ölüyorum

ne haltsa erken uyandım

estiler bi aradım

suratına sordum neden sildin dedim

yeni bi hayata başlamak için dedi

bu iş burda bitmiştir kızlar

yazıklar olsun ya

adam resmen kullandı beni

belki de aldattı ruhum duymadı

pislik

vay be

sağlam kullanıldım kızlar

beni senelerce ay güzel doktor kız diye tutmuş yanında resmen

vay be

sağlam kullanıldım kızlar

beni senelerce ay güzel doktor kız diye tutmuş yanında resmen

En azından görmüş oldun gerçek yüzünü. Tusu kazanıp bi de onun pesine gitseydin her sey daha kötü olacaktı. Demekki 5 yıl boyunca kazanamamanın da iyi yönü varmış. Sen kazanıp gitseydin büyük ihtimalle evlenirdiniz. Böyle bir adamla evlendigini düşünsene, seni daha büyük yüz üstü bırakırdı.

Simdi sirkelenip kendine gelme zamanı. Ve şunu söyle "iyiki kazanamadm, iyiki onun yanına gitmedim ve gercek yüzünü gördüm"

Sen artık derslerine odaklan, kendine bak, alışveriş cilt bakımı spor.. ama su asamada tusu kazanana kadar sanırım cilt bakimi ve alisverisle idare et. Tustan sonra da "güzeeeel elbiselero giyip kusanacagim seniiin önünden gecip sanaaa bakmayacagim" sarkisini paylasirsin her yerde

aynen ya belki çocuk bile yapmıştım ben çocukla uğraşırken adam boynuz takıyodu belki aaa

evet kendime odaklanıcam biraz çok salmışım ama durum kötü değil çok

bi de geriye bakınca hep tusa odaklandığımda popoma yapıştığını gördüm

ben dersaneye gidince evlilik teklif etmişti

ben kamp zamanı ayrılmak istemiştim ay dikkat edicem blabla diye ayrılmama izin vermedi vs

kazanırsam tusu düşündüm pişmanım diye gelir :)) şaşırmam.

Okurken gözlerim doldu. Çünkü benzer bir süreç yaşadım. Yaşıyorum.

Konu sahibi 2 yıllık ilişkim bitti. Nisanlanmiştik bir de. Aşıktım. Onu da aşık sanıyordum ama değilmiş. Ben kusur kapatmaya mutlu etmeye çalışırken o hatami arıyordu sürekli aman yanlışlıkla bir hata yapmayayım, biterdim onda.

Başta öldüm sandım senin gibi. Nefes alamiyordum. Cabalarsam duzelir sandım, peşinden kostum. Kalktım bin km yol yapıp yanına gittim ne yaptıysa olmadı kalbi yumusamadi.

Zamanla azaldı acı. En azından onsuz da yasayabildigimi gördüm. Hala biraz eksiğim hala yasattiklarinin hüznünü içimde duyuyorum. 7 ay geçmesine rağmen. Ama büyük sevgiler kolayca yok olmuyor maalesef.

Şimdi anladığım birşey var ki ben çok büyük bir sevgi potansiyeline sahibim. Loser olan ben değilim o. Sende böyle düşün.

Bir gün tamamen hatrimdan silinecek buna da inanıyorum. Çok olgunlastirdi bu süreç beni. Kazanimlarim da çok oldu. Umarım hepimiz için herşey çok güzel olur. Sevgiler

Doktor ,sen hala depresyondan çıkmadın mi ? Bak, banlandim geri geldim çok hirsliyim ,gidip sevgilinin akilsiz saksı kafasına orkide ekecegim haa :)) bırak şu saksıyı artık ..
Ders çalıştın mı sen onu söyle?

yok ben pek çabalamadım biliyorum çünkü tek taraflı çabalamakla olmaz.

aynen ben de öyle düşünüyoeum. koşulsuz sevmek ve sevilmek istiyorum sevgi açlığı çekiyorum ben bana sevgi vermemiş hiç son senelerim hep mahzun geçmiş sevgi kırıntılarıyla yetinmişim hep.

