- 8 Nisan 2017
- 131
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Nisanlim beni terkederken saygıyı tükettik, tahammül kalmadı birbirimize karşı bu durumda sevginin hiçbir önemi kalmadı demişti. Aşırı mantıklı düşünmeye çalışan bir insandı. Bazen böyle oluyor demek istediğim.çok haklısınız yazdıklarınızda. ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. sevgi varsa her şey kurtarılabilir. vazgeçmesi gerçekten çok acı.
ama yani sevmiyor ya da sevmemiş de diyemiyorum ki.
amacım ümit vermek değil. döner mi dönmez mi bilmiyoruz mesela.
ama işte insanlar bazen sevdikleri halde mallık yapmıyorlar mı?
böyle aptalca davrandığı bir döneme girmiş olabilir.
kendince doğru şeyi yapmaya çabalayarak böyle hatalar yapıyor olabilir.
bilmiyorum, cidden umutlandırmaya ya da böyle söylerek içinizi acıtmaya çalışmıyorum. fikir alışverişi yapıyoruz gibi düşünerek yazdım bunları.
o sizi sevse de sevmese de sizin yapmanız gereken şey belli zaten…
sonuç olarak ortada bir ayrılık var. sebebi önemsiz. yapacağınız bir şey yok.
unutmaya çalışıp yolunuza bakmalısınız. zaten siz de bunu yapmaya çalışıyorsunuz.
gerisini eğer olur da ilerde size dönmek isterse o zaman değerlendirirsiniz…
bu saatte kahve içersem sabaha kadar otururum :)
bilmiyom bugün arkadaşlarla konuştum kafamı karıştırdılar ya
yalnızlıktan yapmış dediler 9 senelik ilişki bırakma falan dediler bilmiyorum
Sen ondan daha yalnız değil misin? Üstelik psiko bi ablayla aynı evde.. sen neden yapmadın? Sen neden hala ara verdin zannediyodun? Ayrılsaydın onun gibi facebooktan silerek mi yapardın ona biraz bekleyelim demene ragmen?
Arkadasların bence objektif bakamamıslar.
Nisanlim beni terkederken saygıyı tükettik, tahammül kalmadı birbirimize karşı bu durumda sevginin hiçbir önemi kalmadı demişti. Aşırı mantıklı düşünmeye çalışan bir insandı. Bazen böyle oluyor demek istediğim.
Ama ben yine de bu gibi durumlarda suna inanıyorum. Tamam seviyor olabilir ancak terkettiği insan kadar sevmemis olduğunu düşünüyorum. Bir taraf her zaman daha çok seviyor daha çok fedakarlık yapıyor.
onu zorunlu psikolojisine bağladılar.
facebook olayıyla da dikkat çekmek istemiş dediler.
bilmiyorum hiç artık ben de bilmiyorum napıcağımı
mutsuzluk... başka bir şeyim yok
Dikkat çekmekse niyeti eğer, hareketlerinin karşılığını alamadıgında eninde sonunda sana mesaj atacaktır. Ama sen neden facebooktan sildin dedin, cevap verdin yani.. o yeni bir hayat kurmak icin dediginde sen ne dedin peki?
inan hatırlamıyorum
sanırım bir şey demedim.
bilmiyorum ya..
böyle herşey anlamsız geliyor
kendimi çok ezik hissediyorum
lisede balo kraliçesi olup 10 yıl sonra eziğin teki olmuş hollywood film klişesi gibi hissediyorum...
Evet farklı düşünüyoruz erkeklerle.evet ama biz hiç saygımızı kaybetmedik şimdiye dek.
ben fedakarlık yapıyordum ama erkek kafasına göre onlar fedakarlıktan sayılmıyor
çünkü atıyorum ona çorap vitamin almak değil de, kendini popüler iş sahibi neşeli tutmak ona fedakarlık oluyor
bilmiyorum
Sendeki bu hayal gücü oldukça kendini ezik hissetmemen gerekir, özel hisset. Cok iyi anlatiyorsun kendini :)
Ama yapma. Bak sen üzerine de düşmemişsin iyi yapmışsın, kaldırmamışsn kıymetlisini.
Eğer dikkat cekmekse niyeti, sen tepkisiz kaldıkça sana bir sekilde ulaşmaya çalışır zaten. Böyle düşünüyorum ben.
Gercekten kendine yönel lütfen. Saçına basına kıyafetine sınava.. ertele eski sevgilini. Bak ben tecrübe ettim, kendine döndükce acın azalıyor.
Her gün kütüphaneye git dersini çalış. Sevdigin renkte kalemler al, sevdigin kahveden cikolatadan al.. özen goster kendi zevklerine.
Her sey geçecek, bir gün kendini kahkaha ile gülerken bulacaksin. Aa ben üzülmüyorum niye üzülmüyorum diye dorgulayacaksn bu sefer
Evet farklı düşünüyoruz erkeklerle.
