ölüyorum

Senin yumuşak karnını çok iyi bellemiş demek ki. Sorun şu ki canını neden acıtmak istiyor?

bilmiyorum bana karşı bir öfkesi var.

en son şu bi iş arkadaşı kız yüzünden telde zıtlaştık bana o yok dedi sonra fotolarda kızı gördüm sonra değişti tavrı.

sanırım ya aldatıyordu yakalandım diye sapıttı ya da gerçekten masumdu kızmayayım diye yalan söyledi sonra da kıskançlık yaptım diye kızdı vs.

o olaydan sonra hepten çekti elini.
 

Allah in sevdigi kuluymussun yat kalk dua et simdi yapmis bunu. Sen sinavi kazansaydin evlenseydiniz baska bi olumsuzlukta yine yan cizecekti.
Zaten iliskide sen onu duzeltiyim o sana destek olayim derken birbirinizin yukunu tasimaktan baska birsey yapmamissiniz. Iciniz daralmadinimi onca yil coktan bitmedigine sastim bu noktada. Soyle kalbine gonlune hitap eden bir bakisiyla dahi dertlerinden kurtuldugun birisiyle tanistiginde ne demek istedigimi anlayacaksin. Aşk duygusu insanin icinde hep taze bunu unutma. Bende hep talihsiz asklar yasadim ama bunlardan cikardigim sonuc sevecegim yine sevecegim oldu. Yani sen 9 yil bi adamla gecirmissin baska birisi olmaz nasil olur psikolojisindesin bende 9 yil karsisinda hep farkli adamlar gormus birisi olarak olur hemde daha guzeli olur diyorum. Tecrubeyle sabit. Hala bulamadim ama ariyorum umudum baki :)
 

o kadar sadıktım ki ona gözümü kapamıştım herkese bi süre utangaç olurum muhtemelen.

valla öyle bireyselliği bırakmışız biz ve artık yük olmuş bana tek olmayı unutmuşum biraz kendimi bulmam lazım. huzur istiyorum artık şu an yerimde bile duramıyorum o tabi içinde bitirip adım atmış ben sonradan öğrendim şaşkınlık kızgınlık kayıp derken içim alev alev.
 
cnm kimseye derdini açıklamaya çalışma boşver. Herkes kendi yaşadıklarını kendi acılarını bilir. Seni anlıyorum 9 yıllık ilişkiden çıkmak hiç de kolay değildir. Uzaktan aman bu da dert mi demek kolay..
Kendini mutlu hissedeceğin şeylere odaklan.
Spor yap - çık dışarı kahve iç - maddi sorunun yoksa biraz alışveriş yap.
Şişmansan biraz kilo ver - kuaföre git fön çektir bakım yap..
Kitap oku - film izle - yeni insanlarla tanış..
Hayatında ufak ama olumlu değişiklikler yap.

Demem o ki, kendine zaman ayır. Zamanla geçecek emin ol..
 

Şimdi nasılsın. Aynı durumu yaşıyorum. Ayrılmam lazım ama denedim başaramadım. Hep geri dönen arayan ben oldum. Kurslara yazıldım vs... olmadı. Ayrılmasam bu adam felaketim olacak. Hipnoz ıstedim ama pahalı geldi. Çıkmazdayım. En acısı ne biliyor musun. Ben üzüntüden meme kanseri oldum. Şimdi iyiyim ama nasıl bir aptalımki 5 yıldır ayrılamadım. Üstelik fiziksel hiç bir şey yok. Şimdi aramamayı deniyorum. Dün ölüm gibiydi her şey. Ben mantıklı ve okumuş bir insanım. İçim aynı zamanda nefretle dolu. Onu bırakmasam ölümüm olacak. Sen başardın mı. Lütfen başar. Bu abla nasihatıdır.
 


Allah yardımcınız olsun şimdi nasılsınız ? ya bu hepimize ders olsun . eğer bir erkeğe körü körüne bağlanırsak,kızlardan ,eğitimimizden hayattan koparsak kaçınılmaz sonu önce depresyon ve sora bedenimizin verdiği hastalıklar. gerçekten dikkat etmeliyiz önce kendimiz sora erkekler demeliyiz yoksa felakete sürükleniriz. bu erkekler için değil sadece kendimizden öne neyi alırsak böyle ...
 
Erkeklerin asiri derecede yukseltildigi bir toplumda boyle olur.

Bzi kadinalr kendi kiymetimizi asl abilemedik, bilemeyecegiz.

Halbuki insanligin devami tamamen bize bagliyken.
 
ya annemle ablam

annesi yanında ya o konuşuyodur görüntülü senin mesajını o görmüştür silmiştir bile çocuğun haberi yoktur dediler

kafama kurt düştü resmen ya

yarın öğle arası arasam dicem

ama korkuyorum iyice götünü kaldırmaktan napıcam ben ya
 

evet yapıyorum bunu daha da yapıcam kendime saç boyası aldım renkli az önce ablamla tavlaya çıktık falan kafamı dağıtmaya çalışıyorum bi şekilde.

alışveriş de yapıcam biraz evet eskimiş kıyafetlerim iyi gelir bana.
 

gerçekten mi

ya çok üzüldüm lütfen sıkıntı yapmayın kendinize.

ben de kendimi çok yıpratıyorum aslında bi uyarı oldu sizin mesajınız.

bütün gün yataktaydım ama gece az bi cafeye çıktık tavla oynayıp döndük ablam annemle kafam dağıldı biraz

yarın da kütüphane deneyeceğim ve öğle vakti arayacağım sanırım onu mesajımı gördü mü diye sonra da yoluma bakacağım artık

bence bizde bi sıkıntı var bağlanmışız çok psikiyatr denediniz mi? belki başka birilerini tanısanız onu unutursunuz ne dersiniz?
 

aynen öyle.

benim için de bi kendime gelme uyarısı gibi oldu kendimi çok yıpratıyorum ben de.

