ölüyorum

Bak herseyin bilincindesin. .senden çok şey çalan bu adamı affetme ..senin başarın onun yaşadığı ..basarisizligina sebep bir yükseliş ...ben olsam aşkımdan geberir yine de dönmem ..tedavin bittikten sonra hayat standartlarını bu kadar düşüren bir adamın üstüne çek sifonu. . 9 yılına acıma ..o acıdı mı sana ? Millet 35 de evleniyor artık .sen bakma bana çoluk çocukla okumaya çalışıyorum ..benim gibi bir sürü insan var ama emin ol tükendik. ..tusu kazan ve yeni bir ilişkiye başla .yenilikler ruhuna iyi gekecek ..yaralarının izi bile kalmayacak ..

evet bilincindeyim. benden önce ayda 1 kaza yapan bir çocuktu düzgün araba kullanmaya alıştı cimciklerimle.

kaskodan bile indirim alıyor artık ama yok bu bile benim sayemde değil ona kalırsa. herşeyi kendi yaptı.

geçen gün eşyalarımı almaya evine gittim. maaşı düşük zorunluda paraya sıkışıktı. bir kulaklık istiyordu vazgeçirmiştim sıkışırsın alma sonra alırsın diye. onun kabını gördüm almış.

sanki ben annesiyim de...beni bırakır bırakmaz çocuk gibi koşmuş almış açlıktan ağzı kokuyodur şimdi. bana ne.

adamı adamın kendinden fazla düşünmekten hasta olmuşum artık.

bir ton vitaminler aldım hastalık önleyici ilaçlar vs.

kongreye gittikten sonra aradı boğazım kötü hasta olucam bilmem ne diye bana ağlanıyor. diyemedim içtiğin sigaradan içkidendir diye. diyemedim sana aldığım vitamini bugün içtin mi diye. 3 4 senedir zorla yaptığım grip aşısını bu sene sallamadım olmadı diye de demedim.

koşsun kariyerine gelen estetikle bana anca benzeyebilmiş para avcısı kızların peşinden bundan sonra. hayatını yaşasın. kanı bitlenmiş belli.

İste böyleeeee. ..bak ne kadar güzel görüyorsun artık gerçekleri ..sana bu kadar zararı dokunan bir adamı hala niye atamıyorsun içinden ? Çok seviyorsun ..unutursun ...sürekli eksik yanlarını düşün ..sana yaptıklarını ,senden götürdüklerini düşün ..

Çok çalış ve tusu kazan lütfen ..önce kendin için sonra da bu basit fikirli sevgilini eşekten düşmüşe çevirmek için ..

Biscolata erkeklerini düşün ,kaslı kollarıyla taşıdıkları çikolata kazanlarını düşün ama o sünepe sevgilini düşünme :)

Duvarlarına bir sürü not as ..tusu kazanicam yaz ,diğer hedef ve hayallerini yaz , bir de kısa günlük tut ..sevgilini yazma ,hayallerini yaz yine ..

Birde yakınlarında yetiştirme yurdu varsa gidip biraz çocuklarla vakit geçir ,oyun oyna ..o kadar ilgiye ihtiyaçları var ki ..onlarla oynarken günün nasıl geçtiğini anlamazsın ve düşünmeye de vaktin olmaz ..arada git kendine bir kahve ısmarla ..yalnızlık bazen güzel yaa ..sahte bir bakış ,sahte bir gülüş yerine boş sandalye iyidir :)

benden götürdüklerini düşünürsem sinirleniyorum onu arayıp kızasım geliyor sonra değmez diyorum. başka biri varmış gibi geliyor kızayım diyorum sonra bu saatten sonra ne fark eder diyorum...

evet severim notları kocaman aynam var ay onu bile o matkapla tutturmuştu neyse ona bile asetatlı kalemle yazılar yazdım. post it le duvara yazı yapıştırsam onları bile birlikte almıştık püff odamın eşyalarını bile birlikte karar verdik şöyle daha iyi durur vs diye. bugün biraz eşya değişikliği yapsam iyi olacak anlaşılan ya :)

evet sahte insanlardansa yalnızlığı tercih ederim en azından enerjimi çalmazlar katılıyorum buna.

Onun yaptığı ,aldığı ,elinin değdiği kısaca Onu hatırlatacak ne varsa at çöpe ..kararlı ol biraz lütfen ..nereye baksan ona ait birşeyler buluyorsun ..bu şekilde kendine eziyet edersin ..hepsini topla bir yere ,ondan aldığın sigaradan yak bir tane ,bir de o topladıklarını. .ateş izlemek huzur verir ..çak bir kibrit ..AA evin nasıl ,bahçesi yada terası var mı ? Kocaman saksılar alıp çiçek dikebilirsin ..bu da çok güzel bir terapi ..başta bana çok boş gelmişti ama denedim onayladım :)

apartmanda oturuyorum onun aldığı orkideyle uğraşmıştım iyi gelmişti. bitli ölüyodu orkide saksı değiştim düzelttim çiçek açtı evde görenler ilk kez çiçek açan orkide gördüm diyo :))

benim onu hatırlatmayan eşya bulmam imkansız biraz masamı bile onun arabada taşımıştık:)))

yüzüm bile ona benziyo millet akraba gibisiniz çok benziyosunuz diyo falan.

bi tane içtim sigara mahvetti bi daha içmem :)

ösym şifremi biliyordu o başvuru yapıyordu benim adıma.

değiştirdim şimdi. bahar tusu açıklanır 1 haftaya.

benle konuşmuyorken girip de kontrol edemesin naptım diye.

pislik.

masamı sildim temizledim 2 haftada örümcek bağlıcakmış az kaldı her yer toz hay allah

boş boş boşluk içim boş manasız böyle.

amacım yok uzay boşluğunda süzülüyorum sanki...

sizce whatsapp son görülmemi kapatsam mı böylece onu da takip etmem?

ona bahane vermek istemiyorum bir işler karıştırıyormuş gibi.

çünkü değil hani meriçlik yapan arkadaş bir tane bile erkek arkadaşım yok muhabbet bile ettiğim

ne kütüphaneye gittim ne evde çalıştım

ablamın dediği gibi benden bi b.k olmaz. insanlar benden kaçmakta haklı.

ağlamama geri döneyim

söz verdiğim herkesten özür diliyorum

pazar konuştuk en son facebook şifresini sordu beni silmiş resimlerimizi de

Nasıl yani senin şifreni mi sordu yoksa kendi şifresini mi unutmuş sana sordu? Ay şu resim silme olayı da yani bir bitemiyor! Ergen gibi, ayrıldık sil. Neyi kime ispatlıyorsa bu resim silmeler?

Nasıl yani senin şifreni mi sordu yoksa kendi şifresini mi unutmuş sana sordu? Ay şu resim silme olayı da yani bir bitemiyor! Ergen gibi, ayrıldık sil. Neyi kime ispatlıyorsa bu resim silmeler?

kendi şifresini sordu unutmuş. hesabı silicem dedi. ama silmemiş sanırım bilmiyom.

kullanmazdı facebook pek ben de girip millet napıyo diye bakar dedikodu yapardım öylesine saçma bişeydi facebook bizim için

direk sorması ve silmesi çok garibime gitti 4 5 senedir kullanmıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…