- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kendi şifresini sordu unutmuş. hesabı silicem dedi. ama silmemiş sanırım bilmiyom.
kullanmazdı facebook pek ben de girip millet napıyo diye bakar dedikodu yapardım öylesine saçma bişeydi facebook bizim için
direk sorması ve silmesi çok garibime gitti 4 5 senedir kullanmıyor bile
Benim eski sevgilim de aynısını yaptı bana. Galiba bu şekilde unutmanın daha kolay olacağını düşünüyorlar. Silme işini somut bir eyleme dökerek soyut bir eylem olan "aklından ve kalbinden silme" işini somutlaştırıyorlar. İçgüdüsel olarak tabi, bu kadar bilinçli düşünerek yapmıyorlardır. :)
daha once de yazdim sana ama artik okadar anlayisli olmayacagim. bence sen bu halini seviyorsun. boyle yasamak senin hosuna gidiyor. bir parazit gibi...
nekadar sacma birsey ugruna hayatini hica saydiginin farkinda misin? meslegin var elinde, ailen hayatta, sagligin yerinde... sen kendine acimayi seviyorsun.
ya kendine ahlayip vahlamaya burada, ortada bir halt yokken oluyorum diye konu acmaya bir adim bile ilerlememeye devam et ya da toparlan kendine gel.
o adam dunyadaki son adam degildi, sen de ilk ask acisi ceken kisi degilsin. ilk issiz ilk depresyona girmek icin cabalayan... bence artik seninki simarikliga dogru gidiyor. desifre olmayacagimi bilsem burada en yakinimin hikayesini anlatirdim sana yine de bunun sende bir ise yarayacagini sanmiyorum nedense.
1 hafta önce zaman ver diyordu 1 gün öncesine kadar arayıp o gün naptığının raporunu veriyordu bu saçmalığa kadar.
bitti diyemedi bile. böyle facebooktan silerek bitirdi. 9 senenin bitişi böyle oldu. bu kadar mı rezil pislik biriyim bu kadar mı saygı hak etmiyorum ben..
Seninle alakası yok bunun. Tamamen kendi iradesizliğiyle alakalı, emin olabilirsin bundan.
çok üzüldüm ve acı çektim bu 2 haftada. nasıl unutulur bunlar bilmiyorum tekrar bir olabilir miyiz bilmiyorum...
keşke 5 sene öncesine dönsem. herşeyi daha başka yapardım.
Onlar "yabancilasma" yi cok iyi bilirler.zaten yabancı biri gibi artık hiç kestiremiyorum naptığını tanımadığım biri var sanki. bıraktım ben de.
Bir sise Jack Daniels. Yaninda da puro ya da pipo dolu kaliteli bir tutun icin.
Onlar "yabancilasma" yi cok iyi bilirler.
gerçekten öyleymiş. inanılmaz. çok itici ve soğuk
Bu konunun pskilojide arastirilmasini cok, ama cok isterdim.
ERKEGIN BIR ANDA YABANCILASMASI
Bu yabancilasma bir psikoz belirtisi mi, bipolar mi baskalasim mi disassociation mi nedir ama evet kesinlikle bir sey var tavirlarinda ve kesinlikle insan sok oluyor.
Sanki yasarken olmus gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?