ölüyorum

10 gün olmus..ayrilmak isteyen oydu sanirim bence biraz kendi haline birak, eger seviyorsa zaten bi sekilde ulasmaya calisir..

işte en son 2 gün önce neden beni sildin diye mesaj attım cevap vermeyince aramıştım o da yeni bi hayata başlamak için demişti

son iletişimimiz buydu.

evet oydu. işin kötüsü ben 1 2 hafta sonra gelirim demişti son görüştüğümüzde. yüzyüze bitti bile demedik sadece facebooktan sildi.

çok içim yanıyor kendimi çok ezik hissediyorum.

ah canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki ben de ayrilik yasiyorum ve 4 gündür kontagimiz kesik durumda.. aciyor icim ama adim atmaya cesaretim yok..

az önce facebooktaki birlikte olan 9 senelik fotolarımızı gizledim

silmeye içim elvermedi

bazı etiketlendiğimiz fotolardan kendini kaldırmış tek tek benim olduklarımdan

üşenmemiş yapmış bunu

içim acıdı yine.

iste bu fena...

hem de çok

nası bu kadar kesin kararlı olabildi.

inanamıyorum.

çocukça bir inat içinde mi? bana tepki için mi yapıyor?

yoksa gerçekten bitti mi sevgisi anlamıyorum.

nasıl olur?

daha 2 hafta önce geldiğinde 3 tam günü birlikte geçirdik gece gündüz herşey iyiydi

kızlar birbirimize destek olalım olur mu ben deliricem yoksa

olalim tabii ki ben de kirdim kafayi zaten belki düzeliriz, insallah yani düzeliriz

Şu an inkar evresindesin ben de ilk başlarda çıldırıcaktım nasıl yani ayrılamayız, nasıl olur, daha geçen gün böyleydik şöyleydik hala atlatabilmiş değilim gerçi o inkar kısmını. Seven erkek terk etmez vazgeçmez bunu anladım kendimi kandırmıyorum artık ben de, sen de öyle düşünme bence çünkü daha fazla üzülürsün. Her zaman kötüyü düşün iyi olduğunda ekstra mutluluk yaşarsın.

olalim tabii ki ben de kirdim kafayi zaten belki düzeliriz, insallah yani düzeliriz

eğer kötü şeyler yaşamadıysanız ileride güzel günleriniz varsa umarım düzelirsiniz.

annesini babasını ablasını engellemiştim whatsapptan beni takip etmesinler diye.

kaldırdım engellerini. ne anlamı var ki takip edip de çocuğu doldursalar ne doldurmasalar ne?

bugün kütüphanede çalışırken bi foto çekilip profil fotom yaptım whatsappta. çok kıskanırdı beni kütüphanede. çünkü onla kütüphanede tanışmıştık ve arkadaşlarından da benden hoşlananlar vardı o zamanlar. o yüzden ben çalışırken dışarda kapı önünde merdivenlere oturur oyun oynardı beni beklerdi o zamanlar çalışmamı saatlerce.

nerden nereye...

ben o evreleri ileri geri gidip duruyorum pek sağlıklı değilim o konuda.

bazen diyorum beter olsun bensiz kuyruğunu dik tutamaz dağılır, bu kadar sene mentorluk ve annelik yaptım ona. resmen psikiyatr anne gibi olmuşsun dedi konuştuğumuzda.

bazen özlüyorum..

bazen kızıyorum.

kafam karman çorman.

en çok da insanlara bana kötü davranmalarına izin verdiğim için kendime kızıyorum.

artık olgun olan taraf ben olmak istemiyorum. biraz da ben saçmalamak istiyorum ya yeter.

ilk defa spotify listesini dinledim biraz hızlı hızlı.

hep depresif ayrılık şarkıları.

ben o ilk gittiğinde doğuya şebonun deli kızım uyan şarkısını dinleyip ağlıyordum. karlı dağların ardında biri yaşarmış güneş olur yağmur olur bize bakarmış hem yakın hem uzakmış kısmında baya onu düşünüp ağlıyordum. söylemiştim ona. onu da eklemiş.

tesadüf mü yoksa hatırlayıp mı yapmış bilmiyorum ama gece gece dağıldım.

bu facebook saçmalamasını neden yaptın be adam? neden?

neden? onu yapmasan şu an sana bi adım atabilirdim... ama beni resmen hiçe saydın. resmen beni sildin geçmişinden eternal sunshine of the spotless mind filmindeki gibi. sana çook kırgınım.

hala benden kopamazmış gibi geliyor.

ama baya baya kopmuş aslında.

yani kendimi kandırıyorum resmen

üff bi arkadaşımı dürttüm

3 erkek bodruma gidiyolarmış bikaç gün önce yazsaydım ben de gelirdim dedim tatile ihtiyacım var.

ondan sonra sevgili düşünüyo musun bakalım ahahah

ya o değil de aklıma geldi geçen sene doğum günlerimizi bodrumda kutlayalım demiştim.

gitseydim bu arkadaşla ordan arardım "canım senin doğum gününü bodrumda kutlıcam demiştim kutluyorum işte yihu" diye alksdjalsd

üf ya

bi yanım diyor ona aşık değilsin çekici bulmuyorsun

diğer yanım diyor ama onu seviyorsun

neden herşey bu kadar zor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…