ölüyorum

Evet, haklisin. Tedirgin olman çok normal. Uzunca bir süre duymayacak zaten sesini. Ne vefasız şu erkek milleti.

hayır işin ironik kısmı... ben bildiğim yoldan gidecektim babamla ablam yok başka yol var biz sana tarif ederiz çok kolay dediler, tarif ettikleri gibi gittim ta ki ben fark edene kadar şehirlerarası yolda olduğumu. ben fark etmesem farkında değiller daha. bir daha onların ipiyle kuyuya inmem ya.

ya ben eski sevgiliyle arkadaş kalabilen biri değilim. bana çok saçma geliyor. yani böyle çok uzun süre gitmez iletişimimiz geri birleşmezsek.

tabi doğum gününde aramazken yolda kalınca aramak bencilce oldu. belki uyuz olmuştur bana bilemem.

Uyuz olacak kadar kötü bir insan olsa 9 sene birlikte olmazdın herhalde. Uyuz olmamıştır da muhtemelen "Ne ayak" demiştir. En kötü kendini hatırlatmak için numara yaptığını düşünmüştür. Onu da salla, sen biliyorsun sonuçta numara yapmadığını.

yok öyle oyun yapmam bilir içerdekilerin seslerini de duymuştur heralde.

misal şu an merak etmiyorsa yolu bulabildim mi diye bitmiştir zaten bi anlamı yok.

evet sormasi lazim seni umursuyorsa diye düsünüyorum.. sesini uzun süre sonra duymak nasil bi duygu..?

evet sormasi lazim seni umursuyorsa diye düsünüyorum.. sesini uzun süre sonra duymak nasil bi duygu..?

kötü.

sesi çok yabancı gibiydi. ve mutsuzdu.

mutsuzluğunun suçu kendinde olduğu için sinirlendim hatta.

aramasam daha iyidi benim için. sinirlendim biraz.

şu an hayatımdaki herkese kızgınım sevgilim ailem telefonu açmayan arkadaşlarım kendim. neden ben düşünüp çıkar yol bulamıyorum insanlara muhtacım diye kendime sinir oluyorum en çok.

olanla ölene care yok , aradin bi kere belki de böyle olmasinda da bir hayir vardir üzülme.

olanla ölene care yok , aradin bi kere belki de böyle olmasinda da bir hayir vardir üzülme.

bilmiyorum ya.

artık düşünmek istemiyorum kimseyi.

çantamı alıp çok uzak bi yere bi başıma gidesim var.

gönüllü doktor işlerine mi başvursam diyorum ama güvenemiyorum mesleki bilgime yabancı diyarlarda.

belki de sana iyi gelecek sey bu dedigindir... düsün bakalim senin o güvenemedigin bilgine ne kadar muhtac olan insanlar var...

belki de sana iyi gelecek sey bu dedigindir... düsün bakalim senin o güvenemedigin bilgine ne kadar muhtac olan insanlar var...

düşünüyorum evet.

gönül ister ki sınavımı kazanayım sonuçları beklerken o sırada ne bileyim afrika ya da balkan ülkelerine vs gideyim hem bi kendime geleyim hem de bi yardımım dokunur belki.

bilmiyorum kafamı alıp gidesim var bi yerlere. saçma sapan garsonluk yapacağıma bi işe yararım dedim.

bilmiyorum işte.

ama bugün anladım ki bu hayatta yalnız olmam gerek yolumu bulmam için. diğer insanlar bana anca zarar veriyor. buna ailem sevgilim vs dahil.

uff yine üzerime bi mutsuzluk çöktü.

sanki ailem yüzünden hayatımda her şeyim engelleniyormuş gibi hissediyorum.

mesleğim aşk hayatım kendi özgüvenim vs vs...

bu döngüden çıkmam lazım...

yine içime sevgilimle biz iyidik ya, istesek çözülmicek sorunumuz yoktu, sevgimiz saygımız vardı, diye bi duygu yerleşti.

sanırım en iyisi bir süre gerçekten mesai yapar gibi ders çalışmak olacak bu gece napıp edip erken sızmalıyım ki yarın erken uyanıp kütüphaneye gideyim.

