- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Senin yumuşak karnını çok iyi bellemiş demek ki. Sorun şu ki canını neden acıtmak istiyor?
bıraktım. 1 2 saat önce tam olarak umutlarım yok oldu. kendi içimde bitirme girişimine başladım tamamen.
sessizliği bile bir cevap oldu çünkü bana. değmeyecek bir adam olduğunun cevabı.
ama insana koyuyor. kariyeri yaptı uzaklaştı işi bitti byebye dedi.
ben bu kadar gaddar bir erkekle bu hale gelmem doğalmış.
Allah in sevdigi kuluymussun yat kalk dua et simdi yapmis bunu. Sen sinavi kazansaydin evlenseydiniz baska bi olumsuzlukta yine yan cizecekti.
Zaten iliskide sen onu duzeltiyim o sana destek olayim derken birbirinizin yukunu tasimaktan baska birsey yapmamissiniz. Iciniz daralmadinimi onca yil coktan bitmedigine sastim bu noktada. Soyle kalbine gonlune hitap eden bir bakisiyla dahi dertlerinden kurtuldugun birisiyle tanistiginde ne demek istedigimi anlayacaksin. Aşk duygusu insanin icinde hep taze bunu unutma. Bende hep talihsiz asklar yasadim ama bunlardan cikardigim sonuc sevecegim yine sevecegim oldu. Yani sen 9 yil bi adamla gecirmissin baska birisi olmaz nasil olur psikolojisindesin bende 9 yil karsisinda hep farkli adamlar gormus birisi olarak olur hemde daha guzeli olur diyorum. Tecrubeyle sabit. Hala bulamadim ama ariyorum umudum baki :)
cnm kimseye derdini açıklamaya çalışma boşver. Herkes kendi yaşadıklarını kendi acılarını bilir. Seni anlıyorum 9 yıllık ilişkiden çıkmak hiç de kolay değildir. Uzaktan aman bu da dert mi demek kolay..o zaman bir derdim var'daki tüm konulara "bu da dert mi yeaa" yazıp çıkın hanfendi bu nasıl bir bakış açısı ya?
millet kv şunu dedi diye dertlenip konu açıyor.
demek ki o insanlar annelerini çocuklarını eşlerini benim sevgilimi sevdiğim kadar sevmemişler. oldu mu? insanlar bencil zaten kimse kimseyi sevmiyor artık. size ne benim ne hissettiğimden bunun hesabını mı vereceğim?
hayır kaldı ki ellerimde ölen insanlar oldu benim sizden çok bilirim ölüm nedir.
o kadar sadıktım ki ona gözümü kapamıştım herkese bi süre utangaç olurum muhtemelen.
valla öyle bireyselliği bırakmışız biz ve artık yük olmuş bana tek olmayı unutmuşum biraz kendimi bulmam lazım. huzur istiyorum artık şu an yerimde bile duramıyorum o tabi içinde bitirip adım atmış ben sonradan öğrendim şaşkınlık kızgınlık kayıp derken içim alev alev.
Şimdi nasılsın. Aynı durumu yaşıyorum. Ayrılmam lazım ama denedim başaramadım. Hep geri dönen arayan ben oldum. Kurslara yazıldım vs... olmadı. Ayrılmasam bu adam felaketim olacak. Hipnoz ıstedim ama pahalı geldi. Çıkmazdayım. En acısı ne biliyor musun. Ben üzüntüden meme kanseri oldum. Şimdi iyiyim ama nasıl bir aptalımki 5 yıldır ayrılamadım. Üstelik fiziksel hiç bir şey yok. Şimdi aramamayı deniyorum. Dün ölüm gibiydi her şey. Ben mantıklı ve okumuş bir insanım. İçim aynı zamanda nefretle dolu. Onu bırakmasam ölümüm olacak. Sen başardın mı. Lütfen başar. Bu abla nasihatıdır.o kadar sadıktım ki ona gözümü kapamıştım herkese bi süre utangaç olurum muhtemelen.
valla öyle bireyselliği bırakmışız biz ve artık yük olmuş bana tek olmayı unutmuşum biraz kendimi bulmam lazım. huzur istiyorum artık şu an yerimde bile duramıyorum o tabi içinde bitirip adım atmış ben sonradan öğrendim şaşkınlık kızgınlık kayıp derken içim alev alev.
