ölüyorum

Ölümün değil... Yeniden doğuşun sancılarıdır bunlar.
Hakkınızı iyi değerlendirin derim.
Kuş olup uçmaksa hedef evvelâ yanmak
Akabinde Zümrüd-ü Anka gibi, küllerinden doğmak gerek :)

Ölümün değil... Yeniden doğuşun sancılarıdır bunlar.
Hakkınızı iyi değerlendirin derim.
Kuş olup uçmaksa hedef evvelâ yanmak
Akabinde Zümrüd-ü Anka gibi, küllerinden doğmak gerek :)

Engelleyin gitsin. En azından değmeyeceğini gösterdi size.

çok severim anka kuşunu... özdeşleştiririm kendimle de çok.

yoo engellemem bile. ergen değilim onun gibi. sadece son görülmeyi kapattım böylece artık takip etmiyorum onu ne zaman girdi çıktı diye.

korkağın teki çıktı yalnız ayrılmak istediğini bile ben sormuştum. bitti bile diyemedi.

Açık konuşacağım üzmek istemememe rağmen. Bence çok yüksek ihtimalle başka biriyle flört ediyor. Onunla deneyecek, iyi giderse geri dönmeyecek ama yapamazlarsa ilk işi senin kapını çalmak olacak. O yüzden keskin cümlelerle, "bitti istemiyorum" vesaire diyerek net bir bitiş yapmıyor. Çalma ihtimali olan kapıyı çok sert kapatmıyor yani. Üzgünüm ama çok karaktersiz. Korkak, hesapçı...

farkındayım

o yüzden sinirleniyorum zaten

beni çantada keklik napsam dönerim sanıyor.

yok öyle bir dünya.

hele araya biri girerse

asla.

büyük konuşmayayım ama bir daha güvenemem zaten.

2 yıl sonra buraya gelip mutlulukla bir konu actigini hayal ettim. Geciyor, inan hepsi geciyor. Onemli olan al eline bir makas senin hayatinda olmamasi gerekenlerle baglarini kokunden kes gitsin.
Ve yeniden hayal kur umut et ve yola cik. Inan eskisinden dahada guclu bir insan olacaksin.

umarım olur hiç inancım ve umudum yok.

gücüm de tükendi nasıl bulacağım bilmiyorum

hayal kuramıyorum gelecek göremiyorum artık ben ya.

umutlarım tükendi tamamen kendime dair.

ufak kırıntıları da eski sevgilinin açtığı yarayla yitirdim.

farkındayım

o yüzden sinirleniyorum zaten

beni çantada keklik napsam dönerim sanıyor.

yok öyle bir dünya.

hele araya biri girerse

asla.

büyük konuşmayayım ama bir daha güvenemem zaten.

Senin hayatına biri girdiğinde eşekten düşmüş karpuza dönecek. Onun acısı da o zaman başlayacak.

Bu arada konu 55 sayfa olmuş hala sıkılmadan "ben de ciddi bir şey var sandım" yazıyorlar. Geçtik bacım o faslı, 481647 kez yazıldı. Ayrıca kız 9 yıllık sevgilisinden evleneceği adamdan ayrılmış, bi zahmet acı çeksin. Çoğu kişinin flört+evliliği o kadar sürmüyor boşanıyor. Saygı duyun biraz.

Onusurekli takip etmeyi bir birak once. Hala umudun var o adama karsi. Onece o umudun yok olmasi lazim.

muhtemelen. ama benim birini hayatıma almam biraz sürecek çok yara aldım çünkü

önce tek olmayı kendimle olmayı öğrenmeliyim. kendime saygıyı öğrenmeliyim ki insanlar da bana saygılı olsun. böyle rezilce bitmesi ilişkinin bile beni ne kadar küçük gördüğünün özeti

aman boşver ben kendi acımdan o mesajlara kızmıyorum bile artık.

Onusurekli takip etmeyi bir birak once. Hala umudun var o adama karsi. Onece o umudun yok olmasi lazim.

bıraktım. 1 2 saat önce tam olarak umutlarım yok oldu. kendi içimde bitirme girişimine başladım tamamen.

sessizliği bile bir cevap oldu çünkü bana. değmeyecek bir adam olduğunun cevabı.

ama insana koyuyor. kariyeri yaptı uzaklaştı işi bitti byebye dedi.

ben bu kadar gaddar bir erkekle bu hale gelmem doğalmış.

Millet 40 yıllık eşinde boşanıyor. Annesi kanser olup ölüyor. Babası kalp krizi geçiriyor. Eşi cezaevine giriyor. Evi yanıyor. Çocuğu karnında ölü doğuyor. İşte bunlar dert hanımefendi. Bana göre dert değil 'ölüyorum, bitiyorum, hayatım mahvoldu' hallerine girilmesi bana abartı geliyor. Yine yazıyorum ben de ciddi bir şey sandım da geldim. Siz kimsiniz de ne yazacağımıza karar veriyorsunuz

Şimdi sen depresif olduğun için tüm olayın faturasını kendine kesiyorsun. Onun yaptığı adiliği bile "bana saygı duymadığından" şeklinde yorumluyorsun. Yani "saygıyı hak edecek biri değilim." e geliyorsun. Öncelikle saçmalama diyeceğim. Tıp fakültesini bitirmiş birisin tusu kazan ya da kazanma, az buz bir şey mi? Kendini sadece fakültedeki arkadaşlarınla kıyaslama. İki kelimeyi bir araya getiremeyen insanları düşün. Elbette ki her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Bazen başımıza gelen şeyler sadece karşımızdakinin karaktersizliğiyle vefasızlığıyla ilgilidir, bizim hatamız yoktur. Kendini suçlama artık lütfen. Veda bile edemeyen bir korkak var karşında.

O yorumları yapanları da hakikaten anlamıyorum. Çok daha kötü dertler varsa var, git o konulara yaz madem. Burayı sabote etmek zorundasın sanki. Neyse böyle çomak sokan tipler her yerde var alışmamız lazım.

o zaman bir derdim var'daki tüm konulara "bu da dert mi yeaa" yazıp çıkın hanfendi bu nasıl bir bakış açısı ya?

millet kv şunu dedi diye dertlenip konu açıyor.

demek ki o insanlar annelerini çocuklarını eşlerini benim sevgilimi sevdiğim kadar sevmemişler. oldu mu? insanlar bencil zaten kimse kimseyi sevmiyor artık. size ne benim ne hissettiğimden bunun hesabını mı vereceğim?

hayır kaldı ki ellerimde ölen insanlar oldu benim sizden çok bilirim ölüm nedir.

Ötede kusun lütfen, muhatap olup alıntı bile yapmamıştım çünkü seviye belli anlayışsızlık had safhada.

evet ama benim de hatam var biraz. kendimi çok küçülttüm. mütevazi olayım derken özgüvenim yok olmuş tabi bunda biraz ablamın laflarının da etkisi var çok ezdi beni son 2 3 senede. bunlar tabi baya rezil bi hale getirdi beni.

bir arkadaşım facebooktan silmişti whatsapptan yazmıştım noldu diye cevap vermemişti. sevgilimi silmemişti ama. buna çok bozulmuştum ben.

bana o kızın yaptığının aynısını yaptı ya.

alacağı olsun diyorum sadece. aklında kalmış bu ve aynısını yaptı.

Senin yumuşak karnını çok iyi bellemiş demek ki. Sorun şu ki canını neden acıtmak istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…