ölüyorum

valla anlamadım astoria. gerçekten derdi ne amacı ne

yarın geri dönüyor ben de biraz yalnız kalıcam

sanırım içim soğuyor canım acıdıkça. sürekli umursamamaya çalıştığım hatalarını düşünüyorum bazı sorunlarımızı düşünüyorum.. beni çok yıpratmış. kendimden çok onu düşünür olmuşum. her şeyini kabul etmişim kör gibi. halbuki bazı sorunlarımız var mesela konuşamamak gibi mesela cinsellik gibi vs. konuşmaya çalıştığımda kaçmaları gibi.

en azından 5 senedir ben zaten var olmayan bi adamı sevmeye çabalıyormuşum sanki. benim yoldaşım arkadaşım olmuş ama ötesine geçememiş 5 senedir.

siz de biliyorsunuz ki ilişkiler öyle ha diyince bitmiyor. hele ki 9 senelik bir ilişki. kendisi de çağırmış, görüşmek istemiş. açıkçası bu ilişkinin burada sonlanacağını düşünmüyorum. büyük ihtimalle sizinle barışmak isteyecektir, bu saatten sonra siz kabul edersiniz etmezsiniz o sizin bileceğiniz iş tabi ki. naçizane tavsiyem çağırsa da gitmeyin. madem ayrıldınız, bir süre gerçekten ayrı kalın. o süre zarfında düşünün.

ben de önce günlük arkadaşlarımdan koptum, sonra en yakın 2 arkadaşımla aram bozuldu. böyle arkadaşsız kalmışken tek desteğim sevgilimdi. terk edildim.

öyle iğrenç bir şey ki. sevgilinden ayrılmanın derdi zaten çok büyükken bunu paylaşacak kimsenin olmaması daha bi koyuyor. 3 ay boyunca çok nadir dışarı çıktım. depresyon içinde depresyon. ama işte azalıyor, vallahi azalıyor. siz de biliyorsunuz azalıyor. acınız öyle kalmayacak.

sizde bunlara ek olarak aile derdi+sınav stresi var, biliyorum. ama siz de bunun geçeceğini biliyorsunuz…

Sen madem durumun saçmalığının farkına varmaya başladın net olması gereken sen ol bence. Beklediğimden daha çabuk ilerliyorsun demek ki bir şeyler sende de bitmiş aslında, bitmese bu kadar çabuk sorunların farkına varmaya başlayamazdın. Daha geç olurdu. Bence tekrar görüşmek istediğinde -ki isteyecek belli- sen buraya yazdığın gibi aynen sor: "Biz ayrılmadık mı senin amacın ne?" Arkadaş kalmak istiyorum mırın kırın ederse buna sakın izin verme. Seni hep bağlayacak bir durum olur bu, ileriki hayatını kısıtlar. Biriyle yeni bir ilişkiye başlayamazsın, kendi hatta başlar sen arada kalırsın. Örnekleri çok o yüzden bu durumu acilen netliğe kavuşturmalısın bana kalırsa.

evet berbat bir durum 10 sene önce bu durumda olacaksın deseler gülerdim asla ben seçimlerimi doğru yaparım diye ama işte kader. resmen düşene tekme atmayı seviyor insanlar. ben çıkarım elbet tekrar da... o zaman gelenlere de güvenemeyeceğim işte artık o çok sıkıntı. hayata bakışım değişti tamamen.

valla eskiden de buna benzer bir şey yaşamıştı yine görüşmüştük ve beni yıpratmıştı 2 hafta sonra barışmıştık.

bu sefer de öyle bir şey mi yapmaya çalışıyor anlamadım. zamana ihtiyacım var dedi. iyi dedim cumadan beri kararım hiç aramamaktı ama o görüşelim diyor.

konuşuruz zaten. 2 hafta sonra tekrar gelirim görüşürüz. dedi bir de.

hani beni kanser mi etmeye çalışıyor nedir anlamadım. sürekli elinin altında tutacağı saksı bitkisi gibi mi görüyor? bu ne rahatlık ya?

ki ben kendimce 2. kez ayrılırsa benim için biter demiştim. çünkü 3. olmayacağına güvenemem artık 10 sene sonra evli çocukluyken aynı tribi attıramam kendime.

bir de başka sorunlarımız da vardı konuşmaktan kaçtı hep. bu da bizim için sıkıntı. sevgisini hissedemiyordum zaten ve gerçekten de bitmiş ki bitirmek istedi herhalde.

eksilerden kalkıp tırmanmam lazım bi başıma. nasıl olacak bilmiyorum.

ben de bu yoruma kesinlikle katılıyorum. gerçekten çok hızlı bir şekilde sorunları görmeye başladınız, demek ki cidden siz de yorulmuşsunuz. kendimden pay biçiyorum çok sorunlu bir ilişkim bitse de uzunca bir dönem "ama tüm sorunlarımızı çözebilirdik" modunda leyla leyla geziyorum. bu yüzden bana hızlı toparlanacaksınız gibi geldi açıkçası.