Şimdi nasılsın. Aynı durumu yaşıyorum. Ayrılmam lazım ama denedim başaramadım. Hep geri dönen arayan ben oldum. Kurslara yazıldım vs... olmadı. Ayrılmasam bu adam felaketim olacak. Hipnoz ıstedim ama pahalı geldi. Çıkmazdayım. En acısı ne biliyor musun. Ben üzüntüden meme kanseri oldum. Şimdi iyiyim ama nasıl bir aptalımki 5 yıldır ayrılamadım. Üstelik fiziksel hiç bir şey yok. Şimdi aramamayı deniyorum. Dün ölüm gibiydi her şey. Ben mantıklı ve okumuş bir insanım. İçim aynı zamanda nefretle dolu. Onu bırakmasam ölümüm olacak. Sen başardın mı. Lütfen başar. Bu abla nasihatıdır.
Yuzyuze gorusup bu isi SONlandirmaniz gerekiyor.
cnm kimseye derdini açıklamaya çalışma boşver. Herkes kendi yaşadıklarını kendi acılarını bilir. Seni anlıyorum 9 yıllık ilişkiden çıkmak hiç de kolay değildir. Uzaktan aman bu da dert mi demek kolay..
Kendini mutlu hissedeceğin şeylere odaklan.
Spor yap - çık dışarı kahve iç - maddi sorunun yoksa biraz alışveriş yap.
Şişmansan biraz kilo ver - kuaföre git fön çektir bakım yap..
Kitap oku - film izle - yeni insanlarla tanış..
Hayatında ufak ama olumlu değişiklikler yap.
Demem o ki, kendine zaman ayır. Zamanla geçecek emin ol..
Şimdi nasılsın. Aynı durumu yaşıyorum. Ayrılmam lazım ama denedim başaramadım. Hep geri dönen arayan ben oldum. Kurslara yazıldım vs... olmadı. Ayrılmasam bu adam felaketim olacak. Hipnoz ıstedim ama pahalı geldi. Çıkmazdayım. En acısı ne biliyor musun. Ben üzüntüden meme kanseri oldum. Şimdi iyiyim ama nasıl bir aptalımki 5 yıldır ayrılamadım. Üstelik fiziksel hiç bir şey yok. Şimdi aramamayı deniyorum. Dün ölüm gibiydi her şey. Ben mantıklı ve okumuş bir insanım. İçim aynı zamanda nefretle dolu. Onu bırakmasam ölümüm olacak. Sen başardın mı. Lütfen başar. Bu abla nasihatıdır.
Allah yardımcınız olsun şimdi nasılsınız ? ya bu hepimize ders olsun . eğer bir erkeğe körü körüne bağlanırsak,kızlardan ,eğitimimizden hayattan koparsak kaçınılmaz sonu önce depresyon ve sora bedenimizin verdiği hastalıklar. gerçekten dikkat etmeliyiz önce kendimiz sora erkekler demeliyiz yoksa felakete sürükleniriz. bu erkekler için değil sadece kendimizden öne neyi alırsak böyle ...
Erkeklerin asiri derecede yukseltildigi bir toplumda boyle olur.
Bzi kadinalr kendi kiymetimizi asl abilemedik, bilemeyecegiz.
Halbuki insanligin devami tamamen bize bagliyken.
kesinlikle. bu toplum bozuyor işi.
doktor bir erkeğin peşinde tüm kadınlar varken doktor bir kadına kimse yanaşamıyor. bu nasıl bir dengesizlik mesela? kadınlar hem kariyer yapıcak hem güzel olacak hem hamarat olacak oohooo oldu.
kesinlikle. bu toplum bozuyor işi.
doktor bir erkeğin peşinde tüm kadınlar varken doktor bir kadına kimse yanaşamıyor. bu nasıl bir dengesizlik mesela? kadınlar hem kariyer yapıcak hem güzel olacak hem hamarat olacak oohooo oldu.
~~~~~~YABANCI DOKTOR DAMAT ~~~~~~~
^^^^^^^Problem boyle cozulur ^^^^^^^^^^
Cin'de kizlar doktora yapamiyorlar sirf bu yuzden. "Arta kalanlar" diye bir kavram var onlarda.
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-21320560
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-35994366
Bu dunyanin civisi cikmis.
Bu gune kadar kadinlarin basi cocuk dogurmaktan aska bir sey kafa yormaya yorulmamis ki.
Hep onlari suclamak yetmiyor.
Bizden onceki nesil kadinlar hic umursamamislar, onlara gore hayat cocuk dogurmatan ibaretmis.
Ben de 1 buçuk senelik erkek arkadaşımdan ayrıldım. İlkti benim için. 9 yılın yanında çok az bi süre aslında ama ben de ona çok alışmıştım en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Çok zorlanıyorum 1 ay olacak. O ise kızları falan ekliyor :) Normal devam ediyor hayatına... Erkekler böyle işte. Böyle böyle soğutmamız lazım içimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?