- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi esmergizmo
-
bi başıma çıktım oturdum bi fast foodcuda dondurma yiyip müzik dinliyorum
yanımda bi erkek grubu var adam ayrılma bahanelerini sıralıyor diğerleri de haklısın aaağbiiieee %100 haklısın ağbiieee yapıyorlar.
sanırım erkeklerden nefret ediyorum artık
Banlanırsanız kendi üslup probleminizden kaynaklanır zaten, benim mesajlarım gayet sakindi ama bi atarlandınız :) İyi akşamlar.
tamam tamam. arkadaş biraz sanırım kızmış ablama. çevremdeki çoğu kişi öyle zaten ondan tepki verdi kötü niyeti yok.
ablam için kavga etmeyin değmez :)))
Seni silkeleyip kendine getirecek bir kız arkadaş grubun yok mu, iyi değil bu halin
Tepki de vermedim ha durumu garipsemesin diye açıklayayım dedim ama gülücüklerle donatmayınca mesajlar ters algılanıyor
Banlanırsanız kendi üslup probleminizden kaynaklanır zaten, benim mesajlarım gayet sakindi ama bi atarlandınız :) İyi akşamlar.
kız arkadaş grubum var ama herkes çok yoğun.
benim dışımda herkes çalışıyor. bugün bi erkek arkadaşla görüşcektik akşam işi uzadı çıkamadım dedi mesela.
benim dışımda herkes harıl harıl çalışıp kariyer yapıyor
olur o kadar evet yazılı olunca biraz sert gibi oluyor halbuki normal bi tutumda olsan da. mimikler ve ses tonu olmayınca negatif anlaşılabiliyor.
kendime bi hayat planı yapmam lazım.
sürükleniyorum resmen hayatta ya
bunun nası önüne geçicem bilmiyorum.
Herkes işinde gücünde bir ben böyleyim diye diye iyice depresifleşiyorsun sanırım. Kısır döngü ama bu düşünceleri kırmak lazım. Çalışmaya motive olmana yardımcı olur belki, hırslandırır seni
Yani üslup belli algı kapasitesi belli ben nasıl laf anlatabilirim ki görüyorsun :/
evet aynen ondan daha çok depresifleşiyorum. benim de kendimi derse kanalize etmem lazım ama psikolojimi sağlamlaştırmam lazım önce.
yapmam gerekenler var sanırım depresyondan çok zorlanıyorum misal odam savaş alanı gibi 1 tane eşya alıp kaldırasım gelmiyor. huzursuzum orda çok.
kendimi zorluyorum ama sanırım zorlamaktan da yoruldum biraz.
iki ucu otlu değnek resmen. çalışmadıkça vaktim daha boş oluyor. vaktim boş oldukça ben daha zorlanıyorum daha çok düşünüp daha kötü oluyorum.
vs vs gibi şeyler.
bi yandan ilişki bazında kafamda kesinleştiremediğim şeyler var. ilişkimin tamamen bitmesini mi devam etmesini mi istiyorum bilemiyorum. o yüzden net bir karar alıp o yönde gidemiyorum. şu an olanı kabullenme şeklinde nötr bekliyorum sadece.
Bence şu anda kontrolün sende olmadığını kabullenemez bir halin var. Yani yanlış anlama ama o bir karar verdi.. İlişkinizin bitmesini isteyip istememen pek bir anlam ifade etmeyecek. Şu anki durumunuzda top onda. O yüzden sen olayların getirdiğini kabullenmeye, o anki gidişata ayak uydurmaya çalış. Hep sen yönlendirmişsin ve şu anda kontrol edememek çok can sıkıcı oluyordur biliyorum ama yapman gereken bu öncelikle..
Daha sonra da sana keyif veren bir şeyler yapıp azıcık moral bulman lazım. Ufak şeylerden bahsediyorum, sevdiğin bir diziyi izlemek gibi. Bu sana itici güç olacak. Odanı toplamaya zorlayacaksın sonra da kendini. Böyle böyle devamı gelecek. Birden hayatını baştan aşağı düzene koyman zor, bu misyonu yüklenme de zaten şu aşamada... Acı çekmeye hakkın olduğunu bil.
canım, hayatında yakınında olan insanlar kadar, tanımadıgın öğüt aldıgın kişilere de dikkat etmelisin bence. Daha kendini baskalarına laf sokmadan anlatamayan birilerinden medet ummazdım yerinde olsam. Kendi içinde ne kadar dik olursan o kadar sağlam basarsın yere ve üstesinden de gelemeyecegini sanmıyorum. Herkese her seye inat
Allaha sükredin elin olanları için ne diye ağlarsiniz. Ben de kendimi üzdum hep degmeyenler için . Meğer ne salakmisim.kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
keşke uyusam ve uyanmasam artık hayattan çok yoruldum
mutsuzluktan çok yoruldum....
simdi nasilsin ne yapiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?