önce sağlık sonra aile ve arkadaşlar sonra iş ve eğitim sonra sevgili gelmeli hayatta. benim böyle değildi ve farkındaydım bunun bu yüzden önce işime odaklanmayı çalıştım ama başaramadım çünkü önceliğim kendim değildim.

bu ilişki bitse de bitmese de kendime yönelmeliyim. elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum bayağı.
 
Erkeklerin asiri derecede yukseltildigi bir toplumda boyle olur.

Bzi kadinalr kendi kiymetimizi asl abilemedik, bilemeyecegiz.

Halbuki insanligin devami tamamen bize bagliyken.

kesinlikle. bu toplum bozuyor işi.

doktor bir erkeğin peşinde tüm kadınlar varken doktor bir kadına kimse yanaşamıyor. bu nasıl bir dengesizlik mesela? kadınlar hem kariyer yapıcak hem güzel olacak hem hamarat olacak oohooo oldu.
 

~~~~~~YABANCI DOKTOR DAMAT ~~~~~~~
^^^^^^^Problem boyle cozulur ^^^^^^^^^^
 

Cin'de kizlar doktora yapamiyorlar sirf bu yuzden. "Arta kalanlar" diye bir kavram var onlarda.
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-21320560
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-35994366
Bu dunyanin civisi cikmis.
Bu gune kadar kadinlarin basi cocuk dogurmaktan aska bir sey kafa yormaya yorulmamis ki.
Hep onlari suclamak yetmiyor.
Bizden onceki nesil kadinlar hic umursamamislar, onlara gore hayat cocuk dogurmatan ibaretmis.
 
Ben de 1 buçuk senelik erkek arkadaşımdan ayrıldım. İlkti benim için. 9 yılın yanında çok az bi süre aslında ama ben de ona çok alışmıştım en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Çok zorlanıyorum 1 ay olacak. O ise kızları falan ekliyor :) Normal devam ediyor hayatına... Erkekler böyle işte. Böyle böyle soğutmamız lazım içimizi..
 
~~~~~~YABANCI DOKTOR DAMAT ~~~~~~~
^^^^^^^Problem boyle cozulur ^^^^^^^^^^


valla yabancı erkekler evet bana da cazip geliyor çünkü işine gelince kadın çalışsın güzel olsun ama adamın karnını da doyursun diye çocukluk yapan adamdan sonra bıktım açıkçası ben. anası resmen oğlum aç kalıyor kazanamıyorsan evlen bak oğluma demeye getirdi ya. daha neler?

valla çin de zaten acayip ataerkil bir ülke.

erkek anneleri çocuklarını iyi yetiştirmiyor net. kocaman adama çocuk muamelesi yapıyorlar, hiçbir şey öğretmiyorlar, böylece adam annesine bağımlı oluyor bu da onlara zevk veriyor, çok sinir bozucu!
 

facebook arkadaş listesini görünür yapmış benimki ve kimseyi eklememiş sanki al bak bi haltlar yemiyorum demeye çalışıyor, amacı ne çözemedim cidden profil fotosu da çok dandik bişi kendi fotosu değil hani aranma modunda değil en azından.

bu alışkanlık işi fena arkadaş dost aile gibi olunca insan canının yarısı gibi hissediyor gidince sanki kolum bacağım kopmuş gibi hissettim.
 
kızlar yarın insiyatifi ele alıyorum.

bu anasının ortama girmiş olma ihtimali yüzünden yarın öğleden önce arayacağım işteyken ki arasın beni.

ayrıca karar verdim sabahtan eski okulumun kütüphanesine gidip biraz çalışacağım. yakın alışveriş merkezi de var zaten arada biraz çıkar yemek yer alışveriş yapar geri dönerim çalışmaya hem eski sevgiliyi ararım ordan işte.

bunu mutlaka yapıcam. kaçmıcam artık hayattan. hayatı kendi ellerime alıcam. bu evden çıkmak istiyorum artık bir şeyler yapmam lazım kendimi toparlıcak.

yoksa psikiyatri kliniğine yatacak kadar cozuttum kafayı. bi yerimden bişi pırtlıcak üzüntüden artık. kafamı dağıtmam lazım.

sıfırdan başlasam bile devam etmem lazım.

aklıma rudyard kipling'in şu şiiri geliyor arka arkaya okuyorum:

çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse
sen aklı başında kalabilirsen eğer
herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır
hem kendine güvenebilirsen eğer
bekleyebilirsen usanmadan
yalanla karşılık vermezsen yalana
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana

düşlere kapılmadan düş kurabilir
yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer
ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir
ikisine de vermeyebilirsen değer
söylediğin gerçeği eğip büken düzenbaz
kandırabilir diye safları dert edinmezsen
ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz
koyulabilirsen işe yeniden

döküp ortaya varını yoğunu
bir yazı-turada yitirsen bile
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu
yüreğine sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da
herkesin bırakıp gittiği noktada
sen dayanabilirsen tek

herkesle düşüp kalkar erdemli kalabilirsen
unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken
dost da düşman da incitemezse seni
ne küçümser ne de büyültürsen çevreni
her saatin her dakkasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyiyle dünya önüne serilir
üstelik oğlum adam oldun demektir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…