ölüyorum

Ha bir de Loreal'in bir saç maskesi var, mucizevi yağ mı ne altın rengi kutusu var o da saçları çok güzel yapıyor, çok güzel de kokuyor.

Şu an yaradı gibi, güzel oldu. Ama yıkadıkça bozulur mu etkisi gider mi bilmiyorum. Evet kahkül sıkıntılı ama ben düzelttiriyorum 2 haftada bir, ücret almıyorlar sağolsunlar. :)

ehehe bana da kahkül kesmeyi öğretmişti kuaför kendim kesiyodum. zaten sonra kendi saçımı kendim kesmeye başladım canım sıkıldıkça annemin saçını kesiyorum kat atıyorum falan. ablamın da kırıkları düzeltiyodum kesiyodum evin tüm saçları bendeydi alksjdasd bi ara acaba öğrencilere kesim mi yapsam ücretsiz ihtiyacı olanlara diye düşünmedim değil. biraz kuaför ruhu var içimde aslında

Ha bir de Loreal'in bir saç maskesi var, mucizevi yağ mı ne altın rengi kutusu var o da saçları çok güzel yapıyor, çok güzel de kokuyor.

hmmm ben gliss'ciyim siyah kutudaki maskesini kullanıyorum ama bakayım ona da. gliss in eskiden pembe serisi vardı saçlarım nasıl ışıl ışılmış fotolarda görüyorum şimdi üretmiyorlar ya şaka gibi

Ay sen benle kalsana yalnız yaşıyorum zaten köpeğim var bir tek beraber gül gibi yaşar gideriz ehehe. Gliss'in sadece saç açıcısını kullanıyorum onun maskesini denemedim ama bu maskeyi bir dene bence.

Ay sen benle kalsana yalnız yaşıyorum zaten köpeğim var bir tek beraber gül gibi yaşar gideriz ehehe. Gliss'in sadece saç açıcısını kullanıyorum onun maskesini denemedim ama bu maskeyi bir dene bence.

valla ben köpek fobim vardı sokak köpekleriyle yendim bu sene artık köpek seviyorum :)) ondan köpek olması bana daha da güzel geldi kulağıma kendim düşündüm sahiplenmeyi ama cesaret edemedim.

valla yaşar gideriz he erkeklerin canı cehennemeee yaşasın saçlarr diye saç maskeleri pijama partileri filmler falan takılırız pff :))

tamam denicem bakayım yarın hem şu renkli spreylerden bikaç farklı renk daha alayım sevdim :)

Benimki çok da tatlıdır ablası, Golden Retriever en insancıl olanı. Hemen sevdirir kendini çok sıcakkanlıdır eminim köpek korkunu yenerdin onunla. Ay ne güzel olurdu, keşke aynı şehirde olsaydık. :) Dikkat et ama o renkli spreyler yastığa bulaşıyor bazen.

aa goldenları severim onlardan hiç korkmam. ben sokak köpeklerinden korkarım zaten evcillerden değil. sokak köpek fobimi de yendim artık.

tahmin ettim bulaşır diye şu ameliyat bonesinden takcam zaten :))

valla aynı şehirde olsak iyi olurdu. ben de yalnızlıktan delirmek üzereyim gördüğün gibi :)) bütün arkadaşlarım ya çok yoğunlar, yoğun olmayanlar evliler hamileler hatta falan :))) ben tek tabanca pff

Benimkini gezdirirken durdurup "Isırır mı" diyen "Ayyy" diye çığlık atan oluyor bazen deliriyorum. Yemin ederim benimki korkuyor yani. Çok garip insanlar var.