Olay şu aslında: Senden sıkılmış evet, eski heyecan kalmamış. Ama boşluğa düşmek de istemiyor çünkü 9 yıldır hayatında sen varsın, birden o boşlukta olma hissini bir tarafları yemiyor. Bir süre ilişki sorumluluğu da olmadan boşluğa da düşmeden seninle takılacak böyle, alışırsa dan diye seninle görüşmeyi kesecek alışamazsa barışmayı teklif edecek. İpleri onun eline verme, kes gitsin. Yaptığı bencillikten başka bir şey değil.

ben sorunların farkındaydım zaten hep kendi kendimi onardım ilişki içinde o bir şey yapmadı

hala onla çözüp mutlu olmayı tercih ederim tanımadığım birine gitmektense. kafa yapımız hayata bakışımız aynıydı bunu da bulmak zor. ama kişilik özelliklerimiz çok farklıydı. orta yolu buluyorduk ama farklıydık yani. yanlış yanlarımızı törpüleyemedik. yıprandık evet.

o kadar çok düşündüm ki bugün bi süre düşünmeyeceğim kendime pztesiye kadar süre vermiştim yarın derse başlıyorum. ben burda çalışamazken onun zorunlusundan günler eksiliyor hatta sınava girdi geçer de. ne kadar üzgün ve savsak da olsa kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. son 4 yıldır zaten hep olan buydu daha fazla kendimi geri plana atıp acındırmak istemiyorum kimseye.

anası bile ezdi beni. artık son nokta budur heralde.

astoria pztesiye süre vermiştim kendime üzülme vs için derse başlayacaktım.

yarın ailemle konuştum bikaç parça eşyam ile diğer eve taşınıyorum yeni bir ortamda düşünmeden çalışıcam belki kafam rahatlar.

çarşamba psikiyatriye gideceğim umarım ilaçlık bir halim yoktur çünkü dengem sarsılsın istemiyorum ama bakalım.

öteki evde kendime rutin oluşturmak istiyorum. ailemle kavga gürültü de olsam bu dönemde yine yanımda oldular sardılar beni hepsi bir yalan yok. annem bütün erkekler aynı diye beni sevgilime yönlendirmeye çalışsa da yine de baya yardımcı oluyor bana.

dediğin gibi bikaç hafta sonra gelir de görüşelim derse o zamana kadar muhtemelen içim çok soğumuş olacak çünkü cidden acı çekiyorum. bir kez görüşür derdini anlarım daha da bu saçmalığa devam etmem çünkü o zamana bir düzenim olur diye umut ediyorum. o düzeni bu saçmalıklarla bozmak istemiyorum artık önemli olan benim hayatım.

dediğini okudum hak verdim. benden ayrılma denemesi yapıyor. hatta acaba benim yanımda kendini benden soğutmaya mı çalışıyor diye de düşündüm.

sıkıntısı neydi bilmiyorum ama bu şekilde ayrılıp uzak kalıp düşünerek çözülebileceğini sanıyor sanırım. bu da bana saçma geliyor. konuşmadan anlaşmadan nası çözülür ki

hem bu zaman içerisinde yeni birini mi denemye çalışacağını nerden bileyim ben? bilemem.

hayata bakışının kafa yapısının acayip uyması, hatta öyle ki daha çok uyuştuğun bir insan daha tanımama ama kişilik özelliklerinin çok farklı olması. ben bu durumu çok iyi biliyorum. tıpatıp benim ilişkim.

ders çalışmak çok zor. kafayı toplayıp oturmak çok zor. ama bir süre sonra çalışmak iyi geliyor.

ayrıldığımızda benim komite zamanımdı ve ders çalışmaya ilk başladığımda her şeyde ilişkimi hatırlıyordum. odada her yere baktığımda onu görüyorum demişsiniz ya, ben bütün anatomiyi onu düşünerek çalıştım mesela :) cidden korkunç bir his.

