinden. Bebeğimleyim. Bir gün çok ama çok mutlu olmanı diliyorum

dissosiasyon gibi. aynen yaşarken ölmüş gibi. sanki sen duvarmışsın gibi.

çok garip çok üzücü

ay inanmıyorum

kapak fotoğrafını güncellemiş

inanılmaz yani inanılmaz. adama bak yaaaa

ay deliricem

offf

uyandım yatakta mutsuzluktan ölüyorum

ben nası devam edicem ya

nasııı

offf

kimse beni sallamıyor kime yazsam dönmüyor bile

kimsenin umrunda değilim

herkes kaçıyor benden

Defalarca deneyip başarısız olabilirsin, her konu için geçerli bu. Ders çalışacağım diyip çalışmayarak, düşünmeyeceğim diyip düşünerek, kendi hayatıma bakacağım diyip bakmayarak. Kendini seviyor musun sen? Başarısız da olsan, kafanda olanları eyleme de dökemesen bu sensin. Her şeyinle sensin bu. Her yönünü sevmelisin. Sana başka bir hayat, vücut ya da bilinç verilmeyecek. Elindekinin değerini bil.
Ne yaptın birine tecavüz mü ettin, malını çalarak hayatının batmasına mı neden oldun, bilinçli ve isteyerek insan mı öldürdün?
Ne olmuş TUS'u hala kazanamamışsan. Can çıkmadan umut tükenmemeli. Çalışırsın bu sene olmasa başka sene, baktın olmuyor para kazanmak istiyorsun başka meslek yaparsın ya da uzman olmazsın.
Elinden geleni yap. Bu amacına doğru yürürken yolunu engelleyen insanları umursamamayı, yol kenarına atmayı öğret kendine. Bunu senin yerine kimse yapamaz, sen yapmalısın. Kendine acıma, kalk ve hayatın için savaş.

Can acısından ölünmez
Eğer ölünseydi, bir hafta önce 10 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğunda ben ölürdüm
Eskiden böyle şeyler için mutlaka ben de üzülmüş, acı çekmişimdir. Şimdi o zamanlar için kendimden utanıyorum. Çünkü ben bugüne kadar aslında hiç acı çekmemişim.
Şimdi içimde bir yangın var
..................................

Ben de ağlayarak uyandım bu sabah. Vefat eden yakınımı gördüm rüyamda. Ölüyorum falan sanmadım. Ama tüm evi yıkıp yakasım geldi. En acımasız en çaresiz şey şu vefat. Dengesizin biri hayatından çıkmış diye ne acıtıyorsun tatlı canını? Seni sevebilecek çoook kişiler olacak. Herkes gelip geçiyor hayatımızdan. Bilmem kaç yıllık sevgililerimizden de ayrıldık ölmedik, kocalarından da ayrılan çookça arkadaş da ölmedi. Derin nefes al ve geçeceğini bil. Her şey gelip geçecek sen de biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…