ben erkeklerle sıkıntı yaşayan biri değilim oyunu kuralına göre oynar onları üzerim ama eski sevgilimle oyun oynamıyordum düzgün biri olduğunu düşündüm.

bundan sonra asla oyunu bırakmayacağım söz veriyorum kendime. ne zaman bıraktım oyunu beni üzdüler.

hatta eski sevgilimi dahi üzeceğim yazıyorum buraya.

o sınavımı kazanacağım ve peşimde dolandığında onu pişman edeceğim.

ek valla

yok çalışmadım ama bugün başlarım. kafamda netleşti biraz daha sakin hissediyorum kendimi.

ek valla

yok çalışmadım ama bugün başlarım. kafamda netleşti biraz daha sakin hissediyorum kendimi.
Bak bi arkadaş hipnozdan bahsetmiş .bunu önermek hiç aklıma gelmemişti ..seneler evvel yaptırmış ,daha ilk seansta kendimi çok iyi hissetmiştim .ilginç olan ,bu degisimin herkes tarafından anlasilmasiydi. .bence denemeli ve hayatını daha fazla sekteye ugratmamalisin. .resmen dibi gördün ..bu kadar sene inandığın ,cabaladigin herşeye ihanet bu ..hergün ,bugün başlayacağım artık diyorsun .kendini kandırıyorsun ..gerçekten arinman lazım ..

nası yaptırıcam hipnozu?

evet kendimi kandırmaktan bıktım yenilenmek istiyorum

sanırım antidepresan da biraz etkimeye başladı ilginç bi şekilde çok üzülmem gerekirken üzgün hissetmiyorum

aksine rahatladım biraz

GECMIS OLSUN!

Bu isi siz acikligia kavusturdunuz. Sizin yurekliliginizi tebrik ediyorum.

EVET AKLINIZI KULLANIN.
Kipling siiri mukemmeldi.
AKLINIZA COK GUVENIN!
aklinizin dengesini kimse bozmamali, bozmasina izin vermeyin.
Akliniz ne buyuk hazineniz.
Cok basarili olacaksiniz.
Bundan sonra erkeklere bu kadar onem vermeyin ve ciddiye almayin.

Okadar kolay ki .. ben filmlerdeki gibi yapacak sanıp ciddiye almadım .antidepresan + terapi şeklinde ilerliyorduk ..doktor baktı bu böyle olmayacak ..milim milim ilerliyoruz ve durum kötü ,ivme kazandırdı .. Çok tiye aldım adamı ,hiç inanmadım ..hatta seansa başlayacağı vakit ,doktor saat yok mu ,saati sallamazsan inandırıcılığını kaybedersin, gözümde girdap oluşacak mi ,çocukluğuma indirmem bak başta anlaşalım, ozelime girdirmem deliliğin de bir raconu var ,sinirlarimi bileceksin diye diye adamı 1 saat ugrastirdim .neyse ikna oldum seans başladı .ailemi ilk 5 dk odadan çıkarmadı ki olacakları görsün ve bana anlatsınlar, benim de inancım tam olsun .öyle böyle derken oldu bitti .hatta şimdi kolun istemsizce kalkacak inecek ,korkma ,bu bana inanman için ,sen müdahale edemeyeceksin ama herşey benim kontrolüm altında dedi ..o gün bugün o doktora dua ederim .tüm kırıp doktuklerimi o topladı ..Şuan burada olmamın sebebi de odur . Sana da tavs iye ederim .muhakkak kendisini görmelisin ..

evet ayrılmayı da ben başlattım bitişi de. bana kötü davranmasına dayanamadım çünkü. gerçekten adamda insanlık yokmuş. bir sonlandırıp da bana teşekkür edip güzel bile bitiremedi ya. ne pislikmiş. neyse.

erkeklere önem vermezdim zaten ama sanırdım ki düzgününe denk gelince kendini ona bırakabilirsin. yok değilmiş meğerse öyle. hep temkinli olmak lazımmış

neyse ki aptallık edip evlenip bi de hamile falan kalmamışım yoksa çocukla birlikte uğraşcaktm şimdi adama mecbur kalıcaktım.

