- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Silkelen lütfen seni çok iyi anlıyorum bende her sabah kalktığımda ölüyorum diyorum canım felaket acıyor ama herşeye inat nefes alıyorsun öyle değil mi? Hayatına belki daha iyisi çıkacak ondan daha iyi ben böyle düşünüyorum beni istemeyeni bende istemem demelisin yoksa her dakika onunla geçirdiğin güzel anları düşünürsen asla bu bunalımdan çıkamazsın ben kendimi böyle telkin ediyorum. Zaman diyorum zaman...
vayyyyy bunlar çok iiyi tam ihtiyacım olan şeyler.
aslında ben de uzaklaşmak istiyorum ama psikiyatr gitme dedi diye kaldım burda. ama dinlemicem artık en azından bi süreliğine uzaklaşmam lazım.
hangi mesajda özetlemiştin acaba bulsam okusam keşke. kişisel gelişim kitapları aldım ama okuyamadım bunları uygulayacağım ama.
Bir tanidigimin arkadasi, bu teknigi UC GUN nefes alip vermede kullandi.
Uzun yilllar suren bir iliskis yeni bitmisti.
Adam bu seanstan sonra bambaska birisi olmus ve daha cabuk basa cikabilmis dediler.
Uzun alip verilen nefes beyine cok daha fazla oksijen tasiyor ve diyafram ic organlardaki stresi azaltiyormus.
Tibbi olarak belki daha iyi anlarsiniz/ beyine giden oksijen vs EKG tansiyon herneyse
fal mıııı:)))) ay mutlaka anlat bana da özeldentamam silkeleniyorum.
arkadaşlarımla görüşeceğim zaten fal baktırıcaz :) bahane olsun işte.
bi duşa gireyim insana benzeyeyim.
fal mıııı:)))) ay mutlaka anlat bana da özelden
öylesine bir fotoğraf kendi yok fotoda netten alınmış bir şey.
hah bugünü de okudum geldim.
benzer bir durumdan çıktığımda ben de antidepresan başladım. 15. gün nispeten iyi olursun, bir ayda biraz daha iyi. sonra baya enerjin geliyor. dışarı çıkmak, güzelleşmek, sosyal olmak istiyorsun. hani garip şekilde aktif bir insana dönüyorsun.
bu sürede, ben de adamın hayatında aklını karıştıran biri olduğunu düşünüyorum. whatsappta online olmaları vs. bu yüzden, veya facebook'taki fotoğraflarınızı silmesi. onu da kız istemiştir ya da söylemiştir muhtemelen.
bu çok önemli değil.
erkekler elindekine daha az değer veriyor genelde görüyorsun.
hah bu sürede diyordum, bu süreçte eğer sen ararsan adamı "bitti de bana vs" dersen baskı yapar konuma geleceksin, onu arayan zorlayan vs. o yüzden takmıyor gibi yapman lazım. yani aramaman lazım.
erkekler istediğinde, zamanı geldiğinde dönüyor; hani yalvarıp ağlayınca ya da bitti deyince dönenini görmedim ben.
illaki dönecektir, bu senin içini rahatlatır eminim. şimdiki ezilmiş egonu tazeler ama o kadar.
senin yapabileceğin tek şey şu an sınava hazırlanmak, kendine bakmak ve hayattan keyif almaya bakmak.
bak sana diyorum ya seninle benzer bir durumdan çıktığım dönem, insanları arıyordum dışarı çıkalım diye kimse çıkmıyordu hep bahaneleri vardı. şimdi mutlu bir karakterim, herkes peşimde dolaşıyor.
bir de... bana da o dönem derlerdi; "geçecek..". diye. geçecek.
inan tam olarak neye üzüldüğünü hatırlayamayacağın zamanlar gelecek.o yüzden kendine yatırım yap.
o da arayacak ayrıca.
selam kızlar
arkadaşlarla görüşmek iyi geldi
normalde gizlerdim ama dayanamadım anlatıverdim herşeyi. destek oldu onlar da
hatta birlikte foto çekildik paylaştı arkadaşım görmüştür kesin sinir olsun oh canıma değsin
falda da şey çıktı: temmuzda köpek olup gelcek dedi başka bi kız yok dedi etrafın gazına geldi rahat battı dedi sen kimsin tribine girmiş dedi. hata sende annesi gibi davranmışsın şans vermicektin dedi. gelcek ama dedi.
bilmiyom bakalım.
Insallah fala gore hareket etmezsin.
Iliski bitmis. Herseyi duymaya hazir olmak lazim.
Fala kalırsan kara güne kalırsın. Şu an ister istemez "Heh Temmuz'da dönecek" düşüncesi hep aklının bir köşesinde kalacak, fal patlarsa yaşayacağın hayal kırıklığı iki kat artacak. Ben kendini en kötüsüne hazırlamanı tavsiye ederim, sonu iyi de bitse, düşündüğün gibi kötü de bitse. Bak daha iyiydin, fal baktırdıktan sonra "1 haftadır aramıyorrr :/" a bağlamışsın. Kendine eziyet ediyorsun.
yok faldan önce de öyleydim. yani fal öncesi daha kötüydüm hatta. her gün daha kötü oluyorum aslında. arkadaşlarımla görüşmek iyi geldi.
yalnızlık seviyem falcıyla dertleşme boyutunda. onla birlikte çemkirdik benim dangoza. o iyi geldi. gaydi zaten severim enerjilerini çemkirdik paso :)
en kötüye hazırlamak.
ah işte o benim için zor bişi.
ama bugün arkadaşlarımın yanındayken bi an güç geldi profil fotolarımdan birlikte pozlarımızı sildim. albümlerin de bi kısmını gizledim. gene kalmıştır fotomuz ama arkadaşlarım boşver uğraşma dediler. ben de bıraktım. bu da bişeydir dimi?
birlikte fotomuzu da koydu arkadaşlarım onlar ekli dangozda. görmüştür heralde. iyi mi oldu kötü mü bilmem ama. hani peşinden ağlanmadığımı bilsin.
hoş aslında ağlanıyorum ama ona belli etmiyorum öyle bi durum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?