- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kızlar çok sinirlendim
kütüphaneye geldim ben de
ona inat çalışacağım ona inat kazanacağım ve mutlu olacağım
"You go girl!!!"
^^^^^^^^
Not: Azimli kizlar icin sarfedilen bir deyimdir, heyecan yapmayin, internet kuresel bir haberlesme ortamidir.
Bak girlboss
Benim de aynis basima geldi ben o yollardan gectim, hikayem cok uzun ve hc de ic acici degil.
o yuzden hiiiiic istifini bozma, aklina sahip ol, aklin en buyuk hazinen senin.
Elbette ofekeleneceksin, uzuleceksin, bir bag kopmus kolay degil 9 yil ama. inan ki bu herif senin istedigin gibi bir kaliba giren bir istismarci hayat hirsizi, bundan sonra bu tipleri kmlerce oteden taniyacaksin ve sinirini koyacakin.
Sana cok yakisikli, anlayisli ve konuyla alakasiz birelit adam lazim.
Eminim , bak ciddi soyluyorum eminim bulacagina.
Bu sahis Turk olmayabilir bunu da soyleyeyim.
Bu dunyaya sumuklu bir bamya tarafindan aldatilmaya , asagilanmaya, hirpalanmaya gelmedin tamam mi
Kendi kiymetini cevrendekiler anlamiyorsa sen onlara gosetreceksin kizim
Hadi basla kendini tamire
Alternatif evren olusturmaya
Senin parladigin ve yukseldigin gunleri hayal et
Hic durma, kimse tutamasin seni, Musa gibi acilsin deniz onunde!
Yillar once istanbul modernde bir sergite gitmistim. Hani su olen insanlarin derisinin olmayıp sadece kaslarinin göründüğü sergi. Sonra ankaraya da gelmisti hatta. Orada duvarlarda fotograflar vardi. 90 yasinda bir kadin o yasta araba kullanmayi ogrenmis, iste bilmem kac yasinda bilgisayar ogrenmis. Boyle bircok ornek verilen fotograflar. Altinda hikayeleri yaziyirdu. Birsey basarmak istedigimde hep onlar felir aklima.ogrenmenin yasi yok. Kemal sunal kac yasinda mezun olmustu universiteden. Kaldi ki siz sadece 28 yasindasiniz. Ne olmus birkac yas kucukler varsa. Sakin pes etmeyin. Hayat bir sinav. Irili ufakli bir suru sinav veriyoruz hep...
çok teşekkür ederim yinemipilav. inanın şu an sırf size verdiğim sözlerin motivasyonuyla devam ediyorum. benim için muhteşem bir adımdı kütüphane ayrılmadan önce bile çekinirdim gelmeye 4 senedir uğrayamadım bile siz düşünün benim için ne kadar büyük bir adımdı. zorlansam da ite kaka 1 saati tamamladım gece gitmeme rağmen şimdi döndüm eve. hiç düşünmeden devam etmek istiyorum yarın da. aynen devam. çünkü düşünürsem yapamam.
aynen öyle biliyorum ama kendi adıma pişmanlıklarım ve sıkıntılarım var onlar yüzünden zorlanıyorum şu an. hayatımın silik 4 senesi sadece acılarla dolu baktığımda şimdi sonucunda bir mutluluğum hatta bir sonucum da yok. hatta başladığım yerden daha gerideyim. ama kendimce artılarıma odaklanıp eksilerimi görmemeye çalışıyorum başka çarem yok.
Derhal bunu kutlamali kendinizi odullendirmelisiniz!
Bir bardak sarap? bir bira? pizza?
arkadaslarla paylasin ve basarinizi ustune basarak yuksek sesle ilan edin
tebrikler
komedi dizisindeki kızın yeni sevgilisi dr çıkar mı ama ya
resmen dağıldım
bence gulmeyi dene! Lanet olsun de!
O zaman kotu adami dr olan bir korku film seyredin
ahah hannibal gibi mi ilginç bi yaklaşımmış :)
ya bu adam sana hic bi sekilde geri yazmadi mi ( sayfalar cok okuyamadim sorry)
canım yazmadı başta arıyordu hergün bi gün facebooktan sildi 1 hafta aramadı sonra ben aradım neden sildin diye. yeni bir hayata başlamak için dedi.
doğum günü geldi arasam mı diye düşünüyorum şimdi de kafam çoook karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?