ölüyorum

evet ama yine de mutsuzum

pek çok hayalimden onun için vazgeçmiştim

geleceğe dair umudum yok bunu değiştiremiyorum

umudum olmuyor inanmıyorum

bu evden kurtulamıcakmışım gibi tek başıma yaşlanıcakmışım gibi....

kimsem yokmuş gbi...

9 yıllık ilişki bir anda bitmez. Sorun neydi ?

ayrılık sonrası önce kadınlar kafayı yerler. sabahlara kadar uyuyamazlar ,düşünür tabiri caizse debelenip dururlar. bu bir süre öyle gider.
adamlarsa oh be kurtuldum rahatlığındadırlar. neymiş üstümden atmışım der yapmadıkları şeyleri yaparlar. kendilerini de bişey sanar çoğu bu dönemde.
sora kadın atlatır o acılardan derin geçtiği için . ama adam belki uzun zaman sora dönüp dönüp bakar ben onu mu bıraktım diye. emin ol aklı hep takılı kalacaktır ama şu aralar değil. ben eminim canım.
şimdi sen acılarını çekip yeni seni doğuruyosun o ise bırak ne hali varsa görsün. ne kadar kolay bırakırsan o kadar kolay atlatıp mutlu olcaksın öyle düşün. sadece kendine yatırım yap acılarınla bile gülmeye çalış kendinle eğlenip mutlu olmaya çalış. mutluluğu kendine layık görmelisin.
bunu da yaşayan ne ilk ne sonsun çoğu kadın yaşıyor benzer acıları. sadece çıkış yoluna odaklanman gerek ve en az hasarlı atlatman gerek kendine yapacağın iyilik bu olucak..
kendini de yalnız hissetme belki sana uzağız ama yanındayız ,psikiyatriste de gidiyosun kendini yalnız dışlanmış ötelenmiş asla görme. o bu kararı sensiz almış seninle alakalı değil bu durum onun saygısızlığı ,kişiliği, karakteri ile alakalı . kendini çok yıpratma yoksa üzüntünle kalırsın.

ya bittikten sonra isterse ölsün ne fayda sevinmem ki buna artık. oh pişman oldu diye sevinmem yani.

ilk ve son değilim elbet ama hayatımın bilinçli yıllarında o vardı. farklı bir çok ortama girdik hem dost hem aile hem sevgili olduk. ben şu an herşeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum.

sevgiye açım sevgi yoksunluğu çekiyorum. sarılmayı bile özledim dün hamile arkadaşıma sarıştım kaldım...

odam nası dağınık anlatamam

bugün evde çalışıp bi yandan biraz oda toparlasam iyi olacak

akşam üzeri bi erkek arkadaşımla buluşup az dertleşeceğiz sanırım o zamana kadar bi 4-5 saat çalışma planım var.

Hala ölmediginize göre, cok da ölünecek bir durum yokmus.
İnsan ne acilara alisiyor zamanla...
İnsan hayatin her aninda guclu durmak ve onune bakmak zorunda.
Geride kalan geride kalmistir.

Hala ölmediginize göre, cok da ölünecek bir durum yokmus.
İnsan ne acilara alisiyor zamanla...
İnsan hayatin her aninda guclu durmak ve onune bakmak zorunda.
Geride kalan geride kalmistir.

ya zaten mecazen bi laf ne takılındı.

gerçekten çok çok çok kötüydüm kendimi kayıp hissediyordum biraz burdaki arkadaşlar sayesinde biraz psikiyatr biraz da kendi çabamla anca az toparlayabildim ama hala iyi değilim. hala kayıp hissediyorum. hayatımla ne yaptığımı bilmiyorum. sadece nefes alıp vermeye devam ediyorum.

nef_nef tıpta uzmanlık sınavı. tus.

mezun olduğumdan beri iş olarak çalışmıyorum. sınava da istediğim gibi hazırlanamadım ailem biraz sorunluydu. yüksek puanlı bir bölüm istiyorum o puanı alamadığımdan istemediğim bir bölüme girip mutsuz olmak istemedm. durum bu.

pardon da

bitmesi iyi olmuş sizi derecenize göre seven biriyle olmazdı zaten sen hayallerinin peşinden git ve inan hakeden biri mutlaka çıkacak karşına

