- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi esmergizmo
-
çok geç uykuya dalabildim yeni kalktım
biraz daha iyiyim şimdi
arkadaşım bi link attı psikolojik şiddet yöntemi gaslighting diye. ablamın bana bunu yaptığını düşünüyorum özgüvenim bundan yok oldu. biraz kendime geldim.
uzak durma ihtimalin yok mu, hic muhattap olmasan bi süre? zaten derdin sana yeter bi de böyle sacmaliklar mi ugrasacaksin?
var aslında başka bir evimiz var eşyalı. ama tek olmak bana kötü mü gelir bilemedim.
zaten derdimin sebebi de bu saçmalıklar. beni ezik hale getirip işimi ve sevgili ilişkimi mahvetti. asla affetmicem onu.
valla bazen asil bi yalnizlik psikolojik siddetten daha iyidir. inan benim öyle imkanim olsa ceker giderdim, ayrilmisim canim yaniyor bir taraftan bi de bu sacmasapan seylerle ugrasmak ayri yoruyor.
Ya kardesim sen cok degerlisin bi kere bunu kafana koy..2.olarak senden daha iyisine degil daha kotusune bak millet neler yasiyor bende cok dertliyim mutsuzum ama kendime yeni cikis yollari aramaya calisiyorum hayatimiz bi daha elimize verilmeyecek kiymetini bil canm ayni yastayiz yazik sana gencliginekızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Ya kardesim sen cok degerlisin bi kere bunu kafana koy..2.olarak senden daha iyisine degil daha kotusune bak millet neler yasiyor bende cok dertliyim mutsuzum ama kendime yeni cikis yollari aramaya calisiyorum hayatimiz bi daha elimize verilmeyecek kiymetini bil canm ayni yastayiz yazik sana gencligine
iyi geceler girlboss. aptal değilsin.iyi geceler kk
saat 5 bense hala ayaktayım.
mutsuzum, aptalım.
sevgilimi özlüyorum, ama ona çok da kırgın ve kızgınım.
o beni istemiyor artık biliyorum inciniyorum
iyi geceler girlboss. aptal değilsin.
Bu nasil tavsiyedir? büyü yapmak haramdir en büyük günahlardandir .
Yeni olan üyeliginizi sirf bu gibi bir öneride bulunmak icinmi actiniz ALLAH akil fikir versin..
Ben boburlenmek anlaminda dememistim yanlis anlasildim hani kendini daha ccabuk toparlardin dunyada ne dertler var die...öte yandan evet yasadiginiz cok zor bi durum haklisiniz ama dayanmaktan baska care var mi..Rabbim yardimciniz olsunya çok sağolun.
ben kendimden kötüsüne bakıp böbürlenenlerden olmadım hep. ama bu da sanırım özgüvenimi azalttı zamanla. ben de hep çıkış yolları aradım ama büyük kötülüklerin yakınlarımdan gelmesi beni üzdü. belki atıyorum patronum ya da bi arkadaşım benle uğraşsa takmazdım bile. ama aile ve sevgili yüzüstü bırakınca kimsesiz hissettim. eyvallah maddi olarak durumu iyi ailemin bana sıkıntı yapsalar da. ama manevi olarak bomboş hissediyorum. bunu tarif etmemin yolu yok. üstelik özgüvenim de çok sarsıldı kendi varlığım bile bi güç veremiyor bana.
umarım aşarım bunları...
Hayır saçmalamasabah uyudum resmen ve anca kalktım
bütün planlarım çöp
ben neden bu kadar iradesizim bu kadar tembelim
benden olmıcak ya
ablamın dediği gibi benden bi b.k olmaz.
Hayır saçmalama
Ablanın haklı olmadığını sende biliyorsun, seni yıldırmak için yapıyor
Sınavı kazan, insanlara faydalı olduğunu gördükçe nasıl iyi hissedeceksin gör bak.
Sakın pes etmek Yok, o canavar 6 yıllık tıpı bitiren insan herşeyin üstesinden gelir
Yavaş yavaş olacak, herşey bir anda olmazkio tıpı bitiren kız değilim ama ben. değiştim çok. eskisi gibi tuttuğunu koparan kimseyi umursamayan kendi yolunda giden kız değilim.
pes etmemeye çalışıyorum ama kendime verdiğim sözleri tutamadıkça kendime daha çok kızıp nefret ediyorum.
Yavaş yavaş olacak, herşey bir anda olmazki
Kendine yüklenme bu kadar
Zamanla herşey daha da oturacak, bugün olmadıysa pes etmeyeceksin yarın çalışacaksın
İnan bana yaparsın, umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?