- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Elbette sevebilirsin. Dediğim gibi ben de böyle düşünüyordum. İlk zamanlarda insan böyle hissediyor. Zamana ihtiyacın var.Sen derslerine çalış, sınavını geç. Çalışmaya başlayınca değişik yerler, insanlar tanıyacaksın. Gün gelecek buraya yazdıklarını okuyup, "ne yazmışım be" diyeceksin :) ümidini kaybetme.
Nerde yaşıyorsun ? Gelip şimdi seni dışarı çıkaracağım. .umarım öyle olur.
umutsuzum biraz. çabalamadığım için de başarabileceğime inancım yok.
Boşver öyle de kalsın ..bir ara sana yaşadıklarımı anlatayım ,nerden nereye dersin ,kendi derdini unutursun ..başka hikayeler oku bu süreçte ama dram değil :) mutluluk hikayeleri ..üstündeki ölü toprağını ancak umut ederek atarsın ..sıkıntıdan üzüntüden uzak dur ..
Ayyy bi arkadaş bulup lunaparka gitsenehep içimde kaldı ,vakitsizlikten gidemiyorum. Yemin ediyorum ,deli eğlence ..vücudunda hissedebildigigin tek şey adrenalin. .birkaç saat dış dünyayla baglantini kes ..ilaç gibi gelecek. .ben önceden yapardım bunu .. roller coaster a bir bırakıyorsun kendini ,o herşeyi siliyor kafandan ..yüksek adrenalin
Dersle falan olacak iş değil ..önce beynini dinlendirmen lazım ki çalışabilesin. .dediğimı yap farkı gör ..Çok saçma gelebilir ama değişimi sen de farkedeceksinkendi başıma gitmiştim dolanıp gelmiştim de pek işime yaramadı binmedim lunaparklardaki aletlere
bikaç saat kafamı dağıtcak bişeylere ihtiyacım var zaten düşünmekten mala döndüm
beynimi dinlendirmem lazım. dersle yaparım dedim ama olmadı.
Dersle falan olacak iş değil ..önce beynini dinlendirmen lazım ki çalışabilesin. .dediğimı yap farkı gör ..Çok saçma gelebilir ama değişimi sen de farkedeceksin
Olmuyor deme olacak. ..inan ve harekete geç artık lütfen .. gün içinde çokça seni düşünüyorum. .acaba ders çalıştı mi acaba battaniyenin altından çıktı mı ? Yemin ediyorum annen bu kadar düşünmezevet dinlendirmem lazm gerçekten bi şekilde
düşünmemeye çalışıyorum erteliyorum ama olmuyor
vallahi zor durum canım zaman geçmesi gerekiyor acının hafiflemesi içinkızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Olmuyor deme olacak. ..inan ve harekete geç artık lütfen .. gün içinde çokça seni düşünüyorum. .acaba ders çalıştı mi acaba battaniyenin altından çıktı mı ? Yemin ediyorum annen bu kadar düşünmezkafama takıldın ..yakışmıyor o hayat sana
Hemen hooopp diye düzelmesini bekleme ,bu işler sabır gerektiriyor biraz .senin cabanla süreç hızlanır ancak ..evde oturuyorsun ,işin yok ,çocuğun yok ,at kendini dışarı ..denize de girebilirsin artık ..yüzmek de büyük terapi .ay kıyamam yaa
valla çıkmadım henüz battaniye altından ders de azcık yalan
biliyorum elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum napiim
yarın dr a gidince bu konuyu da sorucam
Hemen hooopp diye düzelmesini bekleme ,bu işler sabır gerektiriyor biraz .senin cabanla süreç hızlanır ancak ..evde oturuyorsun ,işin yok ,çocuğun yok ,at kendini dışarı ..denize de girebilirsin artık ..yüzmek de büyük terapi .
Ben pofuduk gibi toparlanamayacaksın diye korkuyorum. Onun konusunu biliyor musun? Gıyabında da konuşmak istemem ama dokuz yıllık ilişkisi bitmişti onun da..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/9-yillik-iliskim-2-ayda-nasil-bitti.793574/
İlişkilerin bitiş aşamasını değil de sonrasında hissettiği acıyı benzeştirdim. Keşke tanışıp dertleşme imkanınız olsaydı.
Herşey de vardır bir hayr çocukla ortada bırakılmadin ya biraz silkelen kendine gel milletin ne derdi var aç oku bakalım kimler neler yaşıyor kendim den örnek vereyim geçtiğimiz cumartesi bebeğimi kaybettim kürtaj oldum anestezi olmadan canlı olarak çatala yattım da oldum bundan büyük bir acı yaşamadım Rabbim de yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?