- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
yanlışlıkla araması çok zor :) ben pek inanmıyorum. en son konuşalı 2 hafta geçti annesiyle.
Yanlışlıkla aramasaydı senin aramanı cevaplardı sanırım, bile bile cevaplamamış. :/
kızlar ya
geçen hafta ablam hep birlikte foto çekip çekip whatsapp durumda paylaşmış haberim yok
sevgilim de ablama gıcıktı bana yaptıklarından dolayı. telefonu da var onda görmüştür kesin
bu yüzden uyuz olmuş mudur ki. hani bak onla beni çekiştiriyor diye. aslında aksine ablamla kavga ettik hep ama işte dışarıya sıkı fıkı gibi gösteriyor aptal.
bi de hep benim çirkin olduğum fotolara kendine makyaj filtresi falan yapıp koymuş kendini güzel göstermek için
kızlar ya
geçen hafta ablam hep birlikte foto çekip çekip whatsapp durumda paylaşmış haberim yok
sevgilim de ablama gıcıktı bana yaptıklarından dolayı. telefonu da var onda görmüştür kesin
bu yüzden uyuz olmuş mudur ki. hani bak onla beni çekiştiriyor diye. aslında aksine ablamla kavga ettik hep ama işte dışarıya sıkı fıkı gibi gösteriyor aptal.
bi de hep benim çirkin olduğum fotolara kendine makyaj filtresi falan yapıp koymuş kendini güzel göstermek için
ablanıza mı aptal dediniz pardon?
Eski konularını bir okuyun isterseniz, hakkı var
Ablan adeta düşman başına denilecek bir karakter yalnız
merak edip sordum sadece. Okumayı da dusunmuyorum eski mesajları denk geldim , okudum merak ettigim kısmı sordum.
Ablası haketsin haketmesin binlerce üyesi olan forumda kalkıp ablasına aptal demesi garip geldi bana hepsi bu.. yoksa banane..
evet dedim. suratıma binlerce kez hakaret etmiş küfür etmiş biri için a...l çok naif bir kelime.
evet ya
insan bi sorar koyabilir miyim diye haberim bile yok. sonradan fark ettim iki kez koymuş.
bi de fotonun rengini açmaya çalışmış pembeleştirmiş ben vampir gibiyim fotolarda.
ben de sanıyom ki bizim için çekiliyoruz. pislik ya.
aklınca eski dr sevgilisine benle caka atıyo. adamla benim hakkımda konuşuyolarmış sanki çok yakınımmış gibi gösteriyo etrafa.
merak edip sordum sadece. Okumayı da dusunmuyorum eski mesajları denk geldim , okudum merak ettigim kısmı sordum.
Ablası haketsin haketmesin binlerce üyesi olan forumda kalkıp ablasına aptal demesi garip geldi bana hepsi bu.. yoksa banane..
Kesinlikle amacım laf sokmak değil ama kusura bakmayın, şunu yazanın 15 yaşında olduğunu düşünüyor insan direkt.kızlar ya
bu yüzden uyuz olmuş mudur ki. hani bak onla beni çekiştiriyor diye. aslında aksine ablamla kavga ettik hep ama işte dışarıya sıkı fıkı gibi gösteriyor a...l
Kötü bir şey demedim zaten, merakınızı giderme amaçlı söyledim. Konuya alakasız yerden daldınız ya hani... Bir de bu forumda kocalara görümcelere kaynanalara eltilere ağza alınmaz hakaretler ediliyor. Saygısızlıksa onlara da saygısızlık ama eşin akrabası olunca nedense anlayışla karşılanıyor.
Kesinlikle amacım laf sokmak değil ama kusura bakmayın, şunu yazanın 15 yaşında olduğunu düşünüyor insan direkt.
Uzman yardımı alıyor musunuz? Obsesyon yapmışsınız adamı.
Kötü bir şey demedim zaten, merakınızı giderme amaçlı söyledim. Konuya alakasız yerden daldınız ya hani... Bir de bu forumda kocalara görümcelere kaynanalara eltilere ağza alınmaz hakaretler ediliyor. Saygısızlıksa onlara da saygısızlık ama eşin akrabası olunca nedense anlayışla karşılanıyor.
ya arkadas banane kim kime ne demiş. merak ettim sordum, konu sahibi güzelce de açıkladı bana sagolsun..
istedigim yerden daldım, sordum, cevabımı aldım, konudan çıktım, hayır bundan size ne?!
sizin yüzünüzden banlanmıcam, hadi iyi aksamlar.
ya arkadas banane kim kime ne demiş. merak ettim sordum, konu sahibi güzelce de açıkladı bana sagolsun..
istedigim yerden daldım, sordum, cevabımı aldım, konudan çıktım, hayır bundan size ne?!
sizin yüzünüzden banlanmıcam, hadi iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?