- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Evet, haklisin. Tedirgin olman çok normal. Uzunca bir süre duymayacak zaten sesini. Ne vefasız şu erkek milleti.
Şu an için imkansız geliyordur ama umarım ileride gönlüne göre bir hayat arkadaşı bulabilirsin. Bu çocuk hayatının ileriki zamanlarında var olacaksa bir şekilde olacak zaten. Sen şimdiye göre adımlarını at, zamanla önünü göreceksin zaten.
hayır işin ironik kısmı... ben bildiğim yoldan gidecektim babamla ablam yok başka yol var biz sana tarif ederiz çok kolay dediler, tarif ettikleri gibi gittim ta ki ben fark edene kadar şehirlerarası yolda olduğumu. ben fark etmesem farkında değiller daha. bir daha onların ipiyle kuyuya inmem ya.
ya ben eski sevgiliyle arkadaş kalabilen biri değilim. bana çok saçma geliyor. yani böyle çok uzun süre gitmez iletişimimiz geri birleşmezsek.
tabi doğum gününde aramazken yolda kalınca aramak bencilce oldu. belki uyuz olmuştur bana bilemem.
Uyuz olacak kadar kötü bir insan olsa 9 sene birlikte olmazdın herhalde. Uyuz olmamıştır da muhtemelen "Ne ayak" demiştir. En kötü kendini hatırlatmak için numara yaptığını düşünmüştür. Onu da salla, sen biliyorsun sonuçta numara yapmadığını.
evet sormasi lazim seni umursuyorsa diye düsünüyorum.. sesini uzun süre sonra duymak nasil bi duygu..?
kötü.
sesi çok yabancı gibiydi. ve mutsuzdu.
mutsuzluğunun suçu kendinde olduğu için sinirlendim hatta.
aramasam daha iyidi benim için. sinirlendim biraz.
şu an hayatımdaki herkese kızgınım sevgilim ailem telefonu açmayan arkadaşlarım kendim. neden ben düşünüp çıkar yol bulamıyorum insanlara muhtacım diye kendime sinir oluyorum en çok.
olanla ölene care yok , aradin bi kere belki de böyle olmasinda da bir hayir vardir üzülme.
bilmiyorum ya.
artık düşünmek istemiyorum kimseyi.
çantamı alıp çok uzak bi yere bi başıma gidesim var.
gönüllü doktor işlerine mi başvursam diyorum ama güvenemiyorum mesleki bilgime yabancı diyarlarda.
belki de sana iyi gelecek sey bu dedigindir... düsün bakalim senin o güvenemedigin bilgine ne kadar muhtac olan insanlar var...
Arkadaşlarınız aramalarınıza dönmüyorlar mı? Onlarla vakit geçirin diyecektim
ilk defa tek başıma kütüphaneye geldim arabayla. biraz trafik fobim vardı da hep annemlerle çıkıyordum onları da bi yere bırakıyordum yol üstünde. dünkü saçmalıktan sonra kendim giderim ya dedim ve geldim. bi de arabayı çizerim korkum vardı.arka kaputu çizmiş biraz biri. o korkum da kalmadı yani.
çok geç geldim çok geç kalkıyorum saat 3.30da uyandım bugün. ama evde kös kös oturmaktan iyidir dedim.
yarın daha erken gelme hevesindeyim... bakalım.
cok iyi etmissin evde zaman daha zor geciyor, ayrica yazmamazlik etme,icine atma...
geldim şimdi. 20 sayfa 2 saat çalıştım klasik müzik takınca kulağıma düşünmem azalıyor.
bi tane benim dönemden bi kız da istifa etmiş gelmiş kütüphanede çallışıyordu sevmem kızı da siyasetin uçuna kaymış bi kızdı. bi havalarda triplerde geziyo. vay anasını dedim ya. bi ben ezik hissediyorum herkeste havalar bin beş yüz
ödül olarak mantı yicem şimdi çok acıktım :)
evet karar verdim artık hep kütüphanedeyim
Klasik müzik demişken Joep Beving dinle muhakkak, acayip güzel konsantre olmanı sağlıyor ders çalışırken falan. Ben de yeni keşfettim, müthiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?