ölüyorum

bu kadar dibe vurmak niye ya? insan hic mi kendine acimaz bukadar eziyet eder? 5 senelik iliskim bitti 4 senelik iliskim bitti agir boynuz yedim hemde ya hayat devam ediyor iste evliyim evladim var. simdi onu uyutmaya calisiyorum.
dibe vurdugunda yasamak icin gidebilcek tekbyer yukarisidir. ya bacaklarindan guc alip kendini yukari iteceksin ya da orada o camura saplanip oleceksin. artik toparlansan iyi edersin.

baya bi ağlamışım

gözlerim acıdı artık

soğuk jel maskesi koyup gözüme yıldız tilbe dinledim sanırım biraz rahatladım.

ama her gece kötü oluyorum istisnasız ilaç saatimle ilgili heralde azalıyor o saatlerde içtiğimden.

hayat devam ediyor. kendimi fazla hırpalamamalıyım sağlığımın gitmesinden korkuyorum. artık hasta olursam bana bakar diyebileceğim bir dr sevgilim yok.

Turkiye'nin daha dunyaya acik olup Arabesk sacmaliklarindan uzak oldugu gunler...

O Turkiye'yi istiyorum n'olur gelsin.

aklıma doğum gününde yanına gidip ona sarılma planları geliyor

ben gerçekten salağım salağın önde gideni

aklıma doğum gününde yanına gidip ona sarılma planları geliyor

ben gerçekten salağım salağın önde gideni

salak değilsin sadece seven ve bağımlı bir insansın. kalbin kırık ama o taraftan ışık gelse hala fedakar davrancaksın .. ve o bu durumunu bildikçe egosu tatmin olacak. daha acımasız sert olcak ve biraz gözü dışarda olcak muhtemelen..

şunu da düşün bir adam ki seni ağlatıyor seni üzmekten korkmuyor. 9 yıl olsa da o adam sevilmeye değer mi, geri dönmeye değer mi? baba, anne bile ne kadar severken seni bir erkeğin bu kadar incitmesine ve sarsmasına layık mısın? böyle bakarsan bitirmen gerektiğine bir nebze daha alışabilirsin.

bence bişeylere başla ve aşırılaştır bunu. kitap mı okursun saatlerce yorulana kadar oku. şiir yaz saatlerce. ya da filmler izle umut veren filmler . yeni hayallerin için gülümseten tekrar başlamayı öğreten filmleri tekrar izle. kendi kendinin şifası olmaya çalış canım. yorulana kadar koş yalnız olsan bile kendini sakın salma bırakma. kendini daha kadın daha güzel hissedebilceğin makyajını yap ,fotoğraf çekin,gül ve dön dön onlara bak. ben hep güleceğim de kendine güç ver bir şekilde. unutmak zor ama daha az acır canın ve gittikçe küçülür .

çabalıyorum inanın. kalbim öylr olsa da beynim bu iş yanlış diyor zaten bu yüzden acı çekiyorum mesela bu kadar seven biri yalvarır koşar normalde. bense gururumu incitmeden devam etmeye çalışıyorum

giyindim güzelce bi ruj bi allık takılarımı taktım arabayla gitmeye korktuğumdan otobüsle doktoruma gidiyorum geciktim biraz neyse çok randevulu değil zaten 3.30 gibi saatlerinde gel demişti trafik olmazsa yetişirim gibi geliyor. çok gerginim şu anda dr beni geriyor nedense

film kitap aldım bunları senelerdir yapıyorum zaten sanırım artık kendimi sıfırdan yükseltmekten bıktım

bu iş güç olayını dersime çevirmek zorundayım kafamı onla meşgul etmek zorundayım başka çarem yok. yoksa mutsuz ve sefil bir hayatım olacak.

ben de zaten ona inanamıyorum. beni bu kadar üzmeyi göze aldığına göre gerçekten sevmiyor. ya da kendince bana zarar verdiğini düşünüp uzak durmanın daha iyi olduğunu düşündü bilmiyorum...

şimdi terapiden çıktım

dediklerini yazayım
-annesi gibi olmuşsun ama gerçek annesi müdahil olmuş duruma

-bu ilişkiye verdiğin emeği küçültmüşsün

-ona heyecan duymamışsın aslında acımışsın

-güvenini kıracak sana verdiği sözleri tutmayacak işler yapmış (yalan söylemesi sigara içmesi vs)

-bu ilişkiyi aslında sen bitirmişsin

dedi.

baya konuştum ve rahatladım ya.

insanın hayatında onu dinleyen biri olması ne kadar rahatltıcı.

daha hızlı gitmek istiyorum psikologla da görüşsem dedim.

zaten hızlı gidiyorum daha hızlısı zarar verir dedi.

facebooktan silmesi senin dikkatini çekmek için senin çabalaman için yapıyor dedi.

aslında ayrılma noktasına sen getirmişsin dedi.

ben de bence korkaklık yapıyor dedim.

öyle yani kızlar.

ilk defa tek başıma geldim starbucksa bi muffin bi kahve aldım keyif çatıyorum.

üzerimden dozer geçmiş gibi.

yaşadıkların kolay değil iyi dayanıyorsun kendine haksızlık etme iyisin dedi.

kendimi küçültmeyi bırakmam lazım sanırım artık.

HAdi simdi deniz kiyisinda bir tatil yapin, daha cok kendinize geleceksiniz.

Sabah erkenden kumsalda hizli yuruyus ve erken saat yuzme seansi
Kahvalti
Kahve ve gazete keyfi
Ogle oncesi bir yuzme seansi daha
Oglen yemegi ve sieasta
Ogleden sonra yuzme seansi
Guneslenme
Kumsalda soguk bira
Masa tenisi/basket/voleybl/frizbee
Dus ve suslenme
Aksam yemegi v sarap
Klup etkinlikleri
JAck Daniels ya da kokteyl
Kapanis

Bunu gluten free ve alkolsuz de deneyin, sahsa gor eayarlayin
ENJOY

ay çok tatlısınız ya baya baya plan yapmışsınız duygulandım :)

tek başıma hiç tatil yapmadım bilemedim ki nası olur

Bakin benim size bi onerim daha var.

Gossip Girl seyretmis miydiniz?
Super kafa dagitici soap opera/

Dikkatinizi bir yere konsantre etmeniz gerekiyor. Bu yas surecinin bir evresi.
Wikipedia link vermek isterdim ama tum dunyanin kullandigi ozgur ansiklopediyi milletime cok goren bir ilkel kesim yuzunden gosteremiyorum.
Onun yerine bkz

The five stages, denial, anger, bargaining, depression and acceptance
----------------------------^^^^

https://psychcentral.com/lib/the-5-stages-of-loss-and-grief/

evet biliyorum yasın evrelerini geri ileri gidip geliyormuşum gibi sanki

ablamla kronik sorunlarımız var.

bugün bana dahiliye stajındayken ben çalışırken odama gelip gelip sevgilisini anlatırdı ona vakit ayırmamışım diye suçladı :)

herşeyin suçlusu olmaktan yoruldum

Aranizdaki bondu yeniden imar etmek istiyor

Kendinizi anne ve ablanizin yerine koyun, Yani literal olarak bir kisilik nakli yapildiginiz dusunun. Onlarin gozlerinden kendinize bakin.
Ne goruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…