- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
aaa spotify odaklanma piyano listesini dinliyorum bugün bi şarkıda adını görmüştüm.
cidden müziksiz çalışmamdan daha hızlı çalışıyorum müzikle ya. şaka gibi biraz. bazı sonadlar beta dalgaları frekansında falan demişti fizyoloji hocası o mu yapıyor nedir bilemedim.
bi de bi huzur geliyor insana piyano ile ya bi taşla iki kuş :)
Aynen, ben de Spotify'da keşfettim. Joep Beving - The Complete Works playlistini takibe al hatta, müthiş bir adammış keşfetmeden geçirdiğim zamanlara yazık. Ben de aynı şekilde müzikle daha iyi çalışırım ama her müzikle değil, mesela Starbucks'ın sadece tek bir şubesinde çok güzel ders çalışabiliyorum çünkü çok hoş müzikleri var. Bu adamın müziklerinde de çok güzel odaklanıyorsun sular seller gibi gidiyor.
Seni rahatlatacagını düşünüyorsan yap.saçlarımı eskiden çok severdi.
ben de uzun severdim... şu an popomu bile geçiyor.
kısacık kestirmek isterdim ama cesaret edemezdim...
uğruna bana yalan söylediği belki aklına giren iş arkadaşının saçları kısacık şekilsiz ve berbat.
duş alacaktım uf kim yıkıcak tarıcak şimdi diye depresyondan üşendim... kestirsem mi ya aklıma esti şimdi... bi ara çok istedim ama cesaret edemedim. yoksa mükemmel kız çizgim bozulacaktı :) ne komik demi?
acaba kestirsem mi kısacık bi çılgınlık edip?
Seni rahatlatacagını düşünüyorsan yap.
Pişman olma ihtimalinde var ama kökü sende :)
Belkide rahatlatır,degişiklik katar sana.
ben çok severim kısacık saçı. o kadar kısacık kestiriyorum ki kuaför kesmeden önce kırk kere "emin misin?" diye soruyorsaçlarımı eskiden çok severdi.
ben de uzun severdim... şu an popomu bile geçiyor.
kısacık kestirmek isterdim ama cesaret edemezdim...
uğruna bana yalan söylediği belki aklına giren iş arkadaşının saçları kısacık şekilsiz ve berbat.
duş alacaktım uf kim yıkıcak tarıcak şimdi diye depresyondan üşendim... kestirsem mi ya aklıma esti şimdi... bi ara çok istedim ama cesaret edemedim. yoksa mükemmel kız çizgim bozulacaktı :) ne komik demi?
acaba kestirsem mi kısacık bi çılgınlık edip?
ben çok severim kısacık saçı. o kadar kısacık kestiriyorum ki kuaför kesmeden önce kırk kere "emin misin?" diye soruyor
ama popodan bir anda o kadar kısacık saçlara geçmek çok kötü hissettirebilir. pişman olursanız bunun geri dönüşü olmaz. saçımı en son 7 ay önce kestirmiştim ve omuz hizasına daha yeni ulaştı düşünün, ki saçlarım hızlı uzar. bu kadar radikal bir karar vermeyin bence.
onun yerine yavaş yavaş kısalttırsanız daha güzel olmaz ki sanki?
aa çıtçıt hiç aklıma gelmemişti benim.kestirdiklerimi çıtçıt yaptırırım diyorum :)
hedefim şeydi zaten hamile kalana kadar çok uzun ve gür saçlara kavuşmak son aylarda kısacık kestirip onları da çıtçıt yaptıracaktım. zaten uzun saçım 3 4 seneye çocuk sahibi olurum diye düşünüyordum o zamana kadar da gürleşir diyordum ama işte planlar tepe taklak şu an :)) bi de onun beni kısıtladığı bir şeydi biraz saç konusu. sanırım inadına yapmak istiyorum senin beni beğenmemen umrumda değil inadı gibi biraz.
eskiden de bi kere böyle tepem atmıştı küt kesmiştim :)) hatta o saçlarımı da saklıyorum onlardan da çıtçıt olur belki :)
aa çıtçıt hiç aklıma gelmemişti benim.
nasıl oluyor ki o işler?
kestirebilirsin o zaman bence yahu. valla klişe mlişe ama böyle değişikler yapmak insana iyi geliyor.
e klişe tamam ama demek ki işe yarıyor da klişe oldu :) bence iyi olur gibi.saçları çıtçıtlı tokaya sabitliyorlar sonra taktığında kafana uzun oluyor.
gerçek saçlar var satılan ama baya pahalı bi de başkasının saçını takmak istemem ıy..
evet klişe ama napayım ya :)) bi farklılık olsun dedim
bu arada kütüphanedeyim hiç odaklanamıyorum pff
e klişe tamam ama demek ki işe yarıyor da klişe oldu :) bence iyi olur gibi.
ve kütüphaneye gidebilmek de bir adımdır. odaklanamasan da o masadan kalkmamak da
ahah ay sorma geceye kadar kalma planım yoktu ama acıktım hemen bi hot dog aldım döndüm çalışıyorum şimdi bugün 3 saat yapıcam kararlıyım :) kendime şaşıyorum radikal hareketler bunlar.
valla saçla uğraşmaktan bıktım biraz ondan sanırım duş sürem kısalsın istedim ama bakalım belki yaparım.
Hiç tanımıyorum seni ama başlığa yazdıklarını fırsat buldukça takip etmeye çabalıyorum. Her şey hep güzel olsun hayatında. Umarım hep iyi şeylerle iyi insanlarla karsilasirsin
Uzun saçın bakımını düşünmek bileninsanı yoruyor ama ben yine de uzun saççıyım
Belki daha kullanışlı bir modelle şekillendirebilirsin. Ya da kalıcı fön uygulayıp günlük sekil verme zahmetinden kurtulabilirsin :)
Biara bi hevesle ben de kısa kestirmiştim de sonra hızlı saç uzatma formüllerinin peşine düşmüştm
saçım dümdüz zaten :) ama çok uzun. bi de titizim mesela salamıyorum dışarda her yere değer yoksa. eskiden sallamazdım da son yıllarda böyle bi huy oldu.
eskiden hocalar derdi her yere değer saçların topla diye. şimdi anlıyorum :)))
neyse topuz candır yine de :)
ya çok teşekkür ederim çok güzel bi dilek.
burayı günlüğüm gibi yaptım :) iyi geliyor her fikrimi yazmak sanki çok samimi bir dostumla haberleşiyormuşum gibi geliyor. sağolsun kk hatunları bana destek moral veriyor :) iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?