- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi esmergizmo
-
merhaba. her ne kadar konunuza ilk defa mesaj yazıyor olsam da, günlerdir sizin ve diğer arkadaşların yorumlarını takip etmekteyim. ben de fikrimi söylemek istedim. aslında daha önce bir arkadaşın konusuna yaptığımız yorumlardan tanıyorum sizi. hani erkek arkadaşı ona evlenmek için A grubu memurluk olsun şartı koymuş. ben de oraya kendi anımı yazmıştım. kpsssden düşük puan aldım, tercih yapamıyorum diye benimle görüşmeyi bıraktığını, 2 yıl sonra atanıp, tam atandığım şehre doğru yola çıkacakken aradığını ve bir de haberi yokmuş gibi davrandığını...(muhtemelen ailesinden öğrenmişti. komşuyduk) zaten hayatım boyunca kendi başıma teklif edilerek görüştüğüm 2 erkek arkadaşım oldu. onun dışında tanıdıklar aracılığıyla birileriyle tanıştırıldım. ama yaşadığım bu durumdan sonra erkeklere pek güvenim kalmamıştı. ne zaman kendimi toplasam, kafamı rahatlatsam ya da "evlilik benim kısmetimde yok heralde" deyip, kabullensem birileriyle tanıştırıldım. beni beğenmeyenler oldu, tabi benim de beğenmediklerim. (beğenmediklerim derken, yaşam tarzının da uymadıkları diyelim. sadece fiziksel değil)o kadar kötü bi kabus gördm ki
hıçkırarak ağlarken uyandım
ailemle toplama kampındaydım
tek baktığım listedeki harf onun adıydı
rüyalarımda bile mutsuzum artık
pek yakın değilim canım ya. ama benim doktora da sorayım yarın görücem zaten.
tek korkum yalnız kalıcak olma korkusu kafama göre birini bulamama korkusu her konuda bana denk biri bulamama korkusu bilmiyorum
bana sen mükemmel misin sanki demişti ayrılmadan önceki bi tartışmamızda.
mükemmel değilim elbet ama aklım da çalışıyor mesleğim de var bin tane hobim de var tipim de güzel ne bileyim oturup kalkmasını bilir proflarla bile yakın muhabbet etmenin yolunu bilirim zorluklarla nasıl başedileceğini bilirim. bana zarar veren bir durum yoksa düzgün çalışır işimi de yaparım kafam da çalışır vs vs.
bana benim gibi biri lazım. adamı düzeltip benim gibi yapmayacağım direkt benim gibi birini arayacağım...
Bak ben size tecrubeden KESIN BILGI vereyim
Asla mesleginize mensup biriyle iliski kurmayin.
Cunku erkekler bu konuda muthis KISKANC ve CIRKEF olabiliyorlar.
Sizinle yarisa giriyorlar ve her an sizden ustun olduklarina dair bir sey ler ispatlamaya calisiyorlar.
Cinsiyet konusunda kadinlara karsi SAKAT bir meslektaslik anlayislari var ve her tur psikopatligi onlardan bekleyebilirsiniz.
O yuzden
ASLA meslektasinizla iliskiye girmeyin, evlenmeyin, millerce uzak durun.
Yerinizde olsam ruhunuza hitap eden baska meslekten bir adam alirdim.
VE de asla sizin gibi olmasin. Eger sizin gibi olursa (kadinlar ASINALIK ararlar) ASLA GELISEMEZSINIZ.
Sizinle ayni deger yargilarini tasiyan ama hic de sizin gibi olmayan bir erkek lazim.
Sizin gibi olmayi bekleyen yaninizi sorgulayin neden boylesiniz diye.
Son paragrafın için harekete geç ..bir üstteki paragrafta da aslında kimseye ihtiyac duymadan var olduğunu ,sen olduğunu ,değerli ve değer gören bir insan olduğunu anlatmışsın ..bu özellikler o olmadan yasayabileceginin ,basarabileceginin ifadesi ..sen izin verdiğin sürece ,kendisi de ,geride bıraktığı enkaz da seni aşağı çeker ..istersen ,ayağa kalkar ,uzerinı temizler ve daha güçlü bir şekilde ilerlersin .boşuna mı okudun bunca sene ? Doktorluk değil kastım ,başka bir meslek de olabilirdi. .emek vererek sahip olduğun birşey sonuçta ..bütün hayatını mahfetmesine izin vermeyeceksin herhalde ? Yarın çıkıp " unuttum ,ders çalışıyorum ,sosyal hayatıma geri döndüm" desen ,inan ailen kadar sevinirim ..onların senden beklentisi de bu yönde ..senin çöküşün ,seviyorum dediğin kereste yüzünden olmuş ,yine o keresteye hırsından kalk ve en iyisini yap ..çevrende hipnoz yapan güven verecek doktorları araştır ..paranı alıp iki saat sallayıp ,bOS vaat verip gondermesinler :) buna dikkat ..Çok üzülüyorum çöküşüne ..yeniden doğuşunu izlemek istiyorm burdan ...
