ölüyorum

biliyorum bana da mantığım bunları diyor.

ama onun da çok acı çektiğini biliyorum. eğer sevmiyorsa ve umrunda değilsem acı çekmemeli değil mi? kafamı karıştıran nokta bu.

dediğin her şeye katılıyorum ve ben de öyle düşünüyorum zaten. belki niyeti ayrılık değildi biraz blöfle beni gaza getirmekti ama benim ayrılık istediğimi düşünüp gerçekten ayrılığa dönüşmüş olabilir.

benden ayrıldığı gece çok şoka girip biraz sakinleşmek için uyku ilacı içtim bi yandan konuşurken ve ilişkimizle ilgili tüm sakladıklarımı döktüm konuştum ve şok oldu biraz. sanırım ondan sonra ayrılığı kafaya koydu.

bilmiyorum hiçbir şeyi. ama gerçekten sevse bu yaptıklarım bahane olmazdı. onun saçmalamalarına rağmen ben sevdiğim için saçmalamalarını mazur gördüm. demek ki yapılabilirmiş.

içim acıyor sadece. tanıdığım adamı göremiyorum belki de canımı acıtan en büyük nokta bu.

seviyordur belki. o da acı çekiyordur cidden. ama belki aptallık yapıyordur işte. ya da ne bileyim, doğrusunun bu olduğunu zannediyordur ve zorlansa da kendince mantıklı olan şeyi yapmaya çalışıyordur.

ihtimal bunlar da.

ben konu her ne olursa olsun "sevseydi gitmezdi" demeyi çok sevmiyorum açıkçası.

evet anlattığınız kadarıyla ayrılması saçma bir hareket olmuş ama insan sevdiği halde böyle saçma kararlar da alabilir bence. her şey "sevseydi ayrılmazdı" kadar kesin olamayabilir her zaman

deme ama böyle.

o zaman çok üzücü değil mi?

sevgi varsa saygı varsa ortak zevkler varsa bi ilişki kurtulabilir bence her zaman. tamam her daim aşık kalamazsın zaten kimseye elbet bitiyor o aşk. ama işte ne bileyim kurtarmak için çabalamayacak kadar vazgeçmesi koydu bana da.

kendi hayatını da benim hayatımı da mahvetti. geleceklerimizi ayrı ayrı riske attı gitti. tek başımıza savrulmamızı göze alıp gitti.

beni üzen bunlar.

çok haklısınız yazdıklarınızda. ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. sevgi varsa her şey kurtarılabilir. vazgeçmesi gerçekten çok acı.

ama yani sevmiyor ya da sevmemiş de diyemiyorum ki.

amacım ümit vermek değil. döner mi dönmez mi bilmiyoruz mesela.

ama işte insanlar bazen sevdikleri halde mallık yapmıyorlar mı?
böyle aptalca davrandığı bir döneme girmiş olabilir.
kendince doğru şeyi yapmaya çabalayarak böyle hatalar yapıyor olabilir.

bilmiyorum, cidden umutlandırmaya ya da böyle söylerek içinizi acıtmaya çalışmıyorum. fikir alışverişi yapıyoruz gibi düşünerek yazdım bunları.

o sizi sevse de sevmese de sizin yapmanız gereken şey belli zaten…

sonuç olarak ortada bir ayrılık var. sebebi önemsiz. yapacağınız bir şey yok.
unutmaya çalışıp yolunuza bakmalısınız. zaten siz de bunu yapmaya çalışıyorsunuz.

gerisini eğer olur da ilerde size dönmek isterse o zaman değerlendirirsiniz…

evet ben de öyle düşünüyorum dönse de dönmese de benim yolum belli. kimse için hayatımın planını değiştiremem. o benim için değiştirdiğini iddia etse de değiştirmedi aslında.

yok umutlandırma değil ben de burada bi pozitif bi negatif bir çok şey yazıyorum aslında dengesizim zaten belli oluyordur. şu an ne umutlanacak bir şey var ortada ne de tam bitti denecek bir şey var. her şey çok saçma geliyor ve hatta düşünmek istemiyorum. ben belki de depresif olduğumdan bana her şey negatif geliyor. hani umutsuzum aslında döneceğini düşünmüyorum da. geleceğim boşluk ve karanlık gözümde güzellikler düşünemiyorum aslında. mükemmel hayat planım çatırdamıştı tamamen kırıldı şu an.

aptalca davrandığı bir gerçek. ama artık ben de yoruldum. hele şu ayrılık sonrası dönemi beni çok yordu. onun için çabalayacak gücüm yok.

sadece bazen... düşünüyorum. çok sonraları atıyorum yıllar sonra pişman olur muyum... neden peşinden gitmedim bitmesine izin verdim her şey daha mı farklı olsaydı diye. tek kafamı kurcalayan bu.

kafamda verdiğim kararlar hiçbir zaman tutmuyor. ben ki kıyafet alırken bile hemen karar veremeyen bir insanım. geleceğin bilinmezliğini karar vermeye çalışırken zorlanıyorum.

tek bildiğim bir şey var, her şey eksiksiz tam olsun istiyorum hayatımda. mutlu olmak istiyorum artık. sevilmek ve sevmek istiyorum korkusuzca. yalansız dolansız oyunsuz koşulsuz bir sevgi istiyorum. bana bunu vermeyecekse gelmesin de. yarım yitik kırık bir aşkla idare edemiyorum ben de. yalnızlıktan ve sıfır olmaktan iyidir yine de ama canımı da çok yaralıyor o da ayrı zor bir ilişki türü.

