- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
bu bir süreç aslında ölmüyorsun acı çekerek yeniden doğuyorsun. o çektiğin acılar sana ilerde deneyim sağlayacak çünkü hayatın bir gerçek yanı da bu ,ayrılıklar . evet çok zor herşeye başlamak çok zor ama arkadaşlarınla buluşman ,gttiğin terapi bile güzel adımlar.
yaşadıkların zor ama atlattığın takdirde seni dünyanın en güçlü kadını yapabilir farkında mısın ? hergün kendine ben bunu aşarım diyip bunu hayal edebilmelisin. çünkü bir gün aşacaksın.
kendine artık yatırım yapabilirsin. spor yapsan bile spora gidebilirsin alakasız bir kursa yazılabilirsin yeter ki uğraş biraz da çevre olsun. bol kitap okuyabilirsin.
en önemlisi artık kendine yeni hayaller kurabilmeyi keşif et. bu yeni bir ilişki asla demicem ama yepyeni atanmış bir hayat,yepyeni bir ev yepyeni sıyrılmış bir çevre hep bunlara odaklanmayı dene. o frekansta kalmaya çalıştıkca onla bağdaşırsın .
yeni ilişkiye gelince zaten yaşanacaklardan kaçılmıyor. sen istesen istemesen bile kısmetse eğer olacağı varsa oluyor bir süre ilişkiye dair küçük büyük hiçbişi düşünmemeye çalış en azından rafa kaldır soraya bırak . kendine baktıkça daha sağlıklı düşüneceksin eminim kendinin güzelliğinin ,gülücüğünün farkına var keşfet .
Fala gore mesela Temmuzda kopek olup donecegini beklersin. Hayatinda biri olmadigini dusunursun. Hayatinda kesinlikle birisinin olmadigini kahve fincanindan onem oluyorsunuz. Eger varsa butun topladiginz umutlarinizi biranda alacak. Siz yine de herseye hazirlayin kendinizi.
Devlet hastanesi olunca aralar uzuyor herhalde çok detaylı bilmiyorum oradaki terapi sürecini ama normalde ihtiyaca göre haftada 2-3 görüşülebilir. Terapistinle bir konuş bakalım seansları sıklaştırabilir belki ekstra belli bir ücret alıp.
bende 3 ay once 5 yildir sevgili oldugum nisanlimdan ayrildim . son 6 ayimizda evde surekli hasta bir sekilde yatiyodum disari bile cikamiyodum kendimi bitmis ölmüs bi insan olarak hissediyodum heryerim agriyodu arada bir kriz geliyodu bunlarin tek sebebi o ve onun sevgisizligiymis . beni terkettikten sonra anladim bunu kendime ne kadar zarar vermisim diyorum suum yoktu ve evliligi kaldiramadi buyuk ihtimal ve ayrildik . Ayrildiktan sonra sadece sevgilim degil cocuklugumda gitti oyle yalniz hissettimki kendimi bende bilmiyorum suan bi insanla nasil tanisilir bulusur kendimi hic biyerede ait hissetmiyorum bende senin gibi arkadaslarimdan kopmustum . En acisi da ne biliyomusun dun bi paylasim yapip gülüsünü sevdigim yazmis icim acidi belliki bir baskasi var eskiden hayal bile edemezdim boyle biseyi 5 yilda bikere bana demedi 'gulusunu sevdigim ' diye . Geciyo tabiki hayat devam ediyo ama aliskanlik oldugu icin yoklugu hissediliyo .
Cidden kendine eziyet etmekten hoşlanıyorsun sanki. Böyle olmaz. Lütfen engelle bu şahsı be önüne bak. Biraz hayal falan kur. Bak bir süre sonra tusu kazanacaksın. Harika bir sevgilin,eşin olacak. Şu adamla zaman kaybetme. Yazık cidden yazık. Gençsin görmüyorsun. Ama sonra geçmişe bakıp vah o günlerime diyeceksin. Zaman su gibi akıp gidiyor. Otur derslerine çalış. Nefes almak istediğinde onu kontrol etmek yerine arkadaşlarınla görüş.sürekli çevrimiçi
1 saattir nerdeyse.
ya whatsapp web i açtı ya bi kızla falan görüntülü konuşuyo
çok sinir oldum
Cidden kendine eziyet etmekten hoşlanıyorsun sanki. Böyle olmaz. Lütfen engelle bu şahsı be önüne bak. Biraz hayal falan kur. Bak bir süre sonra tusu kazanacaksın. Harika bir sevgilin,eşin olacak. Şu adamla zaman kaybetme. Yazık cidden yazık. Gençsin görmüyorsun. Ama sonra geçmişe bakıp vah o günlerime diyeceksin. Zaman su gibi akıp gidiyor. Otur derslerine çalış. Nefes almak istediğinde onu kontrol etmek yerine arkadaşlarınla görüş.
Bende çok zor bir bölüm bitirdim. Ve bizim bir level üstümüz zor olan bölümde tabi tıptı. Az sabahlamadım. dokuz eylül tıp fakültesi kütüphanesinde. Erkek arkadaşının kulağına gitmesini boşver ama sıkı çalışma ortamı. Allah zihin açıklığı versin.haklısın ama napiim elimde değil.
ama en azından eskisi gibi ezik değilim. düzelmeye çalışıyorum bişeyler deniyorum biraz sosyalleştim biraz da olsa çalıştım.
bi arkadaşımla denk geldim kütüphanede çalışmayı düşünüyorum biraz iyi gelir bana. hem benim salağın kulağına gider kahrolur eheh beter olsun.
Bende çok zor bir bölüm bitirdim. Ve bizim bir level üstümüz zor olan bölümde tabi tıptı. Az sabahlamadım. dokuz eylül tıp fakültesi kütüphanesinde. Erkek arkadaşının kulağına gitmesini boşver ama sıkı çalışma ortamı. Allah zihin açıklığı versin.
Bence sizin kendinizi daha iyi tanimaniz gerekiyor. Bu episode'dan iyi ders cikarmak icin.yok amaç o değil zaten. amaç insan içine karışmak amaç ne bileyim düzene girmek vs
kulağına giderse daha iyi yani bi taşla iki kuş gibi.
sürekli çevrimiçi
1 saattir nerdeyse.
ya whatsapp web i açtı ya bi kızla falan görüntülü konuşuyo
çok sinir oldum
mesajı yazdım gördü cevap vermedi
sanırım g.tnü iyice kaldrdım ama napayım
AyyyYemin ederim ciddi anlamda üzüldüm ve kinlendim. Dokuz yılın karşılığı bu mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?