merhaba. her ne kadar konunuza ilk defa mesaj yazıyor olsam da, günlerdir sizin ve diğer arkadaşların yorumlarını takip etmekteyim. ben de fikrimi söylemek istedim. aslında daha önce bir arkadaşın konusuna yaptığımız yorumlardan tanıyorum sizi. hani erkek arkadaşı ona evlenmek için A grubu memurluk olsun şartı koymuş. ben de oraya kendi anımı yazmıştım. kpsssden düşük puan aldım, tercih yapamıyorum diye benimle görüşmeyi bıraktığını, 2 yıl sonra atanıp, tam atandığım şehre doğru yola çıkacakken aradığını ve bir de haberi yokmuş gibi davrandığını...(muhtemelen ailesinden öğrenmişti. komşuyduk) zaten hayatım boyunca kendi başıma teklif edilerek görüştüğüm 2 erkek arkadaşım oldu. onun dışında tanıdıklar aracılığıyla birileriyle tanıştırıldım. ama yaşadığım bu durumdan sonra erkeklere pek güvenim kalmamıştı. ne zaman kendimi toplasam, kafamı rahatlatsam ya da "evlilik benim kısmetimde yok heralde" deyip, kabullensem birileriyle tanıştırıldım. beni beğenmeyenler oldu, tabi benim de beğenmediklerim. (beğenmediklerim derken, yaşam tarzının da uymadıkları diyelim. sadece fiziksel değil)
sizin bu yaşadığınız duruma benzer bir durumu ben de geçen sene yaşadım. 15 gün önce falan buraya da yazmıştım. istersen okuyabilirsin. seni o kadar iyi anlıyorum ki... ki ben sadece 4 ay görüşmüş olmama rağmen, hala aklımdan çıkaramadım. aklım, mantığım, dilimle "iyiki olmamış, iyiki gerçek yüzünü görmüşüm" diyorum. ama gel gör ki bi yerlere takılıyorum işte. nişanlı ya da evliyken benzer durumu yaşasam hiç kaldıramazmışım demek ki diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi. ama bende yaş faktörü de var tabi. 34 yaşımdayım. evlenip mutlu olmayı, kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum. her başarısız görüşmeden sonra pes edip," kimseyle görüşmeyeceğim artık " diye karar veriyorum. ama belli bir süre geçtikten sonra biriyle tanıştırılmak istediğimde hep çekimser kalıyorum. Ama "ya bu aradığım kişilikte biriyse" diye yine görüşmek istiyorum. gidip tanışıyorum. son görüştüğüm kişinin bu özelliklere sahip olduğunu düşünmüştüm. ama her şey bir anda gelişti ve sonunda yine hüsrana uğradım.
sen benden gençsin, elinde de güzel bir mesleğin var. bak sınava da girecekmişsin. tedaviye de başlamışsın. gelecek günler senin için inşallah çok güzel olur. ama sana tavsiyem seninle görüşmek isterse onunla enine boyuna konuş. neden böyle soğuk davrandığını sor. seni yedekte tutmasına, oyalamasına, günlerini çalmasına izin verme. çünkü benzer durumu yaşadım. benim konumu okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. kalbinin kırılmasına daha fazla izin verme. senin konunu özellikle takip ediyorum. çünkü arkadaşların sana yazdığı tavsiyeleri kendime yazılmış gibi düşünüyorum
Kabuslar alti aya kadar devam edebilir (ilacsiz).
Bazen tekrarlanan kabuslar gorulebilir.
Kabuslar hesaplasma ve muhakeme ile ilgilidir.
Problemleri cozme medyumudur.
canım sen karakterinin büyük bir parçası yapmışsın onu ondan bu derin hüznünmesajınız üzdü beni
başkasını bulamıcam hissi zaten vardı içimde. sizin mesajınızla tasdiklendi gibi oldu.
