ölüyorum

teşekkür ederim. kabuğumda fazla kaldım gücümü unuttum belki de güçsüzüm. her gün çabalıyorum sıfırdan her gün yeniden kalkıyorum ayağa belki de bu yordu beni. belki hergün yeniden kalkmaya da alışırım artık beni yormaz. ama hayat benden ilerde çelmeleri çakmaya devam ediyor onu alt edebilmem için çok çalışıp benim öne geçmem lazım. buna da gücüm yok pek.

anladım teşekkürler. evet zaten herkes yoktur diyor ama bana göre biri var gibi. elimde bir kanıt yok doğru düzgün bir içgüdü diyelim. başka bir kadın yoksa bile ailesini annesini dinliyor ki bu bile kötü.

açıkçası devlet hastanesi olması bi arkadaşım aracılığı ile bir grupta gönüllü çağırmasıyla oldu o yüzden o ne derse öyle yapıyorum tecrübem olmadığından. tamam talep edeceğim bunu.

bi yarım saat çalıştım bi yarım saat daha çalışıcam

of ama feci feci zorlanıyorum mal mal facebooka whatsappa falan bakıyorum ki hiç umursamazdım eskiden

abuk subuk takıntılar işte

hep de çevrimiçi pislik

eski bir whatsapp hesabı vardı hattı falan.

oraya bazen çemkiriyorum iyi geliyor

bende 3 ay once 5 yildir sevgili oldugum nisanlimdan ayrildim . son 6 ayimizda evde surekli hasta bir sekilde yatiyodum disari bile cikamiyodum kendimi bitmis ölmüs bi insan olarak hissediyodum heryerim agriyodu arada bir kriz geliyodu bunlarin tek sebebi o ve onun sevgisizligiymis . beni terkettikten sonra anladim bunu kendime ne kadar zarar vermisim diyorum suum yoktu ve evliligi kaldiramadi buyuk ihtimal ve ayrildik . Ayrildiktan sonra sadece sevgilim degil cocuklugumda gitti oyle yalniz hissettimki kendimi bende bilmiyorum suan bi insanla nasil tanisilir bulusur kendimi hic biyerede ait hissetmiyorum bende senin gibi arkadaslarimdan kopmustum . En acisi da ne biliyomusun dun bi paylasim yapip gülüsünü sevdigim yazmis icim acidi belliki bir baskasi var eskiden hayal bile edemezdim boyle biseyi 5 yilda bikere bana demedi 'gulusunu sevdigim ' diye . Geciyo tabiki hayat devam ediyo ama aliskanlik oldugu icin yoklugu hissediliyo .

süslendim püslendim aldım annemi ablamı tatlı yemeye çıktık

ablam bi ara saçmaladı sinirim zıpladı kalktım dolanmaya üniden sevdiğim bi erkek arkadaşımı gördüm yanına gittim sonra bikaç arkadaşıylaydı baya 2 saat çene çaldık resmen böyle terapi gibi geldi kendime geldim bi rahatladım resmen ya. ne kadar kopmuşum arkadaşlarımdan meğer bana ne kadar zarar vermiş bu.

umarım daha kolay atlatırım.. başka biri varsa da görmem umarım sinir bozucu çok geçmiş olsun mutlu oluruz inş

sürekli çevrimiçi

1 saattir nerdeyse.

ya whatsapp web i açtı ya bi kızla falan görüntülü konuşuyo

çok sinir oldum

sürekli çevrimiçi

1 saattir nerdeyse.

çok sinir oldum
Cidden kendine eziyet etmekten hoşlanıyorsun sanki. Böyle olmaz. Lütfen engelle bu şahsı be önüne bak. Biraz hayal falan kur. Bak bir süre sonra tusu kazanacaksın. Harika bir sevgilin,eşin olacak. Şu adamla zaman kaybetme. Yazık cidden yazık. Gençsin görmüyorsun. Ama sonra geçmişe bakıp vah o günlerime diyeceksin. Zaman su gibi akıp gidiyor. Otur derslerine çalış. Nefes almak istediğinde onu kontrol etmek yerine arkadaşlarınla görüş.

haklısın ama napiim elimde değil.

ama en azından eskisi gibi ezik değilim. düzelmeye çalışıyorum bişeyler deniyorum biraz sosyalleştim biraz da olsa çalıştım.

bi arkadaşımla denk geldim kütüphanede çalışmayı düşünüyorum biraz iyi gelir bana. hem benim salağın kulağına gider kahrolur eheh beter olsun.

Bende çok zor bir bölüm bitirdim. Ve bizim bir level üstümüz zor olan bölümde tabi tıptı. Az sabahlamadım. dokuz eylül tıp fakültesi kütüphanesinde. Erkek arkadaşının kulağına gitmesini boşver ama sıkı çalışma ortamı. Allah zihin açıklığı versin.

yok amaç o değil zaten. amaç insan içine karışmak amaç ne bileyim düzene girmek vs

kulağına giderse daha iyi yani bi taşla iki kuş gibi.

yok amaç o değil zaten. amaç insan içine karışmak amaç ne bileyim düzene girmek vs

kulağına giderse daha iyi yani bi taşla iki kuş gibi.
Bence sizin kendinizi daha iyi tanimaniz gerekiyor. Bu episode'dan iyi ders cikarmak icin.
Devamli o adamla ugrasmanizin bir nedeni olmali.
Obsesif hisleri anliyorum ama belki de cok kontrol odakli bir sahsiyetiniz var ve adam bundan kaciyor.
Olabilir mi?

sürekli çevrimiçi

1 saattir nerdeyse.

çok sinir oldum

e konuşması bile,bunun ihtimali bile soğumana yetmez mi ? biraz kendine saygını düşün kendine değer ver ve engelle gitsin. inadına kendine daha iyi bak daha çok gez toz ne bilim çalışamıyosan bile kişisel gelişime merak sal , ya da başka türe ama artık gaza basmalısın ve ardına bile bakmamalısın. tamam farzet o bitirdi ama sende de bitti bence kendini şartla . yoksa kendine acı çektirmeyi sevdiğini düşündürtüyosun ki bunda zaten bişi yapamayız. düşün ki seni bırakmış önüne bakmış bir adam sense hala kalan vaktini onun ne yaptığıyla geçiriyosun çok yazık ediyosun kendine. ya şunu da yapabilirsin mesela spor salonuna yazıl biraz dersten sora 2 saat yürü ,ağırlık çalış ,plates yap (zayıf olman sorun değil yorulmak maksat) . akşam bebekler gibi uyursun ve biraz çevren olur oyalanırsın en azından farklı dünya varmış dersin maksat dünyan değişsin. evde de çok durma çık cafede tekte olsa otur açılırsın ,sevdiğin yemek ya da sevdiğin kıyafetleri al yaz geliyor ne güzel evet için kırık dökük olabilir ama dışını güzelleştir güzel görün sana daha iyi gelcek

aramızdaki sorunların sağlıklı iletişim kuramamaktan kaynaklandığını düşünüyorum bu yüzden soruyorum: beni facebooktan neden sildin? yanlışlıkla olmuş bir şey miydi (belki farkında değildin ama hesabımı inaktif edip dondurmuştum bir süredir. seni sildiğimi sanmış olabilirsin). yoksa bilinçli bir tercih miydi?

şu mesajı yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…