Arkadaşlarınız aramalarınıza dönmüyorlar mı? Onlarla vakit geçirin diyecektim

of çok efkarlandım yine. çok yalnızım.. bir köpeğim bile yok anlıyor musunuz?

yanımda olmasa da varlığını bilmek bile yetiyormuş bana meğerse.

hayata bağlanmamı o sağlıyormuş meğerse... dışarıda geçirdiğimiz eğlendiğimiz vakitlerde ben yaşam sevinci doluyormuşum meğerse...

her kötü hissettiğimde gece gündüz demeden arayıp onun sesiyle huzur buluyormuşum ben meğerse...

zor anımda aklıma ilk o geliyormuş.

of... çok acıyor..

az bi daldıydım sinek ısırığıyla uyandım

onun netten söylediği ışıklı sinek öldürücü aleti açtım

çok acıyor artık içim. herkesi kendimden bıktırdım. tüm arkadaşlarım ailem sevgilim zaten bıktı. kk bile bıktı.

bir karar aldım. artık yazmayacağım kimseye... herkesi kendimden ve sefilliğimden kurtarıcam. kendi kendime mutsuz ve sefil olucam herkesten uzakta.

en iyisi bu herkes için.

yalnız hissettirilmekten yoruldum. çabalamaktan yoruldum. artık ben yalnızlığı ve mutsuzluğu kendi ellerimle seçiyorum... artık duygularım yok hiçbir şey hissetmeyeceğim...

ilk defa tek başıma kütüphaneye geldim arabayla. biraz trafik fobim vardı da hep annemlerle çıkıyordum onları da bi yere bırakıyordum yol üstünde. dünkü saçmalıktan sonra kendim giderim ya dedim ve geldim. bi de arabayı çizerim korkum vardı.arka kaputu çizmiş biraz biri. o korkum da kalmadı yani.

çok geç geldim çok geç kalkıyorum saat 3.30da uyandım bugün. ama evde kös kös oturmaktan iyidir dedim.

yarın daha erken gelme hevesindeyim... bakalım.

cok iyi etmissin evde zaman daha zor geciyor, ayrica yazmamazlik etme,icine atma...

cok iyi etmissin evde zaman daha zor geciyor, ayrica yazmamazlik etme,icine atma...

geldim şimdi. 20 sayfa 2 saat çalıştım klasik müzik takınca kulağıma düşünmem azalıyor.

bi tane benim dönemden bi kız da istifa etmiş gelmiş kütüphanede çallışıyordu sevmem kızı da siyasetin uçuna kaymış bi kızdı. bi havalarda triplerde geziyo. vay anasını dedim ya. bi ben ezik hissediyorum herkeste havalar bin beş yüz

ödül olarak mantı yicem şimdi çok acıktım :)

evet karar verdim artık hep kütüphanedeyim

Klasik müzik demişken Joep Beving dinle muhakkak, acayip güzel konsantre olmanı sağlıyor ders çalışırken falan. Ben de yeni keşfettim, müthiş.

Klasik müzik demişken Joep Beving dinle muhakkak, acayip güzel konsantre olmanı sağlıyor ders çalışırken falan. Ben de yeni keşfettim, müthiş.

aaa spotify odaklanma piyano listesini dinliyorum bugün bi şarkıda adını görmüştüm.

cidden müziksiz çalışmamdan daha hızlı çalışıyorum müzikle ya. şaka gibi biraz. bazı sonadlar beta dalgaları frekansında falan demişti fizyoloji hocası o mu yapıyor nedir bilemedim.

bi de bi huzur geliyor insana piyano ile ya bi taşla iki kuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…