onunla olduğum gibi biriyle olamam gibi geliyor. birlikte büyüdük bakışımızla anlaşıyorduk zevklerimiz aynıydı vs
çok hüzünlüyüm. canımın bir parçasıydı sanki ölmüş gibi kaybettim onu. ailemdi dostumdu en başta. saatlerce konuşup yalnızlığımı giderdiğimdi
şimdi çok yalnız hissediyorum öyle ki kalbim kırık ve sertleşiyor. bu yoğun yalnızlık hissi nası geçicek bilmiyorum
Özür dilerim amacım seni üzmek değil. Nasıl ben sınavı kazanamadım, atanamayacağım diye beni bıraktı diye üzüldüğüm kişi için sonradan bir şey hissetmedim onu reddettiğimi anlattım. Son görüştüğüm kişi için de üzülüyorum evet ama gün gelecek bu da geçecek. Buna inanıyorum sen de inan demek istedim. Unutulmuyor evet ama acısı da eskisi kadar olmuyor. Ben de senin gibi çok ağladım, çok üzüldüm, yataktan çıkamadığım yemek istemediğim günler oldu. Ama işim var ve çalışıyorum birşeylerle meşgul oluyorum. Puzzle yapıyorum mesela, onun parçalarını arayıp bulmaya çalışırken aklıma başka birşey gelmiyor. Havalar ısındı, parka çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum. Tibet egzersizlerini yapıyorum o bana iyi gelmeye başladı. Tavsiye ederim. Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok. Seni sevecek, değer verecek birini bulabilirsin. Ben de bulabilirim. Ama belli ki zamana ihtiyaç var. Bu yaşananlardan ders alıp önümüze bakmalıyız. Güzel şeyler olacağına inanırsak güzel olur. Hakkını helal et. Üzülmeni istemedim. Bak benim de bu yönde takıntım var mesela. Birini üzdüğümü düşünmek beni de çok üzermesajınız üzdü beni
başkasını bulamıcam hissi zaten vardı içimde. sizin mesajınızla tasdiklendi gibi oldu.
onunla olduğum gibi biriyle olamam gibi geliyor. birlikte büyüdük bakışımızla anlaşıyorduk zevklerimiz aynıydı vs
çok hüzünlüyüm. canımın bir parçasıydı sanki ölmüş gibi kaybettim onu. ailemdi dostumdu en başta. saatlerce konuşup yalnızlığımı giderdiğimdi
şimdi çok yalnız hissediyorum öyle ki kalbim kırık ve sertleşiyor. bu yoğun yalnızlık hissi nası geçicek bilmiyorum
cinsellik konusunu bilmediğimden yorum yapamam ama sınavı kazanamamanız sizin suçunuz değil ki. bu adam sizi uzman olmanız garanti gözüyle bakıp mı sevdi ki sınavı kazanamayınca sevgisi bitiyor?ilacım da anormal rüyalara sebep oluyor sanırım.
ama garipti ailemle toplama kampındaydık bizden bilgi almak için işkence yapıyordular ve rastgele gruplardan birini öldürüyordular. babamla anneme sarıldım size benim ihtiyacım var sizsiz naparız dedim. sonra listelerden isimleri kontrol ederken onun baş harfinin olduğu listeye baktım.
sanırım kendimi de suçluyorum bazı konularda. sınavı kazanamadığım cinsellikten kaçtığım için kendimde suç buluyorum biraz da.
İlaçlardan çok birşey bekleme. Cogunun yan etkisi kabus ve halusinasyon. .haklısın
ben de istiyorum
ben kendim bundan kurtulur yükselirim diyorum ama
pratikte öyle olmuyor ne kadar iyi bir ruh halindeydim ilk kez kafam rahat uyuyacağım dedim kabus gördüm ve şimdi berbat haldeyim. bir yanım hala seviyor ve özlüyor acı çekiyor.
içimde bir his var başkasını bulamıcakmışım gibi hissediyorum onunla olduğumuz gibi olamazmışım herşeye çok geç kalmışım gibi hissediyorum
hayatımı elime almak güçlü olmak istiyorum ama saatlerdir yataktayım kolumu bile kaldıramadım
Özür dilerim amacım seni üzmek değil. Nasıl ben sınavı kazanamadım, atanamayacağım diye beni bıraktı diye üzüldüğüm kişi için sonradan bir şey hissetmedim onu reddettiğimi anlattım. Son görüştüğüm kişi için de üzülüyorum evet ama gün gelecek bu da geçecek. Buna inanıyorum sen de inan demek istedim. Unutulmuyor evet ama acısı da eskisi kadar olmuyor. Ben de senin gibi çok ağladım, çok üzüldüm, yataktan çıkamadığım yemek istemediğim günler oldu. Ama işim var ve çalışıyorum birşeylerle meşgul oluyorum. Puzzle yapıyorum mesela, onun parçalarını arayıp bulmaya çalışırken aklıma başka birşey gelmiyor. Havalar ısındı, parka çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum. Tibet egzersizlerini yapıyorum o bana iyi gelmeye başladı. Tavsiye ederim. Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok. Seni sevecek, değer verecek birini bulabilirsin. Ben de bulabilirim. Ama belli ki zamana ihtiyaç var. Bu yaşananlardan ders alıp önümüze bakmalıyız. Güzel şeyler olacağına inanırsak güzel olur. Hakkını helal et. Üzülmeni istemedim. Bak benim de bu yönde takıntım var mesela. Birini üzdüğümü düşünmek beni de çok üzer
Elbette sevebilirsin. Dediğim gibi ben de böyle düşünüyordum. İlk zamanlarda insan böyle hissediyor. Zamana ihtiyacın var.Sen derslerine çalış, sınavını geç. Çalışmaya başlayınca değişik yerler, insanlar tanıyacaksın. Gün gelecek buraya yazdıklarını okuyup, "ne yazmışım be" diyeceksin :) ümidini kaybetme.ya tabi ki sizin suçunuz değil benim genel düşüncemdi bu ondan dedim.