öyleyken böyle işte

içimde kızgınlıklar da var özlem de. bana yaptığı hataları da güzellikleri de karışık içimde ama sanırım normal bunlar.

hangi ilde bu doktor acaba?

ben de gidiyorum psikiyatr a terapi yapıyor ama hipnoz yapar mı sorsam mı?

ilk seans bana çok iyi geldi resmen ailemle kanlı bıçaklıydık şimdi ufak sürtüşmeler harici ablamla o da bir şey kalmadı. annemle baya düzeldi aram mesela çok memnunum.

keşke bana da bir sihirli değnek değse ve mutlu olsam tekrardan.

mutsuzluk beni çok yordu artık.

İstanbul asya ..bana çok iyi geldi ,yenilendim ki senin yaşadıkların benimkinin binde biri bile değil ..bence denemekte yarar var v3 herkese güvenme bu konuda. İstersen özelden ismini veririm .yakınsan yada gidebilecek durumun varsa bakarsın bi denersin .

Ilaclarin hemen etkilemeyecegini Psikiyatri stajından hatırla :) ilacı attım hop düzeldim diye bir sey yok, vakit tanımak gerekli sen de biliyosun :)

Sabırlı ol her sey daha da iyi olacak

pek yakın değilim canım ya. ama benim doktora da sorayım yarın görücem zaten.

tek korkum yalnız kalıcak olma korkusu kafama göre birini bulamama korkusu her konuda bana denk biri bulamama korkusu bilmiyorum

bana sen mükemmel misin sanki demişti ayrılmadan önceki bi tartışmamızda.

mükemmel değilim elbet ama aklım da çalışıyor mesleğim de var bin tane hobim de var tipim de güzel ne bileyim oturup kalkmasını bilir proflarla bile yakın muhabbet etmenin yolunu bilirim zorluklarla nasıl başedileceğini bilirim. bana zarar veren bir durum yoksa düzgün çalışır işimi de yaparım kafam da çalışır vs vs.

bana benim gibi biri lazım. adamı düzeltip benim gibi yapmayacağım direkt benim gibi birini arayacağım...

Ilaclarin hemen etkilemeyecegini Psikiyatri stajından hatırla :) ilacı attım hop düzeldim diye bir sey yok, vakit tanımak gerekli sen de biliyosun :)

Sabırlı ol her sey daha da iyi olacak

biliyorum 2 haftaya yakın oldu en azından ağlama krizinde değilim bu bile bi artıdır benim için.

hop diye etkise keşke ya. sabrım kalmadı artık çok uzun süredir sefil haldeyim çok yıprandım yeniden doğmak istiyorum güçlüce.

Son paragrafın için harekete geç ..bir üstteki paragrafta da aslında kimseye ihtiyac duymadan var olduğunu ,sen olduğunu ,değerli ve değer gören bir insan olduğunu anlatmışsın ..bu özellikler o olmadan yasayabileceginin ,basarabileceginin ifadesi ..sen izin verdiğin sürece ,kendisi de ,geride bıraktığı enkaz da seni aşağı çeker ..istersen ,ayağa kalkar ,uzerinı temizler ve daha güçlü bir şekilde ilerlersin .boşuna mı okudun bunca sene ? Doktorluk değil kastım ,başka bir meslek de olabilirdi. .emek vererek sahip olduğun birşey sonuçta ..bütün hayatını mahfetmesine izin vermeyeceksin herhalde ? Yarın çıkıp " unuttum ,ders çalışıyorum ,sosyal hayatıma geri döndüm" desen ,inan ailen kadar sevinirim ..onların senden beklentisi de bu yönde ..senin çöküşün ,seviyorum dediğin kereste yüzünden olmuş ,yine o keresteye hırsından kalk ve en iyisini yap ..çevrende hipnoz yapan güven verecek doktorları araştır ..paranı alıp iki saat sallayıp ,bOS vaat verip gondermesinler :) buna dikkat ..Çok üzülüyorum çöküşüne ..yeniden doğuşunu izlemek istiyorm burdan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…