Harikasın sende de aydınlanma başlamış bak çoktan. :)
Ayrilik acısı geçtiğinde ve mantiğin devreye iyice gitdiğinde göreceksin ki o kadar gereksiz biri icin zamanını heba etmişsin ki... kızıcaksn kendine ve senin karşına gercekten istediğin gibi biri çıkacak. Ya da eski sevgilinden daha kötüsü olmayacak,çünkü dediğin gibi senin gücünü kullanıyordu o.

Aslında hayatında bir parazit gibi düşün. Seni güçsüzleştirirken kendj büyüyor güçleniyor.. ama sen onu söküp attın. Şimdi o düşünsün :)

O gezme olayında da kim olsa patlardı. Öyle sacma iş mi olur. Ama iyiki patlamışsın sen ki adamın saçmalığını görmek için bir nokta daha elde ettin.

Buarada dershaneye gitmiyor musun, bu hazırlandığın yıllardan herhangi birinde gittin mi?

gittim dersaneye eski senelerde ben o notlarımı okuyorum bilgiler değişmiş midir diye tırsıyorum aslında ama dersane vakit kaybı olur gibi geliyor şimdi.

evet farkındayım zaten herşeyin ama yine de canım acıyor tabi.

kendi yoluma bakıcam ben.

ay aksi gibi lisedeki platonik sevdiğim çocuğu gördüm rüyamda bugün de mezunlar gününe gidicem ama çocukla denedik olmadıydı hem de nişanlı sanırım şu an :) ne alaka yani.

ay dangozun annesi aradı az önce!!! açmadım tabi. azarlanmaya mı açıcam telefonu. saçmalığa bak.

neden oğluşumun doğum gününü kutlamadın diye hesap sorcaktı herhalde ahahahh

Ahaha belli de olmaz, oğlumun peşine neden düsmedin neden egosunu şişirmedin diye de ariyo olabilir

Bilemiyorum bilgiler degismis midir ama, yeni eklenen yerler olabilir. Onların vaka kamplatı vs oluyo ya tusa yakın zamanlarda, o seni hızlandırır belki dedim de dershaneye gitmeden o vaka kamplari faydali olmayabilir...

Sen günde bi 5-6 saat çalışma ritmini oturtsan baya baya kendine güvenin de gelecektir çalıştıkça.

Ay bosver platoniği falan, yepyeni tazecik heyecanlara kollara kos

5 yıllık sevgilimden ayrildigimda dünyam kararmisti öyle ağladim hayata kustum ki dedim bu kadar acinin ustune ne olabilir.sonra evlendim başkasıyla hamile kaldım bebegim karnimda öldü dedim ki sevgili acısı neymiş kendimi boşuna harap etmisim.Allah bu derdinizi unutturacak başka dert vermesin.

Bu gercekten güzel bir temenni olmuş aslında :)

Allah size de daha fazla acı vermesin insallah.

ay bilmiyorum bi arkadaşa dedim açsaydın dedi. açsa mıydım acaba yaa? kafam karıştı.

geri dönsem mi sence duymamışım falan gibisinden?

vaka kampları falan var da ne bileyim.

evet bi 6 saat çalışsam en azından bi fark eder zaten bilmiyorum

başınız sağolsun. hiç acı çekmeyelim şu hayatta keşke her şey hep güzel olsa..

Bu çocuğun annesi aşırı pislik bir insan değil miydi? Daha da üste çıkmak için yer arayacaktı bence. Önemli bir şey olsa tekrar arardı, belki de yanlışlıkla aramıştır. Çantada kalan akıllı telefonlar bazen çok alakasız insanları dahi arayabiliyor.

Eger moralini bozmayacaksa geri ara. Müsait degildim buyrun diye. Hem o istediginde degil de sen istediginde iletisime gecmis olursunuz.

Ama çalışma saatlerini 2 saatle sınırlama. Kurullara çalışırken bile günlük 2 saat oldukca az, tus icin iyice kapanmak gerek

yok 2 saatle sınırlamıyorum hedefim daha fazla ama bu kadar yapabiliyorum şimdilik

bilmiyorum kafam çok karışık amacı ne anlamadım aramasının.

ya ben de anlamadım ki anasının amacını.

herşey olabilir. bilmiyorum.

yok 2 saatle sınırlamıyorum hedefim daha fazla ama bu kadar yapabiliyorum şimdilik

bilmiyorum kafam çok karışık amacı ne anlamadım aramasının.

2 saatle başlayıp arttırıyorsan iyi bence, 2 gün sonra 3 olur 1 hafta sonra 4... böyle devam eder :) kendini verebilsen aslında cok rahat kazanırsın.

Anasını da boşver. Çok merak edersen yarın dönersin, müsait degildim caaağnım ne vardı senin diye

bugün eski okulumun mezuniyet toplanmamız vardı ona gittim biraz kafam dağıldı

deli gibi yağmurda ıslandım kütüphaneye gidemedm ondan

az önce geri aradım annesini açmadı yalnız. duymadı mı açmadı mı bilmiyorum

ana oğul delirtcekler beni sonunda.

kafayı yicem deli hastanesine yatırcaklar beni ya yeter.

bugün hiç çalışmadım ama bol bol dertleştim arkadaşlarımla.

Oh icini bosalttın iste boşver.

Bence bir kahve yap ve derse otur. Doğayla bütünlesmissin, dertlesmissin ve sırada yapman gerekenler var :)

Açmaması iyi olmuş boşver. Sen hem üstünden attın arayarak hem de onunla muhattap olmamış oldun.

bu saatte kahve içersem sabaha kadar otururum :)

bilmiyom bugün arkadaşlarla konuştum kafamı karıştırdılar ya

yalnızlıktan yapmış dediler 9 senelik ilişki bırakma falan dediler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…