Ama bence siz çok güçlü birisiniz, sizi var eden o değil :) Ve eminim bunu da atlatıp çok mutlu olacaksınız. Hayatınıza odaklanin artık.
ya felix inan o kadar iyi anlıyorsun ki beni.
evet öyle yapıyorum napiim saçım başım kendimi kandırıyorum. arkadaşlarım şaşırıyor hatta iyisin diyor yüzün gülüyor diyor.
ama ben zaten kendimle mutluyum ki. ben dışarıdaki olaylardan mutsuz oluyorum. bunu anlatamadım. asosyallikten mutsuz oluyorum...
sorunlarımız vardı evet ama sevgi olduğu sürece çözülmicek şeyler değildi
aşık değildim ona ama seviyordum hala da seviyorum kırgınlığım daha çok sadece
Asosyal degilsin kim sadece hedefin var: TUS. Kazandıktan sonra asistanlıgın döneminde yine eski civcivli dönemine döneceksin zaten. Üstelik üstündeki o ölü toprağından da kurtulmuş olacaksın. Hayal etsene bi. Hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ama kendini sevdiğin bölumde hayal et. Yeni ortam yeni sorumluluk yeni bir sayfa yeni insanlar... düşünmek bile içini rahatlatmalı bence. :)
Bak aynen devam et. Karşılığını alacağından emin olacaģin tek sey, kendinsin. Saçına bakarsan saçın parlar, cildine bakarsan cildin, zihnine bakarsan da zihnin.. kendine yatırım yapmaktan vazgecme.
Sevdigin seyleri ye (abartmadan), sevdiğin yerlere git. O yerlere sevgilinle gitmis olabilirsin, olsun yine git. Ben ayrılığımızın 10.gününde sevgilimle dolaştığım yerlerde dolaştım. Dedim ki "ben artik bu yolları yanımda o olmadan yürüyeceğim, ağlamadan mutsuz olmadan yürümeye alışmam gerek" ve ağlamadım. Korkumun üzüntümün üzerine gittim, yüzleştim. Zor oldu eve gelince bikac posta ağladım ama dedim ki ben dışarıda kendimi tutabildim, gülerek yürüdüm o yollarda, sevdiğim bi kurabiyeyi aldım elime yiye yiye gittim. Ağlarken bile, aferin kızım feliks bekledigimden daha güçlüydün diyerek ağladım.
Sen de kendi gücünü farket. Ya da kendini güclü görmeye çalış.
Olur yahu olur, aşktan ölmüyor kimse. Kimse de vazgecilmez unutulmaz değil. Senin gibi zihni parlak, hayal gücü geniş bir kız hele, cok kolay sever birini.
Zaman ver acına da hayal kırıklığına da güçsüz hissetmene de.. :)
ahah orası öyle.
misal benim araba kullanmam hoşuna giderdi 1 haftadır tepesinden inmedim hatta yalnız çıkıyorum artık.
ne bileyim eski okuluma adım atmak bile fobiydi bana. şimdi ders çalışmaya gidiyorum falan.
evet işte o asosyallikten artık delirmişken küçük görülmek koydu bana. tamam uzattım süreci eyvallah ama ben de istemezdim böyle olsun. sonuçta sallapati bi insan olsam buralara gelemezdim ki.
her ne olursa olsun beni bırakmasına inanamıyorum yani ben. kaç gündür haberleşmiyoruz yani memnun hayatından demek.
birini severim ama o benim aradığım kişilikte biriydi çünkü onu bu hale ben getirdim. bir daha onun gibisini bulamam
bir de bugün arkadaşım şakasına siz ayrılırsanız sen evde kalırsın dedi. erkek bunu diyen. ben de öyle hissediyorum. sanki başkasıyla ciddi olamazmışım gibi sonra...
Ya senin o arkadasların senin iyiligini düşünmüyor bence. Daha cok erkektir affedeceksin kafasindaki insanlar gibi. Dg icin arama konusunda yazdıklarından düşündüm bunu.
Ya sen onu adam ettin, o yine dağıtacak tipi. Sen kendini toparla da bak bakalm kim evde kaliyomus.
Kendini bisey zannetmis eski sevgilin. Bunun böyle olmadığını cok sert anlayacak merak etme.
bilmiyorum aslında benim arkadaşım kaç senelik hem de. ama nedense beni insanlar hep şımarık buluyor sevgilimi daha mazlum görüyorlar ondan onun tarafını tutuyorlar.
nası anlayacak kendinin bişi olmadığını peki?
doğu psikolojisi diye duygusal baktılar olaya biraz ya bilmiyorum.
mesela az önce arayasım geldi ama annem geldi bişi oldu vakit geçti şindi de uyumuştur çoktan
Doğuya giden birsürü tanıdığım oldu. Ne varmış yani gittiyse. Evlenince de böyle bi durumda kalınca bosanmaya kalksaydı bari.
Esek kadar herif, doğuya gitti diye de psikolojisi bozuluyosa zaten onuns psikolojisi de pek sağlam ayakkabı degildir.
Arkadaşların objektif yorum yapmıyo. Sevgilinin hareketleri hiç mazlum adam hareketi değil.
Arama arama. Belki de çoktan birisiyle flörte baslamıştır bile. Kendini pisman olacaģın durumlara sokarsın.
Bırak, seni sacma sapan bir şekilde hayatından cıkardıysa geri gelmesi de ona kalsın. Bi sürünsün kapında. Seni sinavina böyle bikac ay kalmisken bırakıyorsa ne merhameti hakediyodur ne de aranmayı.
olur mu öyle bi ayarladı ki sınavdan çıktığımda başladı hemen soğukluğu.
bilmiyorum valla gittiğinde iyiydi. annesi mi doldurdu bilmiyorum...
ben de flört vardır mı diyorum ama. ne bileyim ya yoksa.
o kadar üzgün ve tatsızım ki nası tarif edeyim
önümde laptop var birşeyler izlemek varken mal mal oturuyorum
Baya iyi hainmiş yalnız eski sevgilin...
Ders çalışmayacaksan uyu bence, dinlen biraz :)
ne zamandır plan yapıyor acaba
çalışcak halde değilim źaten evet uyusam iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?