ölüyorum

Ben kalçalarıma kadar olan saçlarımdan kurtuldum tavsiye ederim kesimi iyi bir yerde yaptır ama gözüne hoş görünürse kendini hiç de kötü hissetmiyorsun. Ama kısacık da yapmadım tabii.

Bende öyle yaptım burayı. Gerçekten iyi geliyor. Normalde bı arkadaşına anlatınca üzülmekten çok seviniyor gibi geliyor senin sorunlarına

Bende öyle yaptım burayı. Gerçekten iyi geliyor. Normalde bı arkadaşına anlatınca üzülmekten çok seviniyor gibi geliyor senin sorunlarına

Dışarıdan seninle üzüntünü paylaşıyormuş gibi görünüp, içten içe "İyi ki böyle sorunlarım yok, ben daha iyiyim, bak sevgilim de var" diyebilecek stilde insan çok; haklısınız.

O zamaaan belki daha kısa kestirebilirsin ama kısack yapma hemen. :)

kısacık yapmıcaksam hiç kestirmem çünkü ara boyu hiç sevmiyorum.

Ben kalçalarıma kadar olan saçlarımdan kurtuldum tavsiye ederim kesimi iyi bir yerde yaptır ama gözüne hoş görünürse kendini hiç de kötü hissetmiyorsun. Ama kısacık da yapmadım tabii.

bakalım sıcaklar daha bastırınca gözüm dönerse neden olmasın. artık pek plan yapmıyorum.

Dışarıdan seninle üzüntünü paylaşıyormuş gibi görünüp, içten içe "İyi ki böyle sorunlarım yok, ben daha iyiyim, bak sevgilim de var" diyebilecek stilde insan çok; haklısınız.

valla kendi öz ablam bile ayrıldığımın gecesinde hiç uyuyamadım annemlerle konuşuyordum yanıma gelip eski sevgilisinin whatsapp durumununa baktığını falan gözüme soktu da. o yüzden uzaklarda aramama gerek yok. zaten ablam bile böyleyse millet nasıldır diye korkup kimseye anlatamıyorum bişey.

bir de şey sıkıntı. insanlara sorunlarını anlatınca gözlerinde düşüyorsun seni küçük görüyorlar. kendi ailevi problemlerimi anlattıktan sonra kaç senelik sevgilimin gözünde küçüldüm şimdi fark ediyorum bunu.

kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim demek lazım insanlara. hep rol hep güçlüyüm tiyatrosu. yoksa seni güçsüz görüp daha da ezmeye çalışıyor insanlar.

artık öğrendim ne yazık ki.

roldeyim ben de millete.

Ya çok da ara boy sayılmaz bahsettiğim, biraz daha uzun küt gibi düşün omuzlara düşüyor yani. Ne kadar yapmayı düşünüyorsun?

Ya çok da ara boy sayılmaz bahsettiğim, biraz daha uzun küt gibi düşün omuzlara düşüyor yani. Ne kadar yapmayı düşünüyorsun?

ay işte o boyu hiç sevmiyom. kulak hizasında küt ya da daha kısa asimetrik olabilir.

kendi kendime de kesebilirim resmen kuaför kadar biliyom çok izledim öğrendim youtube sağolsun ahahha

hoş biraz vazgeçtim... benle baya bütünleşti saçlarım en spesifik özelliğim sanırım.

hıh bulsun bacaklarına kadar uzun pırıl pırıl saçları olan bi kız sıkıyoooosa

Bulamaz saç harika bir şey :) Ama yormuştu beni artık, gerçi ben de o kadar kestirmeyi düşünüyordum ama birinden iyi bir haber bekliyorum kendime söz verdim o haberi alınca keseceğim o boylarda :) Dayanamayıp işin yarısını gerçekleştirdim. Kestir bence :)

Oluyorum .demisdinya.bir dakikalina gercekten bir gun icinde olecegini dusun.yapma canim .onemli olan saglik.daha gencsin.9 yiklik sevgilin ayrilmissa demekki olmayacakmis belki onun girdugu senin goremedigin anlasmazliklarin vardi.elbette aci cekeceksin ama zaman.