benim inancım yok geleceğe dair onun etkisiyle belki de böyle konuşuyorum.
puzzle severim ben de en son onun bana aldığını yapmıştım :))
beni sevmesi yetmiyor ki... ben şu an birini sevebilir miyim bilmiyorum. hep sevip hem sevilmek istiyorum.. çok şey istemiyorum aslında
cinsellik konusunu bilmediğimden yorum yapamam ama sınavı kazanamamanız sizin suçunuz değil ki. bu adam sizi uzman olmanız garanti gözüyle bakıp mı sevdi ki sınavı kazanamayınca sevgisi bitiyor?
İlaçlardan çok birşey bekleme. Cogunun yan etkisi kabus ve halusinasyon. .
Ben de senin gibi artık kimseyle olamam diye düşünürken eşimle karşılaştım .kendisi ölümden döndü benimle evlenebilmek için (yazmıyordum taninmayayim diye ama ayrıntısına girmeden yazmış olayım) ..o kadar sevdi ki beni ,eskisinin tozu kalmadı ..aklımdan bile geçmiyor şimdi o büyük aşkım ..senin gibi ben de terkeden taraftim ve pişman olmuştum .gururumdan bütün iletişim yollarını da kapatmıştım. Öle Gebere günleri koyuyordum yola ..Üstüne eşimle tanıştım .beni çok sevdiğine inandım ,evlendim .tabi bu işin öncesi 2 yıl ..2 yıl sonra evlendik ..8 senede bir kere pişman olmadım .hiç olmayacakmış gibi hissettiğim herşey oldu yaşadım (olumlu) çok büyük sınavlar atlattık evlilik öncesi ..olmaz deme yani ..daha iyisi olur ..
Sen sınavına odaklan , o ,senden beslenen vampiri de unut ..
Anası oğluna bakicı hizmetçi arıyor baksana 'aç kalmismis bilmem nolmus'..seven insan sınav beklemez, kazanacağı paranın peşine düşmez .ben evlendiğimde lise mezunuydum eşim en iyi üniversitelerden birinde ogrenciydi. .lise mezunu demedi ,aşığım dedi .onun okulu bitti kısa bir süre sonra da benimki başladı .hala öğrenciyim :) bir kere şikayet etmedi ..sevmiyor o seni ..sevseydi şimdi göğsünde uyuyor olur, kabus görerek uyanmazdin. .
Ayrıca avatarındaki sözü çok beğendim. Orada dediği gibi Şu anda bir düşüş halindesin belki ama toparlanıp, güçlü olup ayağa kalkmalı ve hedefine ulaşmalısın. Geleceğe dair inancın bu olsunya tabi ki sizin suçunuz değil benim genel düşüncemdi bu ondan dedim.
benim inancım yok geleceğe dair onun etkisiyle belki de böyle konuşuyorum.
puzzle severim ben de en son onun bana aldığını yapmıştım :))
beni sevmesi yetmiyor ki... ben şu an birini sevebilir miyim bilmiyorum. hep sevip hem sevilmek istiyorum.. çok şey istemiyorum aslında
Boşver öyle de kalsın ..bir ara sana yaşadıklarımı anlatayım ,nerden nereye dersin ,kendi derdini unutursun ..başka hikayeler oku bu süreçte ama dram değil :) mutluluk hikayeleri ..üstündeki ölü toprağını ancak umut ederek atarsın ..sıkıntıdan üzüntüden uzak dur ..aslında ilaçtan çok bişi beklemiyorum ama normalde olsa ben ağlama krizlerine girerdim en azından onlarda değilim arada ağlıyorum tabi de.
aynen işte büyüdükçe sevgi kalmıyor insanlarda o yüzden bir daha sevemem gibi geliyor bana
doğum günü yakın ona sürpriz yapıp bilet alıp gidicektim yanına. moral olsun diye.
oysa şimdi yabancı biri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?