- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi esmergizmo
-
ya çok teşekkür ederim çok güzel bi dilek.
burayı günlüğüm gibi yaptım :) iyi geliyor her fikrimi yazmak sanki çok samimi bir dostumla haberleşiyormuşum gibi geliyor. sağolsun kk hatunları bana destek moral veriyor :) iyi geldi.
Bende öyle yaptım burayı. Gerçekten iyi geliyor. Normalde bı arkadaşına anlatınca üzülmekten çok seviniyor gibi geliyor senin sorunlarına
O zamaaan belki daha kısa kestirebilirsin ama kısack yapma hemen. :)
Ben kalçalarıma kadar olan saçlarımdan kurtuldum tavsiye ederim kesimi iyi bir yerde yaptır ama gözüne hoş görünürse kendini hiç de kötü hissetmiyorsun. Ama kısacık da yapmadım tabii.
Bende öyle yaptım burayı. Gerçekten iyi geliyor. Normalde bı arkadaşına anlatınca üzülmekten çok seviniyor gibi geliyor senin sorunlarına
Dışarıdan seninle üzüntünü paylaşıyormuş gibi görünüp, içten içe "İyi ki böyle sorunlarım yok, ben daha iyiyim, bak sevgilim de var" diyebilecek stilde insan çok; haklısınız.
Ya çok da ara boy sayılmaz bahsettiğim, biraz daha uzun küt gibi düşün omuzlara düşüyor yani. Ne kadar yapmayı düşünüyorsun?
ay işte o boyu hiç sevmiyom. kulak hizasında küt ya da daha kısa asimetrik olabilir.
kendi kendime de kesebilirim resmen kuaför kadar biliyom çok izledim öğrendim youtube sağolsun ahahha
hoş biraz vazgeçtim... benle baya bütünleşti saçlarım en spesifik özelliğim sanırım.
hıh bulsun bacaklarına kadar uzun pırıl pırıl saçları olan bi kız sıkıyoooosa
Oluyorum .demisdinya.bir dakikalina gercekten bir gun icinde olecegini dusun.yapma canim .onemli olan saglik.daha gencsin.9 yiklik sevgilin ayrilmissa demekki olmayacakmis belki onun girdugu senin goremedigin anlasmazliklarin vardi.elbette aci cekeceksin ama zaman.kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Bulamaz saç harika bir şey :) Ama yormuştu beni artık, gerçi ben de o kadar kestirmeyi düşünüyordum ama birinden iyi bir haber bekliyorum kendime söz verdim o haberi alınca keseceğim o boylarda :) Dayanamayıp işin yarısını gerçekleştirdim. Kestir bence :)
ay işte o boyu hiç sevmiyom. kulak hizasında küt ya da daha kısa asimetrik olabilir.
kendi kendime de kesebilirim resmen kuaför kadar biliyom çok izledim öğrendim youtube sağolsun ahahha
hoş biraz vazgeçtim... benle baya bütünleşti saçlarım en spesifik özelliğim sanırım.
hıh bulsun bacaklarına kadar uzun pırıl pırıl saçları olan bi kız sıkıyoooosa
Ben kıyamam o kadar uzun saçıma, en fazla bağışlamak için kıyardım belki. Bence rengini değiştir. İlk sevgilim beni aldattığında sarıya boyatmıştım, Ahu Tuğba'ya benzeyince gerisingeriye eski rengine boyattım ehehe.
geçici sprey boya aldım farklı renklerde. onlarla eğlendircem kendimi sanırım nası olsa bi işte çalışmıyorum :)) biraz marjinal olabilirim
ahah sarı yıpratmıcaklarına güvensem gidicem bi kuaföre de güvenemiyorum yakarlar diye.
Bir sözlük var reklamı olur mu bilemedim şu en bilindik olan değil "süslü" geçiyor isminde. Orada kızlar kuaför önerisi falan paylaşıyor ben son kuaförümü oradan buldum aşırı memnun kaldım. Ankarada olsan önerirdim.
aa biliyorum orayı bakarım canım. üye olmadım oraya ama olmak lazım hakkaten.
bu arada boyadım spreyle saçımı ehehe eğlendim :))
Yakışırsa kalıcı yaparsın belki :)
çabuk sıkılıyorum ben geçici olması daha iyi benim için aslında :)
pek iyi uygulayamadım ama maksat eğlence olsun işte
Hep bakıyorum kızlar pişman oldu yazdığını görmek için. Mutlu olmanı dilerim. Hak ediyorsun, hepimiz hak ediyoruz mutlu olmayı.
Aynen değişiklik olur en azından. Ben de kahkül kestirdim biraz ışıltı attırdım keratin bakımı yaptırdım. Sevgiliden ayrılanlar saçla uğraşıyor herhalde ehehe.
e bakımı en iyi gösteren saç da ondan :))
keratin bakımı işe yarıyor mu ya?
benim parlaklığı gitti biraz hindistan cevizi yağı ile toparladım ama pırıl pırıl değil eskisi gibi.
aa ben de kahkül çıtçıt saçlar var ondan almayı düşünüyorum arada takabiliyorsun. benim saçım çabuk uzadığından kahkülle 2 haftada bir kesmem gerekiyo zulüm gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?