ölüyorum

Aynen, ben de Spotify'da keşfettim. Joep Beving - The Complete Works playlistini takibe al hatta, müthiş bir adammış keşfetmeden geçirdiğim zamanlara yazık. Ben de aynı şekilde müzikle daha iyi çalışırım ama her müzikle değil, mesela Starbucks'ın sadece tek bir şubesinde çok güzel ders çalışabiliyorum çünkü çok hoş müzikleri var. Bu adamın müziklerinde de çok güzel odaklanıyorsun sular seller gibi gidiyor.

aldım bile :))

tamamdır yarın bu listeyi denicem teşekkürler çok

ben müzikle artık yorulduğumda sıkıldığımda çalışırdım kendimi kandırmak için. şimdi beynimin düşünmesini engellemek için kullanıyorum spotify sağolsun iyi geldi.

güzel ve çirkin filmini izledim. çocukken çok severdim. görünüşe aldanma kalbe bak diye kendimi eğittim.

sevgilimi de çoğu kişi çirkin bulurdu yanıma yakıştırmazdı ama ben onun kalbini sevdikçe cismini de sevmiştim.

güvenebilirim beni bırakmaz sanmıştım... ama güvenimi kırdı.

bir daha birine nasıl güvenebilirim ve duvarlarımı kaldırabilirim bilmiyorum. sanırım bir daha olmaz.

saçlarımı eskiden çok severdi.

ben de uzun severdim... şu an popomu bile geçiyor.

kısacık kestirmek isterdim ama cesaret edemezdim...

uğruna bana yalan söylediği belki aklına giren iş arkadaşının saçları kısacık şekilsiz ve berbat.

duş alacaktım uf kim yıkıcak tarıcak şimdi diye depresyondan üşendim... kestirsem mi ya aklıma esti şimdi... bi ara çok istedim ama cesaret edemedim. yoksa mükemmel kız çizgim bozulacaktı :) ne komik demi?

acaba kestirsem mi kısacık bi çılgınlık edip?

misler gibi aldım duşumu bakımımı yaptım ojemi sürdüm :)

kendimi iyi hissediyorum anlamsız bir şekilde. belki de bu kadar umursamaz olmama şaşıyorum.

sadece biraz düşünmeyi erteliyorum. önce kendimi toparlamam lazım. kendi günümü bile berbat yaşıyorum. bir düzene girmem lazım. moralimi yükseltmem lazım. bedenime saygı göstermem, ruhumu yeniden onarmam lazım. derslerime odaklanmam. yolumu çizmem lazım.

ondan sonra ilişkinin bitmişliğiyle ilgili, devam etmesi için bir şey yapmak isteyip istemediğimle ilgili düşünürüm.

ama artık önce kendim!

düşünmemek iyi geliyor. kaçmak... iyi geliyor.

sadece kendi problemlerimle ilgilenmek. iyi geliyor. artık başkası için endişelenmemek, dertlenmemek, sıkılmamak iyi geliyor.

Seni rahatlatacagını düşünüyorsan yap.
Pişman olma ihtimalinde var ama kökü sende :)

Belkide rahatlatır,degişiklik katar sana.

Seni rahatlatacagını düşünüyorsan yap.
Pişman olma ihtimalinde var ama kökü sende :)

Belkide rahatlatır,degişiklik katar sana.

evet değişiklik olsun diye düşündüm ama pişman olur muyum bilmem:)

bi kere kendim kesmiştim belimdeydi yine küt kestiydim

bu sefer daha da kısa düşünüyorum ama bilmiyorum :)

bu saatte kütüphaneye geldim pff

neyse dünden daha erken en azından.

hiçbişi yapmamaktan iyidir.

hem yeni bi otopark buldum okulda bariyersiz güvenlikçiye şirinlik yaptım söyledi sevgilim arkadaşlarım bile bilmiyodu orayı ahahha.

yine kendim hallettim bişeyi komik :)

ben çok severim kısacık saçı. o kadar kısacık kestiriyorum ki kuaför kesmeden önce kırk kere "emin misin?" diye soruyor

ama popodan bir anda o kadar kısacık saçlara geçmek çok kötü hissettirebilir. pişman olursanız bunun geri dönüşü olmaz. saçımı en son 7 ay önce kestirmiştim ve omuz hizasına daha yeni ulaştı düşünün, ki saçlarım hızlı uzar. bu kadar radikal bir karar vermeyin bence.