Aşk acısından ,ayrılık acısından ben ölmediysem kimse ölmez.
Öldürmez bu acı biraz süründürür o da gerçekleri görüp şükredene kadardır.
İyi ki zamanında çekmişim o acıyı...doğru insanı bulmama yardımcı oldu bana .
Hayatta doğru kararlar vermemi sağladı.
Ayakta dimdik durabilmeyi öğretti.
Her yaşanmışlık her acı bir tecrübedir unutma. Sen kimseye muhtaç değilsin yaşayabilmek için ! Allah izin verdikçe sana sadece sen lazımsın ,güçlü ol öncelikle ...her şey güzel olacaktır vardır her şeyde bir hayır.
Her sevdiğimiz aşık olduğumuz bizim için doğru kişi olmayabilir bunu unutma .
Bundan sonrası çok güzel olsun inşallah ..

pardon da
bitmesi iyi olmuş sizi derecenize göre seven biriyle olmazdı zaten sen hayallerinin peşinden git ve inan hakeden biri mutlaka çıkacak karşına

evliliği ertelemiştim ben bizim için çalışmıyorsun'a getirdi biraz.

oysa sorunlarım vardı odaklanıp disipline giremedim terapiye başladım umarım onları aşarım artık.

ama onu ailem gibi gördüğümden benden pes edeceğini ummamıştım hiç.

mecazen ölüyorumdu o zaten. hayatımın en büyük parçası yok oldu hayatımdan. yaşarken öldü gibi oldu daha acı yani.

depresif olduğumdan mı bilmiyorum biraz geleceğe dair umudum yok. umutlarım tükendi yani. mükemmel hayat planlarım paramparça. kendimi yorgun ve yaşlı hissediyorum ama daha yolun başındayım çok işim var. çok çalışmam lazım her konuda. buna gücüm yok açıkçası.

Ben yaşarken mecazen değildi gerçekten o acıdan öleceğimi sanmıştım ...
Seni çok iyi anlayabiliyorum yani.
Kötü bitişler güzel başlangıçları getiriyor bence.
Her şey güzel olacak senin için ama bu güzelliği düşünmeni beklemiyorum şuan senden.sanki dünya durdu gibi gelir insana , bir daha hiç Mutlu olamayacak gibi gelir...
Şuan hayatının en büyük tecrübesini yaşıyorsun belkide...en büyük dönüm noktasındasın belki...
En güzel yaşlarını vermişsin hep yanında olmuş ve hep öyle olacakmış gibi hissettirip en güvendiğin gitmiş...
Öyle değil aslında onları biz en güvendiğimiz yaptık onların hayatımıza girmesine biz izin verdik . Yaşadık Mutlu olduk bitti .
Sağlıklısın, hala genç ve güzelsin hala çok güzel yollar çıkacak önüne .kendi seçimlerini yapma şansın var .
O yaşıyor bu seni Mutlu edecekse bırak uzakta yaşasın .
Aceleye gerek yok şu hayatta, senelerini verirsin sonu olmaz,birini tanırsın her şeyi unutursun Mutlu sonun o olur .
Bugünlerin sana iyiki olsun hep inşallah.
Benim öyle oldu iyiki Zaman'ında çekmişim o acıyı .her şey nasip kısmet.ötesi yok.
Senelerimi verdim terketti en güzel yaşlarım gitti...öyle değilmiş inan bana
En güzel yıllarımı sadece 1 sene içinde tanıyıp nişanlanıp evlendiğim kişiyle yaşadım .
İyi insanlar çıksın hep karşına inşallah .

çok güzel temenniler bunlar :)

umarım öyle olur. şu an düşünmemeye çalışıyorum. sadece günümü planlıyorum yoksa devam edemem. hoş ediyor muyum bilmiyorum ama çabaladığımı biliyorum en azından ya. o da biliyordu çabaladığımı ama görmek istemedi artık..

elleri sıcak kalsın ben ısıtamadığımda diye cep ısıtıcı sıcaklık veren akülerimi bile ona vemiştim ki üşümesin elleri diye.

bahaneydi herşey. seviyor olsa yapmazdı bunu bana koyan bu

neyse ya düşünmemeye çalışıyorum...

bu arada vakit geçiyor tabi ve biz uzaklaşıyoruz

umarım ileride pişman olmam.

dün akşam annesini geri aradım yazdım mı bilmiyorum buraya.

geri aramadı.

ana oğul beni delirtmeye çalışıyorlar herhal.

evlerimiz çok yakın eve dönerken arabayla evinin önünden geçtim belki evine dönmüştür annesi diye. baktım arabası garajda aynı yerde duruyor, evin de ışıkları kapalıydı.

kadın yani yem mi attı bana dün arayarak naptı anlamadım. hoş arama gibi değildi çok kısa çaldırdı. ay yanlışlıkla aradım oyunu yaparsa yemezler yani.

Yanlışlıkla aramıştır çok kısa çaldırdıysa zaten. Şimdi "Uff peşimizi bırakmadı .s.s" havalarına girmiştir çoktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…