ay bilemedim bakalım... şimdilik beklemedeyim. geçti gibi hevesim

biraz renkli saç yapabilirim belki iyi gelir

Ben kıyamam o kadar uzun saçıma, en fazla bağışlamak için kıyardım belki. Bence rengini değiştir. İlk sevgilim beni aldattığında sarıya boyatmıştım, Ahu Tuğba'ya benzeyince gerisingeriye eski rengine boyattım ehehe.

geçici sprey boya aldım farklı renklerde. onlarla eğlendircem kendimi sanırım nası olsa bi işte çalışmıyorum :)) biraz marjinal olabilirim

ahah sarı yıpratmıcaklarına güvensem gidicem bi kuaföre de güvenemiyorum yakarlar diye.

Bir sözlük var reklamı olur mu bilemedim şu en bilindik olan değil "süslü" geçiyor isminde. Orada kızlar kuaför önerisi falan paylaşıyor ben son kuaförümü oradan buldum aşırı memnun kaldım. Ankarada olsan önerirdim.

aa biliyorum orayı bakarım canım. üye olmadım oraya ama olmak lazım hakkaten.

bu arada boyadım spreyle saçımı ehehe eğlendim :))

Hep bakıyorum kızlar pişman oldu yazdığını görmek için. Mutlu olmanı dilerim. Hak ediyorsun, hepimiz hak ediyoruz mutlu olmayı.

çabuk sıkılıyorum ben geçici olması daha iyi benim için aslında :)

pek iyi uygulayamadım ama maksat eğlence olsun işte

Aynen değişiklik olur en azından. Ben de kahkül kestirdim biraz ışıltı attırdım keratin bakımı yaptırdım. Sevgiliden ayrılanlar saçla uğraşıyor herhalde ehehe.

Hep bakıyorum kızlar pişman oldu yazdığını görmek için. Mutlu olmanı dilerim. Hak ediyorsun, hepimiz hak ediyoruz mutlu olmayı.

ohooo... nerde?

ben sanmıyorum pişman olacağını. baya gururludur.

pişman olsa geri dönemez bi de öyle de inattır.

hala inanamıyorum zaten...

düşünmemeye çalışıyorum sadece. yaşamaya çalışıyorum.

benim şu an tek amacım eski halime dönebilmek ve ayaklarımın üzerinde durabilmek.

beni bu halimdeyken tekme atana.. ben bilmiyorum ya..

başka konularda yazmıştım evime çok yakın evi. kapatmadı ben orda çalışabileyim diye ve geldiğinde yer olsun diye.gittikten 3 ay sonra ayrıldı :) bana kartını vermişti işte burdan yemek söylersin falan rahat edersin blabla (tabi kullanmadım) ne sözler vaatler :)

hayır verilen söz de öyle miamide tatilller yatlar katlar değil ha :)) rahat ders çalışabilceğim bi ortam oluşturmaktı.

onu bile yapamadı bana. bu kadar sorumluluğu bile alamadı. kaldı ki işte evlensek çocuk hastalık sorumluluğu alcaktı falan. tabi tabi.

Aynen değişiklik olur en azından. Ben de kahkül kestirdim biraz ışıltı attırdım keratin bakımı yaptırdım. Sevgiliden ayrılanlar saçla uğraşıyor herhalde ehehe.

e bakımı en iyi gösteren saç da ondan :))

keratin bakımı işe yarıyor mu ya?

benim parlaklığı gitti biraz hindistan cevizi yağı ile toparladım ama pırıl pırıl değil eskisi gibi.

aa ben de kahkül çıtçıt saçlar var ondan almayı düşünüyorum arada takabiliyorsun. benim saçım çabuk uzadığından kahkülle 2 haftada bir kesmem gerekiyo zulüm gibi :))

Şu an yaradı gibi, güzel oldu. Ama yıkadıkça bozulur mu etkisi gider mi bilmiyorum. Evet kahkül sıkıntılı ama ben düzelttiriyorum 2 haftada bir, ücret almıyorlar sağolsunlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…