onun yerine yavaş yavaş kısalttırsanız daha güzel olmaz ki sanki?

kestirdiklerimi çıtçıt yaptırırım diyorum :)

hedefim şeydi zaten hamile kalana kadar çok uzun ve gür saçlara kavuşmak son aylarda kısacık kestirip onları da çıtçıt yaptıracaktım. zaten uzun saçım 3 4 seneye çocuk sahibi olurum diye düşünüyordum o zamana kadar da gürleşir diyordum ama işte planlar tepe taklak şu an :)) bi de onun beni kısıtladığı bir şeydi biraz saç konusu. sanırım inadına yapmak istiyorum senin beni beğenmemen umrumda değil inadı gibi biraz.

eskiden de bi kere böyle tepem atmıştı küt kesmiştim :)) hatta o saçlarımı da saklıyorum onlardan da çıtçıt olur belki :)

aa çıtçıt hiç aklıma gelmemişti benim.

nasıl oluyor ki o işler?

kestirebilirsin o zaman bence yahu. valla klişe mlişe ama böyle değişikler yapmak insana iyi geliyor.

aa çıtçıt hiç aklıma gelmemişti benim.

nasıl oluyor ki o işler?

kestirebilirsin o zaman bence yahu. valla klişe mlişe ama böyle değişikler yapmak insana iyi geliyor.

saçları çıtçıtlı tokaya sabitliyorlar sonra taktığında kafana uzun oluyor.

gerçek saçlar var satılan ama baya pahalı bi de başkasının saçını takmak istemem ıy..

evet klişe ama napayım ya :)) bi farklılık olsun dedim

bu arada kütüphanedeyim hiç odaklanamıyorum pff

e klişe tamam ama demek ki işe yarıyor da klişe oldu :) bence iyi olur gibi.

ve kütüphaneye gidebilmek de bir adımdır. odaklanamasan da o masadan kalkmamak da

e klişe tamam ama demek ki işe yarıyor da klişe oldu :) bence iyi olur gibi.

ve kütüphaneye gidebilmek de bir adımdır. odaklanamasan da o masadan kalkmamak da

ahah ay sorma geceye kadar kalma planım yoktu ama acıktım hemen bi hot dog aldım döndüm çalışıyorum şimdi bugün 3 saat yapıcam kararlıyım :) kendime şaşıyorum radikal hareketler bunlar.

valla saçla uğraşmaktan bıktım biraz ondan sanırım duş sürem kısalsın istedim ama bakalım belki yaparım.

Hiç tanımıyorum seni ama başlığa yazdıklarını fırsat buldukça takip etmeye çabalıyorum. Her şey hep güzel olsun hayatında. Umarım hep iyi şeylerle iyi insanlarla karsilasirsin

Uzun saçın bakımını düşünmek bileninsanı yoruyor ama ben yine de uzun saççıyım

Belki daha kullanışlı bir modelle şekillendirebilirsin. Ya da kalıcı fön uygulayıp günlük sekil verme zahmetinden kurtulabilirsin :)

Biara bi hevesle ben de kısa kestirmiştim de sonra hızlı saç uzatma formüllerinin peşine düşmüştm

Hiç tanımıyorum seni ama başlığa yazdıklarını fırsat buldukça takip etmeye çabalıyorum. Her şey hep güzel olsun hayatında. Umarım hep iyi şeylerle iyi insanlarla karsilasirsin

ya çok teşekkür ederim çok güzel bi dilek.

burayı günlüğüm gibi yaptım :) iyi geliyor her fikrimi yazmak sanki çok samimi bir dostumla haberleşiyormuşum gibi geliyor. sağolsun kk hatunları bana destek moral veriyor :) iyi geldi.

saçım dümdüz zaten :) ama çok uzun. bi de titizim mesela salamıyorum dışarda her yere değer yoksa. eskiden sallamazdım da son yıllarda böyle bi huy oldu.

eskiden hocalar derdi her yere değer saçların topla diye. şimdi anlıyorum :)))

neyse topuz candır yine de :)

O zamaaan belki daha kısa kestirebilirsin ama kısack yapma hemen. :)

Bende öyle yaptım burayı. Gerçekten iyi geliyor. Normalde bı arkadaşına anlatınca üzülmekten çok seviniyor gibi geliyor senin sorunlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…