ölüyorum

Kendinizi anne ve ablanizin yerine koyun, Yani literal olarak bir kisilik nakli yapildiginiz dusunun. Onlarin gozlerinden kendinize bakin.
Ne goruyorsunuz?

onların bana söyledikleri çok acımasızca.

annemin de bana hataları oldu ama iyi niyetli olduğunu biliyorum

oysa ablamın bana karşı kini var sistematik olarak beni yıpratıyor sınavı kazanmamı istemiyor vs.

Az değil 9 yıllık bir ilişki bitmiş bu kadar kötü olmanız normal abartmıyorsunuz yani .
Yıpranmış iki tarafta ve bitmiş daha fazla zorlamayın ,sakın doğum gününde yanına gideyim demeyin kendinize olan saygıyı yitirirsiniz.

yok gitmem

ama arasam mı diye düşünüyorum

çok özlüyorum ve hala seviyorum sorunlarımız olsa da kendimi ondan koparabilmiş değilim hala.

onsuz bir hayata alışmaya çalışıyorum sadece.

ayrılığı ben yapmışım gibi oldu gerçekten ama yine de ben inanamıyorum.

Mümkün olduğunca kendine engel olmaya çalış. Ararsan da kendini suçlama. Unutma bu bi süreç. Ama sen de zamanla kendini şuna alıştır. O artık hayatımda yok. Bu süreci daha rahat atlatmana yardımcı olabilir arasıra o seni ararsa. Ama sakın her aradığında tekrar bağlanma sen de kendini alıştır. Çıkar hayatından.

arıyordu beni. beni alıştırmak için mi arıyordu yani beni görmek için buluşmadı mı yani beni alıştırmak için miydi

zorlanıyorum çok hem de çok hufff

arıyordu beni. beni alıştırmak için mi arıyordu yani beni görmek için buluşmadı mı yani beni alıştırmak için miydi

zorlanıyorum çok hem de çok hufff
Zor olduğunu biliyorum. Alışacaksın. Onun ne düşündüğünü ne istediğini ne hissettiğini önemseme lütfen onu aramak istediğinde buraya yaz bişeyler bana özel mesaj atabilirsin. Seni çok iyi anlıyorum. Lütfen güçlü ol lütfen.

güçlü olmaya çalışıyorum

ama doğum günü yakın

sanki aramazsam ayıp olurmuş gibi geliyor napıcağımı şaşırdım

o demişti bana "hayatımda amacım kalmamış gibi hissediyorum" diye ayrılınca

aynısını ben de hissediyorum her şey boş geliyor.

kendim için bir şey yapmayı unutmuşum sınavımı bile ona endekslemişim ben. dışarıya bile onla çıkcağım zaman süsleniyordum, hatta son zamanlarda onla buluşurken bile süslenmiyordum.

bu kadar dağıldıktan sonra düzelmesi mümkün değil değil mi ilişkimizin?

bazen eski günleri düşünüyorum iyidik ya diyorum mutluyduk eğleniyorduk. bazen düşünüyorum bu ilişki benim yok olmama yardımcı oldu nasıl çıkacağım diyorum. bazen kendimi suçluyorum neden bu hale gelmeme izin verdim dik durmadım güçlü olmadım diye. o zaman bu günlere de gelemezdik böyle beni bırakamazdı da.

ben popülerken başarılıyken etrafım doluyken yurt dışlarında gezerken bana aşıktı da, ailesiyle bile anlaşamayan bir ev kızı olunca aşkı bitti.

üzülüyorum elimde değil. rezilliğimin tasdiknamesi oldu bu ayrılık.

gitmedim hiç daha istiyorum ama çekiniyorum sosyal anksiyetem oldu galiba.
tanıdık görmekten çekiniyorsanız kafelerden başlayın isterseniz ufak ufak.

kitap kafelerde ya da bazı sessiz sakin yerlerde çalışan çok oluyor.
hatta bazı kafelerin bir kısmı direkt çalışma ortamı olarak ayrılmış oluyor.

güçlü olmaya çalışıyorum

ama doğum günü yakın

sanki aramazsam ayıp olurmuş gibi geliyor napıcağımı şaşırdım
ayıp olmaz tabi ki.

adam sizden saçma sapan bir şekilde ayrıldı.
düzgün bir vedayı çok gördü. bitti diyebilmesi için bile siz iteklediniz onu.
asıl ayıbı o yaptı, siz doğum gününü kutlamadınız diye ayıp olur mu hiç?

kutlamamalısınız.

ben her yerde tanıdık görüyorum yaaa kaçışım yok :)

o kafelerde daha çok görürüm hatta :))

uf biliyorum mantığım kutlama diyor kalbim kutla diyor.

doğum gününü kutlama canım. sanmam ama olur da kırılırsa karşı taraf sana o kadar kırgındım ki içimden kutlayabildim senin haberin bile olmadı dersin biter,doğrusu da bu..

profil fotosunu o kız da beğenmiş.

birlikte fotomuz varken beğenmemişti hiç

ne düşünsem bilemiyorum

ne düşünsem bilemiyorum

alışacaksın canım. zaman çok güzel, seni de onaracak izin verirsen acılarından yeni seni doğuracak bence izin ver buna demek ki bu evredesin böyle düşün

bir söz vardı neydı, Allah vazgecemem dedıgınle snarmış kimse vagzceılmez degılmiş gıbı bır şeydı.
9yıl da az degıl de bunalıma gırmemen de mumkun degıl bcence.
ben olsam baya bı kaç yıllarca cıkamazdım hak verıyorum sana açıkçası . hele psıkolojınde dayanakmış bır de hayatını zaten dımdık ayakta o olmasa da olur dıyerekten sürdurmuyrmussun

ne düşünsem bilemiyorum

kızlar sımdı üşüşür
bence senın sevgılın bundan 1 sene sonrag elır kapına naber faalan der gerı donemk ıster yazdım şluraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…