- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Sen hic bdvyi okudunmu oku da bi haline sukret
Bi bitmediniz yâ!Sen hic bdvyi okudunmu oku da bi haline sukret
Demekki isine geleni gormussun ayrica evli olanlar icin sorun olablir ama bekarlar icin hala br sans vr... kedi gormus yara sanmis :))))evet okudum kaynanam bunu dedi kocam dağınık konuları arasında baya büyük sorunlarım var!
Bi bitmediniz yâ!
Demekki isine geleni gormussun ayrica evli olanlar icin sorun olablir ama bekarlar icin hala br sans vr... kedi gormus yara sanmis :))))
Demekki isine geleni gormussun ayrica evli olanlar icin sorun olablir ama bekarlar icin hala br sans vr... kedi gormus yara sanmis :))))
Offf valla son çektiğim ayrılık acısı geliyor aklıma, bugünmüş gibi içim sıkılıyor. Sayfalar arası rastgele bir kısmı okudum "ben popülerken, yurt dışında gezerken aşıktı da şimdi mi bitti?" gibi bir şeydi. İnsanların bu hallerinden gına geldi. Hayatımın kötü bir evresindeyim ve o kadar yalnızım ki. İnsanlar saçma ve nankör.
Aynen öyle. Kendinizi donatırsanız zaten peşinizde dolaşmaya başlarlar. Sadece sevgili de değil, dediğiniz gibi herkes.öyle ne yazık ki. o insanlar yalnızken ben yanlarında oldum can oldum onlara ama etrafları dolunca beni sattılar.
aynı şeyi hem ablamda hem sevgilimde yaşadım. bir sınav dönemi geçirdiler yalnızdılar mutsuzdular umutsuzdular destek oldum. şimdi ben aynı dönemdeyim bana köstek oldular
canından kanından da olsa bu böyle.
kendi yoluna bakıp başarılı zengin güzel olacaksın o zaman uğraşmana gerek kalmıyor.
Aynen öyle. Kendinizi donatırsanız zaten peşinizde dolaşmaya başlarlar. Sadece sevgili de değil, dediğiniz gibi herkes.
Bence bu dönemi dibine kadar yaşayın, sonra silkinip kendinize gelirsiniz.
Asıl aile ve sevgili yıkıyor bence. Arkadaşlıklara çok anlam yüklemeyi bıraktım en basitinden şöyle düşünüyorum. Aile okutuyor büyütüyor falan ya her şeyi kendi zamanlarındaki gibi kolay sanıyorlar, hemen kendi ayaklarının üzerinde durmanı bekliyorlar, söylemeseler bile. Sevgili de erkek olsun kadın olsun güçlü, dikkat çekici, başarılı insan istiyor hayatında. Arkadaşlar için muhabbetinin iyi olması yeterli.arkadaşlar için bu böyle ve biliyordum o yüzden takmıyordum arkadaşsızlığı.
ama aile ve sevgili yapmaz diyordum aksine şu an beni yıpratan onlar arkadaşlarım beni ayakta tutuyor moral veriyor.
tabi kk hatunlarının katkısı inanılmaz. yoksa sağlam dağılmıştım eminim.
Asıl aile ve sevgili yıkıyor bence. Arkadaşlıklara çok anlam yüklemeyi bıraktım en basitinden şöyle düşünüyorum. Aile okutuyor büyütüyor falan ya her şeyi kendi zamanlarındaki gibi kolay sanıyorlar, hemen kendi ayaklarının üzerinde durmanı bekliyorlar, söylemeseler bile. Sevgili de erkek olsun kadın olsun güçlü, dikkat çekici, başarılı insan istiyor hayatında. Arkadaşlar için muhabbetinin iyi olması yeterli.
Sağlık olsun, elbet güçleneceksin, çok daha iyi şeyler yaşayacaksın.
Ben ne diom sn ne dion yaw he he sensin byayrıca evlilik ve imza hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi daha çok sevgi olduğunun göstergesi de değil. ne evliler biliyoruz bırakın allasen
aynen şu an elimde bir sağlığım var çok şükür. ruh sağlığım bozuldu ama terapiyle düzelecek inş inanıyorum. beden sağlığım yerinde çok üzülmeden başıma hastalık çıkarmadan ilerlemeye çalışıcam artık.
aynen öyle. işin kötüsü hem başarılı güzel popüler olmanı isterler hem aşağı çekerler. ki ondan üst konumda olmayasın. sonra da seni beğenmezler. böyle bir saçma döngü. bunu bana ablam yaptı hala yapıyor.
çünkü insanlar çevresiyle kendini kıyaslayıp oradan kendilerini tanımlıyorlar. başkalarından artılarına göre hareket ediyorlar.
mesela sevgilimin olması ablamın ise olmaması onun için eksiydi. bu yüzden bana sataşırdı. ama işsiz olduğumdan o çalıştığından kendini üstün görürdü vs gibi. halbuki dışardan bi insanla kıyaslasana kendini neden ailenle kıyaslıyorsun demi?
En zahmetsizi o olduğu için :)
eziklik belirtisi işte.
zaten geçen gün konuştuk ben onu hor görüyormuşum efendim yarım yamalak konuşuyormuşum küçükken onu anlatıyor. o ne demek yav ne kafalar?
ben dahiliye çalışırken o sevgilisiyle ayrılmış ders çalışırken odama gelip zırlardı ona vakit ayırmamışım bencilmişim aksjlajsla kim bencil acaba yaaaa
Olur böyle şeyler çok da büyütme içinde.
Bunları hiç düşünme bile. Tamamen kendine odaklan. Şu an ne yapmak istiyorum, ne yemek istiyorum, ne izlemek istiyorum gibi en basit şeylere bile odaklanman başkalarını düşünmenden daha faydalı olur gibi geliyor.
Bi bitmediniz yâ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?