ölüyorum

Seni silkeleyip kendine getirecek bir kız arkadaş grubun yok mu, iyi değil bu halin

Banlanırsanız kendi üslup probleminizden kaynaklanır zaten, benim mesajlarım gayet sakindi ama bi atarlandınız :) İyi akşamlar.

ablama değmez :))

yok bişi ortada :) sakiniz.

yalnızlık gereksiz insanlardan daha iyimiş onu anladım. çünkü kendi içimde huzurlu bi insanım ben.

hoş çok uzun süredir yalnız olduğumdan sıkılıyorum ama napam

tamam tamam. arkadaş biraz sanırım kızmış ablama. çevremdeki çoğu kişi öyle zaten ondan tepki verdi kötü niyeti yok.

ablam için kavga etmeyin değmez :)))

Tepki de vermedim ha durumu garipsemesin diye açıklayayım dedim ama gülücüklerle donatmayınca mesajlar ters algılanıyor

Seni silkeleyip kendine getirecek bir kız arkadaş grubun yok mu, iyi değil bu halin

kız arkadaş grubum var ama herkes çok yoğun.

benim dışımda herkes çalışıyor. bugün bi erkek arkadaşla görüşcektik akşam işi uzadı çıkamadım dedi mesela.

benim dışımda herkes harıl harıl çalışıp kariyer yapıyor

kendime bi hayat planı yapmam lazım.

sürükleniyorum resmen hayatta ya

bunun nası önüne geçicem bilmiyorum.

Herkes işinde gücünde bir ben böyleyim diye diye iyice depresifleşiyorsun sanırım. Kısır döngü ama bu düşünceleri kırmak lazım. Çalışmaya motive olmana yardımcı olur belki, hırslandırır seni

olur o kadar evet yazılı olunca biraz sert gibi oluyor halbuki normal bi tutumda olsan da. mimikler ve ses tonu olmayınca negatif anlaşılabiliyor.

Yani üslup belli algı kapasitesi belli ben nasıl laf anlatabilirim ki görüyorsun :/

kendime bi hayat planı yapmam lazım.

sürükleniyorum resmen hayatta ya

bunun nası önüne geçicem bilmiyorum.

canım, hayatında yakınında olan insanlar kadar, tanımadıgın öğüt aldıgın kişilere de dikkat etmelisin bence. Daha kendini baskalarına laf sokmadan anlatamayan birilerinden medet ummazdım yerinde olsam. Kendi içinde ne kadar dik olursan o kadar sağlam basarsın yere ve üstesinden de gelemeyecegini sanmıyorum. Herkese her seye inat

evet aynen ondan daha çok depresifleşiyorum. benim de kendimi derse kanalize etmem lazım ama psikolojimi sağlamlaştırmam lazım önce.

yapmam gerekenler var sanırım depresyondan çok zorlanıyorum misal odam savaş alanı gibi 1 tane eşya alıp kaldırasım gelmiyor. huzursuzum orda çok.

kendimi zorluyorum ama sanırım zorlamaktan da yoruldum biraz.

iki ucu otlu değnek resmen. çalışmadıkça vaktim daha boş oluyor. vaktim boş oldukça ben daha zorlanıyorum daha çok düşünüp daha kötü oluyorum.

vs vs gibi şeyler.

bi yandan ilişki bazında kafamda kesinleştiremediğim şeyler var. ilişkimin tamamen bitmesini mi devam etmesini mi istiyorum bilemiyorum. o yüzden net bir karar alıp o yönde gidemiyorum. şu an olanı kabullenme şeklinde nötr bekliyorum sadece.

Bence şu anda kontrolün sende olmadığını kabullenemez bir halin var. Yani yanlış anlama ama o bir karar verdi.. İlişkinizin bitmesini isteyip istememen pek bir anlam ifade etmeyecek. Şu anki durumunuzda top onda. O yüzden sen olayların getirdiğini kabullenmeye, o anki gidişata ayak uydurmaya çalış. Hep sen yönlendirmişsin ve şu anda kontrol edememek çok can sıkıcı oluyordur biliyorum ama yapman gereken bu öncelikle..

Daha sonra da sana keyif veren bir şeyler yapıp azıcık moral bulman lazım. Ufak şeylerden bahsediyorum, sevdiğin bir diziyi izlemek gibi. Bu sana itici güç olacak. Odanı toplamaya zorlayacaksın sonra da kendini. Böyle böyle devamı gelecek. Birden hayatını baştan aşağı düzene koyman zor, bu misyonu yüklenme de zaten şu aşamada... Acı çekmeye hakkın olduğunu bil.

evet. öyle oldu aynen hep ben kontroldeydim bitirmede o kontrolde oldu. gerçi onu bile ben söyledim ayrılmak mı istiyorsun diye.. neyse.

geçmişte de ayrılmıştık ve ben üstelemiştim biraz geri başlamıştık. ondan bitmesini istemezsem üstelersem durum belki değişir diye düşündüm. bi ara acaba beni mi sınava tabii tutuyor hani ne kadar sevdiğimi mi test ediyor aklınca bile dedim bilmiyorum.

ayrılmadan önce mevzu sınavımdı seni nası motive ediceğimi şaşırdım ne yapsam olmadı dedi ve sonra bu seviyeye geçti. o yüzden acaba amacı beni ayıltmak mı aklınca bile dedim...

am a işte bahaneler gibi oluyor bunlar. adamla iletişimde olmayınca. her kafadan farklı bir ses çıkıyor. yanına git falan diyen bile oldu.

işte benim de kafam dağınık. biraz ben kendi hayatımı düzene koyup sonra onun kararını vermem lazım. en azından devam etmesini istersem çabalarım olmazsa bırakırım ve içim rahat olur.

itici güç olamıyor şu an. sadece delirmemi engelliyor o küçük şeyler. yapmaya çalışıyorum işte. kendimi kandırma yolları falan.

işte kendi içimin dikliğini sağlamaya çalışıyorum şu an herşeyden önce. bütün ilişkilerimden önce benim kendimle ilgili sıkıntılarımı çözmem gerek önce.

sonra ilişki vs uğraşmalı karar vermeliyim. teşekkürler

Allaha sükredin elin olanları için ne diye ağlarsiniz. Ben de kendimi üzdum hep degmeyenler için . Meğer ne salakmisim.

akşam üzeri annem odama geldi ters bi laf etti sinirimi bozdu

çıktım dışarı kafam dağılsın diye. böyle durumlarda hep ona giderdim. şimdi anahtarı olsa da evi boş olsa da gidemedim.

gittim arabada oturdum.

beni bu zor anımda yüzüstü bıraktığı için hiç affetmicem onu.

simdi nasilsin ne yapiyorsun...

çok geç uykuya dalabildim yeni kalktım

biraz daha iyiyim şimdi

arkadaşım bi link attı psikolojik şiddet yöntemi gaslighting diye. ablamın bana bunu yaptığını düşünüyorum özgüvenim bundan yok oldu. biraz kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…