Benim çevremde de öyle sorma. Daha geçen doğuran bir arkadaşıma altın taktım. Biz ayrıldık sanki herkes sevgili buldu, evlendi gibi ehehe.

senin de mi yeni sevgiliden ayrılma mevzusu?

ay yok mesela goldenları korkutan sokak köpekleri oluyo. bi keresinde parkta sahibiyle olan bi goldena sokak köpeği havladı yavrum nası zıpladı korkup resmen kahkaha attım.

arkadaşlarımın da vardı çok şeker oluyor goldenlar biliyorum.. saçımı ısırmaya çalışıyodular :)))

Benimki yırtık biraz ama insanlar böyle ani tepkiler verince ürküyor. En munis hayvana bile çığlık atıyorlar yani anlamakta zorlanıyorum.

Aynen 2-3 ay anca oldu.

Benimki yırtık biraz ama insanlar böyle ani tepkiler verince ürküyor. En munis hayvana bile çığlık atıyorlar yani anlamakta zorlanıyorum.

Aynen 2-3 ay anca oldu.

ay onlar da abartı biraz ya. ben uyuzluktan değil sokak köpeklerine güvenemediğimden bi de bazı arkadaşlarımın köpekleri üstüme çıkıyodu :)) ordan biraz fobi olmuştum ama geçti baya.

ay yeniymiş senin de nerdeyse. vay be. demek aynı yollardan geçiyoruz :)

o değil de bu facebook ve whatsappın sahibi zukerbergten nefret ediyorum ilişkileri baltaladı resmen

(mesajı attıydım ama gitmemiş net tuhaf)

Aynen. Benim ama seninki kadar uzun değil 3 yıldır sürüyordu. İlk günler kötüydüm ama işle güçle kafa dağıtmaya çalışıyorum. Bir de arkadaşlarım gidip eski sevgilimin yanında oldular hep benim yanımda olmaları gerekirken. Eski sevgilim çok güzel mazlum rolü oynar, annem bile haline üzülürdü. O rolle yurtdışında mastera başlamamı engellemişti, son zamanlarda ne hikmetse hiç göremedim masumiyetini hep çemkirmeler kavgalar, ilgisiz ve yalancı ablasını bana savunmalar falan. Hepsinin köküne kibrit suyu. :)

valla biz kavga etmediğimiz için pek öyle başka yüzünü göremedim pek.

bak ramazan geldi oruç tutmaz şimdi doğuda etraftan sıkıntı yaparlar mı diye endişeleniyorum böyle bir kendimi unutup onu düşünme hali.

halbuki ben burda 1 aydır çalışamazken o zorunlusundan 1 ay daha eksiltti...

ee şimdi başvursan olmuyor mu yüksek lisansa?

benim de çevremdekiler başta sevgilimin tarafını tutuyorlar hep. efendi bi tipi var ondan ben cadalozluk yaptım sanıyorlar

Belki kavga gürültüyle ayrılmak daha iyi olabilirdi soğuma anlamında ama o fırsatı da almış elinden ehehe. Şaka bir yana iyi bir şey tabi beni çok yıpratmıştı. Senin sevgilinle aynı tarzlar herhalde, o da çok efendi duruşludur ve böyle nasıl desem kendini savunacağı zamanlarda suratına çok masum bir ifade oturtur insanlar cidden haline üzülürler. "Astoria ne yaptın gene çocuğa?" diye sinirlenen arkadaşlarım oldu.

Olur ama geç kaldım mezun olmadan yapsam daha iyiydi şimdi tekrar yazışma yapmak IELTS puanı almak gözümde büyüyor. Yüksek lisansı burada yapayım, doktoraya giderim belki. Bizde de durum tersi ben mezun oldum o okulu uzattı. Zor bir mühendislik dalı okuyor, benim önden bitirmemle de kendini ezik hissetti onun da farkındayım. Hemen işe güce başlamak, para kazanmak isteyen bir yapıda çünkü.

yaparsın ya üşenme ben gaza getiririm seni..

bak benimkinin aklına yurtdışını soktum avrupa denklik sınavına falan gircek ordan gider avrupaya bulur bir sarışın fıstık tamam

ay erkeklere bahane mi yok ya. benimki de hep yanımda ezikti sosyal ve ders olarak. değiştiği anda tepetaklak oldu hala bi kendime güvenim var benden ayrılamaz diye neye güveniyosam artık

ay gözümün önünde banlandı kız niye ki hay allah

kendimi salmış uyuyacaktım ki yüz ve diş bakımımı yapmadığımı fark ettim. kalktım yapayım diye.

