ölüyorum

ay kızlar ya

çok saçma sapan bişi oldu

dışarı çıkayım bi avmye dedim annemlerle gideyim. babamla ablaö beni farklı yoldan gideyim diye ısrar ettiler ordan gittim çıktım mı şehirlerarası yola!!!

git git dönüş çıkmadı mecbur dörtlüleri yakıp durdum arkadaşlarımı aradım açmadılar.

ben de benim dangozu aradım mecburen sesi b.k gibi geliyodu yaa..

üff numara yaptım falan sandı kesin b.k gibi oldu

bu annemler yüzünden yaşadığım kaçıncı saçmalık ya.

Başka arayacağın kimse yok muydu ya da telefonunun navigasyonu falan? Kötü olmuş harbiden ben kaza yaptığımda dahi aramamıştım benim eskisini. Annemden öğrenip gelmişti koşa koşa.

Başka arayacağın kimse yok muydu ya da telefonunun navigasyonu falan? Kötü olmuş harbiden ben kaza yaptığımda dahi aramamıştım benim eskisini. Annemden öğrenip gelmişti koşa koşa.

navigasyon sapıttı doğru göstermedi dağın dibiydi.

aradım açmadı diğer arkadaşlarım. arabada bi de aptal saptal konuşup kafamı bulandırdılar. yardım etceklerine kafam karıştı iyice. mecbur kaldım ya

çok kötü oldu

Totosu kalkmıştır geçen de annesini aradın ya. Ben olsam bu saatten sonra ikisinin de numarasını silerdim.

Ayyyy ne konuştunuz? Bence sebebi her ne olursa olsun iletişim kurduğunuza memnun gibisin

Totosu kalkmıştır geçen de annesini aradın ya. Ben olsam bu saatten sonra ikisinin de numarasını silerdim.

ya öyle olmasın diye uzatmadım hemen kısa kestim görüşürüz diye kapattım doğru düzgün muhabbet bişe etmedim naber dedim direkt konuya girdim arabada olduğumu anlamıştır sesten arkadan annemlerin de sesi geliyodu

üff resmen kalkmıştır totosu

numarasını silsem ne fayda

geçen arkadaşa kendi telim diye onunki vermişim farkında olmadan o derece ezberimde

Benimkinin de numarası hala ezberimde ama silince Whatsapptan da falan bakmıyorsun etmiyorsun, dur bir arayayım durumu olmuyor. Kafandan atma eylemini somutlaştırmışsın gibi oluyor bence, bir derece faydalı.

Benimkinin de numarası hala ezberimde ama silince Whatsapptan da falan bakmıyorsun etmiyorsun, dur bir arayayım durumu olmuyor. Kafandan atma eylemini somutlaştırmışsın gibi oluyor bence, bir derece faydalı.

ya bizim ayrılalım muhabbeti bile yüzyüze olmadığı için bitirmek gibi bişi facebookla somutlaştığı için zaten herşey çok saçma.

ha ilk anda konuşmak için aradım sandı sanırım böyle kendini kasa kasa morali bozuk konuşuyodu ben direkt konuya girince belki biraz totosunu indirmişimdir bile

bi de araba kullanmam hoşuna giderdi onsuz bu saatlerde şehirlerarası yolda olmam bile benim pek yapmıcağım bişey ona da ayrı şaşırmıştır.

Bizim de ayrılmamız yüzyüze olmadı aynen ergen gibi Facebooktan falan silerek oldu. Çünkü bu unutmayı somutlaştırma. "Amaaan kafamdan attım gitti" demek yerine kafadan atmak için bir şeyler yapmak daha kalıcı oluyor hem de bir tür rest çekmek oluyor ("Bak ben seni sildim sen beni değil demek ki ben senden daha kolay vazgeçtim."). Dediklerin kadar detaylı düşündü mü bilmiyorum, erkekler genelde o kadar derin düşünmüyor.

ya böyle salak bi numara yapmıcağımı bilir mesela annen aramış bile demedim muhabbet açılsın gibisinden

ama ilk planda kendi kendime aradım sandı bi depresif mod konuşuyodu sonra x yolunda kaldım diyince birden normalleşti sesi.

bilmiyom ya. düşünmek istemiyorum astoria.

ben de delircem artık nolcaksa olcak. biraz kendimi düşünmek zorundayım umursamamak zorundayım. yoksa deliricem çünkü.

belki ilerde peşinden gitmedim diye pişman olurum bilmiyorum ama önce ruh halimi düzeltmeliyim yoksa ilişkiyi düzeltmeden kendimi kaybedicem.

Boşver ya, ne düşünürse düşünsün kendi problemi. Belki de düşünmedi bile bir şey. Kendine eziyet etme, hep zor durumda kalınca aradığın insan o olduğu için dürtüsel olarak onu aramanı anormal bulmadım. Ama bu kadar takılmak yerine kendi hayatına bakabilmen için senin de somut olarak bir şeyler yapman gerektiğini düşünüyorum.

Ergence gelebilir ama birbirinizi silmişsiniz ya hani, sen engelle mesela ya da numarasını sil ezberinde olsa dahi. Sana ulaşamasın ya da sen arayama bir daha diye değil, somutlaştırabilmen için.

anladım.

ben o somutlaştırmayı telefonda adını değiştirip evindeki eşyalarımı alıp araba anahtarını bırakmakla yaptım galiba.

telefonumda olmuş olmamış bilmiyorum bi anlamı yok.

evet zora düşünce onu arardım hep çünkü ne yazık ki ailem bu konuda yetersiz onların sözünü dinlediğimde daha kötü oluyor. hani bi insana danışırsınız ya bi iş yaparken o kişi benim için oydu hep.

tek başıma hayatta zorlanmamamın bi sebebi de bu. tabi yine kararı ben verdim yolda o ayrı söz konusu.

Bence de artık numarasini falan silsen. Ye iç gez, boşver ne düşündüyse de düşünsün.

yok aramam zaten bi daha

o an o kadar kriz anıydı ki mecbur kaldım biraz. arabada 3 insan anca bağırıp çağırıyorlar.

hele ablam delirtti bi telefondan navigasyona bak bişi yap demi anca carcar başımı şişiriyor

bi de acemiyim biraz yolda panik oldum bilmediğim yol diye.

Evet, haklisin. Tedirgin olman çok normal. Uzunca bir süre duymayacak zaten sesini. Ne vefasız şu erkek milleti.

Şu an için imkansız geliyordur ama umarım ileride gönlüne göre bir hayat arkadaşı bulabilirsin. Bu çocuk hayatının ileriki zamanlarında var olacaksa bir şekilde olacak zaten. Sen şimdiye göre adımlarını at, zamanla önünü göreceksin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…