ama bir süre sonra öyle bir duruma geldi ki ilginç bir şekilde ders çalışmak terapim oldu. ara verdiğim zamanlarda üzülüyordum çünkü aklıma o geliyordu. onu düşünmediğim tek zamanlar ders çalıştığım zamanlardı.

siz de başta bocalasanız bile çalışmaya odaklanmayı hallettiğinizde çok daha iyi hissedeceksiniz.

zaten tus ağustosa alınmışken kaybedecek vaktiniz yok.

artık kendiniz için bir şeyler yapmanın, sonunda şu sınavı geçip hem sosyalleşmenin hem de ailenizden kurtulmanın zamanı geldi.

yapabilirsiniz. sizi yorumlarınızdan az çok biliyorum. bunu hak ediyorsunuz.

çok teşekkürler

cidden şu mesajdaki satırların bile anlamı çok

gözüm kapanırken telden en son bunu okumak uykuya dalmams bi nebze de olsa iyi gelecek teşekkürler...

sanki yine berbat bir güne uyandım

bazal olarak hep kötüyüm meşgulken biraz aklım dağılıyor.

ama en kötü gece ve sabah uyanınca oluyorum. yoğun bir yalnızlık hissi çöküyor. bikaç arkadaşıma sarıyorum telden ama kimi hiç cevap vermiyor kimi de çok geç.

her an arayıp ulaşabildiğim insan yok artık hayatımda. yeri de dolmuyor.

kalbim katılaşıp sertleşecek demek. büyümek bu kadar zor deselerdi hiç büyümezdim.

Öldürmeyen acı güçlendirir. Sonraki ilişkinde çok daha güçlü bi kadın olacaksın.
Ne ölmesi ya,bende bişey oldu sandım :) geçer geçer daha öncekiler gibi.. :))

Öldürmeyen acı güçlendirir. Sonraki ilişkinde çok daha güçlü bi kadın olacaksın.
Ne ölmesi ya,bende bişey oldu sandım :) geçer geçer daha öncekiler gibi.. :))

sorunum keşke ilişki olsa keşke. insan ailesine arkadaşlarına işine sarılır en azından acısı hafifler.

bak ben az önce öz annemden o... lafını duydum. ablamdan hakaretler işittim. şu dönemde bile insan gibi olamadılar.

hele ablam... eminim çok mutludur şu an.

ya zorunlu hizmet bölgesine dönünce gene aradı

öyle boş boş muhabbet

zaten annemlerden sinirliydim bi de hava kapalı of içim sıkılıyo vıyvıy edince sinirlendim

hem beni burda mahvediyo hem de benden psikolojik destek alıyo var mı öyle güzel dünya?

hadi sen dinlen ben de dolanmaya çıkıcam falan diye geçiştirip kapattım.

ama pişman oldum şu an. eski halimizi çok özlüyorum

Simdiye kadar sessizce takip ettim konunu ama sunu gorunce dayanamadim. Basarmak zor ama sanirim en dogrusu hayatta kendinden baska birine dayanmamak. Annene, ablana diyecek bir sey bulamiyorum gercekten Sanirim TUS'a hazirlaniyorsun, cok cok zor bir sinav oldugunu biliyorum. Bolca morale ihtiyacin var aslinda ama ailen normal degil belli, anlayacaklarini sanmiyorum. Hayatta bazen kendimizden baskasi kalmiyor maalesef. Umarim en kisa zamanda kendini toparlayabilirsin, elimden sadece bunu soylemek geliyor.

evet tus.

o kadar yıprattılar ki beni

özgüvenimi yok ettiler değiştirdiler mutsuz sevimsiz bi insan oldum

insanlara dertlerimi anlatmaktan bıktırdım. kime uzansam kaçıyor benden hissediyorum.

moralim sıfır. moralim yok. herkese herşeye sinirliyim en çok da kendime. neden bu insanlara hayatımı mahvetmelerine izin verdim diye.

3 gün insan rolü yapamadılar. 3 gün ya.

çok arayasım geldi

bugün az terslediğim için pişmanım sanırım

eski halini özlüyorum yeni halinden nefret ediyorum

sıkıştım

çok arayasım geldi

bugün az terslediğim için pişmanım sanırım

eski halini özlüyorum yeni halinden nefret ediyorum

sıkıştım
terslememek gibi bir seçeneğiniz yoktu bence.
hem ayrılmak isteyip hem de sürekli sizinle konuşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…