- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aranizdaki bondu yeniden imar etmek istiyor
Kendinizi anne ve ablanizin yerine koyun, Yani literal olarak bir kisilik nakli yapildiginiz dusunun. Onlarin gozlerinden kendinize bakin.
Ne goruyorsunuz?
Az değil 9 yıllık bir ilişki bitmiş bu kadar kötü olmanız normal abartmıyorsunuz yani .
Yıpranmış iki tarafta ve bitmiş daha fazla zorlamayın ,sakın doğum gününde yanına gideyim demeyin kendinize olan saygıyı yitirirsiniz.
Mümkün olduğunca kendine engel olmaya çalış. Ararsan da kendini suçlama. Unutma bu bi süreç. Ama sen de zamanla kendini şuna alıştır. O artık hayatımda yok. Bu süreci daha rahat atlatmana yardımcı olabilir arasıra o seni ararsa. Ama sakın her aradığında tekrar bağlanma sen de kendini alıştır. Çıkar hayatından.
Zor olduğunu biliyorum. Alışacaksın. Onun ne düşündüğünü ne istediğini ne hissettiğini önemseme lütfen onu aramak istediğinde buraya yaz bişeyler bana özel mesaj atabilirsin. Seni çok iyi anlıyorum. Lütfen güçlü ol lütfen.arıyordu beni. beni alıştırmak için mi arıyordu yanibeni görmek için buluşmadı mı yani beni alıştırmak için miydi
zorlanıyorum çok hem de çok hufff
Zor olduğunu biliyorum. Alışacaksın. Onun ne düşündüğünü ne istediğini ne hissettiğini önemseme lütfen onu aramak istediğinde buraya yaz bişeyler bana özel mesaj atabilirsin. Seni çok iyi anlıyorum. Lütfen güçlü ol lütfen.
kütüphaneye gidiyor musunuz?
tanıdık görmekten çekiniyorsanız kafelerden başlayın isterseniz ufak ufak.gitmedim hiç daha istiyorum ama çekiniyorum sosyal anksiyetem oldu galiba.
ayıp olmaz tabi ki.güçlü olmaya çalışıyorum
ama doğum günü yakın
sanki aramazsam ayıp olurmuş gibi geliyor napıcağımı şaşırdım
tanıdık görmekten çekiniyorsanız kafelerden başlayın isterseniz ufak ufak.
kitap kafelerde ya da bazı sessiz sakin yerlerde çalışan çok oluyor.
hatta bazı kafelerin bir kısmı direkt çalışma ortamı olarak ayrılmış oluyor.
ayıp olmaz tabi ki.
adam sizden saçma sapan bir şekilde ayrıldı.
düzgün bir vedayı çok gördü. bitti diyebilmesi için bile siz iteklediniz onu.
asıl ayıbı o yaptı, siz doğum gününü kutlamadınız diye ayıp olur mu hiç?
kutlamamalısınız.
profil fotosunu o kız da beğenmiş.
birlikte fotomuz varken beğenmemişti hiç
ne düşünsem bilemiyorum
ne düşünsem bilemiyorum
ne düşünsem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?