artık beni beğenen beğenmiş modunda olamıyorum ne yazık ki olabildiğince genç kalmaya çalışmalıyım ki çirkinleşmeyeyim

yine aklıma belirsizlikler oturdu...

benden bu denli ani ve kesin soğuması için mutlaka başka biri olmalı. belki de ordaki hastanedekilerden biri aklına düştü. bilmiyorum

aldatmış olma ihtimali biraz canımı acıtıyor... tüm ilgisizliğine rağmen ben ona öyle bir şey yapmadım hep yorgunluğuna bağladım ilgisizliğini kavga çıkarmadım... ben bunu hak etmedim...

birazdan uyuyup yarın 12 gibi kütüphaneye gitme hevesindeyim. uzun saatler çalışabilirim daha erken gidersem... bakalım...

yağmur da yağacakmış ama yağmurda araba kullanmayı hiç sevmiyorum

belki bir arkadaşım var onla görüşürüm ara verince yemek için yakın oturuyor okula.

Dışarıdan seninle üzüntünü paylaşıyormuş gibi görünüp, içten içe "İyi ki böyle sorunlarım yok, ben daha iyiyim, bak sevgilim de var" diyebilecek stilde insan çok; haklısınız.

Daha geçen gün sevdiğim yakın gördüğüm bı arkadaşıma anlatırken farkettim üzülüyomus gibi yapmak için kendini zorluyodu içten içten sevindiği bariz belliydi ne değişikler ya. Birilerine içini açmak ne zor

benim de komitem var cumartesi günü sabahın 8.30unda uyandım kütüphaneye erken gidebilmek için.

10-11 gibi kütüphanede olmak istiyorum. sonra hedefim 6-7ye kadar orda kalmak.

çalışamasam da 8 saat orda geçirmek istiyorum. ki zaten yemek arası 1 saati götürüyor komple.

aynı şeyi sizden de bekliyorum.
hadi bakalım, etüt aralarımda girip sizi okuyacağım. çalışın

aynen öyle oluyor. kadın milleti

ben anca kalkabildim felaket uykum var. rüyamda gördüm zaten barışmıştık eskisi gibiydik. ben sunum yapcaktım yanlış yere gitmişim sevgilimin yanında duruyodum hastanede sekreter geldi buldu beni her yerde seni arıyordum diye. sunum yerine geciktim minibüsle gitmeye çalışıyordum çok yavaş gidiyodu arabayla gitmeye cesaret edemedim şehrin ötek ucunda diye. arabada herkes ona düşman olunca bana yapışan mezun olunca beni önemsemeyip düğününe bile çağırmayan arkadaşım da vardı. insanların beni küçümsemesi o kızla başladı. saçına maşa yapıyordu minibüste :)) başka bi kız daha bana da yaptı dedi ona yapayım derken ben kızın saçını yanmış kopardım (maşadan hiç anlamam fazla tutmuşum)

yani rüyamda 3 nokta var
1. sunum yapcak kadar eğitim kadrosuna girmişim ve biz barışmışız mucizevi bi şekilde!

2. arabaya binmeye trafikte hala korkuyorum ve minibüs vs gibi başkalarına muhtacım.

3. insanların beni küçümsemesi tusu kazanamamamla hemen başladı ve ben de dillendirdikçe en yakınlarım bile bunu kimse önemsemiyor zaten diye düşünmeye başladı sonra bu zincirleme şeklinde devam etti böyle...

anca kalktım benim de minimum net 5 saat çalışma planım var bugün. kahvaltı edip çıkıcam ben de kütüphaneye...

Onu da yaptım o da iyi fikir

gece yaptım bile çok beğendim :)) umarım kolay çıkar eheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…