- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben de ağlayarak uyandım bu sabah. Vefat eden yakınımı gördüm rüyamda. Ölüyorum falan sanmadım. Ama tüm evi yıkıp yakasım geldi. En acımasız en çaresiz şey şu vefat. Dengesizin biri hayatından çıkmış diye ne acıtıyorsun tatlı canını? Seni sevebilecek çoook kişiler olacak. Herkes gelip geçiyor hayatımızdan. Bilmem kaç yıllık sevgililerimizden de ayrıldık ölmedik, kocalarından da ayrılan çookça arkadaş da ölmedi. Derin nefes al ve geçeceğini bil. Her şey gelip geçecek sen de biliyorsun.
ay inanmıyorum
kapak fotoğrafını güncellemiş
inanılmaz yani inanılmaz. adama bak yaaaa
ay deliricem
Önce psikologa git. İlaç verir buyuk ihtimal ,kullan. Yeşillik bi yerlere git.gökyuzune bak,evcil hayvan besle, durumunla ilgili kitap oku...her şey biz insanlar için yaratılmıs.mutlaka yapcak veya ilgi çekici,rahatlatıcı seyler bulunur. Takılma.her derdin devası bulunur.kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Surekli benden destek bekleyen insana ben de katlanamazdım heraldekızlar psikiyatriden randevu aldım çarşamba günü. o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
biliyorum ne acılar çekiyor insanlar ben de kendime söylüyorum ama yine de çok canım acıyor.
son kalem sevgilimdi. dayandığım tek şey oydu. onla ayrılma ihtimalini bile düşünmedim hala düşünemiyorum. şoktayım hayal kırıklığındayım. etimden et koptu sanki.
bişeyleri değiştiremediğim için o da pes etti sonunda. onun desteğiyle bile zorlanıyordum şimdi nasıl ayağa kalkarım?
arasam mı?
Hayır.
hesap sormak için aramayayım mı
Bırakın aramayın. Arayacaksa o arasın. Çok ağır geciriyosunuz bu süreci. Ararsanız bile sağlıklı olmaz bu, iyi hissetmiyorsunuz kendinizi.
offf
uyandım yatakta mutsuzluktan ölüyorum
ben nası devam edicem ya
nasııı
offf
kimse beni sallamıyor kime yazsam dönmüyor bile
kimsenin umrunda değilim
herkes kaçıyor benden
o yüzden bitirmek için arayacaktım
9 senelik ilişki facebooktan silerek biter mi ya.
Clarence sen misin lol!Imkanin varsa acilen tatile git. Bugun alisveriste gordum tiril tiril bikiniler pareolar icim gitti. Tatil matil yok bana. Sen soyle bir alisverise cik hazirlan kacamak yap. O evin mateminden cik acilen.
Clarice ben Starling olan.Clarence sen misin lol!
Defalarca deneyip başarısız olabilirsin, her konu için geçerli bu. Ders çalışacağım diyip çalışmayarak, düşünmeyeceğim diyip düşünerek, kendi hayatıma bakacağım diyip bakmayarak. Kendini seviyor musun sen? Başarısız da olsan, kafanda olanları eyleme de dökemesen bu sensin. Her şeyinle sensin bu. Her yönünü sevmelisin. Sana başka bir hayat, vücut ya da bilinç verilmeyecek. Elindekinin değerini bil.
Ne yaptın birine tecavüz mü ettin, malını çalarak hayatının batmasına mı neden oldun, bilinçli ve isteyerek insan mı öldürdün?
Ne olmuş TUS'u hala kazanamamışsan. Can çıkmadan umut tükenmemeli. Çalışırsın bu sene olmasa başka sene, baktın olmuyor para kazanmak istiyorsun başka meslek yaparsın ya da uzman olmazsın.
Elinden geleni yap. Bu amacına doğru yürürken yolunu engelleyen insanları umursamamayı, yol kenarına atmayı öğret kendine. Bunu senin yerine kimse yapamaz, sen yapmalısın. Kendine acıma, kalk ve hayatın için savaş.
Nasıl bir fotoğraf ki?
Önce psikologa git. İlaç verir buyuk ihtimal ,kullan. Yeşillik bi yerlere git.gökyuzune bak,evcil hayvan besle, durumunla ilgili kitap oku...her şey biz insanlar için yaratılmıs.mutlaka yapcak veya ilgi çekici,rahatlatıcı seyler bulunur. Takılma.her derdin devası bulunur.
Bakin bir sey onereyim.
Plan 1. bolum. - KACIS
Her seyi birakin. ama Her seyi. Cikip gidin bulundugunuz odadan ve sehirden. Var mi deniz kiyisinda yasayan bir arkadas? Oraya gidin ve kafayi toparlamadan geri donmeyin.
Plan 2. bolumde - MATEM, HESAP ve MUHAKEME
Oturup mateminizi planlayin. 9 yil uzun sureydi ustelik kisilik gelistirirken. Demek ki birbiriniz uzerinde siki bir kontrol mekanizmasi vardi. Bu olusum aslinda ikinizin de gelismesini engelliyordu.
Once mateminizi duzunli sekilde mesela gunde 2 saatse iki saat hungur hungur aglanacak ama sonra paketleyip dolaba kaldiriyoruz diger kalan kisimlar icin.
Sonra sapkanizi onunuze koyun ve bu iliskiden ne ogrendiniz, artilar eksiler diye yazin. Ciddi ciddi envanter yapin is plani gibi. YAZARAK.
Tum gercekleri ortaya doktugunuzde, yakin bir arkadasa yuksek sesle anlatin. Yazdiklarinizi kabul etmenizi saglayacaktir.
Sonra karar verin. HERHANGI BIR KARAR. Mesela onun resimlerini torenle yakma ve uzerinden atlayarak anma ve kulleri denize atma toreni. Ya da onun yapmadigi bir seyi yapip kendinize guven getirmek eylemi. Bir sey, onun evreninden BOSANMAnizi saglayacak bir eylem. Bu rituel sizi ozgurlestirecek.
Plan3 . ALTERNATIF EVREN PLANI
Multiverse olusumuna denk geldiniz mi bilmiyorum. Yani ayni evrenden ufak bir detay farkli ama ayni anda var oluyor. Siz kendinize , bulundugunuz durumdan KENDI YARATTIGINIZ bir evrene gidecek DETAYLI bir plan edinin. Bu evrende siz cok mutlusunuz. Ne kadar cilgin olsa da o plani yapin ve o evrende bu adam olmasin.
Ve bu evreni aklinizda devamli canli tutun. Her gun duvara fotograflar/semalar asin soyle olacak boyle olacak diye. Her gun kendinizi bu plan icin sartlandirin ve galeyana getirin.
Bunlari yapmadan once derin nefes alip verme meditasyonu yapin. Ben bir yerlerde ozetlemistim bildiri gecmisimden bulunabilir.
Bunlari deneyin bakalim!
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım bana bekle dedi ama onda olan günlüğümü bana geri gönderdi bu artık benim için yoksun demekti 3 gün oluyor ilk gün deli gibi aradım hiçbirine cevap vermedi kendi söylemedi olmayacağını yurtiçi kargonun mesajıyla öğrendim bende ölüyorum ama inan onlar mutlu olan bize oluyor.
offf
uyandım yatakta mutsuzluktan ölüyorum
ben nası devam edicem ya
nasııı
offf
kimse beni sallamıyor kime yazsam dönmüyor bile
kimsenin umrunda değilim
herkes kaçıyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?